You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Αλανια ξερει κανεις αν δουλευει ακομα η Χριστινα απο μοντελοαλυσιδα?
Περιοχη φυλης!
Περιοχη φυλης!
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλησπέρα πέρασμα το μεσημέρι από Αγίου Πέτρου 7 να δω την καινούργια κοπέλα Νατάσα που αναφέρθηκε αρκετά καλή σε εμφάνιση και αξιόλογη ωραίο σώμα με αρκετά τατουάζ ίσως αξίζει μια δοκιμή βέβαια με το ανάλογο ρισκο,άλλωστε στο μαγαζί αυτό οι προσδοκίες είναι πολύ χαμηλές για να περάσει κάποιος καλά,Στο Φωκαιας27 υπόγειο δούλευε μια Μελαχρινή Μιλφ Βαλέρια με αρκετά καυλιάρα φάτσα και όρεξη στο σαλόνι αλλά το σώμα της ήταν αρκετά χαλαρό σαν βιοχλαπατσα κάτι που με χάλασε επάνω της πάντως δείχνει κσλη
Επίσης προχτές Σάββατο μεσημέρι στο
Ιάσωνος1Γ ισόγειο ήταν η Άννα από το Ιάσωνος2οροφο η Άννα παραμένει πάρα πολύ καλή και τίμια σε υπηρεσίες αλλά χάνει σε θηλυκότητα έχει ένα δικό της στυλακι δεν κινείται όπως οι κλασικές συνηθισμένες κοπέλες δυστυχώς ένα πρόβλημα της είναι η καθαριότητα μάλλον τα μαγαζιά αυτά δεν διαθέτουν ντουζιέρα για τις κοπέλες με αποτέλεσμα το σώμα της να έχει ποτίσει την απαίσια γαμημενη ασιατική-Πακιστανικη στραχανιλα κατά τα άλλα καλά.
Ακόμα η σημερινή μεσημεριανή βόλτα κατέληξε με κατάθεση σε ένα στανταρακι την Μαριάννα από Διδυμου22 όροφο όλα καλά σε υπηρεσίες χρόνο στο δωμάτιο αλλά το μεγάλο φάουλ τα σεντόνια χυμένα Μαλακιες γιατί αναγκαστικα πρέπει να κάτσει κανείς στην άκρη
Ιάσωνος1Γ ισόγειο ήταν η Άννα από το Ιάσωνος2οροφο η Άννα παραμένει πάρα πολύ καλή και τίμια σε υπηρεσίες αλλά χάνει σε θηλυκότητα έχει ένα δικό της στυλακι δεν κινείται όπως οι κλασικές συνηθισμένες κοπέλες δυστυχώς ένα πρόβλημα της είναι η καθαριότητα μάλλον τα μαγαζιά αυτά δεν διαθέτουν ντουζιέρα για τις κοπέλες με αποτέλεσμα το σώμα της να έχει ποτίσει την απαίσια γαμημενη ασιατική-Πακιστανικη στραχανιλα κατά τα άλλα καλά.
Ακόμα η σημερινή μεσημεριανή βόλτα κατέληξε με κατάθεση σε ένα στανταρακι την Μαριάννα από Διδυμου22 όροφο όλα καλά σε υπηρεσίες χρόνο στο δωμάτιο αλλά το μεγάλο φάουλ τα σεντόνια χυμένα Μαλακιες γιατί αναγκαστικα πρέπει να κάτσει κανείς στην άκρη
experts
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 199
- Πόντοι
- 11
Όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους τους οποίους δε γνωρίζεις. Και του λες κωλογερους. Αυτοι τουλάχιστον έζησαν και μεγάλωσαν και ακόμα γαμάνε εσύ να δούμε αν θα μεγαλώσεις με τα μυαλά που κουβαλάς !!!Διπλή κατάθεση την Πέμπτη σε δύο πουτανες που δεν έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες
Πουτανα 1: Νατάσσα, από Αγίου Πέτρου 7. Μελαχρινή με καλό-γλυκο προσωπάκι, τούμπανο 2.5 αρι βυζί ωραίο σώμα και πεταχτό κωλαρακι. Στο σαλόνι ήμουν με 2 παππούδες και στο δωμάτιο την γαμαγε ένας τρίτος . Όταν τελείωσε βγήκε στο σαλόνι και κοιταζε μόνο εμένα στην παρουσίαση της. Δεν το έκανε προφανώς επειδή είμαι ομορφαντρας, αλλά καλύτερα μια νεανική αγκαλιά (ψωλή) από μία γέρικη . Τέλος πάντων πήγα και μέσα ήταν φωτιά . Όχι όσο η Πατρίτσια αλλά άξιζε τα λεφτά της. Συνοπτικά είχε πολλά προκαταρκτικά, ισπανικό και ακα πίπα μαζί ,3 στάσεις όπου είχε γίνει μούσκεμα, γλωσσοφιλα, ελεύθερο να ρίχνω σκαμπιλια και πάνω από 10 λεπτά μέσα. Είχε και σοσιαλ με δυσκολία και καθόλου βιασύνη να φύγει.
Όταν έφυγα η τσατσά ρώτησε πως μου φάνηκε και της είπα ένα ξερό καλά :S
Μπορεί να γράψω κριτική για αυτήν, γιατί το αξίζει.
Για αυτήν που δεν θα γράψω είναι η Σύλβια από άγκυρας 9. Μελαχρινή χυμώδης με 3 αρι πλαστικό βυζί, σώμα 30 χρονης, αλλά φάτσα 40+.
Όταν μπήκε μέσα μου έλεγε ότι ήταν άρρωστη και ζηταγε συγνώμη. Μαλακια που δεν έφυγα και το πάλεψα. Στην αρχή με έβαλε να ξαπλώσω και πήρε μια μέτρια πίπα με καποτα. Στο σεξ χάλια με 0 συμμετοχή σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου έκατσε λίγο γιατί ποναγε και ξαναγύρισε σε ιεραποστολικό. Το μόνο θετικό ήταν που έκατσε παραπάνω για να χύσω με φραπεδιά από αυτήν πάνω μου.
Μου ζήτησε πάλι συγνώμη και έφυγε.
Κρίμα το σπίτι...
Επίσης στο σαλόνι σε μπερδεύει γιατί έχει χαμηλό φωτισμό και επικεντρώνεσαι στα βυζιά της
Πάντως λέω να πάω στην Άννα από Ιωαννίνων 5, που έχω να την πάρω σχεδόν 2 χρόνια. Είδα πρόσφατες φωτογραφίες και φαίνεται να έχει φτιάξει το σώμα της από τα λεφτά που έχει βγάλει.
Το θετικό με αυτήν είναι ότι γουστάρει νεαρούς (είναι τεκνατζου η καριολα) λ, αλλά το αρνητικό είναι ότι έχει πολλούς (μα πολλούς όμως) κωλογερους αγαπουληδες.
Πριν 3 εβδομάδες περίπου σε τσάρκα με έναν φίλο μου πήγαμε στο μαγαζί και ένας μπάρμπας ρωταγε για το πότε θα έρθει η Άννα και μάλιστα της έδωσε το κινητό του!!!! για να τον ειδοποιήσει !!!! όλα αυτά μπροστά μας, ούτε καν να πάει στο βάθος να μην ακούγεται. Και όταν έφευγε της έλεγε "να με ειδοποιήσεις εντάξει;"
Εύχομαι να μην καταντήσω έτσι, να περιμένω πότε θα γυρίσει μία πουτανα για να την γαμησω και να δίνω το τηλέφωνο μου σε αγνώστους.
Καλύτερα να με πατήσει το τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως :S :S :S
Καλή εβδομάδα σε όλους
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα. Δηλαδή την Άννα την βρίσκουμε πλέον εκεί;Καλησπέρα πέρασμα το μεσημέρι από Αγίου Πέτρου 7 να δω την καινούργια κοπέλα Νατάσα που αναφέρθηκε αρκετά καλή σε εμφάνιση και αξιόλογη ωραίο σώμα με αρκετά τατουάζ ίσως αξίζει μια δοκιμή βέβαια με το ανάλογο ρισκο,άλλωστε στο μαγαζί αυτό οι προσδοκίες είναι πολύ χαμηλές για να περάσει κάποιος καλά,Στο Φωκαιας27 υπόγειο δούλευε μια Μελαχρινή Μιλφ Βαλέρια με αρκετά καυλιάρα φάτσα και όρεξη στο σαλόνι αλλά το σώμα της ήταν αρκετά χαλαρό σαν βιοχλαπατσα κάτι που με χάλασε επάνω της πάντως δείχνει κσλη
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Πιθανόν να ήταν προσωρινή η μετακίνηση της εκεί πάντως μπορεί σε λίγες μέρες να φύγει επίσης η βάρδια της μεσημέρι η πρωί δεν είναι σταθερή λογικά σε ένα από τα δύο μαγαζιά Ιάσωνος2οροφος και 1Γ μπορεί να την αναζητήσει κανείςΚαλησπέρα. Δηλαδή την Άννα την βρίσκουμε πλέον εκεί;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
..επισκέφτηκα την Αθηνα Φώκαιας 19..για 2-3 μέρες θα γαμιεται πρωινη κ απογευματινή βάρδια σερί..όλοι τη γαμάτε Κόλο κ ανησυχεί πως θα αντέξει..σπευσατε να τη στείλουμε νοσοκομείο χωριανοί..
Μην μας καυλώνεις τώρα, με τις ξεκωλιάρες... δεν είναι τίποτα, όταν βγεί το κωλάντερο προς τα έξω, απλώς το σπρώχνεις προς τα μέσα...
Διπλή κατάθεση την Πέμπτη σε δύο πουτανες που δεν έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες
Πουτανα 1: Νατάσσα, από Αγίου Πέτρου 7. Μελαχρινή με καλό-γλυκο προσωπάκι, τούμπανο 2.5 αρι βυζί ωραίο σώμα και πεταχτό κωλαρακι. Στο σαλόνι ήμουν με 2 παππούδες και στο δωμάτιο την γαμαγε ένας τρίτος . Όταν τελείωσε βγήκε στο σαλόνι και κοιταζε μόνο εμένα στην παρουσίαση της. Δεν το έκανε προφανώς επειδή είμαι ομορφαντρας, αλλά καλύτερα μια νεανική αγκαλιά (ψωλή) από μία γέρικη . Τέλος πάντων πήγα και μέσα ήταν φωτιά . Όχι όσο η Πατρίτσια αλλά άξιζε τα λεφτά της. Συνοπτικά είχε πολλά προκαταρκτικά, ισπανικό και ακα πίπα μαζί ,3 στάσεις όπου είχε γίνει μούσκεμα, γλωσσοφιλα, ελεύθερο να ρίχνω σκαμπιλια και πάνω από 10 λεπτά μέσα. Είχε και σοσιαλ με δυσκολία και καθόλου βιασύνη να φύγει.
Όταν έφυγα η τσατσά ρώτησε πως μου φάνηκε και της είπα ένα ξερό καλά :S
Μπορεί να γράψω κριτική για αυτήν, γιατί το αξίζει.
Για αυτήν που δεν θα γράψω είναι η Σύλβια από άγκυρας 9. Μελαχρινή χυμώδης με 3 αρι πλαστικό βυζί, σώμα 30 χρονης, αλλά φάτσα 40+.
Όταν μπήκε μέσα μου έλεγε ότι ήταν άρρωστη και ζηταγε συγνώμη. Μαλακια που δεν έφυγα και το πάλεψα. Στην αρχή με έβαλε να ξαπλώσω και πήρε μια μέτρια πίπα με καποτα. Στο σεξ χάλια με 0 συμμετοχή σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου έκατσε λίγο γιατί ποναγε και ξαναγύρισε σε ιεραποστολικό. Το μόνο θετικό ήταν που έκατσε παραπάνω για να χύσω με φραπεδιά από αυτήν πάνω μου.
Μου ζήτησε πάλι συγνώμη και έφυγε.
Κρίμα το σπίτι...
Επίσης στο σαλόνι σε μπερδεύει γιατί έχει χαμηλό φωτισμό και επικεντρώνεσαι στα βυζιά της
Πάντως λέω να πάω στην Άννα από Ιωαννίνων 5, που έχω να την πάρω σχεδόν 2 χρόνια. Είδα πρόσφατες φωτογραφίες και φαίνεται να έχει φτιάξει το σώμα της από τα λεφτά που έχει βγάλει.
Το θετικό με αυτήν είναι ότι γουστάρει νεαρούς (είναι τεκνατζου η καριολα) λ, αλλά το αρνητικό είναι ότι έχει πολλούς (μα πολλούς όμως) κωλογερους αγαπουληδες.
Πριν 3 εβδομάδες περίπου σε τσάρκα με έναν φίλο μου πήγαμε στο μαγαζί και ένας μπάρμπας ρωταγε για το πότε θα έρθει η Άννα και μάλιστα της έδωσε το κινητό του!!!! για να τον ειδοποιήσει !!!! όλα αυτά μπροστά μας, ούτε καν να πάει στο βάθος να μην ακούγεται. Και όταν έφευγε της έλεγε "να με ειδοποιήσεις εντάξει;"
Εύχομαι να μην καταντήσω έτσι, να περιμένω πότε θα γυρίσει μία πουτανα για να την γαμησω και να δίνω το τηλέφωνο μου σε αγνώστους.
Καλύτερα να με πατήσει το τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως :S :S :S
Καλή εβδομάδα σε όλους
γίνεσαι αδικαιλόγητα προσβλητικός και εμπαθής,
για πουτάνες μιλάμε
που στο κάτω κάτω πιό δικαιολογημένος να πηγαίνει είναι ένας 55άρης από ένα 25άρη
άσε που βλέπω ο μπάρμπας ξεψάρωτος και συ αγαπούλης
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι τονίζω το αγαπουλης από το κωλογερος ή παππούς. Και την Νατάσσα και την Πατρίτσια από Αγίου Πέτρου 7 τις γαμανε 60αρηδες αλλά δεν τους τρέχουν τα σάλια μέχρι να μπουν στο δωμάτιο.γίνεσαι αδικαιλόγητα προσβλητικός και εμπαθής,
για πουτάνες μιλάμε
που στο κάτω κάτω πιό δικαιολογημένος να πηγαίνει είναι ένας 55άρης από ένα 25άρη
άσε που βλέπω ο μπάρμπας ξεψάρωτος και συ αγαπούλης
Με την Άννα ΔΊΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΊΑ Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Α
Αυτό είναι άρρωστο, σας αρέσει δεν σας αρέσει.
Επίσης δεν είπα να μην γαμανε οι 55αρηδες στα μπουρδέλα, αλλά πιο φυσιολογικό είναι να γαμαει ένας μεγάλος μικρός ο οποίος δεν έχει γυναίκα παιδιά παρά ένας μπάρμπας που έχει μέχρι και εγγόνια.
Έτσι δεν τιμάει την γυναίκα που έχει παντρευτεί.
Γνώμη μου.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Η σκληρή αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή όλοι θα γεράσουμε, θα σαπίσουμε και θα φύγουμε απ αυτό το κόσμο που τώρα βλέπουμε, ακούμε, αισθανόμαστε.
Για τον εαυτό μου εύχομαι, όσο ζω να μπορώ να αισθάνομαι την ηδονή του έρωτος. Μακάρι να φτάσω 60, 70, 80, 90, η δεν ξέρω πόσο και να μπορώ να πηγαίνω με 19χρονες εταίρες!!!
Γνώμη μου είναι, αν κάποιος ηλικιωμένος μπορεί και αισθάνεται την ηδονή της γενετήσιας πράξης...
Δεν έχω λόγο να τον υβρίσω, μόνο να τον θαυμάσω μπορώ!!
Για τον εαυτό μου εύχομαι, όσο ζω να μπορώ να αισθάνομαι την ηδονή του έρωτος. Μακάρι να φτάσω 60, 70, 80, 90, η δεν ξέρω πόσο και να μπορώ να πηγαίνω με 19χρονες εταίρες!!!
Γνώμη μου είναι, αν κάποιος ηλικιωμένος μπορεί και αισθάνεται την ηδονή της γενετήσιας πράξης...
Δεν έχω λόγο να τον υβρίσω, μόνο να τον θαυμάσω μπορώ!!
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..προτρέχεις και ξανοίγεσαι..το να αποκαλείς κάποιον κωλόγερο είναι προσβλητικό και καθόλου αντρίκιο..Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι τονίζω το αγαπουλης από το κωλογερος ή παππούς. Και την Νατάσσα και την Πατρίτσια από Αγίου Πέτρου 7 τις γαμανε 60αρηδες αλλά δεν τους τρέχουν τα σάλια μέχρι να μπουν στο δωμάτιο.
Με την Άννα ΔΊΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΊΑ Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Α
Επίσης δεν είπα να μην γαμανε οι 55αρηδες στα μπουρδέλα, αλλά πιο φυσιολογικό είναι να γαμαει ένας μεγάλος μικρός ο οποίος δεν έχει γυναίκα παιδιά παρά ένας μπάρμπας που έχει μέχρι και εγγόνια.
Γνώμη μου.
..ένας μπάρμπας που έχει μέχρι κι εγγόνια,μπορεί να γουστάρει να ξενογαμήσει και να του'χει κάτσει κιόλας,μα προτιμάει το πληρωμένο.Είναι πιο ακίνδυνο..
Όσο για το πιο είναι πιο φυσιολογικό,μήπως είναι πιο φυσιολογικό -αν μπούμε σε τέτοιου είδους συζητήσεις- να γαμάει ο μεγάλος μικρός -όπως λες- εκτός μπουρδέλων καθότι δεν είναι κωλόγερος μα θελκτικός κυνηγός???
Καμμία διάθεση να σε προσβάλλω..ο καθένας τραβάει το δρόμο του χωρίς να χρειαστεί να κουβαλάει στην πλάτη ταμπέλες που του'χουν φορτώσει αβασάνιστα περαστικοί..
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Άντε πάλι τα ίδια... δεν έχω θέμα με τους κωλογερος μπαρμπες ή παππούδες, αλλά με τους ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ μπαρμπες κ.ο.κ...προτρέχεις και ξανοίγεσαι..το να αποκαλείς κάποιον κωλόγερο είναι προσβλητικό και καθόλου αντρίκιο..
..ένας μπάρμπας που έχει μέχρι κι εγγόνια,μπορεί να γουστάρει να ξενογαμήσει και να του'χει κάτσει κιόλας,μα προτιμάει το πληρωμένο.Είναι πιο ακίνδυνο..
Όσο για το πιο είναι πιο φυσιολογικό,μήπως είναι πιο φυσιολογικό -αν μπούμε σε τέτοιου είδους συζητήσεις- να γαμάει ο μεγάλος μικρός -όπως λες- εκτός μπουρδέλων καθότι δεν είναι κωλόγερος μα θελκτικός κυνηγός???
Καμμία διάθεση να σε προσβάλλω..ο καθένας τραβάει το δρόμο του χωρίς να χρειαστεί να κουβαλάει στην πλάτη ταμπέλες που του'χουν φορτώσει αβασάνιστα περαστικοί..
Γενικά με τους αγαπούληδες.
Εχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την νοημοσύνη μερικών.
Δεν έχω θέμα με τους μπαρμπες, αντιθετος με "βοηθάνε" σε κάποιες περιπτώσεις, γιατί κάποιες πουτανες κάθονται παραπάνω στο δωμάτιο και μου λένε ότι προτιμάνε μικρούς από γέρους χοντρούς. Αυτά τα λένε αυτές όχι εγώ, τώρα άμα θες και ονόματα τα λέω
Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Παίδες ξεφυγατε, την άποψη του είπε ο άνθρωπος, εγώ πχ δεν θέλω μπαγλαντεσιανους, Πακιστανους κλπ, μυριζουν, κάνουν θόρυβο μόνο όταν μιλάνε, δεν έχουν σειρά προτεραιότητας, πας να βγεις από ένα μπουρδελο και όταν πάνε να μπουν δεν σε αφήνουν να βγεις πρώτα, πάνε 3 και 4 μαζί πάντα και σε βλέπουν με μισό μάτι α ν τους κοιτάς,για μένα η ποιο αδίστακτη φάρα από αυτούς είναι αυγανοι, δεν μπορείς όμως να τους στερήσει το δικαίωμα κάποιος να πάνε να εκτονωσουν της ορμές τους τουλάχιστον στα φθηνά μπουρδελα, γιατί αν γίνει αυτό θα βγουν να βιάσουν ακόμα και της γάτες που κυκλοφορούν έξω, η μεγάλοι σε ηλικία με αφήνουν αδιάφορο, τουλάχιστον ας είναι καθαροί
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι τονίζω το αγαπουλης από το κωλογερος ή παππούς. Και την Νατάσσα και την Πατρίτσια από Αγίου Πέτρου 7 τις γαμανε 60αρηδες αλλά δεν τους τρέχουν τα σάλια μέχρι να μπουν στο δωμάτιο.
Γνώμη μου.
πήγα μιά ηλεκτρική σκούπα για φτιάξιμο και έδωσα το τηλ μου να με πάρουν όταν είναι έτοιμη.
Δεν είμαι αγαπούλης με τη σκούπα.
Ούτε ο μπάρμπας είναι, ψωνίζει ψύχραιμος και στ αρχίδια του.
Και προφανώς δεν έχει πρόβλημα με το τηλέφωνο. μπορεί να τόχει δεύτερο, μπορεί να χει χωρίσει, μπορεί να μη δίνει λογαριασμό.
Για παντρειές και τιμημένα στεφάνια, συγκρατήσου γιατί δεν τις ξέρεις τις γλύκες.
Αν μπορείς με το παρουσιαστικό σου να παίρνεις καλύτερες υπηρεσίες από τις κοπέλες μπράβο και καλά κάνεις, όμως δεν υπάρχει σ αυτό κάτι για να περηφανεύεσαι άρα και ούτε για να μειώνεις τους άλλους.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Διπλή κατάθεση την Πέμπτη σε δύο πουτανες που δεν έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες
Πουτανα 1: Νατάσσα, από Αγίου Πέτρου 7. Μελαχρινή με καλό-γλυκο προσωπάκι, τούμπανο 2.5 αρι βυζί ωραίο σώμα και πεταχτό κωλαρακι. Στο σαλόνι ήμουν με 2 παππούδες και στο δωμάτιο την γαμαγε ένας τρίτος . Όταν τελείωσε βγήκε στο σαλόνι και κοιταζε μόνο εμένα στην παρουσίαση της. Δεν το έκανε προφανώς επειδή είμαι ομορφαντρας, αλλά καλύτερα μια νεανική αγκαλιά (ψωλή) από μία γέρικη .
Εδώ δεν μιλάς για αγαπούληδες μαν, αν άλλα γράφεις και άλλα εννοείς δεν φταίνε οι συναγωνιστές.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
δεν ανέφερες κάτι για κωλόγερους..μίλησες για μεγάλους σε ηλικία..Παίδες ξεφυγατε, την άποψη του είπε ο άνθρωπος, εγώ πχ δεν θέλω μπαγλαντεσιανους, Πακιστανους κλπ, μυριζουν, κάνουν θόρυβο μόνο όταν μιλάνε, δεν έχουν σειρά προτεραιότητας, πας να βγεις από ένα μπουρδελο και όταν πάνε να μπουν δεν σε αφήνουν να βγεις πρώτα, πάνε 3 και 4 μαζί πάντα και σε βλέπουν με μισό μάτι α ν τους κοιτάς,για μένα η ποιο αδίστακτη φάρα από αυτούς είναι αυγανοι, δεν μπορείς όμως να τους στερήσει το δικαίωμα κάποιος να πάνε να εκτονωσουν της ορμές τους τουλάχιστον στα φθηνά μπουρδελα, γιατί αν γίνει αυτό θα βγουν να βιάσουν ακόμα και της γάτες που κυκλοφορούν έξω, η μεγάλοι σε ηλικία με αφήνουν αδιάφορο, τουλάχιστον ας είναι καθαροί
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..συγγνώμη..δεν κατάλαβα πως δεν έχεις θέμα με τους κωλόγερους μπάρμπες,μα με τους αγαπούληδες μπάρμπες..Άντε πάλι τα ίδια... δεν έχω θέμα με τους κωλογερος μπαρμπες ή παππούδες, αλλά με τους ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ μπαρμπες κ.ο.κ.
Γενικά με τους αγαπούληδες.
Εχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την νοημοσύνη μερικών.
Δεν έχω θέμα με τους μπαρμπες, αντιθετος με "βοηθάνε" σε κάποιες περιπτώσεις, γιατί κάποιες πουτανες κάθονται παραπάνω στο δωμάτιο και μου λένε ότι προτιμάνε μικρούς από γέρους χοντρούς. Αυτά τα λένε αυτές όχι εγώ, τώρα άμα θες και ονόματα τα λέω
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Τα μπουρδέλα λέγονται έτσι γιατί είναι δημόσιοι χώροι πηδήματος. Όποιος έχει το αντίτιμο γαμάει. Όποιος θέλει Ι.Χ πουτάνες ας αγοράσει 2-3 να έχει να πορεύεται. Έχει χαθεί η μπάλα με ορισμένους εδώ μέσα, το μόνο που απομένει είναι να μπει face control στους οίκους ανοχής
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Εγώ πάντως την έκανα την βολτούλα μου σήμερα το βράδυ (για απογευματινή βάρδια μιλάμε),
πρώτη στάση Φυλής 71, η Νικολ με ελεύθερο στοματικό, όμορφη κοπελίτσα έκανε και παρτούζα μαζί με μια μελαμψή δυνατό κορμί, απλό πρόγραμμα (παρτούζα στα €40)
δεύτερη στάση Φυλής 71Β, η Στέλλα (ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, τελειωτικό στο σώμα), με έψησε και μπήκα στο δωμάτιο γιατί δεν κατάλαβα ποτέ, πως κατάφερε να περάσει το χέρι της μέσα από το φερμουάρ της βερμούδας, και να βγάλει το πέος κάτω από το εσώρουχο , έτοιμη ήταν να με πιπώσει στο χώρο υποδοχής, και αποφάσισα να περάσω, στα του δωματίου αδιάφορη όμως!! Όχι οτι δεν προσπαθεί, αλλά σε εμένα οι προσπάθειες της πέσανε στο κενό... και είπα να συνεχίσω την βόλτα μου...
τρίτη στάση Φυλής 67, η Αντριάνα ήταν στο δωμάτιο (απλό πρόγραμμα), την θεωρώ απο τους δημοτικούς σύμβουλους της Μοντελοαλυσίδας... είναι κομμάτι η άτιμη όμως... όπως και στο δωμάτιο, κομμάτι, κρέας...
τέταρτη στάση Φώκαιας 17Α, πήγα να βρω την Μικαέλα, αλλά ήταν η Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό, ωραίο κορμάκι, το κωλαράκι της μου θύμιζε λίγο την περσινή νικήτρια του GNTM.
πέμπτη στάση ήταν για Φώκαιας 19, να πάω να περάσω ένα μανίκι την Αθηνά από πρωκτό και εγώ... αλλά μόλις διαπίστωσα τώρα που γράφω ότι ανέβηκα στο Φώκαιας 17Β, για αυτό δεν την βρήκα ποτέ... μην με ρωτήσετε ποια ήταν, αδιάφορη για τα γούστα μου!!
έκτη στάση Φώκαιας 27Α, για την Χριστίνα ( αγαπημένο στανταράκι ) έλειπε, ήταν μια ρωσίδα, αδιάφορη και αυτη... (μου φαίνεται δεν θα ξαναγράψω ενημέρωση... )
εβδόμη στάση Φυλής 66Α, και Ρενάτα (αν θυμάμαι καλά) απλό πρόγραμμα, τρομερό κορμί, θα πρέπει να τιμηθεί στο μέλλον...
και τελευταία στάση Φιλιππίδου 11Α, στην Σόνια, άλλο στανταράκι μου... έδωσα €40 στο 20λέπτο δεν χτύπησε η πόρτα απλώς μίλησε η τσατσά, δεν είχα τελειώσει ακόμα... αλλά είπαμε η Σόνια εργάτης, δεν έδωσε σημασία, έκατσε κανένα 5λεπτο παραπάνω να με τελειώσει και γύρισα σπίτι ικανοποιημένος μετά από μια στάση για πιτόγυρα!!
πρώτη στάση Φυλής 71, η Νικολ με ελεύθερο στοματικό, όμορφη κοπελίτσα έκανε και παρτούζα μαζί με μια μελαμψή δυνατό κορμί, απλό πρόγραμμα (παρτούζα στα €40)
δεύτερη στάση Φυλής 71Β, η Στέλλα (ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, τελειωτικό στο σώμα), με έψησε και μπήκα στο δωμάτιο γιατί δεν κατάλαβα ποτέ, πως κατάφερε να περάσει το χέρι της μέσα από το φερμουάρ της βερμούδας, και να βγάλει το πέος κάτω από το εσώρουχο , έτοιμη ήταν να με πιπώσει στο χώρο υποδοχής, και αποφάσισα να περάσω, στα του δωματίου αδιάφορη όμως!! Όχι οτι δεν προσπαθεί, αλλά σε εμένα οι προσπάθειες της πέσανε στο κενό... και είπα να συνεχίσω την βόλτα μου...
τρίτη στάση Φυλής 67, η Αντριάνα ήταν στο δωμάτιο (απλό πρόγραμμα), την θεωρώ απο τους δημοτικούς σύμβουλους της Μοντελοαλυσίδας... είναι κομμάτι η άτιμη όμως... όπως και στο δωμάτιο, κομμάτι, κρέας...
τέταρτη στάση Φώκαιας 17Α, πήγα να βρω την Μικαέλα, αλλά ήταν η Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό, ωραίο κορμάκι, το κωλαράκι της μου θύμιζε λίγο την περσινή νικήτρια του GNTM.
πέμπτη στάση ήταν για Φώκαιας 19, να πάω να περάσω ένα μανίκι την Αθηνά από πρωκτό και εγώ... αλλά μόλις διαπίστωσα τώρα που γράφω ότι ανέβηκα στο Φώκαιας 17Β, για αυτό δεν την βρήκα ποτέ... μην με ρωτήσετε ποια ήταν, αδιάφορη για τα γούστα μου!!
έκτη στάση Φώκαιας 27Α, για την Χριστίνα ( αγαπημένο στανταράκι ) έλειπε, ήταν μια ρωσίδα, αδιάφορη και αυτη... (μου φαίνεται δεν θα ξαναγράψω ενημέρωση... )
εβδόμη στάση Φυλής 66Α, και Ρενάτα (αν θυμάμαι καλά) απλό πρόγραμμα, τρομερό κορμί, θα πρέπει να τιμηθεί στο μέλλον...
και τελευταία στάση Φιλιππίδου 11Α, στην Σόνια, άλλο στανταράκι μου... έδωσα €40 στο 20λέπτο δεν χτύπησε η πόρτα απλώς μίλησε η τσατσά, δεν είχα τελειώσει ακόμα... αλλά είπαμε η Σόνια εργάτης, δεν έδωσε σημασία, έκατσε κανένα 5λεπτο παραπάνω να με τελειώσει και γύρισα σπίτι ικανοποιημένος μετά από μια στάση για πιτόγυρα!!
Αυτό που μας αφορά προσωπικά και πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η καθαριότητα των οίκων ανοχής, των ιερόδουλων και των πελατών. Η ηλικία των πελατών μάς είναι αδιάφορη!
Αντίθετα, η εθνότητα των πελατών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την διάδοση ή μη των σεξουαλικά μεταδιδομένων νοσημάτων και για αυτό έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιδρούμε στις επισκέψεις Αφρικανών και Ασιατών στους οίκους ανοχής που επισκεπτόμαστε ως πελάτες!
Και τι εχετε καταφερει; Σας δουλεύουν οι πουτάνες και άμα δουν Έλληνα στο σαλόνι λένε only Greeks, ενώ άμα έχει αναδουλειά τους βάζουν στα μουλωχτά.
Εγώ προσωπικά νιώθω ντροπή όταν έρχετε κανένας ξένος και δεν το βάζουν λόγω χρώματος νιώθω συνένοχος στο ρατσισμό που συντελείται.
Όταν οι Ελληνάρες γαμάνε ακάποτα ότι ναναι νομίζεις δεν έχουν αρρώστιες. Και οι μισές κοπέλες το προσφέρουν σαν εξτραδάκι σε "εκλεκτούς" πελάτες.
Που λες για Αφρικανούς, με τις Αφρικανές χαμός είχε γίνει με τα ακάποτα γιαυτό και τις εξαφανίσανε γιατί είχε κολήσει η μισή Αθήνα AIDS.
Το θέμα όπως και στις ιερόδουλες μας νοιάζει η καθαριότητα, έτσι και στους πελάτες αυτό έπρεπε να μετράει. Άμα οι ξένοι βρωμάνε, να φάνε πόρτα λόγω αυτού και όχι λόγω του χρώματος του δέρματός τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις