nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.726
- Πόντοι
- 6.495
ThanksΤην άλλη εβδομάδα επιστρέφει... ;)
ThanksΤην άλλη εβδομάδα επιστρέφει... ;)
Όχι μαυρουλα και αυτή αλλά άλλη κοπέλα
οπως τα λες...αλλα χτες το βραδυ η ουρα για την γαμησουν εφτανε μεχρι τον αγιο παντελεημονα!!Επίσκεψη, ξημερώματα Τετάρτης, στο Φωκαίας 25Α. Δούλευε ένα ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ, ονόματι Γιασμίν. Όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα και απίστευτη κωλάρα. Δυστυχώς, προσφέρει υπέρ-απλό πρόγραμμα και μέσα στο δωμάτιο είναι μεγάλη φόλα. Δεν γλύφει αρχίδια, δεν δέχεται γλείψιμο, δεν δέχεται φιλιά, κατά την διάρκεια της πίπας δεν βγάζει τα εσώρουχα και κατά την διάρκεια του σεξ, δεν βγάζει ούτε το σουτιέν, εάν δεν της το πεις. Στο γαμήσι, δεν αντέχει ούτε μέτριας έντασης σπρώξιμο και κλέβει όπου μπορεί, σε όλες τις στάσεις. Για μια φορά καλή ήταν, απλά για να λέω ότι γάμησα ένα ωραίο μουνί, αν και το δανεικό 20ρικο, ακόμα το κλαίω.
Ρε παιδιά τι γίνεται επιτέλους? Ολο κριτικές για γκιλφ διαβάζω, κάνα ωραίο μωρό υπάρχει? Δεν θέλω να πληρώνω για γιαγιάδες ρε παίδες , αν είναι δυνατόν δλδ, και δεν με ενδιαφέρουν τα κλισέ τύπου 'η γριά κότα έχει το ζουμι' η μία 50αρα ίσα με 2 25αρες, αν δεν υπάρχει το πρώτο βήμα η οπτική έλξη, δηλαδή η εμφάνιση μιας ιεροδουλης, πως θα διεχερθεις? Χαλάτε την πιάτσα η πλειοψηφία που δίνετε αξία σε τετοιες, εγώ τον είχα δώσει στην Ελένη γκιλφ ακα στοματικο και ήταν 48 Κολωνου, και ήταν μες την γκρινια, την έχεις χοντρή και δεν μπορώ, και και, στην αντίθετη πλευρά μια γυναίκα θα πάει με έναν μεγάλο μόνο για τα λεφτά ενώ εμεις παρακαλούμε για λίγη ηδονή αυτές, έχετε δει καμία γκιλφ στο Red light district στο Άμστερνταμ? Βερολίνο? Μόναχο? Προτιμώ να βαρέσω μια μαλάκια καλύτερα γιατί εδω δεν μιλάμε για μιλφ 35 με 40, εδώ μιλάνε για γυναίκες 55 συν
Μην παρεξηγηθώ... Με τα κωλοκινητά αφής μού πήγε το δάχτυλο στο like κατά λάθος...Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος εδω.Υπαρχει καποιο μπουρδελο με κοπελες που χρησιμοποιουν strap on;
Σε όσα μαγαζιά κατά την παρουσίαση των κοριτσιών η τσατσά αναφέρει αυταρχικό είναι σεξ με στραπόνΚαλησπερα σας ειμαι καινουργιος εδω.Υπαρχει καποιο μπουρδελο με κοπελες που χρησιμοποιουν strap on;
Μην παρεξηγηθώ... Με τα κωλοκινητά αφής μού πήγε το δάχτυλο στο like κατά λάθος...
Μην παρεξηγηθώ... Με τα κωλοκινητά αφής μού πήγε το δάχτυλο στο like κατά λάθος...
Σάββατα θα δεις και καλοντυμένους που επέστρεψαν από τα μπουζούκιαΨιλοχαλια η κατασταση στα μπουρδελα. Πολλα κλειστα , οι γκομενες κοντευουν να γινουν μονιμες και ειναι οι ιδιες για μηνες,χρονια. Καποιες καλες,εξαφανιστηκαν και αν ρωτησεις παντα επιστρεφουν σε ενα μηνα εδω και μερικα χρονια... Τα πρωινα ειναι γεματα παπουληδες,τα απογευματα πακηδες και τα βραδια εφηβους αλβανους. Που και που βλεπεις και κανενα δικο μας ελληνα σε παραγωγικη ηλικια ο οποιος ξεχωριζει λογω εμφανισης αμεα ... κλασικος κοντοχοντρος με βλεμα αγελαδας και φοβισμενος ιδρωμενος απο αγχος μην τον δει κανεις η μην τον κλεψουν τα λαθρομουσλιμια που κυκλοφορουν περιξ. Αλλη μια κατηγορια ειναι τα ελληνικα τσιαουα δηλαδη κατι τυποι που ειναι γυρω στο 1.50 και τους τραβανε οι φιλοι τους να γαμησουν στα μπου αφου εχουν καταλαβει οτι εξω τα πραγματα ειναι δυσοιωνα γι αυτους.
Δεν ξέρω για την Όλγα έχω καιρό να περάσω από το Μαγαζί πάντως πριν κάτι μήνες είχαν φέρει μια άλλη που της έμοιαζε δεν φορούσε γυαλιά επίσης ολγα πολύ καλή θα περασω αύριο μεθαύριο και θα ενημερώσω.
Πάντως σίγουρη επιλογή στο Κολωνου30 όροφο είναι η Άννα μελαχρινή Μιλφ με το κοντό μαλλί που δουλεύει κάποια χρόνια στο μαγαζί από τα πιο τίμια 10€α και το συγκεκριμένο μαγαζί από τα πιο καθαρά στο Μεταξουργείο.
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες. Την πιάτσα την χαλάνε τα Πάκι που και την γιαγιά απ' τα καπί να τους βάλεις στα Βou. θα την γκαμήσουν. Έτσι αναγκαστικά ακολουθούμε και οι υπόλοιποι στους οικους των 10 και των 20. Είναι αυτό που λέμε ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Λονδίνο- Αμστερνταμ και Βερολίνο όπως προείπες οι τιμές χτυπάνε κόκκινο. Άρα με ότι έχεις εδώ πορεύεσαι.. Αλλιώς το ρίχνεις στα cg και ότι σου κάτσει.. Όμως εκεί είναι πολλά τα λεφτά Άρη για μερικές φορές την εβδομάδα.Ρε παιδιά τι γίνεται επιτέλους? Ολο κριτικές για γκιλφ διαβάζω, κάνα ωραίο μωρό υπάρχει? Δεν θέλω να πληρώνω για γιαγιάδες,αν δεν υπάρχει το πρώτο βήμα η οπτική έλξη, δηλαδή η εμφάνιση, πως θα διεχερθεις? Χαλάτε την πιάτσα η πλειοψηφία που δίνετε αξία σε τετοιες, στην αντίθετη πλευρά μια γυναίκα θα πάει με έναν μεγάλο μόνο για τα λεφτά ενώ εμεις παρακαλούμε για λίγη ηδονή αυτές, έχετε δει καμία γκιλφ στο Red light district στο Άμστερνταμ? Βερολίνο? Μόναχο? Προτιμώ να βαρέσω μια μαλάκια
Αυτο μονος σου το σκεφτηκες νεος; ή με παρεα.. Εχεις δει πολλα στουντιο στα 20 γιουρο; γιατι αν εχεις δει και αλλα.. δειξε και σε εμας ενα απο αυταΌσο για το Λιοσίων 73.ΔΕΝ είναι μπουρδέλο για να ανακοινώνετε το πρόγραμμα και τις βάρδιες του στην ενημέρωση για μπουρδέλα.ΣΤΟΥΝΤΙΟ είναι,οπότε γράφετε για αυτό στην <<Ημερίσια ενημέρωση για στούντιο>>.