Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (1 μέλη και 85 επισκέπτες)

patpatpatman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
258
Πόντοι
20
θεωρείς πως τα λίγα δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετά να πάθω κάτι?
μου είπα πως έχω πάρα πολύ λίγες πιθανότητες να κόλλησα κάτι ακόμα και να είχε κάτι η κοπέλα γτ είναι πολύ λίγος ο χρόνος! Τα φάρμακα μου τα δώσανε για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχω τπτ! Αν εκτεθεί κάποιος σε τέτοια νοσήματα τα δίνουν προληπτικά!

Ψηλε αν ειναι ολα οπως τα λες και πηγες σε γιατρο εμεις εδω δεν εχουμε να σου πουμε και τπτ ιδιαιτερο....

Μη φρικαρεις βασικα!Εμενα μου εχει σπασει καποτα 3 φορες σε μπουρδελο, τις δυο ημουν και πιωμενος και δεν πηρα χαμπαρι τπτ.
Το ειδα μετα το χυσιμο οτι εσπασε. Γαμησα τελειως ακαποτα δλδ και δεν επαθα κατι, ουτε τσουξιμο, ουτε πονος, ουτε εβγαλα κατι στο οργανο μου και δεν ειχα πιει και φαντα! Αντιθετα με τσιμπουκι απο ελεηνιδα γκομενα ειχα αρπαξει κατι ελαφρυ.

Επισης η πιθανοτητα 1 στις 2000 ειναι προφανως για ολοκληρωμενη κολπικη επαφη. Το να σπασει η καποτα και να μεινεις
μεσα μερικα δευτερολεπτα δεν ειναι ουτε υποψια επαφης. Σχεδον απιθανο να κολλησες HIV ακομα και στη σπανια περιπτωση που η κοπελα ειναι φορεας!

Κανε οτι σου ειπε ο γιατρος, χτυπα και ενα τεστ στο μηνα πανω για να σου φυγει το αγχος και συνεχισε τη ζωη σου!
Τπτ πολυ σοβαρο δεν κολλησες και μην μπαινεις στο ιντερνετ και διαβαζεις μαλακιες δεξια και αριστερα και φρικαρεις περισσοτερο.
Εισαι μια χαρα! Προχωρα!

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
φυλης 74 η αννα η καινουργια
στο απεναντι οροφος  (νουμερο καποιος?)αλυσια ομορφη λευκη ρωσιδα με απλο προγραμμα

...όταν λες στο απέναντι...όροφος...εννοείς το Φ59...με την Αλίσια...
...όμορφο μουνί...ξέρεις κανείς τίποτα??...

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Σήμερα β βάρδια στη Φυλής
Φυλής 65 ισόγειο Σιμονα
Φυλής 66Α Ρενάτα
Φυλής 69 όροφος Μαρία
Φυλής 71 ισόγειο Μαίρη
Φυλής 72 Κασσάνδρα
Φωκαίας 7 ευθεία Έλενα
Φωκαίας 7 δεξιά Ειρήνη
Φωκαίας 9 δεξιά Άννα
Φωκαίας 17 ισόγειο Μικαέλα
Φωκαίας 17 όροφος Σακίρα
Φωκαίας 25 όροφος Άννυ
Φωκαίας 27 ισόγειο Νάτα
Κλειστά ήταν τα: Φωκαίας 9 αριστερά,13,15 καθώς και Φυλής61,67,84 όροφος,86 όροφος
Όχι πολύς κόσμος στα σπίτια και στους δρόμους τριγύρω, αρκετοί τουρίστες και αλλοδαποί στο Φωκαίας 9 δεξιά ή τσατσά ενώ η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο την φώναξε να βγει...δε ξέρω πόσο ήταν μέσα ή κοπέλα

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.241
Πόντοι
1.071
Καλημερα συναγωνιστες,
Με καθε υπευθυνότητα εχω να σας αναφερω οτι οντας τελευταιος στη βαρδια της Αλιονας (Διδύμου 18) με κέρασε πληρη κατάποση σπερματος μετα απο ομολογουμενως απολαυστικο ακαποτο τσιμπούκι.Αλλα δε σκοπεύω να ξαναπάω, μη σας πω ότι θα κανω και μια προληπτικη εξεταση.Διαδωστε παρακαλω, αυτα ειναι σοβαρά ζητήματα.

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Εχθές στην πρωινή βάρδια με ελάχιστο κόσμο στα σπιτια της υδονης έκανα δύο καταθέσεις, η πρώτη στο Αγκύρας 9 στην Συλβια, έχω να πω το εξής, η κοπέλα ειναι λίγο μυγιαγκικτη από βυζια και πάνω ούτε να την ακουμπάς επίσης ενώ ρώτησα την τσατσα για ελεύθερο στοματικό είπε ότι κάνει δεν έκανε, για να είμαι ακριβής ακουμπησε τα χείλη της ίσα ίσα για 2 δευτερα και περασε καποτα , στο σεχ δεν υπήρχε θέμα οκ τον έπαιρνε  κανονικά τελειοτικο μόνο στην κοιλιά, ο χώρος στουντιακου επιπέδου σφαγισμενη πετσέτα και παντοφλακια . Δεύτερη κατάθεση στην Όλγα  Διδυμου 27 με φουλ του κωλου όπου έπεσε δυνατό  ξεκωλιασμα το οποίο άντεχε  και απ οτι κατάλαβα της άρεσε κιόλας, επισης δέχεται μουνοδαχτυλα φουλ .

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
καμια καλη τωρα για φουλ προγραμμα εχουμε με κωλο ευχαριστω
φυλης -διδυμου

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Βραδινή βάρδια στη Φυλής σήμερα
Φυλής 54 όροφος Χριστίνα
Φυλής 54 ισόγειο Αορορα
Φυλής 65 ισόγειο Μπιουτι
Φυλής 67 Έλενα
Φυλής 71 ισόγειο Μαίρη
Φυλής 84 ισόγειο Σιμονα
Φωκαίας 17 όροφος Σακίρα
Φιλιππίδου 11Α Σύλβια
Φιλιππίδου 11Β Σάρα
Κλειστά τα σπίτια Φωκαίας 7,9 αριστερά,δεξιά,13,15,17 ισόγειο,25 ισόγειο, όροφος,27 ισόγειο,όροφος, φυλής 56,59 ισόγειο,61,69 ισόγειο, όροφος,71 όροφος,72,74,84 όροφος,86 όροφος,86 ισόγειο, όροφος
Αρκετός κόσμος για την ώρα στους δρόμους  και πολλές κοπέλες με συνεχόμενα δωμάτια

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Λίγο νωρίτερα στο Ιάσονος 46 το μεσαίο με τις σκάλες είδα δύο ρωσόφωνες μελαχρινές milf,την Ερίκα με πολύ λεπτό κορμί και καυλωτικό πρόσωπο,και την Αρίνα με κανονικό κορμί και γλυκιά έκφραση,πέρασα με τη δεύτερη και πέτυχα γαμησάρα με άριστες υπηρεσίες στο δεκάρικο που περιλαμβάνουν ελεύθερο στοματικό,''69'' και φουλ συμμετοχή,μελανό σημείο το χτύπημα της πόρτας που μας βρήκε στο τελείωμα,θα ξαναπροτιμηθεί σίγουρα!

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Λίγο νωρίτερα στο Ιάσονος 46 το μεσαίο με τις σκάλες είδα δύο ρωσόφωνες μελαχρινές milf,την Ερίκα με πολύ λεπτό κορμί και καυλωτικό πρόσωπο,και την Αρίνα με κανονικό κορμί και γλυκιά έκφραση,πέρασα με τη δεύτερη και πέτυχα γαμησάρα με άριστες υπηρεσίες στο δεκάρικο που περιλαμβάνουν ελεύθερο στοματικό,''69'' και φουλ συμμετοχή,μελανό σημείο το χτύπημα της πόρτας που μας βρήκε στο τελείωμα,θα ξαναπροτιμηθεί σίγουρα!

...όταν λες λίγο νωρίτερα...εννοείς σήμερα?...πρωινή βάρδια?...

touna

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Η Μαριάννα ήταν μία πάρα πολύ αδύνατη κοπέλα, η οποία φοβόσουν να την πηδήξεις για να μην σπάσει σαν καλαμάκι;

Καλησπέρα. Σε ποια βάρδια βρίσκουμε την Μαριάννα στο Διδυμου 22;

touna

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Σήμερα δουλεύει στην απογευματινή βάρδια η gilf Όλγα από Τροφωνιου;

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Ρε παιδιά έχει δει κανείς την Κατερίνα ξανθια Ουκρανή με κοντό σχετικά μάλλον και 3,5 βυζι μιλφ χοντρουλα που έχει δουλέψει αλκιβιαδου κωνσταντινουπολεως και λίγο δίδυμου ;

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Κάνα καλό μιλφ που να τα κάνει όλα στο Μετάξι παίζει μετά τις 9 το βράδυ;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
παιδιά το επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα..να χω κάβλες κ όρεξη για φυλής κ να μην έχει τίποτα όλο τα ίδια μπάζα κ ότι καλό έχει κανουν μέτριες υπηρεσίες..μοντελαδικα τα ίδια..μονο νανσυ αξιζει.φωκαιως σαπίλα..πλην μιχαελας.. διδυμου κατι πατσοκιλα θειες που θέλουν 20 ευρώ..ούτε τσάμπα δε τις γαμας..και φιλιπιδου κ μετά ως φυλής 71 κακές υπηρεσίες..η φάση είναι για γερη αποχή οχι αστεια.μια που να κάνει καλή πίπα δν υπάρχει μέχρι κ η Τζένη έφυγε από Άγκυρας.κ η Λίζα από φιλιπιδου που ήταν στανταρακι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom