patpatpatman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
θεωρείς πως τα λίγα δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετά να πάθω κάτι?
μου είπα πως έχω πάρα πολύ λίγες πιθανότητες να κόλλησα κάτι ακόμα και να είχε κάτι η κοπέλα γτ είναι πολύ λίγος ο χρόνος! Τα φάρμακα μου τα δώσανε για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχω τπτ! Αν εκτεθεί κάποιος σε τέτοια νοσήματα τα δίνουν προληπτικά!
Ψηλε αν ειναι ολα οπως τα λες και πηγες σε γιατρο εμεις εδω δεν εχουμε να σου πουμε και τπτ ιδιαιτερο....
Μη φρικαρεις βασικα!Εμενα μου εχει σπασει καποτα 3 φορες σε μπουρδελο, τις δυο ημουν και πιωμενος και δεν πηρα χαμπαρι τπτ.
Το ειδα μετα το χυσιμο οτι εσπασε. Γαμησα τελειως ακαποτα δλδ και δεν επαθα κατι, ουτε τσουξιμο, ουτε πονος, ουτε εβγαλα κατι στο οργανο μου και δεν ειχα πιει και φαντα! Αντιθετα με τσιμπουκι απο ελεηνιδα γκομενα ειχα αρπαξει κατι ελαφρυ.
Επισης η πιθανοτητα 1 στις 2000 ειναι προφανως για ολοκληρωμενη κολπικη επαφη. Το να σπασει η καποτα και να μεινεις
μεσα μερικα δευτερολεπτα δεν ειναι ουτε υποψια επαφης. Σχεδον απιθανο να κολλησες HIV ακομα και στη σπανια περιπτωση που η κοπελα ειναι φορεας!
Κανε οτι σου ειπε ο γιατρος, χτυπα και ενα τεστ στο μηνα πανω για να σου φυγει το αγχος και συνεχισε τη ζωη σου!
Τπτ πολυ σοβαρο δεν κολλησες και μην μπαινεις στο ιντερνετ και διαβαζεις μαλακιες δεξια και αριστερα και φρικαρεις περισσοτερο.
Εισαι μια χαρα! Προχωρα!