miflogrannakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
η φωτεινη δεν ειναι μιλφ ειναι γκρανι και δεν τα κανει ολα οπως ρωτησε ο φιλος πιο πανωΤσεκαρε την φωτεινη κολωνου 27β (οροφος)
η φωτεινη δεν ειναι μιλφ ειναι γκρανι και δεν τα κανει ολα οπως ρωτησε ο φιλος πιο πανωΤσεκαρε την φωτεινη κολωνου 27β (οροφος)
προχτες ειχα κανει μια βολτα το πρωι στο μεταξουργειο και το 90% ηταν νεαρες αλλα χοντρες ως πολυ χοντρεςπαιδιά το επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα..να χω κάβλες κ όρεξη για φυλής κ να μην έχει τίποτα όλο τα ίδια μπάζα κ ότι καλό έχει κανουν μέτριες υπηρεσίες..μοντελαδικα τα ίδια..μονο νανσυ αξιζει.φωκαιως σαπίλα..πλην μιχαελας.. διδυμου κατι πατσοκιλα θειες που θέλουν 20 ευρώ..ούτε τσάμπα δε τις γαμας..και φιλιπιδου κ μετά ως φυλής 71 κακές υπηρεσίες..η φάση είναι για γερη αποχή οχι αστεια.μια που να κάνει καλή πίπα δν υπάρχει μέχρι κ η Τζένη έφυγε από Άγκυρας.κ η Λίζα από φιλιπιδου που ήταν στανταρακι
Ποια Νάνσυ....τσεκαρε τις παρακάτω.παιδιά το επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα..να χω κάβλες κ όρεξη για φυλής κ να μην έχει τίποτα όλο τα ίδια μπάζα κ ότι καλό έχει κανουν μέτριες υπηρεσίες..μοντελαδικα τα ίδια..μονο νανσυ αξιζει.φωκαιως σαπίλα..πλην μιχαελας.. διδυμου κατι πατσοκιλα θειες που θέλουν 20 ευρώ..ούτε τσάμπα δε τις γαμας..και φιλιπιδου κ μετά ως φυλής 71 κακές υπηρεσίες..η φάση είναι για γερη αποχή οχι αστεια.μια που να κάνει καλή πίπα δν υπάρχει μέχρι κ η Τζένη έφυγε από Άγκυρας.κ η Λίζα από φιλιπιδου που ήταν στανταρακι
η Μαριάννα Καλή είναι μεσα?τι πρόγραμμα φίλε?Ποια Νάνσυ....τσεκαρε τις παρακάτω.
Bερονικα Αγίου Πέτρου
Τζέσικα Αγίου Πέτρου
Μαριάννα Διδύμου 22
Ρακέλ Ρεμούνδου 21
Μελίνα Πιπίνου 65
Απο Κώλο λεει τιποτα?Πέρασμα πριν λίγο από το Ρεμούνδου 21 ισόγειο για να δω την καινούργια Βαλεντίνα, αλλά ήταν μια άλλη κοπέλα αφρικανή με όνομα Άντα, όμως νομίζω πως πρόκειται για τη δεύτερη Μπιούτυ που δούλευε συνήθως τρίτη βάρδια στο Φυλής 66Δ. Όμορφη κοπέλα, εξωτική, πρόγραμμα απλό. Αν κάποιος συναγωνιστής την έχει δει και γνωρίζει μπορεί να το επαληθεύσει.
Απο Κώλο λεει τιποτα?
Μηπως εννοεις Ρεμουνδου 20??
Αν αναφέρεσαι σε μένα, όχι εννοώ Ρεμούνδου 21 ισόγειο. Είδα μια κριτική για Ρεμούνδου 20 που λέει Βαλεντίνα αλλά μάλλον πρέπει να έχει γίνει λάθος. Όπως και να χει, η κοπέλα που είδα εγώ ( η αφρικανή ) ήταν στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο, απογευματινή βάρδια.
Βερόνικα,Τζεσικα Ρακελ είναι πάρα πολύ καλές,τη Μαρίαννα δυστυχώς πέρασα και δε τη πέτυχα.Για τη Μελίνα διάβασα κριτική για κάτι οσμές απο το μουνάκι.Ένα ακόμα αστεράκι είναι η Αρίνα.Ποια Νάνσυ....τσεκαρε τις παρακάτω.
Bερονικα Αγίου Πέτρου
Τζέσικα Αγίου Πέτρου
Μαριάννα Διδύμου 22
Ρακέλ Ρεμούνδου 21
Μελίνα Πιπίνου 65
ευχαριστώ για την απάντηση! Πήγα την Δευτέρα που μου είπαν στην μονάδα ειδικών λοιμώξεων του νοσοκομείου και μίλησα με ένα γιατρό και μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησες hiv και πως αν ήταν αυτός εκεί όταν πήγα στο νοσοκομείο δεν θα μου τα έδινε τα φάρμακα γτ δεν τα χρειάζομαι! Πάντως εγώ έχω ακόμα πολύ άγχος και με τα φάρμακα που μου δώσανε νιώθω αδυναμία ζάλη και υπνηλία! Τι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά!Ψηλε αν ειναι ολα οπως τα λες και πηγες σε γιατρο εμεις εδω δεν εχουμε να σου πουμε και τπτ ιδιαιτερο....
Μη φρικαρεις βασικα!Εμενα μου εχει σπασει καποτα 3 φορες σε μπουρδελο, τις δυο ημουν και πιωμενος και δεν πηρα χαμπαρι τπτ.
Το ειδα μετα το χυσιμο οτι εσπασε. Γαμησα τελειως ακαποτα δλδ και δεν επαθα κατι, ουτε τσουξιμο, ουτε πονος, ουτε εβγαλα κατι στο οργανο μου και δεν ειχα πιει και φαντα! Αντιθετα με τσιμπουκι απο ελεηνιδα γκομενα ειχα αρπαξει κατι ελαφρυ.
Επισης η πιθανοτητα 1 στις 2000 ειναι προφανως για ολοκληρωμενη κολπικη επαφη. Το να σπασει η καποτα και να μεινεις
μεσα μερικα δευτερολεπτα δεν ειναι ουτε υποψια επαφης. Σχεδον απιθανο να κολλησες HIV ακομα και στη σπανια περιπτωση που η κοπελα ειναι φορεας!
Κανε οτι σου ειπε ο γιατρος, χτυπα και ενα τεστ στο μηνα πανω για να σου φυγει το αγχος και συνεχισε τη ζωη σου!
Τπτ πολυ σοβαρο δεν κολλησες και μην μπαινεις στο ιντερνετ και διαβαζεις μαλακιες δεξια και αριστερα και φρικαρεις περισσοτερο.
Εισαι μια χαρα! Προχωρα!
φιλε τοσο πολυ αγχος που το εχεις σε βλεπω να μην σου ξανασηκωνεται σε μπουρδελοευχαριστώ για την απάντηση! Πήγα την Δευτέρα που μου είπαν στην μονάδα ειδικών λοιμώξεων του νοσοκομείου και μίλησα με ένα γιατρό και μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησες hiv και πως αν ήταν αυτός εκεί όταν πήγα στο νοσοκομείο δεν θα μου τα έδινε τα φάρμακα γτ δεν τα χρειάζομαι! Πάντως εγώ έχω ακόμα πολύ άγχος και με τα φάρμακα που μου δώσανε νιώθω αδυναμία ζάλη και υπνηλία! Τι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά!
αν εννοεις την Λιζα απο το διδυμου 18Α συνηθως ειναι πρωινηΑδέρφια, Λίζα από διδύμου 8α ξέρουμε που και πότε την πετυχαίνουμε?
Περιμένεις 6 μήνες και κανείς εξαιτασεις να δεις αν είσαι καλά η όχι !! Γιατί υπαρχη περίοδος παραθύρου...κακός πήρες φάρμακα γιατί και να πάρεις φάρμακα αν το αρπάξεις τέλος !!! Και το κακό είναι ότι με τα φάρμακα αν το αρπάξεις θα δείχνεις όρο αρνητικός ακόμα και αν είσαι οροθετικός !!! Κόψε τα φάρμακα και κάνε εξαιτασεις σε 6 μήνες .... αλλά μην κανείς άλλη ελεύθερη επαφή μέσα στο 6 μηνο!!! Άπορο πως δεν στα είπαν αυτά και οι γιατροί !!!ευχαριστώ για την απάντηση! Πήγα την Δευτέρα που μου είπαν στην μονάδα ειδικών λοιμώξεων του νοσοκομείου και μίλησα με ένα γιατρό και μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησες hiv και πως αν ήταν αυτός εκεί όταν πήγα στο νοσοκομείο δεν θα μου τα έδινε τα φάρμακα γτ δεν τα χρειάζομαι! Πάντως εγώ έχω ακόμα πολύ άγχος και με τα φάρμακα που μου δώσανε νιώθω αδυναμία ζάλη και υπνηλία! Τι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά!