Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (19 μέλη και 300 επισκέπτες)

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
MITSARA 477
Ο καθενας την δουλεια του,εφοσον οι γιατροι σου εδωσαν PEP,θα ακολουθησεις πιστα την αγωγη,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Να ξερεις ειναι σχετικα ακριβα φαρμακα και εισαι τυχερος που σου εδωσαν
Οι πιθανοτητες να εχεις κολλησει ειναι πολυ μικρες αλλα εαν θελεις να τις μηδενισεις ακολουθεις πιστα την αγωγη
και ολες τις οδηγιες του γιατρου που σημαινει και επανελεγχος μετα και ''καθαρισες''

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
Παιδια καμια για κωλο  εκτως απο πωλινα καλυμνου 48β οκ αυτη και τζουλι φωκαιας 19 ισογειο,η τζουλι εχει προβλημα με τον χρονο δεν ειναι ανετη τοσο πολυ και δεν δινει γλωσοφιλα και κατι μου ελεγε για πιπα με καποτα αλλα την καταφερα και μου ειχε παρει χωρις καποτα  αεροπιπα βεβαια καμια καλη με φουλ ανετο προγραμμα και να δινει και κωλο . ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΤΕ  ΓΙΑ 1 η 2 βαρδια.

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
η κατερινα η σερβα που ειναι και αν ειναι καλλη μεσα ,πειτε και για μπαρμπαρα στο βεργας 6 α αν ειναι καλη και τα κανει ολα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!            ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.604
Πόντοι
1.056
25% :afro:

Στις 7+ σκαω μεταξυ :dancing: :S :undecided:
Ιασ30Α οι 2 λεπτες νεαρες κουκλιτσες με ενημερωνουν οτι η Μπελα :afro: δουλευε ως τις 6 οπως κ αυριο.
Ισσ19Σ κ τα 2 κλειστα :headbang:
Κολ27Α Ελλην συναγωνιστης με ενημερωνει οτι δεν εργαζεται μαυρη κοπελα :-(
Οποτε καρφι  :wanker: :tn04: :coolcondom: για
Ιασ36 να βρω την Βικυ :wanker: :headbaning1:η οποια εμφανιζεται με μια ξανθια στρουμπουλη κοπελα με μεγαλο στηθος :tits2:
Αυτο το μαγαζι εχει πολυ ωραια δωματια με κρεβατια ιδανικα για :fuck2: :fuck2: :fuck2:ενω ειναι κ πολυ καθαρο.Βεβαια δεν ειχαν αναψει Α/C :tickedoff: >:(
Για την Βικυ τι να γραψω,σωμα σφιχτο σαν πετρα :worship: :kneel:αλλα οσο περνα ο καιρος γινεται ολο κ πιο ψυχρη,δεν εχει καμια σχεση με την ΒΙκυ που στον εκαμε καγκελο απο το σαλονι :'(
Παρολα αυτα μολις μπηκε στο δωματιο καυλωσα σαν Σατυρος χωρις να προλαβω καν να θωπευσω
την κωλαρα της :wanker:
Μου πηρε πιπα με λιγο τραπεζιτη,την εστησα στα 4 κ την :fuck2: :fuck2: σφυροκοπησα σαν εργατης που πακτωνει στρωτηρες στην αγρια δυση οταν το καυσιμο ηταν καρβουνο κ το Α/C ουτε καν προιον φαντασιας...τελειωσα στις μπουταρες της :cum: :cum:ενω αθελα μου αρκετο σπερμα επεσε κ στο σεντονι :S.Μετα την μαχη το καθαρισαμε με το μωρο οσο καλυτερα μπορουσαμε :undecided:
Αντεχει το δυνατο ζωωδες sex αλλα στο κρεβατι ανεβαινουμε χωρις τα πατουμενα :birdman:

Απο τις 4 αραπινες του μεταξιου μια μονο πετυχα ενω τις 2 δεν τις εχω δει καν :tickedoff: :headbang:  :'(

Ανεβηκα την Αγ.Κων. και αντικρισα αποκοσμες οντοτητες  :shit: :zombie: :uglykiss: :vomit:
εκανα μια βολτα στο κεντρο κ επεστρεψα σπιτι μου.
Αυτα απο μενα καλα να περνατε :television:

:hi:  :hi:  :hi:  :afro:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
παίδες...

τώρα? κοντοπούτανο πετίτ? καμιά πρόταση?

όχι μεταξουργείο... όπουδήποτε αλλού...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα την βοήθεια σας πιο πολύ ψυχολογικά! Εχθές πήγα σε ένα μπουρδέλο και την στιγμή που τελείωνα έσπασε το προφιλακτικο και με το που το κατάλαβα βγηκα και πήγα να πλειθω δεν έμεινα μέσα ούτε 5 δεύτερολεπτα! Ρώτησα την τσατσά και μου είπε πως η κοπέλα είναι κομπλε ελενχομενει! Μετά πήρα σε μια γραμμή για το aids και μου είπαν πως ο χρόνος που έμεινες μέσα είναι πολύ λίγος και κατά πάσα πιθανότητα δεν κόλλησα τπτ!

ΜΗΝ άγχεσαι ελάχιστες οι πιθανότητες να έγινε το κακό!
Οπότε πιες μια μπλε και είσαι κομπλέ.

Μην παραπληροφορούμε τον άνθρωπο!!! Μια πορτοκαλί fanta θα πιεί και όλα καλά!!!  :hi:

IDShot_540x540.jpg

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Η οδύσσεια  ενος καταγκαβλωμενου Νο 53456:
χθες μετα τα μεσανυχτα :
χωματιανου και τα δυο κλειστα
βεργας 3 αριστερα μονο  ανοικτο λειλα
βεργας 7 νικα .... οταν τη ρωτησα το ονομα της με εβρισε στη γλωσσα της  :jerking:
φωκαιας 27 υπογα ναταλι μελαχρινη καλλιγραμη με γυαλακια καλη περιπτωση με χαμογελο
ισογειο αλεξια .... η τσατσα ειπε οτι εδω ειναι ανεβασμενο το επιπεδο , εδω εχουμε μοντελο
την αλεξια την εχω ξαναδει και μονο ξενυχτισμενη καμπαρετζου μου θυμηζει κατι σε παολα στο πολυ ταλαιπωρημενο
ομως καλο σωματακι αν και προς το σκιννυ που δεν μαρεσει .... συναδελφοι με το που ακουγαν το ονομα διναν αβαβα το εικοσαρι.... κατι κανει η κοπελα μεσα που ειναι αλησμόνητο...
οροφος καρολινα οπου δεν συνεχιζε 3η βαρδια..
στο 24 μια ελληνιδα μαλλον μπαζολα με γυαλια βυζια φυσικα χυτά αλλα το υπολοιπο σωμα σα ζουγκλακος
μου υποσχεθηκε οτι θα μου μεινει για παντα στο μυαλο μου η συνευρεση μας..
στο 19 μια ψιλη νταρντανα ελληνιδα μαλλον
φυλης 74 η αννα η καινουργια
στο απεναντι οροφος  (νουμερο καποιος?)αλυσια ομορφη λευκη ρωσιδα με απλο προγραμμα
ισογειο δυο κοπελες μια βενεζουελιανης εμφανισης και μια ελληνιδοφατσα με πολυ ωραια στρογγυλα βυζια μαρια
το οποιο μου το ειπε με σφιξιμο στις αιμορροιδες
72 αννα χορταστικο σωμα με βυζαρες και κολαρα ... μεσα ομως τι κανει?
φιλιππιδου ισο γειο συλβια τραβελοφερνε ωστοσο κορμαρα με σιλιβιζ και καυλοπροσωπο ετοιμο να στον καταπιει
οροφος μου ειπε η τσα οτι η σασα μελαχρινη με ασπο δερμα 25 + εχει προγραμμα 30 λεπτων (60 ευρουλακια)
ωστοσο βγηκε προς τιμην μυ να την δω... κρατεγα μια μπλουζα για να κρυψει τα μικρα βυζια της και πηγε να χαιρετησει
δυο τυπαδες Ελληνες οι οποιοι καθισαν στο μπαρ και παρήγγειλαν στην τσα ποτα.
πιο περα στη φυλης στο δελο που μπαινεις σε αυλη και ανεβαινεις σκαλες ηταν μια αννα βουλγαρα μελαχρινη με απιθανη γυμνασμενη κολαρα χαμογελαστη...
συμπερασμα : χθες αυτο που αποκομμησα απο το σπανιο περασμα μου σε διαφορα μαγαζια ειναι οτι ειδα Ελληνες
ρομαλεους και νταβραντισμενους (ενας δυο ασιατες ειδα μεγαλους σε ηλικια) να παρακαλανε τα σουργελα να τα πλερω 20
και 60 ευρα για μια εκτονωση της πλακας που αν τον παιζαν θα γλυτωναν και τα λεφτουδακια!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
συμπερασμα : χθες αυτο που αποκομμησα απο το σπανιο περασμα μου σε διαφορα μαγαζια ειναι οτι ειδα Ελληνες
ρομαλεους και νταβραντισμενους να παρακαλανε τα σουργελα να τα πλερω 20
και 60 ευρα για μια εκτονωση της πλακας που αν τον παιζαν θα γλυτωναν και τα λεφτουδακια!!
Τα 10 και τα 20 καταπινονται κατω απο αυτες τις συνθηκες των Bou. με τις αντιστοιχες κορασιδες.
Τα 60+ ομως με τιποτα.. Ειναι κοροϊδια. Καλυτερα καπου αλλου με αυτα τα ποσα, και με τις αντιστοιχες παροχες..  :sunglasses:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.472
Πόντοι
731
Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα την βοήθεια σας πιο πολύ ψυχολογικά! Εχθές πήγα σε ένα μπουρδέλο και την στιγμή που τελείωνα έσπασε το προφιλακτικο και με το που το κατάλαβα βγηκα και πήγα να πλειθω δεν έμεινα μέσα ούτε 5 δεύτερολεπτα! Ρώτησα την τσατσά και μου είπε πως η κοπέλα είναι κομπλε ελενχομενει! Μετά πήρα σε μια γραμμή για το aids και μου είπαν πως ο χρόνος που έμεινες μέσα είναι πολύ λίγος και κατά πάσα πιθανότητα δεν κόλλησα τπτ!

φιλαρακι μικρεσ οι πιθανοτητες να κολλησεις, ΑΝ η κοπελα εχει κατι ! δηλαδη αυτο που δενουμε σχοινι κορδονι οτι η κοπελα εχει κατι σοβαρο... οι ολες οι κοπελες εχουν κατι σοβαρο ... δεν νομιζω να ισχυει

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
φιλαρακι μικρεσ οι πιθανοτητες να κολλησεις, ΑΝ η κοπελα εχει κατι ! δηλαδη αυτο που δενουμε σχοινι κορδονι οτι η κοπελα εχει κατι σοβαρο... οι ολες οι κοπελες εχουν κατι σοβαρο ... δεν νομιζω να ισχυει
ναι μου το λένε όλοι πως είναι πολύ λίγες η πιθανότητα αλλά το άγχος είναι άγχος! ελπίζω και 1 στης 1000 να είχε κάτι η κοπέλα με τα φάρμακα που μου δώσανε να την βγάλω καθαρή! Ευχαριστώ πολύ !

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Μπύρες μπάλα και γαμήσια είχε το μενού χτες στα πέριξ της φυλής αλλα δεν ειχα  happy end και μου χει μεινει ενα τελευταιο 10€ γνωριζει καποιος κανα καλο τσιμπούκι στο μετάξι για αυτήν την ώρα?

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλησπερα
αν καποιος συναγωνιστης° νεος ως 35 χρονων αδυνατος  στρειτ ° θελει να βαλουμε απο 20 ευρω ο καθενας μας να παμε να παρουμε ενα αδυνατο πουτανακι παρτουζα διπλο
μουνι κωλο ταυτοχρονα ας στειλει μυνημα να κανονισουμε
θα την πηδαμε 25 με 30 λεπτα τουλαχιστον

• Like
Αντιδράσεις: mut

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ναι μου το λένε όλοι πως είναι πολύ λίγες η πιθανότητα αλλά το άγχος είναι άγχος! ελπίζω και 1 στης 1000 να είχε κάτι η κοπέλα με τα φάρμακα που μου δώσανε να την βγάλω καθαρή! Ευχαριστώ πολύ !
σου δώσανε φάρμακα ; Για μια κοπέλα που δεν ξέρεις καν αν είχε κάτι !!!! Και για ένα απλό σπάσιμο καποτας ; Λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν είσαι με τα καλά σου ; Φιλικά πάντα !! Πήρες αντιρετροικα για αυτό το πράγμα ;η μάλλον σου έδωσαν αντιρετροικα για αυτό ; Έλεος .... πήρες δηλαδή χημειοθεραπεία χωρίς λόγο ..... !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
απλά αφήνεις να περάσουν 5 μήνες και πας να κανείς τσεκ !!!! Εγώ αυτό κάνω πάντα !!!! Αν είναι να το αρπάξεις όση χημεια και να σου δώσουν θα την αρπάξεις και τέλος !!!

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
σου δώσανε φάρμακα ; Για μια κοπέλα που δεν ξέρεις καν αν είχε κάτι !!!! Και για ένα απλό σπάσιμο καποτας ; Λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν είσαι με τα καλά σου ; Φιλικά πάντα !! Πήρες αντιρετροικα για αυτό το πράγμα ;η μάλλον σου έδωσαν αντιρετροικα για αυτό ; Έλεος .... πήρες δηλαδή χημειοθεραπεία χωρίς λόγο ..... !!
μου είπα πως έχω πάρα πολύ λίγες πιθανότητες να κόλλησα κάτι ακόμα και να είχε κάτι η κοπέλα γτ είναι πολύ λίγος ο χρόνος! Τα φάρμακα μου τα δώσανε για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχω τπτ! Αν εκτεθεί κάποιος σε τέτοια νοσήματα τα δίνουν προληπτικά!

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
θεωρείς πως τα λίγα δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετά να πάθω κάτι?

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Η οδύσσεια  ενος καταγκαβλωμενου Νο 53456:
χθες μετα τα μεσανυχτα :
φιλιππιδου ισο γειο συλβια τραβελοφερνε ωστοσο κορμαρα με σιλιβιζ και καυλοπροσωπο ετοιμο να στον καταπιει
οροφος μου ειπε η τσα οτι η σασα μελαχρινη με ασπο δερμα 25 + εχει προγραμμα 30 λεπτων (60 ευρουλακια)

στον οροφο μηπως εννοεις την σαρα και οχι σασα οπως εγραψες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom