Mitsaras477
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ!!!
Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα την βοήθεια σας πιο πολύ ψυχολογικά! Εχθές πήγα σε ένα μπουρδέλο και την στιγμή που τελείωνα έσπασε το προφιλακτικο και με το που το κατάλαβα βγηκα και πήγα να πλειθω δεν έμεινα μέσα ούτε 5 δεύτερολεπτα! Ρώτησα την τσατσά και μου είπε πως η κοπέλα είναι κομπλε ελενχομενει! Μετά πήρα σε μια γραμμή για το aids και μου είπαν πως ο χρόνος που έμεινες μέσα είναι πολύ λίγος και κατά πάσα πιθανότητα δεν κόλλησα τπτ!
ΜΗΝ άγχεσαι ελάχιστες οι πιθανότητες να έγινε το κακό!
Οπότε πιες μιαμπλεκαι είσαι κομπλέ.
Τα 10 και τα 20 καταπινονται κατω απο αυτες τις συνθηκες των Bou. με τις αντιστοιχες κορασιδες.συμπερασμα : χθες αυτο που αποκομμησα απο το σπανιο περασμα μου σε διαφορα μαγαζια ειναι οτι ειδα Ελληνες
ρομαλεους και νταβραντισμενους να παρακαλανε τα σουργελα να τα πλερω 20
και 60 ευρα για μια εκτονωση της πλακας που αν τον παιζαν θα γλυτωναν και τα λεφτουδακια!!
Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα την βοήθεια σας πιο πολύ ψυχολογικά! Εχθές πήγα σε ένα μπουρδέλο και την στιγμή που τελείωνα έσπασε το προφιλακτικο και με το που το κατάλαβα βγηκα και πήγα να πλειθω δεν έμεινα μέσα ούτε 5 δεύτερολεπτα! Ρώτησα την τσατσά και μου είπε πως η κοπέλα είναι κομπλε ελενχομενει! Μετά πήρα σε μια γραμμή για το aids και μου είπαν πως ο χρόνος που έμεινες μέσα είναι πολύ λίγος και κατά πάσα πιθανότητα δεν κόλλησα τπτ!
ναι μου το λένε όλοι πως είναι πολύ λίγες η πιθανότητα αλλά το άγχος είναι άγχος! ελπίζω και 1 στης 1000 να είχε κάτι η κοπέλα με τα φάρμακα που μου δώσανε να την βγάλω καθαρή! Ευχαριστώ πολύ !φιλαρακι μικρεσ οι πιθανοτητες να κολλησεις, ΑΝ η κοπελα εχει κατι ! δηλαδη αυτο που δενουμε σχοινι κορδονι οτι η κοπελα εχει κατι σοβαρο... οι ολες οι κοπελες εχουν κατι σοβαρο ... δεν νομιζω να ισχυει
σου δώσανε φάρμακα ; Για μια κοπέλα που δεν ξέρεις καν αν είχε κάτι !!!! Και για ένα απλό σπάσιμο καποτας ; Λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν είσαι με τα καλά σου ; Φιλικά πάντα !! Πήρες αντιρετροικα για αυτό το πράγμα ;η μάλλον σου έδωσαν αντιρετροικα για αυτό ; Έλεος .... πήρες δηλαδή χημειοθεραπεία χωρίς λόγο ..... !!ναι μου το λένε όλοι πως είναι πολύ λίγες η πιθανότητα αλλά το άγχος είναι άγχος! ελπίζω και 1 στης 1000 να είχε κάτι η κοπέλα με τα φάρμακα που μου δώσανε να την βγάλω καθαρή! Ευχαριστώ πολύ !
απλά αφήνεις να περάσουν 5 μήνες και πας να κανείς τσεκ !!!! Εγώ αυτό κάνω πάντα !!!! Αν είναι να το αρπάξεις όση χημεια και να σου δώσουν θα την αρπάξεις και τέλος !!!ναι μου το λένε όλοι πως είναι πολύ λίγες η πιθανότητα αλλά το άγχος είναι άγχος! ελπίζω και 1 στης 1000 να είχε κάτι η κοπέλα με τα φάρμακα που μου δώσανε να την βγάλω καθαρή! Ευχαριστώ πολύ !
μου είπα πως έχω πάρα πολύ λίγες πιθανότητες να κόλλησα κάτι ακόμα και να είχε κάτι η κοπέλα γτ είναι πολύ λίγος ο χρόνος! Τα φάρμακα μου τα δώσανε για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχω τπτ! Αν εκτεθεί κάποιος σε τέτοια νοσήματα τα δίνουν προληπτικά!σου δώσανε φάρμακα ; Για μια κοπέλα που δεν ξέρεις καν αν είχε κάτι !!!! Και για ένα απλό σπάσιμο καποτας ; Λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν είσαι με τα καλά σου ; Φιλικά πάντα !! Πήρες αντιρετροικα για αυτό το πράγμα ;η μάλλον σου έδωσαν αντιρετροικα για αυτό ; Έλεος .... πήρες δηλαδή χημειοθεραπεία χωρίς λόγο ..... !!
θεωρείς πως τα λίγα δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετά να πάθω κάτι?σου δώσανε φάρμακα ; Για μια κοπέλα που δεν ξέρεις καν αν είχε κάτι !!!! Και για ένα απλό σπάσιμο καποτας ; Λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν είσαι με τα καλά σου ; Φιλικά πάντα !! Πήρες αντιρετροικα για αυτό το πράγμα ;η μάλλον σου έδωσαν αντιρετροικα για αυτό ; Έλεος .... πήρες δηλαδή χημειοθεραπεία χωρίς λόγο ..... !!
Η οδύσσεια ενος καταγκαβλωμενου Νο 53456:
χθες μετα τα μεσανυχτα :
φιλιππιδου ισο γειο συλβια τραβελοφερνε ωστοσο κορμαρα με σιλιβιζ και καυλοπροσωπο ετοιμο να στον καταπιει
οροφος μου ειπε η τσα οτι η σασα μελαχρινη με ασπο δερμα 25 + εχει προγραμμα 30 λεπτων (60 ευρουλακια)