Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (16 μέλη και 256 επισκέπτες)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Συγνώμη φίλε και συναγωνιστή!Δεν το κατάλαβα! Νόμιζα ότι εγραψες την ηλικία σου!! Γι'αυτό η λάθος παρένθεση μου!!!
  :hi: :kneel:  :kneel: :kneel: :hi:
Είπε χαριτολογώντας τα χρόνια πορνό καριέρας του, μην τα παίρνεις όλα Στραβά , και να μην χάνεις το χιούμορ σου!!
Μου φαίνεται ότι το δύσοσμο ....καυλι ...σου έχει κάψει το μυαλό και τα μάτια!!!
Διάβασε και καμιά παράθεση..
:jerking:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.968
Πόντοι
4.926
Μόλις γύρισα από το Χωματιανού 11Β, όπου γάμησα την Αντριάννα. Είχα να την δω κάνα χρόνο. Δεν άλλαξε και πολύ εμφανισιακά, πάρα μόνο ο κώλος της έχει γίνει πιο τσουπωτός. Το γαμήσι δεν το απόλαυσα όσο θα ήθελα, γιατί ήμουν πολύ καυλωμένος. Παρά λίγο να χύσω στην πίπα, αλλά το έσωσα τελευταία στιγμή. Έβαλα γρήγορα το προφυλακτικό, την κάρφωσα πισωκολλητά και μετά από λίγες σπρωξιές τέλειωσα. Στο σαλόνι είχε μεγάλη αναμονή και ήταν γεμάτο μπαρμπάδες, οι οποίοι είτε είναι συνταξιούχοι χασομέρηδες, που απλά θέλουν να γαμήσουν, είτε έχουν μπλέξει με καρακάξα σύζυγο και θέλουν να απολαύσουν λίγες στιγμές απόλαυσης, πριν γυρίσουν σπίτι, όπου πέφτει η παντόφλα σύννεφο και η κρεβατομουρμούρα κρατάει μέχρι το ξημέρωμα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μου φαίνεται ότι το δύσοσμο ....καυλι ...σου έχει κάψει το μυαλό και τα μάτια!!!
Διάβασε και καμιά παράθεση..
:jerking:
εσυ πρέπει να πάρεις lexοτanil !!! Χτες είπες πως κανείς χιούμορ !!και αυτό που γράφεις τώρα για μένα χιούμορ είναι ; Έχεις πει ο γιατρός να σου λέμε σε όλα ναι πετάει ο γάιδαρος πετάει !!!! Όποτε ας γελάσουμε με το χιούμορ σου χαχαχαχα

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Μαγκες μην εχετε απορια αν καποιες ασχημες η χοντρες εχουν πελατεια,ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα και φετιχ.
Στην Αγγλια που ηουν ειχα γνωρισει ενα Αλβανο που το επαιζε Ελληνας,ειχε και την γυναικα του μαζι μια ασχημη κοντη,χοντροκωλλα με μουρη που ηταν σαν να εχει τρακαρει με αγροτικο,μια φορα τον ειχα πετυχει εξω μεθυσμενο και με καλεσε να με κερασει μια μπυρα,στο μεθυσι του επανω μου ειπε οτι πριν την Αγγλια ηταν Ιταλια και οτι εβγαζε στο κλαρι την γυναικα του με μεγαλη επιτυχια μαλιστα.
Ολες εχουν κοινο,ακομα και μια χωρις ποδι να πιασει δουλεια σε μπουρδελο θα εχει καποιους που θα την πληρωνουν.

Σωστος συναγωνιστή  :thumbsup: όλοι έχουμε τα γούστα μας,τα φετίχ μας και κάποιες φορές περίεργα αποθυμένα. :erection:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
αν γνωρίζει  κάποιος ας πει , την έχασα και φοβαμε πως δεν θα την ξαναβρώ ποτέ ξανά !!!!!! Αν διαβάζεις , η αν διαβάζει ο νταβάς : ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΗΣΟ ΞΑΝΑ !!!!
πληρώνει το επίδομα σου άνα 2μηνο το προνοιακό !! Με πάθηση f20!!
Στραβοί κουτσοί στον Αγ Παντελεήμονα και δυσοσμοι αγαπουληδες στο bou!!Το επίδομα του δυσοσμοκαψουροκαυλου πόσο είναι??  :thubsdown:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Στραβοί κουτσοί στον Αγ Παντελεήμονα και δυσοσμοι αγαπουληδες στο bou!!Το επίδομα του δυσοσμοκαψουροκαυλου πόσο είναι??  :thubsdown:
Ρε φίλε έλεος. Έχεις κουράσει. Είσαι σε μια μόνιμη αντιπαράθεση με τον formet χωρίς νόημα. Απλά spamαρεις το νήμα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ρε φίλε έλεος. Έχεις κουράσει. Είσαι σε μια μόνιμη αντιπαράθεση με τον formet χωρίς νόημα. Απλά spamαρεις το νήμα
Έχεις δίκιο ρε φίλε.Συγνωμη. :hi: Αλλά δεν γνωρίζεις τι υβριστικά pm μου έχει στείλει!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Καταθεση στην Αλισια και οχι Ελσα οπως ειχε ειπωθει στο Μεγαλεκου 21 οροφος...

Πηρα το θαρρος και την ρωτησα στο φεισμπουκ σε ποιο μπουρδελο δινει το μουνι της, η κορασις μου απηντησε αμεσως και ετρεξα να την

συναντησω  :heavymetalbig:

Θα ανεβεί και κριτικη..  :tits:   :hi:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.968
Πόντοι
4.926
Γιατί;Τώρα από πού βγαίνει;Από το νότο;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Όντως, ρε φίλε. Εκτός εάν ο τύπος μένει στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
Γιατί;Τώρα από πού βγαίνει;Από το νότο;

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Όντως, ρε φίλε. Εκτός εάν ο τύπος μένει στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.
Ο τυπος εννοει ρε τσακαλια οτι η αποχη του θα κρατησει μεχρι την επομενη μερα το πρωι, πνευμα κανει ο τυπος  :sunglasses:

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Ε ναι λοιπόν θα το πω:μου λειψανε τα κοντοπουτανακι τα γύφτο Βούλγαρο ρουμανακια, που βρίσκονται πλέον ρωτώ τους απανταχού φίλους μπουρδελιαρηδες

patpatpatman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
258
Πόντοι
20
Λοιπον μαγκες! Υπαρχουν (φυλης) δυο μαυρουλες με το ονομα "Μπιουτι"
Η μια σχετικα ψηλη, μετρια φατσα, αρκετα παχουλη με βυζαρες σαν πεπονια! Δεν μου αρεσει.
Η αλλη ομως στο Φ66 τριτη βαρδυα ειναι πολυ καλη! Πιτσιρικα, κοντουλα με σφιχτο ωραιο σωμα, σχετικα ομορφη, με μικρο βυζακι και δυνατη πισω κινηση!
Πολυ θετικη και προσχαρη και στο σαλονι και στο δωματιο, με καλη αποδοση και συμμετοχη! Απλο προγραμμα!
Την εχω παρει 2 φορες και περασα πολυ καλα. Τη μια φορα εκατσα στο δωματιο ενα τεταρτο περιπου
χωρις να ενοχλησει ο ευγενικος τσατσος! :gay:
Ειδικα οι λατρεις των σοκολατι κοριτσιων πρεπει να σπευσουν.
Μελανο σημειο οπως ολοι ξερουμε τα χαλια δωματια, για σκληροπυρινικους μυστες!

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Υπερένταση από γυμναστήριο και επιθυμία για εκτόνωση στην τρίτη βάρδια. Έχετε να προτείνετε τπτ γιατί από τη μεταμεσονύχτια έχω μαύρα μεσάνυχτα;

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Υπερένταση από γυμναστήριο και επιθυμία για εκτόνωση στην τρίτη βάρδια. Έχετε να προτείνετε τπτ γιατί από τη μεταμεσονύχτια έχω μαύρα μεσάνυχτα;
Κολωνού 11 κάτω

2 καλά πιπινια για Μεταξουργείο..μια μέτριο ύψος καστανόξανθη όμορφη η άλλη ψηλή σαν καμήλα με πεταχτά αυτακια πρόστυχη φάτσα της ζήτησα έξτρα της ταράτσας και της άκουσα στην κουζίνα να λένε :niet: αυτές είναι με 15 όμως η νέα απάτη που κάνουν στο Μεταξουργείο ..Επειδή το 80 της εκατό είναι σαπιλα πλέον οποία είναι λίγο ωραία κατευθείαν 15...Αν θέλουν παραπάνω ας πάνε φυλής η στούντιο αλλά ξέρουν ότι εκεί με την χρηματοπολιτικη που το απλό είναι σταθερό στα 50 εδώ κ 10ετια θα κλείσουνεχρι το 2021 πάρα πολλά ,ο Κούλης έρχεται με νέες διαθέσεις...Φίλε αυτές προτείνω η την Ρίτα από Κολωνού 15 πάλι με 15 ευρώ εκείνο εκεί με την στοά ...Μην διανοηθείς να κάνεις βόλτα εκτός απ' αυτά .θα χαλάσεις τσάμπα υδρωτα και Μεταξουργείο κ φυλής

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Ευχαριστώ φίλε αλλά Μεταξουργείο μεσάνυχτα δεν πατάω ούτε για αστείο. Από φυλής αν έχεις τπτ υποψη

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom