I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Θα πάω σήμερα το βράδυ μετά τις 12 Μεταξουργείο με έναν φίλο μου έχετε να μου προτείνετε καμιά πουτανα για παρτουζα που να αξίζει τα 20 που θα πάρει???
Χριστίνα από Κεραμεικού?Που δουλεύε εκείΕπανεμφανιση στο Ιασ 37 ισογειο της Χριστινας, μοντελογυφτισσας που ειχε εξαφανιστει απο τα μπουρδελα καμποσο καιρο.
Καπου ειχα διαβασει οτι δουλευε σαν call girl.
Δυνατο κορμι με ωραιο κωλο σεξι προσωπο και καλη διαθεση στο σαλονι.
Την ειχα γαμησει τελευταια φορα εδω.
Πλεον εχουν χαθει και οι τσατσαδες που ελεγαν δε χτυπαμε πορτα. Δεκα λεπτα αυστηρα σου λενε. Αλλα καλα να παθουν οσοι δε στηριζουν την αποχη.Καλημέρα γράψτε κριτικές μην μένουμε μόνο εδώ είναι ο μόνος τρόπος να ενημερωθούν για την κάθε ακατάλληλη κοπέλα και για όποιον ρωτάει και ψάχνεται για κοπέλες στο 20€ο να γνωρίζει ότι όλες σχεδόν εφαρμόζουν το ίδιο πρόγραμμα προκαταρκτικά μηδέν πέρασμα κάποτας αμέσως τσιμπούκι και γρήγορα δρόμο η απόλυτη ξεπετα δηλαδή σε λίγο καιρό θα γαμαμε μόνο βυζιτες μια φορά το μήνα άντε και κάνα στούντιο.
Μόλις ανέβασα κριτική για την Λανα από Βεργας3 άχρηστη τελείως η κοπέλα
Θα πάω σήμερα το βράδυ μετά τις 12 Μεταξουργείο με έναν φίλο μου έχετε να μου προτείνετε καμιά πουτανα για παρτουζα που να αξίζει τα 20 που θα πάρει???
Που τα είδατε τα 10 λεπτά? Όπου η πόρνες έχουν μεγάλη πελατεία που σκανε περισσότερα λεφτά εσένα κ εμένα του 20ρικου μας χτυπάει την πόρτα στο 7 λεπτό.. Εντύπωση μου έχει κάνει ο Τσάτσος ο γνωστός ο μεσοκοπος με την γραβάτα,είναι μαλακας γενικά ,κάνει τσαμπουκαδες με όσους δεν περνάνε ποτέ αλλά πόρτες χτυπάει πάντα μετά από 12-13 λεπτά..Πλεον εχουν χαθει και οι τσατσαδες που ελεγαν δε χτυπαμε πορτα. Δεκα λεπτα αυστηρα σου λενε. Αλλα καλα να παθουν οσοι δε στηριζουν την αποχη.
Χριστίνα από Κεραμεικού?Που δουλεύε εκεί
οπως ανεφερα αγαπητε συναδελφε καστρατο,η κοπελα αξιζει μονο για ενα τυπικο ξεφορτωμα ενος πιτσιρικα...οποιος αναζητει στοιχειωδη συμπεριφορα πουτανας ας κοιταξει αλλου η συγκεκριμενη δεν κανει..ηδη αρχισαν αλλοι συναδελφοι να την κραζουν λεγοντας περιπου τα ιδια με εμενα...για αυτο ενημερωνομαστε παιδια πριν κανουμε την οποιαδηποτε καταθεση να ξερουμε περιπου τι παιζει...δεν υπαρχουν πια λεφτα για πεταμα...ειδικα με τοσο χαμηλο επιπεδο εκδιδομενων...Δηλαδή αρνητικά σχόλια για την Λίζα?Δεν την προτείνεις??
Χαχα,κλάμα!Έχουν ξεφύγει,λέμε...
Πέρα απ' τη ξεπέτα του πράγματος,φανταστείτε όμως τι έχουν δει για να ζητάνε και να λένε τέτοια.
Η Τζώρτζια μου έλεγε ότι κάποτε είχε αγγίξει κάποιον πάνω απ το παντελόνι κι αυτός είχε χύσει,ενώ ήταν στο σαλόνι!Της λέω "ευτυχία",γλύτωσε και το εικοσάρικο ο άνθρωπος!
Γραψε μας δικέ μου αν έχεις την καλοσυνη κάτι περισσότερο, κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία..Δοκιμη με κορινα απο λιοσιων 91 επιτυχημενη χρειαζεται βελτιωση μονο στην πιπα
Υπάρχει κριτική που έχω ανεβάσει πριν λίγες μέρεςΓραψε μας δικέ μου αν έχεις την καλοσυνη κάτι περισσότερο, κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία..
Την έχω δει μου άρεσει λέω να πάω αλλά κάτι με κρατάει..
Καλο ειναι οι πιτσιρικαδες να μην πηγαινουν με κομοδινα για να μην παθουν ψυχολογικα. Αυτες μονο πικεριστες μπορουν να τις γαμησουν, αλλα οχι σε λεφτα που δεν αξιζουν.οπως ανεφερα αγαπητε συναδελφε καστρατο,η κοπελα αξιζει μονο για ενα τυπικο ξεφορτωμα ενος πιτσιρικα...οποιος αναζητει στοιχειωδη συμπεριφορα πουτανας ας κοιταξει αλλου η συγκεκριμενη δεν κανει..ηδη αρχισαν αλλοι συναδελφοι να την κραζουν λεγοντας περιπου τα ιδια με εμενα...για αυτο ενημερωνομαστε παιδια πριν κανουμε την οποιαδηποτε καταθεση να ξερουμε περιπου τι παιζει...δεν υπαρχουν πια λεφτα για πεταμα...ειδικα με τοσο χαμηλο επιπεδο εκδιδομενων...
Δουλεύει στο συγκεκριμένο μπουρδέλο κάθε μέρα, απογευματινή βάρδια.Καλησπέρα συναγωνιστές... Η Αλιονα από διδύμου 18 εργάζεται η όχι αυτή την περίοδο;;