Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (24 μέλη και 211 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Παίδες, ήρθα από αγγλία για πάσχα λίγες μέρες καυλωμένος. Επειδή λείπω 2-3 χρόνια, αυτή η Άννα-Ιλόνα που δούλευε στην μοντελοαλυσίδα ξέρετε αν δουλεύει ακόμα?
ευχαριστώ!

Pigmaxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2017
Like
26
Πόντοι
0
Φίλε μου δουλεύει ακόμα δεύτερη η τρίτη βάρδια είναι συνήθως αλλά γενικά δεν είναι τόσο θερμή μέσα όπως ήτανε .καλά είναι αλλά καμία σχέση με παλιότερα από υπηρεσιες

Black Lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλό μήνα αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας...μιας και απέχω απο το άθλημα χρόνια...ήθελα να ρωτήσω ως λάτρης των μαύρων γαζέλων...που θα μπορέσω να βρω οίκο ανοχής με μαυρούλες απο αφρική ή λατίνες αρκετά σκουρόχρωμες...

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας...μιας και απέχω απο το άθλημα χρόνια...ήθελα να ρωτήσω ως λάτρης των μαύρων γαζέλων...που θα μπορέσω να βρω οίκο ανοχής με μαυρούλες απο αφρική ή λατίνες αρκετά σκουρόχρωμες...

Προσωπικά είμαι σίγουρος πως υπάρχουν 2 μαύρες (3η βάρδια) Μεταξουργείο φίλε μου αλλά δυστυχώς επειδή ΔΕΝ είμαι φαν ΔΕΝ έχω συγκρατήσει νούμερα ώστε να σε κατατοπίσω συγκεκριμένα..
Αν και σίγουρα θα υπάρχουν κάποια μέλη που θα γνωρίζουν για δαυτες.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.426
Πόντοι
4.926
Μεσημεριανή ενημέρωση, παρέα με τον αδερφό μου:
-Κολωνού 15 (αριστερά): Μία μελαχρινή Ρωσίδα, καθόλου ωραία.
-Κολωνού 15 (δεξιά): Άντζελα, μελαχρινό αδιάφορο milf.
-Κολωνού 15 (κέντρο αριστερά): Μιλένα, μέτρια γαμεύσιμη νεαρή.
-Κολωνού 30Α: Τάνια ή Ντάνια τέλος πάντως, μία πολύ μέτρια Ρουμάνα, η οποία φορούσε γυαλιά και εμφανίστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι.
-Κολωνού 32Α: Νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στρογγυλό πρόσωπο και έμοιαζε με φουντούκι.
-Ιάσωνος 30Α: Δύο νεαρές κοπέλες. Μπέλα, μαύρη από το Καμερούν, με ξανθό μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο και αρκετά καλό σώμα. Μαζί της η Μαρία, Αλβανίδα, με συμπαθητικό παρουσιαστικό.
-Ιάσωνος 30Β: Ένα καρτούν, το οποίο ήταν ντυμένο με περίεργη αμφίεση. Φόραγε και κάτι σαν τζιν παντελόνι.
-Ιάσωνος 44: Μιλένα, η γνωστή από το Φυλής 74. Μαζί της η ξανθιά τσατσά, που σε άρπαζε για μπεις μέσα, με το ζόρι, από το Φυλής 66Δ.
-Ιάσωνος 44B: Ένα μελαχρινό πρεζόνι.
-Ιάσωνος 44 (πάνω): Δύο άσχημες Ρωσίδες milf, με την μία να έχει μώλωπες στα χέρια της, σημάδι κακοποίησης.
-Ιάσωνος 44 (πρώτο από αριστερά): Ήταν τόσο απαρατήρητη, που δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είδα.
-Ιάσωνος 37Β: Πατσαβούρα γύφτισσα milf, η οποία έβριζε τον αδερφό μου καθώς φεύγαμε, μη μπορώντας να διαχειριστεί την απόρριψη μας.
-Ιάσωνος 33: Δύο άσχημες γριές, πάρε την μία και χτύπα την στην άλλη.
-Ιάσωνος 20Α: Μπάζο ολκής.
-Ιάσωνος 19Α: Μία gilf σκέτη τραγωδία.
-Φυλής 56: Τζέσσικα, πολύ ωραίο μελαχρινό μουνί.
-Φυλής 54Β: Ειρήνη, νόστιμο μελαχρινό καυλάκι.
-Φυλής 66Α: Τατιάνα, νεαρή αδιάφορη νταρντάνα.
-Φυλής 72: Αρίνα, πολύ ωραίο ξανθό μουνί. Πρέπει να είναι η γνωστή από το Φυλής 109Β και Φυλής 69Β.
-Διδύμου 7Β: Τζώρτζια. Επειδή της συγκεκριμένης της έχω σύρει πολλά, να πω πως έχει αδυνατίσει, το σώμα της είναι ωραίο και ο κώλος της είναι πάρα πολύ καλός. Όμως, ακόμη και έτσι, εμένα δεν μου αρέσει. Εμφανίστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι.
-Φωκαίας 17Α: Μία νεαρή τσουπωτή.
-Φωκαίας 19: Τζούλια, το γνωστό αλβανικό μπάζο.
-Φωκαίας 25Α: Άννυ, η γνωστή από το Φυλής 86Α.
-Φωκαίας 27Α : Δύο κοπέλες. Η Εμμανουέλλα, η πατσαβούρα Αλβανίδα και μία άσχημη τύπισσα, η οποία δούλευε στο στούντιο Κωνσταντινουπόλεως 94.
-Φωκαίας 27Β: Μία καινούργια άφιξη, ασχημομούρα.
-Βέργας 3 (δεξιά): Εύα, στρογγυλό μπαζάκι.
-Πιπίνου 118: Δύο κορίτσια. Η Καίτη, νόστιμο καυλάκι και μία μελαχρινή φακλάνα.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Παίδες, ήρθα από αγγλία για πάσχα λίγες μέρες καυλωμένος. Επειδή λείπω 2-3 χρόνια, αυτή η Άννα-Ιλόνα που δούλευε στην μοντελοαλυσίδα ξέρετε αν δουλεύει ακόμα?
ευχαριστώ!
Έχεις υπόψιν σου κάτι υπαλλήλους σε υπηρεσίες εφορίες κλπ που βαριουνται και να μιλήσουν φυσικά ούτε να εξυπηρετήσουν κάπως έτσι είναι και αυτή και σχεδόν όλες στην πιάτσα.Με τα σημερινά δεδομένα όπως διαμορφώνονται δεν υπάρχει χειρότερη συναλλαγή από το20€ο που θέλουν στην Φυλής καθολική αποχή μέχρι να βάλουν μυαλό η επιλογή αυτή έγινε μονόδρομος λυπάμαι που δεν υπάρχουν επιλογές τίμιες που να ανταποκρίνονται που θα μπορούσε να προτείνει κανείς.Πολυ σημαντικό γράψτε κριτικές όσο μπορείτε

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.426
Πόντοι
4.926

Είδα μία πολύ καλή, σήμερα το μεσημέρι, στο Ιάσωνος 30Α. Μπέλα, το όνομά της από το Καμερούν.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Η γρια ρουφηχτρα Αλιονα απο Διδ 27 ξερει κανεις ποτε επιστρεφει?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασμα κατά της 20:00 από τα εξής μαγαζια

Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος πέρασα να δω μια καινούργια κοπέλα που έχει έρθει εδώ και κάνα δυο τρεις μέρες Τίποτα ιδιαίτερο αδύνατη μελαχρινή αβυζη χαλαρό σώμα όχι ωραία φάτσα κανονικό ύψος πολύ μετριότητα και αυτή θέλει 20€ο!!!!! Στην ευρύτερη περιοχή έγινε......
Πιπίνου118 Λανα που ήταν και παλιότερα εκεί προπερσινα ξυνισμενα σταφύλια απλά μπαγιάτικα και Στέλλα καινούργια Μιλφ δοκιμασμένη πρόσφατα έχω ανεβάσει και οι δύο ανάξιες για20€ο φυσικά.
Αγκυρας12Α Ελένη ξανθιά χοντρούλα πλέον Ρωσσιδα Μιλφ μέτρια εμφάνιση αλλά πολύ καλοσυνάτη κοπέλα τίμια και λόγω της τιμιότητας της αξίζει μαζί της η Χριστίνα που ήταν δωμάτιο
Πιπίνου 65 Μελίνα ψηλή μελαχρινή δοκιμασμένη πρόσφατα έχω ανεβάσει κριτική δεν είχα μείνει ευχαριστημένος
Βεργας3 δεξιά Λανα μελαχρινή ψηλή νταρντανα πήρα το ρίσκο και την δοκίμασα αφού την είχα βάλει σκοπό εδώ και καιρό τίποτα ιδιαίτερο φυσικά στο ίδιο έργο θεατές τυποποιημένη εντελώς θα ανέβει κριτική

Αυτά μεταβολές δεν υπάρχουν προς το καλύτερο καλό βράδυ

Black Lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Είδα μία πολύ καλή, σήμερα το μεσημέρι, στο Ιάσωνος 30Α. Μπέλα, το όνομά της από το Καμερούν.

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση απάντηση....υπάρχει άραγε μπουρδελο με μπάνιο ή και στούντιο που να έχει μαυρούλες η σκουρόχρωμες λατίνες??ρωτάω γιατί αν θυμάμαι σωστά στο μεταξουργειο δε παίζει κάτι τετοιο....

Sexymotherfucker

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Like
54
Πόντοι
0

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Εντοπιστηκε νεα κορασιδα στο Μεγαλεκου 21 οροφος 1η βαρδια,πιπινα με κωλαρα και ξανθο πλατινε μαλλι νομιζω οτι την εχω ξαναδει αλλα θα  το επιβεβαιωσω αυριο.

Καταθεση στην Αντζελα στο Ιας 30 οροφος...της εριξα ενα δυνατο γαμησι και της αρεσε.  :knockinb:

Μαζι της ηταν η Μαρια η λατιν ομορφη και ανανεωμενη...

Φευγοντας περασα να πω μια καλησπερα στην καυλο-Αναστασια στο ιασ 32 ευθεια  :rose:

Μαζι της ηταν και η Βικτωρια, προχωρημενο μιλφ με κοντο μαλλι αδιαφορη και ασημαντη μπροστα στην Αναστασια...  :S

Ολη την ωρα στο σαλονι η Αναστασια μου πεταγε φιλακια και εγλειφε τα χειλη της,οταν εβαλε το χερι της αναμεσα στο ποδια της και χαϊδευτηκε

εβγαλα το δεκαρικο το πεταξα μεσα στο κουζινακι στην τσατσα βουτηξα την Αναστασια και την πηγα στο δωματιο οπου την πεταξα στο κρεβατι..

Ξεβρακωθηκα τακα τακα εβαλα καποτα τακα τακα ενω το μωρο με περιμενε ηδη στημενο στα τεσσερα,την γαμησα με ρυθμο βιασμου και λίγο

πρωτου να χυσω πεταξα τακα τακα την καποτα και εχυσα σπερμα παντου  :sunglasses: τα γεμισα ολα σπερμα εκει μεσα τα εκανα πουτανα τοιχους στρωματα Αναστασια ολα...  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Απο μερικα που περασα επισης στην απογευματινη βαρδια ηταν το Κολωνου 11 οροφος οπου ηταν η Λαουριτα, πιπινα νοστιμη με καλο κορμι και απλο προγραμμα.

Κολωνου 15 αριστερα, Λιζα ξανθο κοντο ζυμαρακι.

Κολωνου 30 οροφος, Λικα ξανθια μιλφ νοστιμουλα στα 10ε και Βαλερια καστανη μουναρα με εντυπωσιακο βαψιμο σημερα που εκανε το προσωπο της κουκλιστικο... στα 15ε με απλο αυτη.

Μεγαλεκου 21 ισογειο η Νατασσα η ελληνιδα, παχουλη αδιαφορη ξανθια.  :walkingpenis:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.426
Πόντοι
4.926
Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση απάντηση....υπάρχει άραγε μπουρδελο με μπάνιο ή και στούντιο που να έχει μαυρούλες η σκουρόχρωμες λατίνες??ρωτάω γιατί αν θυμάμαι σωστά στο μεταξουργειο δε παίζει κάτι τετοιο....
Υπάρχει, αλλά πρέπει να τσεκάρεις δίπλα στα στούντιο.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.917
Πόντοι
3.091
Εντοπιστηκε νεα κορασιδα στο Μεγαλεκου 21 οροφος 1η βαρδια,πιπινα με κωλαρα και ξανθο πλατινε μαλλι νομιζω οτι την εχω ξαναδει αλλα θα  το επιβεβαιωσω αυριο.

Έλσα.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86

Εκτός από την Μπέλα είναι και η Βίκυ στο Ιασ 36 και η Ναόμι στο Ιασ 19 πάνω.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Θα κάνω το παράπονο μου, την προηγούμενη φορά που κατεβηκα οι Αθηναίοι συναγωνιστές με κατατοπισαν πληρως, αυτή τη φορά δεν πήρα τίποτα από πληροφορίες. Έκανα σημερα βράδυ μια βολτα φυλής και στα κάθετα, δε βρήκα τίποτα ιδιαίτερα καλό εκτός από την Σονια που τη είχα ξαναπάρει και την προηγούμενη. Σταθερά καλή η κοπελα.

Αύριο πρωί λέω να ξανακατεβω, όσοι ξέρετε που θα βρω κάτι πολύ δυνατό εμφανησιακα, καλο δεχόμενη η πληροφορία

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Θα κάνω το παράπονο μου, την προηγούμενη φορά που κατεβηκα οι Αθηναίοι συναγωνιστές με κατατοπισαν πληρως, αυτή τη φορά δεν πήρα τίποτα από πληροφορίες. Έκανα σημερα βράδυ μια βολτα φυλής και στα κάθετα, δε βρήκα τίποτα ιδιαίτερα καλό εκτός από την Σονια που τη είχα ξαναπάρει και την προηγούμενη. Σταθερά καλή η κοπελα.

Αύριο πρωί λέω να ξανακατεβω, όσοι ξέρετε που θα βρω κάτι πολύ δυνατό εμφανησιακα, καλο δεχόμενη η πληροφορία
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία στο βάθος θα βρεις την Ελένα.Γραφει στην πόρτα το ωράριο που δουλεύει.Πολυ καλό σε εμφάνιση αλλά από απόδοση κλαφτα Χαράλαμπε!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

Δες Αγίου Πέτρου 7 την Πατρίτσια.

Επίσης μην παραπονιέσαι, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να σου πει προσωπικά.
Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά κάνει search στις ενημερώσεις συναγωνιστών, διάβασε κριτικές από σπιτάκια και διάλεξε.
Οι πληροφορίες υπάρχουν,αν βαριέσαι να τις ψάξεις πρόβλημα σου.

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21

Αδελεφε σε καταλαβαίνω αλλα να ξερεις και μεις που ζουμε εδω δεν βρισκουμε κατι της προκοπης.Ριξε ενα βλεφαρο στην αρινα.Παντα πρωι Φυλής 72.Τίμια επιλογη.Περιμενουμε εντυπωσεις.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129

τελικα θυμηθηκα ποια ειναι, η αλλαγη στην εμφανιση της ηταν μεγαλη για αυτο δεν την αναγνωρισα αμεσως

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom