Μεσημεριανή ενημέρωση, παρέα με τον αδερφό μου:
-Κολωνού 15 (αριστερά): Μία μελαχρινή Ρωσίδα, καθόλου ωραία.
-Κολωνού 15 (δεξιά): Άντζελα, μελαχρινό αδιάφορο milf.
-Κολωνού 15 (κέντρο αριστερά): Μιλένα, μέτρια γαμεύσιμη νεαρή.
-Κολωνού 30Α: Τάνια ή Ντάνια τέλος πάντως, μία πολύ μέτρια Ρουμάνα, η οποία φορούσε γυαλιά και εμφανίστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι.
-Κολωνού 32Α: Νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στρογγυλό πρόσωπο και έμοιαζε με φουντούκι.
-Ιάσωνος 30Α: Δύο νεαρές κοπέλες. Μπέλα, μαύρη από το Καμερούν, με ξανθό μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο και αρκετά καλό σώμα. Μαζί της η Μαρία, Αλβανίδα, με συμπαθητικό παρουσιαστικό.
-Ιάσωνος 30Β: Ένα καρτούν, το οποίο ήταν ντυμένο με περίεργη αμφίεση. Φόραγε και κάτι σαν τζιν παντελόνι.
-Ιάσωνος 44: Μιλένα, η γνωστή από το
Φυλής 74. Μαζί της η ξανθιά τσατσά, που σε άρπαζε για μπεις μέσα, με το ζόρι, από το
Φυλής 66Δ.
-Ιάσωνος 44B: Ένα μελαχρινό πρεζόνι.
-Ιάσωνος 44 (πάνω): Δύο άσχημες Ρωσίδες milf, με την μία να έχει μώλωπες στα χέρια της, σημάδι κακοποίησης.
-Ιάσωνος 44 (πρώτο από αριστερά): Ήταν τόσο απαρατήρητη, που δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είδα.
-Ιάσωνος 37Β: Πατσαβούρα γύφτισσα milf, η οποία έβριζε τον αδερφό μου καθώς φεύγαμε, μη μπορώντας να διαχειριστεί την απόρριψη μας.
-Ιάσωνος 33: Δύο άσχημες γριές, πάρε την μία και χτύπα την στην άλλη.
-Ιάσωνος 20Α: Μπάζο ολκής.
-
Ιάσωνος 19Α: Μία gilf σκέτη τραγωδία.
-Φυλής 56: Τζέσσικα, πολύ ωραίο μελαχρινό μουνί.
-Φυλής 54Β: Ειρήνη, νόστιμο μελαχρινό καυλάκι.
-Φυλής 66Α: Τατιάνα, νεαρή αδιάφορη νταρντάνα.
-
Φυλής 72: Αρίνα, πολύ ωραίο ξανθό μουνί. Πρέπει να είναι η γνωστή από το Φυλής 109Β και Φυλής 69Β.
-Διδύμου 7Β: Τζώρτζια. Επειδή της συγκεκριμένης της έχω σύρει πολλά, να πω πως έχει αδυνατίσει, το σώμα της είναι ωραίο και ο κώλος της είναι πάρα πολύ καλός. Όμως, ακόμη και έτσι, εμένα δεν μου αρέσει. Εμφανίστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι.
-Φωκαίας 17Α: Μία νεαρή τσουπωτή.
-Φωκαίας 19: Τζούλια, το γνωστό αλβανικό μπάζο.
-Φωκαίας 25Α: Άννυ, η γνωστή από το Φυλής 86Α.
-Φωκαίας 27Α : Δύο κοπέλες. Η Εμμανουέλλα, η πατσαβούρα Αλβανίδα και μία άσχημη τύπισσα, η οποία δούλευε στο στούντιο Κωνσταντινουπόλεως 94.
-
Φωκαίας 27Β: Μία καινούργια άφιξη, ασχημομούρα.
-Βέργας 3 (δεξιά): Εύα, στρογγυλό μπαζάκι.
-Πιπίνου 118: Δύο κορίτσια. Η Καίτη, νόστιμο καυλάκι και μία μελαχρινή φακλάνα.