Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (15 μέλη και 228 επισκέπτες)

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλημέρα παιδιά βραδινή επίσκεψη στο Κολωνού 27α και πήρα την Ρίτα την πατρινια τετοια φόλα σε 7 χρόνια που πηγαίνω σε οίκους ανοχής δεν έχω ξαναφαει τεσπα η κοπέλα είναι εμφάνιση η και έχει κολαρα αλλά μπαίνω στο δωμάτιο μπαίνει και εκείνη πάω να τη χαϊδέψω μου λέει μη πρώτο άκυρο μου βάζει  προφυλακτικό χωρίς προκαταρκτικα μου κάνει μια πιπα μέτρια πάω να τις πιάσω το κεφάλι να την χαϊδέψω μη μου λέει δεύτερη ξενερα μου βάζει ένα κιλό κρέμα στο προφυλακτικό και έτσι όπως έπιανα τη πουτσα με τα χέρια μου λέει μην τη πιάνεις γτ θα με γαμησεις της λέω έπλυνα τα χέρια σιν ότι μου έβαλες και τη κρέμα και εκεί ξεκαβλωσα και έκλαψα τα 15 ευρώ παρακαλώ μάγκες μακριά 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Τύπε αντικειμενική ενημέρωση. Βλέπεις το βίντεο, τσεκάρεις εμφάνιση και ξέρεις ακριβώς τι πρόγραμμα προσφέρει η κοπέλα.
Στο απλο προγραμματακι, δεν αλλαξε κατι. Παλιοτερα ειχα ανεβασει βιντεακι με γνωστη επι της φυλ-street που δεχοταν με χαρα golden-rain στο mouth, αλλα επεσε μουταρισμα, ευτυχως περιορισμενου χρονου.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Τι να σεβόμαστε?  :think: Και τι εννοείς 1996-2019??Δεν μας το κάνεις λιανα.!  :think:
Συναγωνιστή, είναι τα χρόνια πορνό-καριέρας μου (23). Ο σεβασμός έχει πολλές μεταφράσεις και πολλούς αποδέκτες, μην το παίρνεις προσωπικά.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Που τα είδατε τα 10 λεπτά? Όπου η πόρνες έχουν μεγάλη πελατεία που σκανε περισσότερα λεφτά εσένα κ εμένα του 20ρικου μας χτυπάει την πόρτα στο 7 λεπτό.. Εντύπωση μου έχει κάνει ο Τσάτσος ο γνωστός ο μεσοκοπος με την γραβάτα,είναι μαλακας γενικά ,κάνει τσαμπουκαδες με όσους δεν περνάνε ποτέ αλλά πόρτες χτυπάει πάντα μετά από 12-13 λεπτά..
Καλημέρα τι μου θύμησες τώρα με τον συγκεκριμένο γραφικό τύπο πριν κάνα δυο τρία χρόνια περίπου τον είχα φτιάξει καλά δεν θυμάμαι τώρα σε ποιο μαγαζί έγινε το εξής σκηνικό: μπαίνω στο μαγαζί και αρχίζει τις γνωστές μαλακίες έλα περνά τώρα αφού ξέρεις την κοπέλα τι ψάχνεις έκανε σαν μαλακας του λέω τι συμπεριφορά είναι αυτή εσύ παλιότερα ήσουν πιο σοβαρός και σωστός τι είναι αυτά τα πράγματα με κοίταξε σαν ηλίθιος με απορία μου λέει ναι εε και έφυγε αμέσως μιλάμε πολύ αστείο σκηνικό.
Παλιά ήταν πιο εντάξει τώρα έχει γίνει Κοπανός

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πράγματι υπερμουνάρα η Λίζα στο Διδύμου 8 πάνω. Πανύψηλη, μοντελέ με καύλα πρόσωπο, μακρυά ξανθά μαλλιά. Τι να το κάνεις όμως...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πράγματι υπερμουνάρα η Λίζα στο Διδύμου 8 πάνω. Πανύψηλη, μοντελέ με καύλα πρόσωπο, μακρυά ξανθά μαλλιά. Τι να το κάνεις όμως...
Ούτε για αστείο να έκανε κανείς το λάθος να δοκιμάσει λογικά η φόλα θα είναι ατελείωτη σύμφωνα και με την κριτική η κοπέλα καλύτερα να πάει να κάνει την γλάστρα σε καμία καφετέρια στο μπουρδέλο είναι ακυρη

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Συναγωνιστή, είναι τα χρόνια πορνό-καριέρας μου (23). Ο σεβασμός έχει πολλές μεταφράσεις και πολλούς αποδέκτες, μην το παίρνεις προσωπικά.
Συγνώμη φίλε και συναγωνιστή!Δεν το κατάλαβα! Νόμιζα ότι εγραψες την ηλικία σου!! Γι'αυτό η λάθος παρένθεση μου!!!
  :hi: :kneel:  :kneel: :kneel: :hi:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ούτε για αστείο να έκανε κανείς το λάθος να δοκιμάσει λογικά η φόλα θα είναι ατελείωτη σύμφωνα και με την κριτική η κοπέλα καλύτερα να πάει να κάνει την γλάστρα σε καμία καφετέρια στο μπουρδέλο είναι ακυρη

Καλά κρασιά. 3 δωμάτια γεμάτα και 2 άτομα στην αναμονή. άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιάρη.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Καλά κρασιά. 3 δωμάτια γεμάτα και 2 άτομα στην αναμονή. άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιάρη.
Εδώ ήταν φουλ, χθες το βράδυ στο Διδύμου 22. Όχι μόνο για την Στέλλα, που είναι νοστιμούλα, αλλά για την Άννα, που ο κώλος της, από την κυτταρίτιδα, είναι σαν πορτοκάλι Μέρλιν και ο σβέρκος της, από τις ζάρες, σαν ακορντεόν. Αλλά και για την Πάολα, που είναι σαν μπόγος, έτοιμος να τον στείλεις επαρχία με το ΚΤΕΛ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλημέρα παιδιά βραδινή επίσκεψη στο Κολωνού 27α και πήρα την Ρίτα την πατρινια τετοια φόλα σε 7 χρόνια που πηγαίνω σε οίκους ανοχής δεν έχω ξαναφαει τεσπα η κοπέλα είναι εμφάνιση η και έχει κολαρα αλλά μπαίνω στο δωμάτιο μπαίνει και εκείνη πάω να τη χαϊδέψω μου λέει μη πρώτο άκυρο μου βάζει  προφυλακτικό χωρίς προκαταρκτικα μου κάνει μια πιπα μέτρια πάω να τις πιάσω το κεφάλι να την χαϊδέψω μη μου λέει δεύτερη ξενερα μου βάζει ένα κιλό κρέμα στο προφυλακτικό και έτσι όπως έπιανα τη πουτσα με τα χέρια μου λέει μην τη πιάνεις γτ θα με γαμησεις της λέω έπλυνα τα χέρια σιν ότι μου έβαλες και τη κρέμα και εκεί ξεκαβλωσα και έκλαψα τα 15 ευρώ παρακαλώ μάγκες μακριά 
Συγγνώμη στη Κολωνού πήγε στα 15 Ευρώ? :headbang:μου φένεται τρελλό! :headbang:Αν είναι έτσι χρειάζεται αποχή από τα πηδηχτήρια μέχρι να βγει ο ήλιος από την ανατολή  :headbang:.
  Η Νατάσσα στο Κολωνού 30 είναι ακόμα εκει?Ακουσα ότι η Γκαμπριέλα που ηταν μαζι της (ξανθια γεματούλα με φανταστικά βυζιά,μετα τα εβαψε μαυρα και πηρε λιγα κιλα) πηγε στη Λιοσων με 20 ευρω.
  Καθε φορα που ερχομαι Ελλάδα γινεται και χειρότερα αν πήγε όμως και το Μεταξουργείο στα 15 τότε τι να πω  :headbang:.Ευτυχώς που δεν χρειάζεται να έρχομαι πιά Ελλάδα  :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Τατιάνα καστανή νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Χωματιανου 11β Αντριανα  κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 76 κλειστά.

Λιοσιων 73β Οριανα μελαχρινή μελαμψη σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι και Ιζαμπελα ξανθιά ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Ελεν ξανθιά χοντρουλα με 3.5-4αρι και Ναταλί καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 Τζούλια μελαχρινή μιλφ παχουλη με 6αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Εξηκιου 18α Μελίνα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 3. 5αρι βυζι, τα πάντα εκτός κωλαράκι.

Εξηκιου 18γ Μαρία ξανθιά λεπτή μιλφ με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Λιοσιων 79 κλειστά.

Βεργας 3 αριστερά Εύα ξανθιά νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά & όροφος κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ξανθιά νταρντανα ελληνογερμανιδα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι συν  βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Βεργας 6β Μαριάννα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 Μαργκο, καστανοξανθη κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Κωνσταντίνα στο δωμάτιο.

Λιοσιων 91 Κορινα μελαχρινή κοπέλα λεπτή ακωλη με 1.5αρι βυζι, τατουάζ σκορπιό στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Την πήρα για 4η φορά(πρώτος της πελάτης) σε 3 εβδομάδες και εξακολουθεί να είναι καλή, η ευγενική υπηρεσία δεν ενοχλεί καθόλου και η κοπέλα δεν βιάζεται.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα η "βραζιλιανα" καστανοξανθη χοντρή με κατσαρο μαλλί 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκιλφ με αρκετά πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 13 όροφος Μπετυ ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Κνιδου 18 Άννα καστανο γκρανι  με κανονικό σώμα 2αρι πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, Αναστασία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο με συν 10 ευρώ.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εδώ ήταν φουλ, χθες το βράδυ στο Διδύμου 22. Όχι μόνο για την Στέλλα, που είναι νοστιμούλα, αλλά για την Άννα, που ο κώλος της, από την κυτταρίτιδα, είναι σαν πορτοκάλι Μέρλιν και ο σβέρκος της, από τις ζάρες, σαν ακορντεόν. Αλλά και για την Πάολα, που είναι σαν μπόγος, έτοιμος να τον στείλεις επαρχία με το ΚΤΕΛ.

:2funny:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Μαγκες μην εχετε απορια αν καποιες ασχημες η χοντρες εχουν πελατεια,ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα και φετιχ.
Στην Αγγλια που ηουν ειχα γνωρισει ενα Αλβανο που το επαιζε Ελληνας,ειχε και την γυναικα του μαζι μια ασχημη κοντη,χοντροκωλλα με μουρη που ηταν σαν να εχει τρακαρει με αγροτικο,μια φορα τον ειχα πετυχει εξω μεθυσμενο και με καλεσε να με κερασει μια μπυρα,στο μεθυσι του επανω μου ειπε οτι πριν την Αγγλια ηταν Ιταλια και οτι εβγαζε στο κλαρι την γυναικα του με μεγαλη επιτυχια μαλιστα.
Ολες εχουν κοινο,ακομα και μια χωρις ποδι να πιασει δουλεια σε μπουρδελο θα εχει καποιους που θα την πληρωνουν.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μαγκες μην εχετε απορια αν καποιες ασχημες η χοντρες εχουν πελατεια,ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα και φετιχ.
Στην Αγγλια που ηουν ειχα γνωρισει ενα Αλβανο που το επαιζε Ελληνας,ειχε και την γυναικα του μαζι μια ασχημη κοντη,χοντροκωλλα με μουρη που ηταν σαν να εχει τρακαρει με αγροτικο,μια φορα τον ειχα πετυχει εξω μεθυσμενο και με καλεσε να με κερασει μια μπυρα,στο μεθυσι του επανω μου ειπε οτι πριν την Αγγλια ηταν Ιταλια και οτι εβγαζε στο κλαρι την γυναικα του με μεγαλη επιτυχια μαλιστα.
Ολες εχουν κοινο,ακομα και μια χωρις ποδι να πιασει δουλεια σε μπουρδελο θα εχει καποιους που θα την πληρωνουν.

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.. αυτή είναι η πραγματικότητα.. παγκόσμιο φαινόμενο να πληρώνουν το "οτιδήποτε" έχει τρύπες!

Επισκέπτης
ναι αλλα στην Ελλαδα τις δυσμορφες πληρωνουν και οσοι δεν εχουν βισια

ειναι σα να νιωθουν υποχρεωμενοι καποιοι να πληρωσουν τους μπουρδελαρχες ανευ προυποθεσεων

ψυχαναγκασμος

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
ναι αλλα στην Ελλαδα τις δυσμορφες πληρωνουν και οσοι δεν εχουν βισια

ειναι σα να νιωθουν υποχρεωμενοι καποιοι να πληρωσουν τους μπουρδελαρχες ανευ προυποθεσεων

ψυχαναγκασμος
Kραζετε τις Ελληνιδες για την γκρινια τους και μερικοι κανετε ακριβως το ιδιο,γκρινια και μουρμουρα απο το πρωι μεχρι το βραδυ,δηλαδη αν θελει καποιος να γαμησει μια χοντρη πρεπει εσυ να του απαγορευσεις?
Ο καθενας χαλαει οπου θελει τα λεφτα του.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τι να σεβόμαστε?  :think: Και τι εννοείς 1996-2019??Δεν μας το κάνεις λιανα.!  :think:
Είπε χαριτολογώντας τα χρόνια πορνό καριέρας του, μην τα παίρνεις όλα Στραβά , και να μην χάνεις το χιούμορ σου!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Παρακαλω οποιος εντοπισει την Ελσα που τελευταια δουλεψε στο μεγαλεκου 21 οροφος να ενημερωσει, εχω τεραστια αναγκη

να χωσω τα μουτρα μου μεσα στην κωλαρα της  :erection:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom