Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Τι να σεβόμαστε? Και τι εννοείς 1996-2019??Δεν μας το κάνεις λιανα.!ΥΓ: 1996 - 2019, ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!
Τι να σεβόμαστε? Και τι εννοείς 1996-2019??Δεν μας το κάνεις λιανα.!ΥΓ: 1996 - 2019, ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!
Στο απλο προγραμματακι, δεν αλλαξε κατι. Παλιοτερα ειχα ανεβασει βιντεακι με γνωστη επι της φυλ-street που δεχοταν με χαρα golden-rain στο mouth, αλλα επεσε μουταρισμα, ευτυχως περιορισμενου χρονου.Τύπε αντικειμενική ενημέρωση. Βλέπεις το βίντεο, τσεκάρεις εμφάνιση και ξέρεις ακριβώς τι πρόγραμμα προσφέρει η κοπέλα.
Συναγωνιστή, είναι τα χρόνια πορνό-καριέρας μου (23). Ο σεβασμός έχει πολλές μεταφράσεις και πολλούς αποδέκτες, μην το παίρνεις προσωπικά.Τι να σεβόμαστε? Και τι εννοείς 1996-2019??Δεν μας το κάνεις λιανα.!
Καλημέρα τι μου θύμησες τώρα με τον συγκεκριμένο γραφικό τύπο πριν κάνα δυο τρία χρόνια περίπου τον είχα φτιάξει καλά δεν θυμάμαι τώρα σε ποιο μαγαζί έγινε το εξής σκηνικό: μπαίνω στο μαγαζί και αρχίζει τις γνωστές μαλακίες έλα περνά τώρα αφού ξέρεις την κοπέλα τι ψάχνεις έκανε σαν μαλακας του λέω τι συμπεριφορά είναι αυτή εσύ παλιότερα ήσουν πιο σοβαρός και σωστός τι είναι αυτά τα πράγματα με κοίταξε σαν ηλίθιος με απορία μου λέει ναι εε και έφυγε αμέσως μιλάμε πολύ αστείο σκηνικό.Που τα είδατε τα 10 λεπτά? Όπου η πόρνες έχουν μεγάλη πελατεία που σκανε περισσότερα λεφτά εσένα κ εμένα του 20ρικου μας χτυπάει την πόρτα στο 7 λεπτό.. Εντύπωση μου έχει κάνει ο Τσάτσος ο γνωστός ο μεσοκοπος με την γραβάτα,είναι μαλακας γενικά ,κάνει τσαμπουκαδες με όσους δεν περνάνε ποτέ αλλά πόρτες χτυπάει πάντα μετά από 12-13 λεπτά..
Ούτε για αστείο να έκανε κανείς το λάθος να δοκιμάσει λογικά η φόλα θα είναι ατελείωτη σύμφωνα και με την κριτική η κοπέλα καλύτερα να πάει να κάνει την γλάστρα σε καμία καφετέρια στο μπουρδέλο είναι ακυρηΠράγματι υπερμουνάρα η Λίζα στο Διδύμου 8 πάνω. Πανύψηλη, μοντελέ με καύλα πρόσωπο, μακρυά ξανθά μαλλιά. Τι να το κάνεις όμως...
Συγνώμη φίλε και συναγωνιστή!Δεν το κατάλαβα! Νόμιζα ότι εγραψες την ηλικία σου!! Γι'αυτό η λάθος παρένθεση μου!!!Συναγωνιστή, είναι τα χρόνια πορνό-καριέρας μου (23). Ο σεβασμός έχει πολλές μεταφράσεις και πολλούς αποδέκτες, μην το παίρνεις προσωπικά.
Ούτε για αστείο να έκανε κανείς το λάθος να δοκιμάσει λογικά η φόλα θα είναι ατελείωτη σύμφωνα και με την κριτική η κοπέλα καλύτερα να πάει να κάνει την γλάστρα σε καμία καφετέρια στο μπουρδέλο είναι ακυρη
Εδώ ήταν φουλ, χθες το βράδυ στο Διδύμου 22. Όχι μόνο για την Στέλλα, που είναι νοστιμούλα, αλλά για την Άννα, που ο κώλος της, από την κυτταρίτιδα, είναι σαν πορτοκάλι Μέρλιν και ο σβέρκος της, από τις ζάρες, σαν ακορντεόν. Αλλά και για την Πάολα, που είναι σαν μπόγος, έτοιμος να τον στείλεις επαρχία με το ΚΤΕΛ.Καλά κρασιά. 3 δωμάτια γεμάτα και 2 άτομα στην αναμονή. άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιάρη.
Συγγνώμη στη Κολωνού πήγε στα 15 Ευρώ? μου φένεται τρελλό! Αν είναι έτσι χρειάζεται αποχή από τα πηδηχτήρια μέχρι να βγει ο ήλιος από την ανατολή .Καλημέρα παιδιά βραδινή επίσκεψη στο Κολωνού 27α και πήρα την Ρίτα την πατρινια τετοια φόλα σε 7 χρόνια που πηγαίνω σε οίκους ανοχής δεν έχω ξαναφαει τεσπα η κοπέλα είναι εμφάνιση η και έχει κολαρα αλλά μπαίνω στο δωμάτιο μπαίνει και εκείνη πάω να τη χαϊδέψω μου λέει μη πρώτο άκυρο μου βάζει προφυλακτικό χωρίς προκαταρκτικα μου κάνει μια πιπα μέτρια πάω να τις πιάσω το κεφάλι να την χαϊδέψω μη μου λέει δεύτερη ξενερα μου βάζει ένα κιλό κρέμα στο προφυλακτικό και έτσι όπως έπιανα τη πουτσα με τα χέρια μου λέει μην τη πιάνεις γτ θα με γαμησεις της λέω έπλυνα τα χέρια σιν ότι μου έβαλες και τη κρέμα και εκεί ξεκαβλωσα και έκλαψα τα 15 ευρώ παρακαλώ μάγκες μακριά
Εδώ ήταν φουλ, χθες το βράδυ στο Διδύμου 22. Όχι μόνο για την Στέλλα, που είναι νοστιμούλα, αλλά για την Άννα, που ο κώλος της, από την κυτταρίτιδα, είναι σαν πορτοκάλι Μέρλιν και ο σβέρκος της, από τις ζάρες, σαν ακορντεόν. Αλλά και για την Πάολα, που είναι σαν μπόγος, έτοιμος να τον στείλεις επαρχία με το ΚΤΕΛ.
Μαγκες μην εχετε απορια αν καποιες ασχημες η χοντρες εχουν πελατεια,ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα και φετιχ.Εδώ ήταν φουλ, χθες το βράδυ στο Διδύμου 22. Όχι μόνο για την Στέλλα, που είναι νοστιμούλα, αλλά για την Άννα, που ο κώλος της, από την κυτταρίτιδα, είναι σαν πορτοκάλι Μέρλιν και ο σβέρκος της, από τις ζάρες, σαν ακορντεόν. Αλλά και για την Πάολα, που είναι σαν μπόγος, έτοιμος να τον στείλεις επαρχία με το ΚΤΕΛ.
Μαγκες μην εχετε απορια αν καποιες ασχημες η χοντρες εχουν πελατεια,ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα και φετιχ.
Στην Αγγλια που ηουν ειχα γνωρισει ενα Αλβανο που το επαιζε Ελληνας,ειχε και την γυναικα του μαζι μια ασχημη κοντη,χοντροκωλλα με μουρη που ηταν σαν να εχει τρακαρει με αγροτικο,μια φορα τον ειχα πετυχει εξω μεθυσμενο και με καλεσε να με κερασει μια μπυρα,στο μεθυσι του επανω μου ειπε οτι πριν την Αγγλια ηταν Ιταλια και οτι εβγαζε στο κλαρι την γυναικα του με μεγαλη επιτυχια μαλιστα.
Ολες εχουν κοινο,ακομα και μια χωρις ποδι να πιασει δουλεια σε μπουρδελο θα εχει καποιους που θα την πληρωνουν.
ναι αλλα στην Ελλαδα τις δυσμορφες πληρωνουν και οσοι δεν εχουν βισιαΜαγκες μην εχετε απορια αν καποιες ασχημες η χοντρες εχουν πελατεια,ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα και φετιχ.
Στην Αγγλια που ηουν ειχα γνωρισει ενα Αλβανο που το επαιζε Ελληνας,ειχε και την γυναικα του μαζι μια ασχημη κοντη,χοντροκωλλα με μουρη που ηταν σαν να εχει τρακαρει με αγροτικο,μια φορα τον ειχα πετυχει εξω μεθυσμενο και με καλεσε να με κερασει μια μπυρα,στο μεθυσι του επανω μου ειπε οτι πριν την Αγγλια ηταν Ιταλια και οτι εβγαζε στο κλαρι την γυναικα του με μεγαλη επιτυχια μαλιστα.
Ολες εχουν κοινο,ακομα και μια χωρις ποδι να πιασει δουλεια σε μπουρδελο θα εχει καποιους που θα την πληρωνουν.
Kραζετε τις Ελληνιδες για την γκρινια τους και μερικοι κανετε ακριβως το ιδιο,γκρινια και μουρμουρα απο το πρωι μεχρι το βραδυ,δηλαδη αν θελει καποιος να γαμησει μια χοντρη πρεπει εσυ να του απαγορευσεις?ναι αλλα στην Ελλαδα τις δυσμορφες πληρωνουν και οσοι δεν εχουν βισια
ειναι σα να νιωθουν υποχρεωμενοι καποιοι να πληρωσουν τους μπουρδελαρχες ανευ προυποθεσεων
ψυχαναγκασμος
Είπε χαριτολογώντας τα χρόνια πορνό καριέρας του, μην τα παίρνεις όλα Στραβά , και να μην χάνεις το χιούμορ σου!!Τι να σεβόμαστε? Και τι εννοείς 1996-2019??Δεν μας το κάνεις λιανα.!
ΑΚΡΙΒΩΣ!Είπε χαριτολογώντας τα χρόνια πορνό καριέρας του, μην τα παίρνεις όλα Στραβά , και να μην χάνεις το χιούμορ σου!!