Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.167
- Πόντοι
- 1.686
Dmtrsxxx , δύναμη !
ΣΕΒΑΖΜΟΣΠερασμα με μοντελο-κορασιδα σε δωματιο του μεταξουργειου με ενα 10ρικο.
Της ανοιξα τα ποδια και της σκουπισα με αντισηπτικα μαντηλακια το μουνι και την κωλοτρυπα..
Το εκανα πολυ καλα, γυαλισαν οι τρυπες της...
Επειτα με μωρομαντηλα με αρωμα χαμομηλι της ξεπλυνα το μουνι για να φυγει η αντισηπτικη ουσια...
Επεσα μεσα με τα μουτρα και αρχισα να ρουφαω μουνι-κωλο σα λυσασμενος...
Η μικρη εχυνε αβερτα... καταρακτης τα μουνοζουμα κοντεψα να πνιγω
Αφου την ξεζουμισα τραβηξα μια μαλακια και την εχυσα πανω στην κοιλιτσα της και οχι μονο εκει αφου
τα σπερματα μου εκτοξευτηκαν στα μαλλια της στο μαξιλαρι στον τοιχο... γεμισα τον τοπο
ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα μυστες και να πινετε μουνοζουμα κανουν καλο...
χαχαχα ρε εμμονή με την τσατσα που έχεις χαχαχ, καλό μήνα τύπε μου
μην τα σκέφτεσαι πας παρακάτω τύπε , τόσες κοπέλες υπάρχουν ... αν και ξέρω ότι η Εβελίνα είναι το τοπ όλης της περιοχής προσωπική μου άποψηΓιορτάζει κιόλας σήμερα όπως και η μίση Ελλάδα.
Με την καριόλα μου έσπασε τα @@ λες και θα της έκλεβα της πουτάνες και θα τις πήγαινα σπίτι μου.. παρανοϊκή εντελώς.
χαχαχα ρε εμμονή με την τσατσα που έχεις χαχαχ, καλό μήνα τύπε μου
Ενώ εσύ με την Εβελίνα????μην τα σκέφτεσαι πας παρακάτω τύπε , τόσες κοπέλες υπάρχουν ... αν και ξέρω ότι η Εβελίνα είναι το τοπ όλης της περιοχής προσωπική μου άποψη
εμεινε λιγο σκατακι στο αντισηπτικο μαντηλι;Περασμα με μοντελο-κορασιδα σε δωματιο του μεταξουργειου με ενα 10ρικο.
Της ανοιξα τα ποδια και της σκουπισα με αντισηπτικα μαντηλακια το μουνι και την κωλοτρυπα..
Το εκανα πολυ καλα, γυαλισαν οι τρυπες της...
Επειτα με μωρομαντηλα με αρωμα χαμομηλι της ξεπλυνα το μουνι για να φυγει η αντισηπτικη ουσια...
Επεσα μεσα με τα μουτρα και αρχισα να ρουφαω μουνι-κωλο σα λυσασμενος...
Η μικρη εχυνε αβερτα... καταρακτης τα μουνοζουμα κοντεψα να πνιγω
Αφου την ξεζουμισα τραβηξα μια μαλακια και την εχυσα πανω στην κοιλιτσα της και οχι μονο εκει αφου
τα σπερματα μου εκτοξευτηκαν στα μαλλια της στο μαξιλαρι στον τοιχο... γεμισα τον τοπο
ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα μυστες και να πινετε μουνοζουμα κανουν καλο...
αυτή είναι καλή εμμονή που δεν ενοχλεί την κοπέλα ούτε την τσατσα !!! Και γενικά ποτέ δεν τραμπούκιζ κοπέλεςΕνώ εσύ με την Εβελίνα????
Δεν είναι απλώς εμμονή!! Μόνιμη διαφήμιση είναι!!!!! Ημαρτον !!!αυτή είναι καλή εμμονή που δεν ενοχλεί την κοπέλα ούτε την τσατσα !!! Και γενικά ποτέ δεν τραμπούκιζ κοπέλες
Μάλλον αναφέρεσαι στην Ντόνα, μελαμψή ζουμερή, δεν την λες χοντρή με τίποτα. Δούλευε πιο παλιά στο Μεγ Αλεξάνδρου 25 ανεβαίνοντας τα σκαλιά δεξιά. Δεν κάνεις μία ερώτηση και εκεί μήπως σου πουν;Ρε παιδια,ειχα πετυχει μια ντονα-ντανα καπως ετσι,μαυρο μαλλι,2-3 βυζι ελαφρως χοντρουλα καμια 40αρια χρονων,στο περδικκα 1 στον οροφο,και μου χε πει οτι δουλευει γενικοτερα ιασωνος και κολωνου,στο δρομο του μεταξιου δλδ.
Ε απο τοτε την ψαχνω,ξερει κανεις τιποτα για το αμπελαλε???
Tην ειχα παρει στο Ιασωνος 44,απεναντι απο την καφετερια,στο σαλονι φαινετε καυλιαρα,μεσα χυμαδιο.Ρε παιδια,ειχα πετυχει μια ντονα-ντανα καπως ετσι,μαυρο μαλλι,2-3 βυζι ελαφρως χοντρουλα καμια 40αρια χρονων,στο περδικκα 1 στον οροφο,και μου χε πει οτι δουλευει γενικοτερα ιασωνος και κολωνου,στο δρομο του μεταξιου δλδ.
Ε απο τοτε την ψαχνω,ξερει κανεις τιποτα για το αμπελαλε???
...παίχτη το τσιμπούκι άφιλτρο?...Εδοκιμασθει η Βαλέρια από το Κολωνού 30β. Ωραίο κορμάκι με πολύ ωραίο βυζακι. Γούσταρε το κορίτσι μέσα οπότε όλα κυλησαν κομπλέ.