Καλησπερα σημερα το πρωι επισκέφτηκα στην μεταξένια γειτονα δυο οίκους
Ακομινάτου 2α: Όνομα κοπέλας Γιασμίν, η ευγενική εξ ουκρανίας κυρια του οικου με ενημέρωσε οτι η κοπέλα ειναι καινουρια μικρη απο την Μολδαβία. Μολις βγηκε απτο δωματιο εργασίας η κοπελα ειδα μια μικροκαμωμενη ακρως μελαχρινή αδυνατη ομορφούλα με μακριά σκουρα μαλλιά αλλα πολυ αερατη. Το πρόγραμμα της αυστηρα απλό διχως 69. Εργαζεται περιπου τρεις εβδομάδες στον οικο με συνεχόμενη πελατεία, το ωραριο της ειναι 10πρωι εως 17απογευμα. Δεν περασα μαζι της διοτι πολλα απο τα δεδομενα ηταν αντικρουόμενα. Ομως ειναι στα υπόψιν. Συνέχεισα την βόλτα...
Ιάσωνος 46: απο τα καινουρια σπιτια το μεσαίο.Κατερίνα απο Ρωσία. Η κοπέλα ειναι γυρω στα 30ετη το πολυ με ομορφο αδυνατο καλληγραμο σωμα μαλλια καστανα ισια λιγο πιο κάτω απτους ώμους,λευκη απαλή επιδερμίδα με μικρο στηθος και λαχταριστες ρωγουλες, το πρωσοπο της Κατερίνας ειναι ομορφο με ενα αληθινο χαμόγελο να στολίζει την κάθε της λέξη.
Το πρόγραμμα της κοπέλας είναι ελευθερο στοματικό 69. Δεν αργησε να ερθει στο δωμάτιο την αγκαλιασα ορθια και την φιλησα στον λαιμό με το αλλο της χερι απελευθέρωσε το κορμι της απο τα ρουχα ενω τα φιλιά μας ηταν βαθεια ζεστα παθιασμένα τα χεριαμου χαιδευαν το υπετοχο κορμι της ενω μου τραβηξε το δαχτυλο οταν το εβαλα προς στιγμη μεσα στο καθαρό της μουνακι.
Με ρώτησε αν ηθελα προφυλακτικο της ειπα όχι και εγλυψε τον πουτσο μου με μετριες επιδόσεις. Οταν σταματησε μου φορεσε το προφυλακτικο και ξεκινησε ο αγωνας με βαθειες διεισδύσεις σε δυο τρεις στασεις , η αισθηση μεσα της πολυ καλή. Σταμάτησα και της εγλυψα το μουνακι το οποίο ειναι πολυ καθαρο και δίζχως μυρωδιές αυτο κτατησε λιγα λεπτα μεχρι που οτου η γλυκιά Κατερίνα εχυσε και επειτα κουλουριαστηκε σε εμβριακή στάση. Ο αγώνας ολοκληρωθηκε στα τεσσερα η Κατερίνα μου επετρεψε να τελειωσω πανω στην λεπτοκαμωμένη της πλάτη. Αφου ετοιμάστηκε με αποχαιρετησε ζεστα με το κοριτσιστικο χαμογελο της και ενα φιλί.
Αυτά απο εμένα
Καλή συνέχεια σε όλους