Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Η Λανα δεν έλειπε πάντως πριν από δύο βδομάδες δούλευε κανονικά στην απογευματινή βάρδια αν θέλει ο Φίλος ας γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος
Στο Βεργας 3 η μονη που εχει γυρισει αλλα "λείπει" ξέρετε πότε και αν ξαναγυρισει ??????????
Παλιά καραβάνα η Μπέτυ,είναι αυτή που δούλευει Τροφωνιου 13.
εγώ την τίμησα δεόντως 4 φορές !!! Σίγουρο στανταρακιΗ Λανα δεν έλειπε πάντως πριν από δύο βδομάδες δούλευε κανονικά στην απογευματινή βάρδια αν θέλει ο Φίλος ας γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος
την ναντια λες τυπε,;ΚΟΥΪΖ
Πήρα στην απογευματινή βάρδια δυνατό
τεμάχιο ψηλή ρωσόφωνη, κάβλα πρόσωπο,
με ατελείωτες ποδάρες, που έλειπε και
που ξαναγύρισε.
Όνομα ---- Στην οδό Βέργας -
Οι γνώστες γνωρίζουν !
μαλλον θα εννοεί τη Βίκη Χαχατην ναντια λες τυπε,;
Aυτή η αόριστη προσμονή ότι θα βιώσεις κάτι το διαφορετικό, και θα εκπλαγείς, και θα ζήσεις μια στιγμή μαγείας είναι που σε κάνει να πηγαίνεις, και να ξαναπηγαίνεις, και να ψάχνεις...Σε αντίθετη περίπτωση όλο αυτό μετατρέπεται σε ένα ''τυπικό ξεφόρτωμα'' όπως συνηθίζουν να λένε κάποιοι εδώ μέσα,το οποίο δεν απέχει και πολύ απο μια διεκπεραιωτική φυσική ανάγκη όπως το κατούρημα και το χέσιμο.βρειτε ενα στανταρακι να ξεχαρμανιαζετε και μην ψαχνετε ερωτες στα μπουρδελα.
Είσαι μέσα στο δωμάτιο και περιμένεις, γυμνός, ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ακούς τον ήχο από τα τακούνια, το πόμολο της πόρτας γυρνάει και η πόρτα ανοίγει. Αυτή είναι η πεμπτουσία του μπουρδελιάρη!Aυτή η αόριστη προσμονή ότι θα βιώσεις κάτι το διαφορετικό, και θα εκπλαγείς, και θα ζήσεις μια στιγμή μαγείας είναι που σε κάνει να πηγαίνεις, και να ξαναπηγαίνεις, και να ψάχνεις...Σε αντίθετη περίπτωση όλο αυτό μετατρέπεται σε ένα ''τυπικό ξεφόρτωμα'' όπως συνηθίζουν να λένε κάποιοι εδώ μέσα,το οποίο δεν απέχει και πολύ απο μια διεκπεραιωτική φυσική ανάγκη όπως το κατούρημα και το χέσιμο.
Eσείς πιστεύετε στην μαγεία?
στο Αχαρνών 85 εδώ και 3 μέρες έχει έρθει μια καινούργια κοπέλα στον οίκο, πριν λίγο πέρασα να τη δω, Λίζα ξανθιά κοπέλα από την Αλβανία, με καρέ μαλλάκι, ωραίο κορμί πολύ σφιχτό, πιρσινγκ στον αφαλό δύο μικρά τατουάζ στο πόδι και στο χέρι και 2.5αρι συν βυζι (δυστυχώς) σιλικονατο όπως διαπίστωσα στην συνέχεια που πέρασα μαζί της.
Πριν 3 - 4 ημέρες κάποιος συναγωνιστής ανέφερε ότι πέρασε με μία μιλφ Μπέτυ νταρντάνα στο Αχαρνών 85 πρωινή βάρδια.Μάλιστα ανέβασε και κριτική. Πέρασα από τον οίκο και η ευγενική τσατσά μου είπε ότι σταμάτησε. (Πότε πρόλαβε ακόμα δεν άρχισε;). Ξέρει κανείς που μπορεί να εργάζεται; Και επίσης πρόκειται για καινούργια κοπέλα ή ίσως κάποια γνώριμη η οποία απλά άλλαξε όνομα;
χαχαχα ρε εμμονή με την τσατσα που έχεις χαχαχ, καλό μήνα τύπε μουΧμμ καινούργιο μουνί για την λεσβία τη τσατσά ?
Θα της την έπεσε η τσατσά με κάνα στραπόν και λάκισε η γυναίκα φαίνεται.
...γαμησες την Κατερίνα?...είσαι ήρωας τύπε!!...προσωπικά έφυγα τρέχοντας...γουστα ειναι αυτά...Καλησπερα σημερα το πρωι επισκέφτηκα στην μεταξένια γειτονα δυο οίκους
Ακομινάτου 2α: Όνομα κοπέλας Γιασμίν, η ευγενική εξ ουκρανίας κυρια του οικου με ενημέρωσε οτι η κοπέλα ειναι καινουρια μικρη απο την Μολδαβία. Μολις βγηκε απτο δωματιο εργασίας η κοπελα ειδα μια μικροκαμωμενη ακρως μελαχρινή αδυνατη ομορφούλα με μακριά σκουρα μαλλιά αλλα πολυ αερατη. Το πρόγραμμα της αυστηρα απλό διχως 69. Εργαζεται περιπου τρεις εβδομάδες στον οικο με συνεχόμενη πελατεία, το ωραριο της ειναι 10πρωι εως 17απογευμα. Δεν περασα μαζι της διοτι πολλα απο τα δεδομενα ηταν αντικρουόμενα. Ομως ειναι στα υπόψιν. Συνέχεισα την βόλτα...
Ιάσωνος 46: απο τα καινουρια σπιτια το μεσαίο.Κατερίνα απο Ρωσία. Η κοπέλα ειναι γυρω στα 30ετη το πολυ με ομορφο αδυνατο καλληγραμο σωμα μαλλια καστανα ισια λιγο πιο κάτω απτους ώμους,λευκη απαλή επιδερμίδα με μικρο στηθος και λαχταριστες ρωγουλες, το πρωσοπο της Κατερίνας ειναι ομορφο με ενα αληθινο χαμόγελο να στολίζει την κάθε της λέξη.
Το πρόγραμμα της κοπέλας είναι ελευθερο στοματικό 69. Δεν αργησε να ερθει στο δωμάτιο την αγκαλιασα ορθια και την φιλησα στον λαιμό με το αλλο της χερι απελευθέρωσε το κορμι της απο τα ρουχα ενω τα φιλιά μας ηταν βαθεια ζεστα παθιασμένα τα χεριαμου χαιδευαν το υπετοχο κορμι της ενω μου τραβηξε το δαχτυλο οταν το εβαλα προς στιγμη μεσα στο καθαρό της μουνακι.
Με ρώτησε αν ηθελα προφυλακτικο της ειπα όχι και εγλυψε τον πουτσο μου με μετριες επιδόσεις. Οταν σταματησε μου φορεσε το προφυλακτικο και ξεκινησε ο αγωνας με βαθειες διεισδύσεις σε δυο τρεις στασεις , η αισθηση μεσα της πολυ καλή. Σταμάτησα και της εγλυψα το μουνακι το οποίο ειναι πολυ καθαρο και δίζχως μυρωδιές αυτο κτατησε λιγα λεπτα μεχρι που οτου η γλυκιά Κατερίνα εχυσε και επειτα κουλουριαστηκε σε εμβριακή στάση. Ο αγώνας ολοκληρωθηκε στα τεσσερα η Κατερίνα μου επετρεψε να τελειωσω πανω στην λεπτοκαμωμένη της πλάτη. Αφου ετοιμάστηκε με αποχαιρετησε ζεστα με το κοριτσιστικο χαμογελο της και ενα φιλί.
Αυτά απο εμένα
Καλή συνέχεια σε όλους
...μάγκα το like το έκανα γιατί είσαι τρελός για δέσιμο...Περασμα με μοντελο-κορασιδα σε δωματιο του μεταξουργειου με ενα 10ρικο.
Της ανοιξα τα ποδια και της σκουπισα με αντισηπτικα μαντηλακια το μουνι και την κωλοτρυπα..
Το εκανα πολυ καλα, γυαλισαν οι τρυπες της...
Επειτα με μωρομαντηλα με αρωμα χαμομηλι της ξεπλυνα το μουνι για να φυγει η αντισηπτικη ουσια...
Επεσα μεσα με τα μουτρα και αρχισα να ρουφαω μουνι-κωλο σα λυσασμενος...
Η μικρη εχυνε αβερτα... καταρακτης τα μουνοζουμα κοντεψα να πνιγω
Αφου την ξεζουμισα τραβηξα μια μαλακια και την εχυσα πανω στην κοιλιτσα της και οχι μονο εκει αφου
τα σπερματα μου εκτοξευτηκαν στα μαλλια της στο μαξιλαρι στον τοιχο... γεμισα τον τοπο
ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα μυστες και να πινετε μουνοζουμα κανουν καλο...
Περασμα με μοντελο-κορασιδα σε δωματιο του μεταξουργειου με ενα 10ρικο.
Της ανοιξα τα ποδια και της σκουπισα με αντισηπτικα μαντηλακια το μουνι και την κωλοτρυπα..
Το εκανα πολυ καλα, γυαλισαν οι τρυπες της...
Επειτα με μωρομαντηλα με αρωμα χαμομηλι της ξεπλυνα το μουνι για να φυγει η αντισηπτικη ουσια...
Επεσα μεσα με τα μουτρα και αρχισα να ρουφαω μουνι-κωλο σα λυσασμενος...
Η μικρη εχυνε αβερτα... καταρακτης τα μουνοζουμα κοντεψα να πνιγω
Αφου την ξεζουμισα τραβηξα μια μαλακια και την εχυσα πανω στην κοιλιτσα της και οχι μονο εκει αφου
τα σπερματα μου εκτοξευτηκαν στα μαλλια της στο μαξιλαρι στον τοιχο... γεμισα τον τοπο
ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα μυστες και να πινετε μουνοζουμα κανουν καλο...
Είσαι μέσα στο δωμάτιο και περιμένεις, γυμνός, ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ακούς τον ήχο από τα τακούνια, το πόμολο της πόρτας γυρνάει και η πόρτα ανοίγει. Αυτή είναι η πεμπτουσία του μπουρδελιάρη!