Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (2 μέλη και 118 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα μια ενημέρωση. Λείπω από Αθήνα τους τελευταίους 4 μήνες και ήρθα για 10 μέρες. Είχα στανταρακι την Μαρία από Φιλιππίδου 11α η οποία έχει φύγει απ όσο ξέρω. Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο σε εμφάνιση και υπηρεσίες που υπάρχει στην πιάτσα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  πήγαινε ατζελα φυλής 86 όροφος πρωινή βάρδια εγγύηση

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα μια ενημέρωση. Λείπω από Αθήνα τους τελευταίους 4 μήνες και ήρθα για 10 μέρες. Είχα στανταρακι την Μαρία από Φιλιππίδου 11α η οποία έχει φύγει απ όσο ξέρω. Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο σε εμφάνιση και υπηρεσίες που υπάρχει στην πιάτσα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Την Μαρία μπορείς να τη βρεις σε μελαχρινή έκδοση τα απογεύματα στο Φυλής 69 όροφος!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα προσοχή Φολαρα αυτή την ώρα στο Αχιλλέως48 και Μαραθώνος όνομα Ζασμιν Γιασμίν έκανα το σφάλμα μαλάκια να δοκιμάσω  πήρα ρίσκο που δεν άξιζε λεπτομέρειες στην κριτική που ανέβασα μόλις τωρα.
Μακριά από τα Φολομαγαζα που είναι Μεταξουργείο και θέλουν 20€ο δεν έχουν καμία κοπέλα αυτή την περίοδο που να αξίζει ας είμαι από τους τελευταίους ατυχους μαλακές κορόιδα πείτε το όπως θέλετε

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα προσοχή Φολαρα αυτή την ώρα στο Αχιλλέως48 και Μαραθώνος όνομα Ζασμιν Γιασμίν έκανα το σφάλμα μαλάκια να δοκιμάσω  πήρα ρίσκο που δεν άξιζε λεπτομέρειες στην κριτική που ανέβασα μόλις τωρα.
Μακριά από τα Φολομαγαζα που είναι Μεταξουργείο και θέλουν 20€ο δεν έχουν καμία κοπέλα αυτή την περίοδο που να αξίζει ας είμαι από τους τελευταίους ατυχους μαλακές κορόιδα πείτε το όπως θέλετε
δεν θέλω να ακούω τέτοια στενοχωριεμαι ούτε άτυχος είσαι ούτε μαλάκας ούτε κορόιδο απλώς κακία στιγμή,
Δεν πειράζει συνεχίζουμε καλή καρδιά αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.
Είμαι σύμφωνος πάντως μαζί σου για τα 20 ευρώ που ζητάνε απαράδεκτο..
Αν κ οφείλουμε να πούμε ότι από τον συγκεκριμένο οίκο έχουν περάσει κ καλές κοπέλες όπως η ιλονα η ναταλη..

Επισκέπτης
Το Θεατρο Κεραμεικος εγινε clothing center κινεζικο. Αλλη μια συνεπεια της βαθιας αθηναικης παρακμης.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Το Θεατρο Κεραμεικος εγινε clothing center κινεζικο. Αλλη μια συνεπεια της βαθιας αθηναικης παρακμης.
...γεμίσαμε θέατρα αρχηγέ...ακόμα και στις λασπωμένες πάροδους της Αγίας Άννης έφτιαξαν τεχνοχώρους...(Cartel)...

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.286
Πόντοι
4.926
Δουλεύει, απογευματινή βάρδια, στο Φυλής 69Α. Έχει γίνει μελαχρινή.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.286
Πόντοι
4.926
Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο στην οποία γυναίκες άνω των 40 ετών βρίσκουν εύκολα όχι μόνον άντρες να τις πηδήξουν αλλά να τις πληρώσουν κι από πάνω για αυτό! Αυτό θα πει μουνοδουλεία!

"Μωραίνει Κύριος ους μέλλει απωλέσαι"!

Και μετά ήλθαν τα μνημόνια!
Είμαστε, επίσης, η μοναδική χώρα στην οποία βλέπεις δίμετρους μόντελους, με six pack, να περπατάνε στο δρόμο, χέρι-χέρι, με χοντρές, οι οποίες τους κράζουν κιόλας.
Ενδεικτικό της αγαμίας, που επικρατεί, είναι ότι την προηγούμενη Παρασκευή, το βράδυ, περνώντας έξω από το Adult Theaters, είδα απέναντι, στο φαστφουντάδικο, ένα αγάμητο ναυάγιο να κάθεται και να περιμένει μέσα στο κρύο, μήπως μπει κάποιο ζευγάρι μέσα, για να χωθεί και αυτός και να δώσει κάνα μπουκιτσί στη ζούλα.

ΥΓ: Δεν υπάρχει ελπίδα!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.136
Πόντοι
7.865
Είμαστε, επίσης, η μοναδική χώρα στην οποία βλέπεις δίμετρους μόντελους, με six pack, να περπατάνε στο δρόμο, χέρι-χέρι, με χοντρές, οι οποίες τους κράζουν κιόλας.
Ενδεικτικό της αγαμίας, που επικρατεί, είναι ότι την προηγούμενη Παρασκευή, το βράδυ, περνώντας έξω από το Adult Theaters, είδα απέναντι, στο φαστφουντάδικο, ένα αγάμητο ναυάγιο να κάθεται και να περιμένει μέσα στο κρύο, μήπως μπει κάποιο ζευγάρι μέσα, για να χωθεί και αυτός και να δώσει κάνα μπουκιτσί στη ζούλα.

ΥΓ: Δεν υπάρχει ελπίδα!
Αυτό με τους δίμετρους σφίχτες και κάτι κιούπια που είναι μαζί τους και τους σέρνουν απο τη μύτη το έχω δεί πολλάκις και μου προκαλεί εμετό.Και συνήθως δεν είναι μονο ωραίοι,αλλά απο σόγια με χρήμα,ενώ τα κιούπια παίζει να μην έχουν στον ήλιο μοίρα....Πιρφοροι...Αγαπούληδες...Η ντροπή των ανδρών και η καταστροφή του τόπου μας...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Στο Ιάσονος 2 πάνω η λεπτή μελαχρινή Άννα από την Ουκρανία,εμφανώς καταπονημένη από το ξενύχτι, παρόλα αυτά γαμήθηκε με θέρμη και πήρε επάξια το πορνοκάματο!

Επισκέπτης
...γεμίσαμε θέατρα αρχηγέ...ακόμα και στις λασπωμένες πάροδους της Αγίας Άννης έφτιαξαν τεχνοχώρους...(Cartel)...
Το συγκεκριμενο κτιριο εχει προδιαγραφες για κατι πολυ καλυτερο απο αποθηκη κινεζικων... Η Αθηνα ξεπουλιεται μπιτ παρα και κινεζοποιειται.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Σχόλασα από την κωλοδουλειά σημερα το πρωί και ειχα μαζι μου 70 ευρώ. Είπα να κατέβω πρώτα Μεταξουργείο να ρίξω ένα γρήγορο και μετά να πάω στα 20ρικα. Μεταξουργείο έριξα ένα ψεκάστε τελειώσατε και πήγα προς Λιοσίων μετά. Έφτασα στις 8:20, πάρκαρα και μετά από βόλτα στα γύρω μπουρδέλα όπου διαπίστωσα ότι ήταν κλειστά ακόμα, πήγα σε ένα πρακτορείο να δοκιμάσω την τύχη μου. Έπαιξα τα 40 ευρώ σε κίνο και ξυστά, αλλά τίποτα. Είναι κάτι μέρες που είσαι 100% σίγουρος ότι θα πάνε όλα στραβά, αλλά κοντράρεις επειδή σε πιάνει μια τάση αυτοκαταστροφής. Πέρασε λίγο η ώρα και ανέβηκα στο Λιοσίων 73Β να δω την Χριστίνα που έγραφε στο πρόγραμμα της σελιδας μαζί με την φόλα Οριάνα. Όμως τελικά δούλευε η ξανθιά νταρντάνα Ιζαμπέλα μόνη της. Στο κάτω δούλευαν η Χέλεν και η Ηλέκτρα. Πήγα Βεργας 3 και πάνω δούλευε η Σάρα, αριστερά δεν είχε έρθει ακόμα η κοπέλα και δεξιά μία Καίτη ξανθιά κοντή με τατουάζ πιτσιρίκα. Βέργας 6 στο πάνω η γνωστή Μαριάνα και στο κάτω η Μπαρμπόρα. Μετά κατευθύνθηκα προς Φυλής και στο Φωκαιας 17 το κάτω μου έκανε κλικ μια πιτσιρίκα Ελληνίδα με φουλ πρόγραμμα ονόματι Ηλέκτρα. Εμφάνιση: μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί,  γαμψή μύτη, μεγάλα χείλη με μαύρο κραγιόν, ανύπαρκτο βυζί και κώλο σούπερ. Ένιωθα ότι θα φάω την φόλα μου, αλλά ήθελα να την περάσω ένα χέρι πάραυτα. Ένας τίτλος που θα της ταίριαζε γάντι θα ήταν " Πιο αργή και από τον θάνατο". Η κοπέλα είναι ο ορισμός του σλόου μόσιον και της βαρεμάρας. Μπήκε μέσα και έκανε μια ώρα να βγάλει το σουτιέν και άλλη μια να βγάλει το στρινγκ. Ροκανίζει τον χρόνο επίτηδες για να σου χαλάσει την μέρα και να την στείλεις χωρίς πήδημα. Η πίπα ήταν χωρίς σκούφο, αλλά σύντομη σε διάρκεια, αερόπιπα και σλόου μόσιον ρυθμός. 69 δεν ήθελε να κάνει, έβαλε τζελ και ανέβηκε πάνω μου χωρίς να κουνιέται και ζοριζόταν όταν της το καρφωνα. Την έβαλα να ξαπλώσει και εκεί που της έκανα κίνηση να την φιλήσω στο στόμα, έβγαλε μια τσιρίδα και με απείλησε ότι θα φωνάξει δυνατά αν το ξανά κάνω. Μου είπε ότι σιχαίνεται να την φιλάνε ακόμα και στο λαιμό και το μάγουλο. Είχα ήδη ξενερώσει άσχημα και την έβαλα στα τέσσερα να τελειώσω. Είχε βάλει μαξιλάρι από κάτω της όταν την έπαιρνα στα τέσσερα  και καθ'όλη την διάρκεια έδειχνε να το κάνει με το ζόρι και να μην το αντέχει το γαμήσι...

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Ρε Συ μηπως με το ζόρι την βάζουν να γαμιεται;άμα δεν μπορούν να τα κλείσουν τα κωλομπουρδελα τους...Σκατοφολες

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε Συ μηπως με το ζόρι την βάζουν να γαμιεται;άμα δεν μπορούν να τα κλείσουν τα κωλομπουρδελα τους...Σκατοφολες

Θα μου επιτρέψετε να λάβω για λίγο τη σκυτάλη….  :hi:

Αν μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε το εξής απλό: Αφεντικό είναι αυτός που πληρώνει!!! Εμείς πληρώνουμε ιερόδουλες νταβάδες υπηρεσίες κοκ.

Αν θα μπορούσαμε επιτέλους να αποβάλουμε όλες τις προκαταλήψεις που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον και ενωθούμε…. έστω από αυτό το site, θα φτιάχναμε οίκους ανοχής στα μέτρα μας.

Τώρα θα μου πείτε: πώς θα γίνει αυτό;

Ας σκεφτούμε το εξής: Αν ένας από εμάς, παλαιό μέλος, που έχει προσφέρει στο site, με ενημερώσεις, κριτικές κοκ…. όριζε έναν οίκο ανοχής στον οποίο εμείς τα μέλη δεν θα πατούσαμε στον συγκεκριμένο οίκο για ένα μήνα, τι θα γινόταν;

Σίγουρα κατ αυτό τον τρόπο θα δίναμε το μήνυμα: αυτοί που πληρώνουν αποφασίζουν κιόλας!!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πατρίτσια και Τζέσσικα από Αγίου Πέτρου 7:

Πατρίτσια: Μελαχρινή κοντή τούμπανο με σιλικονάτο βυζί και λάτιν κώλο, σε καμία περίπτωση αντιαισθητικός. Πολύ ωραίο πρόσωπο. Γενικά μια όμορφη παρουσία
Τζέσσικα: Μελαχρινή και αυτή, πιο ψηλή από την Πατρίτσια με πιο χαλαρό κώλο και μικρό 2άρι στήθος. Και αυτή πολύ ωραίο πρόσωπο. Νεαρές αμφότερες γύρω στα 25 περίπου τις έκοψα

Δοκιμάστηκαν σε παρτούζα. Πολύ καλές. Όπως τα γράφουν οι συναγωνιστές και πιο πίσω. Ωραίο διπλό τσιμπούκι, ταυτόχρονα, παίζουν και με τις γλώσσες τους με το πούτσο ενδιάμεσα, ενώ τον γλύφει μια η μία μία η άλλη εναλλάξ. Στο γαμήσι παίζει και λεσβιακό, πλακομούνια, γλωσσόφιλα και γενικά έχουν πολύ καλή συμμετοχή και συνεργασία μεταξύ τους. Συστήνονται ανεπιφύλακτα για παρτούζα στην τιμή των 30€. VFM

greenmexico1369

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
462
Πόντοι
21
Παίδες να ρωτήσω,στη φυλής και στους γύρω δρόμους τα βράδια μετά τις 2 ξέρουμε ποιοι οίκοι έχουν 2 κοπέλες μαζί για ντούο?

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
Εχει καταντησει αηδια να μην υπάρχει μια πουτανα να κανει καλη βαθιά πιπα deepthroat στυλ λιζας απο φιλιππιδου..μια ρε παιδια.ολοκληρα μπουρδελα όλες αχρηστες

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Πατρίτσια και Τζέσσικα από Αγίου Πέτρου 7:

Πατρίτσια: Μελαχρινή κοντή τούμπανο με σιλικονάτο βυζί και λάτιν κώλο, σε καμία περίπτωση αντιαισθητικός. Πολύ ωραίο πρόσωπο. Γενικά μια όμορφη παρουσία
Τζέσσικα: Μελαχρινή και αυτή, πιο ψηλή από την Πατρίτσια με πιο χαλαρό κώλο και μικρό 2άρι στήθος. Και αυτή πολύ ωραίο πρόσωπο. Νεαρές αμφότερες γύρω στα 25 περίπου τις έκοψα

Δοκιμάστηκαν σε παρτούζα. Πολύ καλές. Όπως τα γράφουν οι συναγωνιστές και πιο πίσω. Ωραίο διπλό τσιμπούκι, ταυτόχρονα, παίζουν και με τις γλώσσες τους με το πούτσο ενδιάμεσα, ενώ τον γλύφει μια η μία μία η άλλη εναλλάξ. Στο γαμήσι παίζει και λεσβιακό, πλακομούνια, γλωσσόφιλα και γενικά έχουν πολύ καλή συμμετοχή και συνεργασία μεταξύ τους. Συστήνονται ανεπιφύλακτα για παρτούζα στην τιμή των 30€. VFM

Μαλλονε ηρθε ο καιρός για την πρώτη μου παρτούζα σε μπουρδέλο... Δευτερη… γιατι απλα τη πρώτη δε θέλω να τη θυμάμαι!! Vamos!!!!!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.470
Πόντοι
731
περασα και εγω κατα τις 5 απο αγ πετρου 7 για να βρω τζεσικα και πατριτσια, γνωστες απο ρεμουνδου 21 ...δυστυχως οταν πηγα ηταν μονο η πατριτσια την οποια πηρα ...τουμπανο μεσα... βυζαρες σιλικονατες με μαυρη ρογα τσιμπουκαρα και δυνατο γαμησι ! vfm το 20αρικο

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.470
Πόντοι
731
Παίδες να ρωτήσω,στη φυλής και στους γύρω δρόμους τα βράδια μετά τις 2 ξέρουμε ποιοι οίκοι έχουν 2 κοπέλες μαζί για ντούο?

λιοσιων 73 πανω και κατω παντα εχουν παραπανω απο μια κοπελα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom