Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (14 μέλη και 189 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
εχεις δικαιο μονο για τη τζενη που αναφερεις ομως..αν το βαλλεις στο στομα της θα ξεχάσεις τη φατσα της δν υπάρχει αλλη τόσο υποτακτικη στο τσιμπουκι
Όχι φίλε 20€μονο για τσιμπούκι όχι δεν βγαίνουν τόσο εύκολα τα φράγκα για να τα πετάμε με τίποτα 20€πλεον μόνο σε τίμιες κοπέλες που προσπαθούν και όχι σε κουτοπονηρες που κοιτάνε να αρπάξουν τα φράγκα αέρα Πατέρα

Φυλης 66 χθες το βραδυ η Τζεσικα. Καλο μουνι. Νεα,ομορφη αλλα με μετριο και χαλαρο για την ηλικια της σωμα. Την ειδα λιγο κουρασμενη στο σαλονι αλλα λεω δεν γαμιεται ας περασω.
Μπαλαμουτι στα ορθια, καλη πιπα, αλλα στον "αγωνα" τπτ! Σαν πτωμα επεσε το κρεβατι, ουτε μιλουσε ουτε κουνιοταν. Ξενερωσα!
Το αποκορυφωμα? Στο 7λεπτο χτυππαει τη πορτα η τσα2, ξυπναει το μωρο απο το ληθαργο και αρχιζει τα "ταιμ ις οβερ"! :headbang:
Τη στελνω και βγαινοντας αρχιζω το κραξιμο στη τσα2! Μου λεει δουλευει διπλοβαρδιες και ειναι κουρασμενη και να μου δωσει πισω το 20αρικο.
Της λεω στα @@ μου το 20αρικο, καλες υπηρεσιες θελουμε! Και φευγω αχυστος και με νευρα.

Για να μην κλεισει ετσι η τσαρκα πηγα φιλιππιδου στο οροφο, στη Τζοαννα που ειναι στανταρακι και περασα οπως παντα σουπερ!!
Δυστυχως μου ειπε στο τελος της συναντησης οτι φευγει για τη πατριδα της τη Κυριακη, χωρις να σκεφτεται να ξαναγυρισει.
Σαββατο τελευταια μερα. Κριμα.
....
Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ κακή είδηση πολύ κρίμα έτσι τελειώνει η Φιλιπιδου αφού δεν υπάρχει καμία άλλη εκεί που να αξίζει

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Πρωινο περασμα απο Φυλης.

φ72: μεχρι τις εντεκα παρα τεταρτο κλειστο
φ54: (τα δυο κατω):Στο δεξια μια Χριστινα ελαφρως ως αρκετα μπαμπατσικη.Ελλη σε αδεια.Στο αριστερα θα ανοιγε πολυ πιο μετα απο τις δεκα με Νανσυ και μια καινουργια απ΄ο,τι μου ειπε.
φ56: μεχρι και μετα τις δεκα και, κλειστο.Δεν ξερω τι ωρα θα ανοιξε και αν..
φ59: εβελινα και χριστινα.Πηγα απο περιεργεια να δω την χριστινα με τις αρνητικες κριτικες...Δεν μου εκανε κλικ και εφυγα.
φ65 πανω: Καινουργια κοπελα. Ονομα Ρανια.Τιμηθηκε μιας και ειχα κουραστει να γυρναω.6 μερες ειναι στη δουλεια.Ελληνικα σχεδον καθολου.Πριν βγαλω καν το μπουφαν μπηκε...Μου ειπε  οτι ειναι 20 χρονων.Κανονικο σωμα (οχι σκινυ) με καποια παραπανω πιασιματακια ψηλα στα μπουτια.Χαμογελαστη στο δωματιο.Της ειπα καλημερα στα ρωσικα αλλα μου ειπε να μην μιλαω Ρωσικα...Αγγλικα κουτσοξερει..Φιλια στο στομα δεν.Φιλια μεχρι το στηθος και οχι παραπανω.Εδειξε φιλοτιμη  και προσπαθει να καταλαβει τι θες.Πιπα οκ.Δεν εχει την μεγαλη εμπειρια ή τις πρωτοβουλιες αλλα δεν βγαζει πονηρια καθοτι καινουργια.Για μια επισκεψη θα ελεγα οκ.Τσατσα πολυ ευγενικη.Η Σονια ηταν στο κατω απ' ό,τι μου ειπε.

patpatpatman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
258
Πόντοι
20
Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ κακή είδηση πολύ κρίμα έτσι τελειώνει η Φιλιπιδου αφού δεν υπάρχει καμία άλλη εκεί που να αξίζει

Αστα να πανε....

Στον οροφο ειναι η γνωστη Σαρα, συμπαθητικη κοπελα και φιλοτιμη στο δωματιο!

Στο αλλο διπλα, παναγια βοηθα..... Ολα κατι παλτα....

• Like
Αντιδράσεις: ramada
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Φέτος αυτές που αξίζουν τα χρήματα που παίρνουν τόσο από εμφάνιση όσο και από υπηρεσίες δεν είναι περισσότερες από 5 στα μπουρδέλα και 10 στα στούντιο. Οι υπόλοιπες είναι για όσους αρκούνται σε μετριότητες ή έχουν περίεργα γούστα!
Άστα τέτοιο ιστορικό χαμηλό ποτέ δε υπήρξε στην πιάτσα να μην υπάρχουν επιλογές για ποιο λόγο ζητάνε 20€ο πολλά μαγαζιά αφού δεν προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο σε υπηρεσίες πρέπει άμεσα να μειώσουν την τιμή στα15τουλαχιστον

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Η Τζέσικα είναι στο Αγίου Πέτρου 7. Την πήρα χτες μαζί με την Πατρίτσια και είπα το δεσπότη Παναγιώτη. Τι γλωσσόφιλα μεταξύ τους τι διπύρηνα τσιμπούκια τι μουνοδαχτύλιασμα. Δεν είναι όμορφες είναι όμως καυλιάρες και vfm στα 30 ευρώ, είναι και ευγενέστατες και χαμογελαστές.

παρτουζαρα με λατινες ! το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Αγ.Πετρος δεν θα μας δεχτει  :grin: :2funny:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Άστα τέτοιο ιστορικό χαμηλό ποτέ δε υπήρξε στην πιάτσα να μην υπάρχουν επιλογές για ποιο λόγο ζητάνε 20€ο πολλά μαγαζιά αφού δεν προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο σε υπηρεσίες πρέπει άμεσα να μειώσουν την τιμή στα15τουλαχιστον

Μα γιατι τετοια κατήφεια; Το Σουζη δε σου κανει; Το πιτσιρικα Αλινα δε σου κανει; Κατι μιλφακια απο Λιοσιων μερια δε τιμουν τα λεφτα τους μαζι σου;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μα γιατι τετοια κατήφεια; Το Σουζη δε σου κανει; Το πιτσιρικα Αλινα δε σου κανει; Κατι μιλφακια απο Λιοσιων μερια δε τιμουν τα λεφτα τους μαζι σου;
Σουζη δεν έχω δοκιμάσει τα στανταρακια έχουν φύγει μιλφακια στην Λιοσίων δεν έχει στην Βέργας στο 6-εχει κάνα δυο Γκιλφ προς Ιωαννίνων μεριά κάτι γίνεται όπως πολλοί έτσι και γω έχω δώσει αρκετά φράγκα δοκιμάζοντας διάφορες κοπέλες για να καταλήξω στα συμπεράσματα για την τεράστια πτώση του επιπέδου της πιάτσας

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Το πρωί σήμερα 6.15 πήρα στο Μ.Αλεξανδρου 22 κάτω μια Αλα νομίζω είπε, και καλά Ρωσίδα; Η τσατσά διαφήμισε ξεσκουφωτη πίπα τελειωτικό στο στόμα, η κοπέλα μόλις πήγα να χύσω τραβήχτηκε.........
Άκυρο η συγκεκριμένη από μένα, από εμφάνιση πάντως δεν είναι κακη.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασμα πριν λίγα λεπτά από μερικά μαγαζιά

Φυλής 81 πέρασα μπας και έγινε κάνα θαύμα και επέστρεψε η πολύ καλή Μιλφ Τάνια αλλά τίποτα δυστυχώς δούλευε μια Ολια νεαρή σχετικά σώμα με πιασίματα εντελώς αδιάφορη
Φυλής109 όροφος Αλινα καινουργια κοπέλα είπε η τσατσα Μελαχρινή μακριά μαλλιά παράξενη μπυροκοιλια τίποτα ιδιαίτερο ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα της
Χωματιανου 11 όροφος Αλεξάνδρα ξανθιά μέτριο ύψος κανονικό σώμα έτσι και έτσι
Κωνσταντινουπόλεως166Α ισόγειο Τζούλια το θωρηκτό από Διδυμου 27 και Βικτώρια πολύ αδύνατη ξανθιά χτυκιαρα έχει σπάσει

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Αυτά που γράφει ο crabits για την κατάσταση του δωματίου είναι έμμεση απάντηση σε κάτι τύπους που βρίσκουν φυσιολογικό και απολαυστικό να γαμάνε στο Μεταξουργείο με τους Πακιστανούς και τα χύσια τους να κρέμονται στους τοίχους και τα στρώματα που μοιάζουν σα να τα βρήκαν στο δρόμο και να τα έφεραν μέσα. Μάλιστα στο Μεταξουργείο έχει ομορφότερες κοπέλες απο την Κέιτι των στούντιο, όπως μας λένε... Η αξιοπιστία καθενός αποδεικνύεται απο αυτά που γράφει σε συνάρτηση με την αντικειμενική αλήθεια και όχι απο το πόσο αυτο-διαφημίζεται σάν γνωστής και μεγάλος γαμήκουλας.

Κάτι τέτοιοι τύποι έδιωξαν πραγματικά έμπειρους και αντικειμενικούς ενημερωτές σαν τον professorX...

Το Μεταξουργειο αναμεσα σε ολα τα ασχημα την βρομιά και την παρακμη εχει γυναικες αληθινους θησαυρούς.
Τον professorX δεν τον εδιωξε κανεις απο εδω, αργα η γρηγορα θα ξαναρθει.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλημέρες παίδες... κάνα κοντοπουτανο πετιτ τώρα Μεταξουργείο στο 10αρικο  έχετε να προτείνετε;;;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Το Μεταξουργειο αναμεσα σε ολα τα ασχημα την βρομιά και την παρακμη εχει γυναικες αληθινους θησαυρούς.
Τον professorX δεν τον εδιωξε κανεις απο εδω, αργα η γρηγορα θα ξαναρθει.

Ομιλούμε για μια προσωπικότητα έγκαιρη, με σωστή κρίση.. με αποτέλεσμα να λείπουν οι κριτικές του από το σάιτ..!
Ευελπιστώ να είσαι καλά professorX και σύντομα να μας δώσεις ξανά τα "φώτα" σου.  :hi:

Talisker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Αστα να πανε....

Στον οροφο ειναι η γνωστη Σαρα, συμπαθητικη κοπελα και φιλοτιμη στο δωματιο!

Στο αλλο διπλα, παναγια βοηθα..... Ολα κατι παλτα....
Τη Σάρα από Φιλιππιδου την έχω πάρει συνολικά τρεις φορές μέσα σε περίπου 1,5 μήνα με τελευταία προχθές το βράδυ.
Την πρώτη φορά ήταν πολύ καλή σε όλα.Κατάλαβε αμέσως πως ήθελα να πάει η κατασταση δεν βιαζόταν ίσα ίσα επέμεινε να με ευχαριστήσει γενικά κανένα παράπονο.
Η επόμενη ήταν προς στο ίδιο στυλ με τη μόνη διαφορά ότι καταλάβαινα απ'τις κινήσεις της και γενικά τη συμπεριφορά της ότι ήταν λιγότερο θερμή και σα να βιαζόταν.
Δεν έδωσα όμως και πολύ σημασία μια κ ήμουν φορτωμένος.
Αλλά την τριτη φορά ήταν και το αποκορύφωμα της κοροϊδίας μπήκε στο δωμάτιο μασωντας σπαστικά τσίχλα ξάπλωσε και πήγε κατευθείαν να μου βάλει προφυλακτικό.
Σηκωθηκα λοιπόν κι έφυγα κι ούτε πρόκειται να ξαναπατήσω.

• Like
Αντιδράσεις: 968

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Άστα τέτοιο ιστορικό χαμηλό ποτέ δε υπήρξε στην πιάτσα...

Γυναικάρες υπάρχουν. Εγώ την Τετάρτη πέρασα από την εκθαμβωτική Μπέτυ (Τροφωνίου 13 άνω) για να ανάψουν τα αίματα και χθες από την Κατερίνα τη Σέρβα (Ρεμούνδου 21 κάτω) για άγριο σεξ.

Από κει και πέρα, αν δεν τιμάτε τις προικισμένες κυρίες, αυτές αναγκαστικά θα βγουν στις αγορές και η ντόπια στρουχτούρα θα μείνει με τα γκιλφάκια, τα μπάζα και τα τρανσάκια, όπως ήταν τη δεκαετία του '80, πριν πέσει το καταραμένο τείχος, που κρατουσε τους λαούς χωρισμενους.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936
Το πρωί σήμερα 6.15 πήρα στο Μ.Αλεξανδρου 22 κάτω μια Αλα νομίζω είπε, και καλά Ρωσίδα; Η τσατσά διαφήμισε ξεσκουφωτη πίπα τελειωτικό στο στόμα, η κοπέλα μόλις πήγα να χύσω τραβήχτηκε.........
Άκυρο η συγκεκριμένη από μένα, από εμφάνιση πάντως δεν είναι κακη.

Μια καπως μαυροτσουκαλη με μικρα βυζια???

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
:headbaning2:
Respect ... να προσθέσω πηδάς ότι ώρα θες,οποία σου αρέσει έχεις επιλογές του στυλ να τα πάρει στο στόμα να ρίξεις από κωλο κάτι που δεν κάνουν όλες εκεί έξω.φυσικα στο τέλος φεύγεις κύριος χωρίς πολλά πολλά τρως δύο πιτογυρα και πας σπίτι σου έτοιμος!
έτσι είναι δεν αντιλέγω αλλα όμως με μια κοπελα που έχεις σχέση έχεις άνεση χρόνου..θα μου πείτε το πλειρωνεις κ αυτό..ok
αλλα το συμαντικοτερο ειναι οτι πας με μια πραγματικά καβλωμενη γυναικα που δεν συγκρίνεται με καμια απο αυτές που κανουν αγγαρεία βάζοντας μια χούφτα κρέμα στο μουνι..κ σκέφτονται εκείνη την ωρα το ταβάνι θέλει βαψιμο.

Nick Nick

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
2
Πόντοι
0
:heavymetalbig:Από μ,Αλεξάνδρου 22 αξίζει η Μαρίνα τίμια επιλογή στο 10αρικο!

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Γυναικάρες υπάρχουν. Εγώ την Τετάρτη πέρασα από την εκθαμβωτική Μπέτυ (Τροφωνίου 13 άνω) για να ανάψουν τα αίματα και χθες από την Κατερίνα τη Σέρβα (Ρεμούνδου 21 κάτω) για άγριο σεξ.
αυτές έχουν κλείσει δεκαετία ρε τύπε, πλάκα μας κάνεις;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom