Μετα την τεραστια νικη του Θρυλου μας ολη η πιατσα γεμισε με Ολυμπιακους να γιορτασουν τη νικη, μιλιουνια ηρθαν απο Καραισκακη
ετσι και εγω περασα να παρω τη δοση μου μιας και το ειχα τερασια αναγκη δεν παιρνεις και καθε μερα τετοια προκριση
Λοιπον στους δρομους Φυλλης και Φωκαιας με αρκετο κοσμο λογω και του ανεβασμενου ηθικου μπηκα σε καποια λιγα σπιτακια
Φυλλης 67, δυο κοπελες, Αλισα και Αλινα οι γνωστες στο ιδρυμα ξανθιες και οι δυο, η μια πιο πιτσιρικα βγηκε γυμνη απο το δωματιο η αλλη ηταν στο κουζινακι περιμενε να βγει η φιλη της να σαλοναρουν παρεα.
Φυλλης 84α ισογειο ,Σιμονα (συναγωνιστης μου το μετεφερε δεν εκανα καν τον κοπο να μπω)
Φυλλης 74, Τονια ειχα ξαναγραψει για την κοπελα ειναι νεα παρουσια σε αυτη τη βαρδυα και προκειται για αδυνατη ξανθια ρωσιδουλα με λευκο δερμα σε νορμαλ προγραμμα
Φυλλης
66δ, βγηκε μια ξανθια τουρμπατη μιλφ με στενους κορσεδες που εσφυγγαν τις βυζαρες της θυμιζε ολιγον παλαιστη με τις πιασιματαρες της νταρντανα σε προγραμμα καραφουλ με κωλο με ελ στοματικο με χυσιματα στις βυζαρες, δεν ειναι καθολου του γουστου μου η κυρια
το Φυλλης 66α ηταν κλειστο τα εργα παντως τελειωσανε, στη συνεχεια γυρισα προς Φωκαιας ενω απο συναγωνιστη εμαθα οτι πιο κατω στο 54β ηταν η Ορορα
Το Φωκαιας 17α ισογειο ηταν κλειστο το 17β οροφος ανοικτο δεν ανεβηκα ομως (πιθανολογω χωρις να πηγα οτι θα δουλευε η Μπιανκα)
Φωκαιας 27α υπογειο, η Αννα κου
Φωκαίας 27Β ισογειο, η Αλεξια
αυτα τα λιγα