Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 373 άτομα (37 μέλη και 336 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Τί θες να πεις οτι ο τύπος λέει μαλακίες και εσύ μας θεωρείς άξιους απογόνους των Ελλήνων; Γιατί τότε άλλος είναι ο πειραγμένος φίλε μου. Το πιό έυκολο, σύνηθες και καταστρεπτικό στην Ελλάδα είναι η σάτυρα και ο χλευασμός.
Εδώ δικέ μου είναι Forum για μπουρδέλα και πουτάνες και όχι για άξιους απογόνους των Ελληνων,Ασσυρίων,Μαλτσεχ και Νασραντέχ και λοιπών Νεφελίμ.Επίσης η σάτυρα είναι ενα απο τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του ελληνικού κόσμου.Τέλος παντων,ψιλά γράμματα αυτά.Τσαμπουκάδες και λοιπά χαζολογήματα αλλού και όχι εδώ,παρακαλώ.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Καμία φίλε το μαγαζί έχει κλείσει Άστο θα απογοητευτεις ειδικά Αλκαμένους απολιθώματα αν και έχω πολύ καιρό να περάσω δεν νομίζω να υπάρχει κάτι

Όσο για το Βεργας3 λόγω του ότι δεν έχει εκεί γύρω ούτε δίπλα κανένα μαγαζί που να φέρει κοπέλες την έχουν δει έτσι αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Όσο για την μαλακισμενη υπηρεσία υποχθόνια και κακοήθη έχει μεγάλη ευθύνη για πτώση στις υπηρεσίες των κοριτσιών ειδικά της Βίκυς τους λέει πολλές μαλακίες τα έχουμε πει και παλιότερα.
Υπάρχουν κυρίες με μόρφωση ευγένεια αγωγή και επίπεδο που είναι σωστές υπηρεσίες και πάντα σωστές όπως η κυρία με τα γυαλιά που δουλεύει στο Φυλής 81 απόγευμα.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλές άθλιες υπηρεσίες που είναι αγενής και ποτέ δεν εκτιμάνε ανθρώπους που τους έχουμε αφήσει φράγκα και βρίζουν στην γλώσσα τους ένα τέτοιο Ντουγανι παναθεμα τη είναι το όρθιο ζώο χοντρή με γυαλιά Φυλης109ισογειο πολύ ευχάριστα θα μπορούσα να την φανταστώ για σάκο προπόνησης θα εμπνέει για περισσότερα λακτισματα μπουνιές και ένταση στην προπόνηση η αγανάκτηση ξεχειλίζει αλλά δεν αξίζει να δίνει σημασία κανείς σε τέτοια υποκείμενα.Πολλες μάλιστα υπονομεύουν και κοπέλες προσπαθώντας να ευνοήσουν κάποια άλλη αφήστε τα είναι πολλές οι μαλακιες
Οι τσατσάδες είναι πληγή.Πάντα ήταν και  δυστυχώς δεν μπορείς να βρείς εύκολα άτομο.Όπως είπες είναι πολλά στη μέση,αλλά δεν φταίμε εμείς σε τίποτε και μπορούν να τα βρούν μεταξύ τους.Γενικά αναπολείς εποχές που είχε γυναικάρες και πήγαινες και έφευγες κύριος.Τώρα άστα να πάνε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
Aκομινατου 2Β/Α'βαρδια.-Κλασσικα η Χριστινα μπατσινα, ξανθια βυζαρου. Μαζι της σαλοναριζε και μια μετρια πιτσιρικα ξανθια χωρις φρυδια
σε στυλ του (odo-star trek). Και οι δυο σε νορμαλ με ακαπελα. Αυτοδιαφημιζονται ως Ρωσιδες, αλλα στο κουζινακι μιλουσαν Ρουμανικα.
Δυο Ρωσιδες απο το Βουκουρεστι και αυτες!  :sunglasses:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
Ενώ εμάς το παζάρι δεν είναι στο αίμα μας...Γιατί είναι εν γένει διάσημοι οι αφγανοπάκηδες για το εμπόριό τους...Απλά δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι και είναι συντονισμένοι.έχουν ανάγκη το μουνί,αλλά δεν προσκυνάνε κιόλας.Και καλά ξηγιόνται.Στο Μετάξι εννοείται πως μπαίνουν με δεκάρικα και απλά τα 15αρια είναι για την ψευδαίσθηση της αποκλειστικότητας του Έλληνα μαλάκα.Εδω η φωτεινή Γκμόχ έκανε παζάρι στο Μ.Α. 15 και ο Πάκης μπήκε με 8€,γιατί "τόσα έκο μαζέ μο.Αμα ντεντέλι να παη ντιπλα που γκαμαο με 7."... Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα πολύ μαλάκας που είχα δώσει 10.Όχι για τα 2€.Δεν με σώζουν αυτα,ούτε τα είχα ανάγκη.Είναι η όλη μαλακία και μόνο που μου την έσπασε.Δεν είχα ξεντυθεί ακομα και βγηκα παίρνωντας τα λεφτά μου πίσω.Δεν με ξαναείδε ούτε εκείνη,ούτε το μαγαζάκι.Πιο μετά δεν με είδε ούτε το κατουρημένο Μετάξι ξανα.

Συνημμένα

• tenor.gif
    tenor.gif
    690,1 KB · Εμφανίσεις: 59

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• κορόιδο_σκίτσο_020411.jpg
    κορόιδο_σκίτσο_020411.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 26

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
Για τους Αφγανοπάκηδες και την έκπτωση (15) στη Φυλής να θυμίσω ότι αυτωνών το παζάρι είναι μες το αίμα τους, είναι καθεστώς στις χώρες τους, οπότε το απαιτούν ομαδικά και συντονισμένα. Θάπρεπε να τους ζητάγαν 30 οι τσατσάδες ώστε να είναι ευχαριστημένοι με το 20άρι.
Και για το 15άρι στο Μετάξι σκέφτομαι μήπως παίζει ίδια φάση, δηλαδή είναι για τους μαλάκες Έλληνες, ενώ οι Πάκηδες μπαίνουν πάλι με εκπτωτικό δεκάρικο
Για το 15αρι στο Μεταξι, σκεφτομαι μηπως την χασουρα απο τα αφγανοΠακι που κανουν τα γυφτοπαζαρια   :S
την αναπληρωνουμε εμμεσα εμεις τα κοροιδα, και οι τσατσαδες ρεφαρουν με αυτο τον τροπο το εκπτωτικο τους στις πλατες μας.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Για το 15αρι στο Μεταξι, σκεφτομαι μηπως την χασουρα απο τα αφγανοΠακι που κανουν τα γυφτοπαζαρια  :S
την αναπληρωνουμε εμμεσα εμεις τα κοροιδα, και οι τσατσαδες ρεφαρουν με αυτο τον τροπο το εκπτωτικο τους στις πλατες μας.
Η επιχείρηση δεν θα χάσει λεφτά.Σε καμία περίπτωση.Να λάβουμε υπόψιν πως τα μπουρδέλα είανι αλυσίδες.Ο ίδιος που έχει μπουρδέλα με 15 θα έχει και με 10,αλλά και 20 στην Φυλής.Στο μετάξι πάνε στα 15αρι οι περήφανοι Ελληνάρες και τα σπρώχνουν πιστεύοντας ότι καθυστερημένο πιστεύουν.Και έτσι μπορούν οι πάκιδες να πηδάνε με 10 στα ίδια σπίτια και με 7-8 στα άλλα.Αλλά τα σπασμένα κάποιος θα τα πληρώσει.Αν είναι να δώσω 15 για να πηδήξω τις σαύρες στο μετάξι,βάζω αλλα 5 και πάω σε αυτό στην Ιωαννίνων παραδίπλα.

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Παλίκαροι, ψάχνω εδώ και καιρό κοπέλα για να φτάσει στην πίπα της λαρύγγι... Αλλά εννοώ λαρύγγι λαρύγγι... Όπως η Ευάρα από Φιλιππίδου 11 πάνω (όποιος την έχει επισκεφθεί...). Δυστυχώς αυτή την έκανε εδώ και καιρό. Εκτός απο Πιπίνου, τι άλλο υπάρχει για πίπα λαρυγγωτή?? Όποιος έμπειρος, ας δώσει τα φώτα του!

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Πέρασμα από Φώκαιας 25 όροφος...μπήκα με μια Γιασμίν ...λέει Βραζιλιάνα καλό κρεβάτι γενικά... ένταση και πάθος ..δεν έκανε ακαποτο τσιμπούκι..δεν ζήτησα βέβαια...η Βερόνικα μια Ρωσίδα πιπίνι είναι καλή;έχει περάσει κανείς;

Επισκέπτης
Ξέρουμε όλοι ότι οι προμότορες καραδοκούν και αν το σκεφτείς είναι λογικό.Έρχομαι εγώ και σου λέω πως ανεβάζω τιμή στο μπουρδέλο μου,χωρίς να προσφέρεται κάτι παραπάνω σε σχέση με πρίν ή πες κάτι καλό για την μαλακισμένη που έχω και κάνε το κουμαντάκι σου να εκθειάσεις το προσωπικό με τους κλώνους σου και πάρε αυτά ή έλα να γαμήσεις τσάμπα ή σου την στέλνω σπίτι να την γαμήσεις για να μην σιχαίνεσαι.Κάποιοι πουλάνε την μάνα τους για μια μπουκιά τυρόπιτα,πόσο μάλλον για κάποιο πιο αντάλλαγμα με την όποια αξία.Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που εκθαιάζουν την κακότροπη Βερόνικα,που πήγαινες να γαμήσεις και έφευγες με τα νεύρα ζαρτιέρες.Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που επιμένουν σε επίσης κακότροπες.Δεν είναι τυχαιότητες αυτές.Ενω οι Πάκιδες και λοιποι μιλάνε μεταξύ τους και προωθούν την αντίληψη πως το κοινό συμφέρον συμπίπτει και με το προσωπικό.
Υπαρχει πακικο μπου.κομ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Πέρασμα από Φώκαιας 25 όροφος...μπήκα με μια Γιασμίν ...λέει Βραζιλιάνα καλό κρεβάτι γενικά... ένταση και πάθος ..δεν έκανε ακαποτο τσιμπούκι..δεν ζήτησα βέβαια...η Βερόνικα μια Ρωσίδα πιπίνι είναι καλή;έχει περάσει κανείς;
τύπε ήταν και η Βερόνικα μαζί της ;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μετα την τεραστια νικη του Θρυλου μας ολη η πιατσα γεμισε με Ολυμπιακους να γιορτασουν τη νικη, μιλιουνια ηρθαν απο Καραισκακη
ετσι και εγω περασα να παρω τη δοση μου μιας και το ειχα τερασια αναγκη δεν παιρνεις και καθε μερα τετοια προκριση
Λοιπον στους δρομους Φυλλης και Φωκαιας με αρκετο κοσμο λογω και του ανεβασμενου ηθικου μπηκα σε καποια λιγα σπιτακια

Φυλλης 67, δυο κοπελες, Αλισα και Αλινα οι γνωστες στο ιδρυμα ξανθιες και οι δυο, η μια πιο πιτσιρικα βγηκε γυμνη απο το δωματιο η αλλη ηταν στο κουζινακι περιμενε να βγει η φιλη της να σαλοναρουν παρεα.

Φυλλης 84α ισογειο ,Σιμονα (συναγωνιστης μου το μετεφερε δεν εκανα καν τον κοπο να μπω)

Φυλλης 74, Τονια ειχα ξαναγραψει για την κοπελα ειναι νεα παρουσια σε αυτη τη βαρδυα και προκειται για αδυνατη ξανθια ρωσιδουλα με λευκο δερμα σε νορμαλ προγραμμα

Φυλλης 66δ, βγηκε μια ξανθια τουρμπατη μιλφ με στενους κορσεδες που εσφυγγαν τις βυζαρες της θυμιζε ολιγον παλαιστη με τις πιασιματαρες της νταρντανα σε προγραμμα καραφουλ με κωλο με ελ στοματικο με χυσιματα στις βυζαρες, δεν ειναι καθολου του γουστου μου η κυρια

το Φυλλης 66α ηταν κλειστο τα εργα παντως τελειωσανε, στη συνεχεια γυρισα προς Φωκαιας ενω απο συναγωνιστη εμαθα οτι πιο κατω στο 54β ηταν η Ορορα

Το Φωκαιας 17α ισογειο ηταν κλειστο το 17β οροφος ανοικτο δεν ανεβηκα ομως (πιθανολογω χωρις να πηγα οτι θα δουλευε η Μπιανκα)

Φωκαιας 27α υπογειο, η Αννα κου

Φωκαίας 27Β ισογειο, η Αλεξια

αυτα τα λιγα
:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Φυλλης 74, Τονια ειχα ξαναγραψει για την κοπελα ειναι νεα παρουσια σε αυτη τη βαρδυα και προκειται για αδυνατη ξανθια ρωσιδουλα με λευκο δερμα σε νορμαλ πρόγραμμα.
Αυτή είναι η Ντορίνα από Κολωνού 11 ισόγειο.

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Μετα την τεραστια νικη του Θρυλου μας ολη η πιατσα γεμισε με Ολυμπιακους να γιορτασουν τη νικη, μιλιουνια ηρθαν απο Καραισκακη
ετσι και εγω περασα να παρω τη δοση μου μιας και το ειχα τερασια αναγκη δεν παιρνεις και καθε μερα τετοια προκριση
Λοιπον στους δρομους Φυλλης και Φωκαιας με αρκετο κοσμο λογω και του ανεβασμενου ηθικου μπηκα σε καποια λιγα σπιτακια

Φυλλης 67, δυο κοπελες, Αλισα και Αλινα οι γνωστες στο ιδρυμα ξανθιες και οι δυο, η μια πιο πιτσιρικα βγηκε γυμνη απο το δωματιο η αλλη ηταν στο κουζινακι περιμενε να βγει η φιλη της να σαλοναρουν παρεα.

Φυλλης 84α ισογειο ,Σιμονα (συναγωνιστης μου το μετεφερε δεν εκανα καν τον κοπο να μπω)

Φυλλης 74, Τονια ειχα ξαναγραψει για την κοπελα ειναι νεα παρουσια σε αυτη τη βαρδυα και προκειται για αδυνατη ξανθια ρωσιδουλα με λευκο δερμα σε νορμαλ προγραμμα

Φυλλης 66δ, βγηκε μια ξανθια τουρμπατη μιλφ με στενους κορσεδες που εσφυγγαν τις βυζαρες της θυμιζε ολιγον παλαιστη με τις πιασιματαρες της νταρντανα σε προγραμμα καραφουλ με κωλο με ελ στοματικο με χυσιματα στις βυζαρες, δεν ειναι καθολου του γουστου μου η κυρια

το Φυλλης 66α ηταν κλειστο τα εργα παντως τελειωσανε, στη συνεχεια γυρισα προς Φωκαιας ενω απο συναγωνιστη εμαθα οτι πιο κατω στο 54β ηταν η Ορορα

Το Φωκαιας 17α ισογειο ηταν κλειστο το 17β οροφος ανοικτο δεν ανεβηκα ομως (πιθανολογω χωρις να πηγα οτι θα δουλευε η Μπιανκα)

Φωκαιας 27α υπογειο, η Αννα κου

Φωκαίας 27Β ισογειο, η Αλεξια

αυτα τα λιγα
:hi:
πρωινη βαρδια αυτα ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πρωινη βαρδια αυτα ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom