Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 350 άτομα (38 μέλη και 312 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

:helpsos:

Mήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να ενημερώσει που "υπηρετεί" η Αντριάνα (πρόσφατα Φωκαίας 25β, παλιότερα Κολωνού 45, Βέργας 6 και - κυρίως - Διδύμου 18Α πρωί)???

0:)

nightowl

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια,
Αυτο εδω ειναι το πρωτο μου ποστ.
Ερωτηση. Που μπορω να παω να μου παρουν πιπα με ενα δεκαρικακι αλλα να αξιζει....Μονο πιπα δεν θελω κατι αλλο.

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
Live μετάδοση από Δίδυμου 18. Εγώ κ 3 Πακιστανοί περιμένουμε. Η βρώμα μου τους μου έρχεται από τον απέναντι καναπέ. Χωρίς υπερβολή.
Εχουν κ 20€ να δίνουν πλέον τα πάκια;;
Μην τους δίνεται σεντ στα φανάρια. Να μείνουν αγαμητοι. ή να πηδιουνται μεταξυ τους, ακόμα καλύτερα..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα περιστροφή σε διάφορα μαγαζιά πριν λίγο έτσι λοιπόν μπήκα στα εξής

Ιασωνος46 οροφος Ρωξανα πολύ ωραία κοπέλα ψηλή με αγαλματενιο αδύνατο σώμα μοντέλου μαύρο καρέ μαλλί πραγματικά απορώ και αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το θείο πλάσμα στο βρωμερό τρισαθλιο Μεταξουργείο πραγματικά αξίζει πολύ περισσότερο απι10€ο από άποψη εμφάνισης μαζί της ήταν και μια Βασιλική Προμιλφ τίποτα ιδιαίτερο να πω ότι τα δωμάτια σκυλοβρωμαγανε που να μπεις εκεί μέσα ρε γαμωτο
Ιασωνος37 ισόγειο μια κοντή Αλβανίδα Μιλφ με μακριά κάστανα μαλλιά σε Έλληνες κάνει ελεύθερο στοματικό όπως μου είπε η τσατσα διακριτικά καθώς στο σαλόνι ήταν δύο πακηδες περίεργοι ο ένας κουτσαίνει αλλά είχαν σκατοφατσες
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο μια Νεαρή αδιαφορη κοπέλα του σωρού
Κολωνού 45 ευθεία στο βάθος μια τραγική ξανθιά Γκιλφ απερίγραπτη πραγματικά στο πιο μπροστά δεξιά η κοπέλα μελαμψή με πιασίματα που δουλεύει και πρωί
Φεύγω από Μεταξουργείο έτσι και αλλιώς δεν είναι να μπει κανείς σε πολλά και πάω

Βεργας3 δεξιά Λάνα η ψηλή γνωστή κοπέλα σήμερα πιο χαμογελαστή και ευδιάθετη
Ρεμούνδου21 όροφος Ειρήνη μια μελαχρινή μιλφ εντελώς αδιαφορη

Φυλής 81 Γκλόρια μια κοντή σχετικά μάλλον Μολδαβη σώμα με λίγα πιασίματα μακρύ μαλλί συμπαθητική νομίζω πως την είδα πριν λίγες μέρες Φωκαιας25 ισόγειο πρωινή βάρδια και μια Νελυ μελαχρινή νταρντανα ψηλή κοπέλα μέτριας εμφάνισης
Φυλης74 δεξιά Άννα μια Μελαχρινή Μιλφ Αλβανίδα με άγρια χαρακτηριστικά προσώπου σχετικά καλό σώμα το μαγαζί αυτό είναι εντελώς απωθητικό σαν χώρος δεν εμπνέει καθόλου
Φυλής 56 Μια μελαχρινή καινούργια νεαρή κοπέλα κανονικό σώμα τίποτα ιδιαίτερο του σωρού θα έλεγα εδώ πούμε ότι η τσατσα έδιωξε τέσσερις τσιγγάνους λέγοντας only greek
Φυλής 54ισογειο Τατιάνα νεαρή κοπέλα πολύ μέτρια σε πρόσωπο ειδικά
Διδυμου 22 Γκαμπριέλα ξανθιά Προμιλφ μέτρια φάτσα και σώμα ελεύθερο στοματικό και Λυδία μελαχρινή κοπέλα γνωστή από Φυλής 109 ισόγειο παλιότερα κάνει φουλ πρόγραμμα παρτουζα στα 30€ο

Αυτά δεν μπήκα σε άλλα δεν υπάρχουν αξιόλογες μεταβολές καλό βράδυ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.244
Πόντοι
41.129

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.530
Πόντοι
4.926
Καλησπερα παιδια,
Ερωτηση. Που μπορω να παω να μου παρουν πιπα με ενα δεκαρικακι αλλα να αξιζει....Μονο πιπα δεν θελω κατι αλλο.
Adult Theater, 7,5 €, αλλά θα είναι πούστης!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Αυτή είναι η Ντορίνα από Κολωνού 11 ισόγειο.
Ντορίνα και ρωσίδα δεν υπάρχει. Ρουμάνα θα είναι.. Ή στην καλύτερη μολδαβή, και λέει την παραμύθα
της και αυτή, και όπου πιάσει. Στην πλειοψηφια τους τα λατινογενή ονόματα Ρουμανοφέρνουν κατα 99,9% .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
και αποτι εμαθα τα παει καλα στο 20ρικο.. αντε να μείνει εκεί να φυγει και αυτη απο το βρωμομεταξι.
δεν τις αξίζει ναναι εκεί  
Όλες οι ρουμάνες είναι να φεύγουν απο τους οίκους του μπλέ εισιτηρίου και να πάνε στο κόκκινο,
γιατί δεν αξίζουν για κάτι παραπάνω, γιατί δεν το έχουν.. Σε αντίθεση με τις Ρωσίδες που οι περισσοτερες ειναι
επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν, και όχι ερασιτέχνες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Ιασωνος46 οροφος Ρωξανα πολύ ωραία κοπέλα ψηλή με αγαλματενιο αδύνατο σώμα μοντέλου μαύρο καρέ μαλλί πραγματικά απορώ και αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το θείο πλάσμα στο βρωμερό τρισαθλιο Μεταξουργείο πραγματικά αξίζει πολύ περισσότερο απι10€ο από άποψη εμφάνισης
Σαν τηλεγραφόξυλο είναι. Μια άκωλη σαν σανίδα με ανύπαρκτες καμπύλες, σε σημειο να αναρρωτιέσαι τι κανει εκει..
Μόνο το μαλλί της αξίζει.  :S

kauliagkos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Επειδή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι Αθήνα για να μείνω μέρες (μια βδομάδα για την ακρίβεια), μπορείτε να μου προτείνετε 1-2 καλά μπουρδέλα ή στούντιο στα 30-50 ευρώ (δε λέω λιγότερα γιατί πιστεύω το ό,τι δίνεις παίρνεις) και με κοπέλες καυλιάρες 25-30 που δεν κάνουν αγγαρεία; Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερες προτιμήσεις. Απλό γαμήσι αλλά μ αρέσει να χουφτώνω και να φιλάω αβέρτα.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Καλησπέρα. Επειδή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι Αθήνα για να μείνω μέρες (μια βδομάδα για την ακρίβεια), μπορείτε να μου προτείνετε 1-2 καλά μπουρδέλα ή στούντιο στα 30-50 ευρώ (δε λέω λιγότερα γιατί πιστεύω το ό,τι δίνεις παίρνεις) και με κοπέλες καυλιάρες 25-30 που δεν κάνουν αγγαρεία; Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερες προτιμήσεις. Απλό γαμήσι αλλά μ αρέσει να χουφτώνω και να φιλάω αβέρτα.

Γραψε στο section των στουντιο

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Μάγκες τσαρκαρετε προς Φωκαίας 25 να σας φύγει το κλαπετο.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλησπερα παιδια,

Σε μπουρδελάκι δύσκολο να ΜΗΝ πετύχεις ξεπέτα!
Οπότε προσωπικά θα σου πρότεινα κάποια μαυρούλα στην Πατησίων κτλ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Live μετάδοση από Δίδυμου 18. Εγώ κ 3 Πακιστανοί περιμένουμε. Η βρώμα μου τους μου έρχεται από τον απέναντι καναπέ. Χωρίς υπερβολή.
Εχουν κ 20€ να δίνουν πλέον τα πάκια;;
Μην τους δίνεται σεντ στα φανάρια. Να μείνουν αγαμητοι. ή να πηδιουνται μεταξυ τους, ακόμα καλύτερα..

:happy:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Στον όροφο είναι το δίδυμο φωτιά, Γιασμίν και Βερόνικα, με απλό πρόγραμμα και δωμάτια φίσκα.
δεν ανακοινώνει προγράμμα η τσατσά... πάντως εγλυψα λίγο την μουνάρα τις Γιασμίν :-P:-P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom