......στην...μεζονετα του 3 φανταζομαιΑπο εκει που ηρθαν, τα κασσανδρας. Κανε βολτα απο εκει θα βρεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 826
- Πόντοι
- 81
Live μετάδοση από Δίδυμου 18. Εγώ κ 3 Πακιστανοί περιμένουμε. Η βρώμα μου τους μου έρχεται από τον απέναντι καναπέ. Χωρίς υπερβολή.
Εχουν κ 20€ να δίνουν πλέον τα πάκια;;
Μην τους δίνεται σεντ στα φανάρια. Να μείνουν αγαμητοι. ή να πηδιουνται μεταξυ τους, ακόμα καλύτερα..
Μην τους δίνεται σεντ στα φανάρια. Να μείνουν αγαμητοι. ή να πηδιουνται μεταξυ τους, ακόμα καλύτερα..
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλησπέρα περιστροφή σε διάφορα μαγαζιά πριν λίγο έτσι λοιπόν μπήκα στα εξής
Ιασωνος46 οροφος Ρωξανα πολύ ωραία κοπέλα ψηλή με αγαλματενιο αδύνατο σώμα μοντέλου μαύρο καρέ μαλλί πραγματικά απορώ και αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το θείο πλάσμα στο βρωμερό τρισαθλιο Μεταξουργείο πραγματικά αξίζει πολύ περισσότερο απι10€ο από άποψη εμφάνισης μαζί της ήταν και μια Βασιλική Προμιλφ τίποτα ιδιαίτερο να πω ότι τα δωμάτια σκυλοβρωμαγανε που να μπεις εκεί μέσα ρε γαμωτο
Ιασωνος37 ισόγειο μια κοντή Αλβανίδα Μιλφ με μακριά κάστανα μαλλιά σε Έλληνες κάνει ελεύθερο στοματικό όπως μου είπε η τσατσα διακριτικά καθώς στο σαλόνι ήταν δύο πακηδες περίεργοι ο ένας κουτσαίνει αλλά είχαν σκατοφατσες
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο μια Νεαρή αδιαφορη κοπέλα του σωρού
Κολωνού 45 ευθεία στο βάθος μια τραγική ξανθιά Γκιλφ απερίγραπτη πραγματικά στο πιο μπροστά δεξιά η κοπέλα μελαμψή με πιασίματα που δουλεύει και πρωί
Φεύγω από Μεταξουργείο έτσι και αλλιώς δεν είναι να μπει κανείς σε πολλά και πάω
Βεργας3 δεξιά Λάνα η ψηλή γνωστή κοπέλα σήμερα πιο χαμογελαστή και ευδιάθετη
Ρεμούνδου21 όροφος Ειρήνη μια μελαχρινή μιλφ εντελώς αδιαφορη
Φυλής 81 Γκλόρια μια κοντή σχετικά μάλλον Μολδαβη σώμα με λίγα πιασίματα μακρύ μαλλί συμπαθητική νομίζω πως την είδα πριν λίγες μέρες Φωκαιας25 ισόγειο πρωινή βάρδια και μια Νελυ μελαχρινή νταρντανα ψηλή κοπέλα μέτριας εμφάνισης
Φυλης74 δεξιά Άννα μια Μελαχρινή Μιλφ Αλβανίδα με άγρια χαρακτηριστικά προσώπου σχετικά καλό σώμα το μαγαζί αυτό είναι εντελώς απωθητικό σαν χώρος δεν εμπνέει καθόλου
Φυλής 56 Μια μελαχρινή καινούργια νεαρή κοπέλα κανονικό σώμα τίποτα ιδιαίτερο του σωρού θα έλεγα εδώ πούμε ότι η τσατσα έδιωξε τέσσερις τσιγγάνους λέγοντας only greek
Φυλής 54ισογειο Τατιάνα νεαρή κοπέλα πολύ μέτρια σε πρόσωπο ειδικά
Διδυμου 22 Γκαμπριέλα ξανθιά Προμιλφ μέτρια φάτσα και σώμα ελεύθερο στοματικό και Λυδία μελαχρινή κοπέλα γνωστή από Φυλής 109 ισόγειο παλιότερα κάνει φουλ πρόγραμμα παρτουζα στα 30€ο
Αυτά δεν μπήκα σε άλλα δεν υπάρχουν αξιόλογες μεταβολές καλό βράδυ
Ιασωνος46 οροφος Ρωξανα πολύ ωραία κοπέλα ψηλή με αγαλματενιο αδύνατο σώμα μοντέλου μαύρο καρέ μαλλί πραγματικά απορώ και αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το θείο πλάσμα στο βρωμερό τρισαθλιο Μεταξουργείο πραγματικά αξίζει πολύ περισσότερο απι10€ο από άποψη εμφάνισης μαζί της ήταν και μια Βασιλική Προμιλφ τίποτα ιδιαίτερο να πω ότι τα δωμάτια σκυλοβρωμαγανε που να μπεις εκεί μέσα ρε γαμωτο
Ιασωνος37 ισόγειο μια κοντή Αλβανίδα Μιλφ με μακριά κάστανα μαλλιά σε Έλληνες κάνει ελεύθερο στοματικό όπως μου είπε η τσατσα διακριτικά καθώς στο σαλόνι ήταν δύο πακηδες περίεργοι ο ένας κουτσαίνει αλλά είχαν σκατοφατσες
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο μια Νεαρή αδιαφορη κοπέλα του σωρού
Κολωνού 45 ευθεία στο βάθος μια τραγική ξανθιά Γκιλφ απερίγραπτη πραγματικά στο πιο μπροστά δεξιά η κοπέλα μελαμψή με πιασίματα που δουλεύει και πρωί
Φεύγω από Μεταξουργείο έτσι και αλλιώς δεν είναι να μπει κανείς σε πολλά και πάω
Βεργας3 δεξιά Λάνα η ψηλή γνωστή κοπέλα σήμερα πιο χαμογελαστή και ευδιάθετη
Ρεμούνδου21 όροφος Ειρήνη μια μελαχρινή μιλφ εντελώς αδιαφορη
Φυλής 81 Γκλόρια μια κοντή σχετικά μάλλον Μολδαβη σώμα με λίγα πιασίματα μακρύ μαλλί συμπαθητική νομίζω πως την είδα πριν λίγες μέρες Φωκαιας25 ισόγειο πρωινή βάρδια και μια Νελυ μελαχρινή νταρντανα ψηλή κοπέλα μέτριας εμφάνισης
Φυλης74 δεξιά Άννα μια Μελαχρινή Μιλφ Αλβανίδα με άγρια χαρακτηριστικά προσώπου σχετικά καλό σώμα το μαγαζί αυτό είναι εντελώς απωθητικό σαν χώρος δεν εμπνέει καθόλου
Φυλής 56 Μια μελαχρινή καινούργια νεαρή κοπέλα κανονικό σώμα τίποτα ιδιαίτερο του σωρού θα έλεγα εδώ πούμε ότι η τσατσα έδιωξε τέσσερις τσιγγάνους λέγοντας only greek
Φυλής 54ισογειο Τατιάνα νεαρή κοπέλα πολύ μέτρια σε πρόσωπο ειδικά
Διδυμου 22 Γκαμπριέλα ξανθιά Προμιλφ μέτρια φάτσα και σώμα ελεύθερο στοματικό και Λυδία μελαχρινή κοπέλα γνωστή από Φυλής 109 ισόγειο παλιότερα κάνει φουλ πρόγραμμα παρτουζα στα 30€ο
Αυτά δεν μπήκα σε άλλα δεν υπάρχουν αξιόλογες μεταβολές καλό βράδυ
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.244
- Πόντοι
- 41.129
Αυτή είναι η Ντορίνα από Κολωνού 11 ισόγειο.
και αποτι εμαθα τα παει καλα στο 20ρικο..
αντε να μείνει εκεί να φυγει και αυτη απο το βρωμομεταξι.
δεν τις αξίζει ναναι εκεί
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.530
- Πόντοι
- 4.926
Adult Theater, 7,5 €, αλλά θα είναι πούστης!Καλησπερα παιδια,
Αυτο εδω ειναι το πρωτο μου ποστ.
Ερωτηση. Που μπορω να παω να μου παρουν πιπα με ενα δεκαρικακι αλλα να αξιζει....Μονο πιπα δεν θελω κατι αλλο.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.402
- Πόντοι
- 3.936
Ντορίνα και ρωσίδα δεν υπάρχει. Ρουμάνα θα είναι.. Ή στην καλύτερη μολδαβή, και λέει την παραμύθαΑυτή είναι η Ντορίνα από Κολωνού 11 ισόγειο.
της και αυτή, και όπου πιάσει. Στην πλειοψηφια τους τα λατινογενή ονόματα Ρουμανοφέρνουν κατα 99,9% .
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.402
- Πόντοι
- 3.936
Όλες οι ρουμάνες είναι να φεύγουν απο τους οίκους του μπλέ εισιτηρίου και να πάνε στο κόκκινο,και αποτι εμαθα τα παει καλα στο 20ρικο.. αντε να μείνει εκεί να φυγει και αυτη απο το βρωμομεταξι.
δεν τις αξίζει ναναι εκεί
γιατί δεν αξίζουν για κάτι παραπάνω, γιατί δεν το έχουν.. Σε αντίθεση με τις Ρωσίδες που οι περισσοτερες ειναι
επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν, και όχι ερασιτέχνες.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.402
- Πόντοι
- 3.936
Σαν τηλεγραφόξυλο είναι. Μια άκωλη σαν σανίδα με ανύπαρκτες καμπύλες, σε σημειο να αναρρωτιέσαι τι κανει εκει..Ιασωνος46 οροφος Ρωξανα πολύ ωραία κοπέλα ψηλή με αγαλματενιο αδύνατο σώμα μοντέλου μαύρο καρέ μαλλί πραγματικά απορώ και αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το θείο πλάσμα στο βρωμερό τρισαθλιο Μεταξουργείο πραγματικά αξίζει πολύ περισσότερο απι10€ο από άποψη εμφάνισης
Μόνο το μαλλί της αξίζει. :S
kauliagkos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Επειδή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι Αθήνα για να μείνω μέρες (μια βδομάδα για την ακρίβεια), μπορείτε να μου προτείνετε 1-2 καλά μπουρδέλα ή στούντιο στα 30-50 ευρώ (δε λέω λιγότερα γιατί πιστεύω το ό,τι δίνεις παίρνεις) και με κοπέλες καυλιάρες 25-30 που δεν κάνουν αγγαρεία; Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερες προτιμήσεις. Απλό γαμήσι αλλά μ αρέσει να χουφτώνω και να φιλάω αβέρτα.
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα. Επειδή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι Αθήνα για να μείνω μέρες (μια βδομάδα για την ακρίβεια), μπορείτε να μου προτείνετε 1-2 καλά μπουρδέλα ή στούντιο στα 30-50 ευρώ (δε λέω λιγότερα γιατί πιστεύω το ό,τι δίνεις παίρνεις) και με κοπέλες καυλιάρες 25-30 που δεν κάνουν αγγαρεία; Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερες προτιμήσεις. Απλό γαμήσι αλλά μ αρέσει να χουφτώνω και να φιλάω αβέρτα.
Γραψε στο section των στουντιο
Μάγκες τσαρκαρετε προς Φωκαίας 25 να σας φύγει το κλαπετο.
λες για κάποια συγκεκριμένη ?
Ben Dover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2011
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Μάγκες τσαρκαρετε προς Φωκαίας 25 να σας φύγει το κλαπετο.
Στον όροφο είναι το δίδυμο φωτιά, Γιασμίν και Βερόνικα, με απλό πρόγραμμα και δωμάτια φίσκα.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπερα παιδια,
Αυτο εδω ειναι το πρωτο μου ποστ.
Ερωτηση. Που μπορω να παω να μου παρουν πιπα με ενα δεκαρικακι αλλα να αξιζει....Μονο πιπα δεν θελω κατι αλλο.
Σε μπουρδελάκι δύσκολο να ΜΗΝ πετύχεις ξεπέτα!
Οπότε προσωπικά θα σου πρότεινα κάποια μαυρούλα στην Πατησίων κτλ.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Live μετάδοση από Δίδυμου 18. Εγώ κ 3 Πακιστανοί περιμένουμε. Η βρώμα μου τους μου έρχεται από τον απέναντι καναπέ. Χωρίς υπερβολή.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Και τρωει και ξεπετα ο Ελληνας γιατι ειναι καλο παιδι και δεν παραπονιεται ή συχνα ξεσπαει τα νευρα της πανω του η πορνη γιατι ξερει οτι ειναι ασφαλης μαζι του.
Επισκέπτης
ακομα μεγαλυτερη ξεπετα οι μαυρεςΣε μπουρδελάκι δύσκολο να ΜΗΝ πετύχεις ξεπέτα!
Οπότε προσωπικά θα σου πρότεινα κάποια μαυρούλα στην Πατησίων κτλ.
Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
δεν ανακοινώνει προγράμμα η τσατσά... πάντως εγλυψα λίγο την μουνάρα τις Γιασμίν :-P:-PΣτον όροφο είναι το δίδυμο φωτιά, Γιασμίν και Βερόνικα, με απλό πρόγραμμα και δωμάτια φίσκα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις