ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1Η: ΤΡΙΤΗ 11/09/2018
23:15, περίπου, ανέβαινα τα σκαλιά του Κολωνού 27Β, καθώς είχα πληροφορίες για την επιστροφή της Φωτεινής. Τα δωμάτια ήταν φουλ και στο σαλόνι περίμεναν 7 συναγωνιστές, όλων των ηλικιών. Μόλις η τσατσά παρουσίασε την Φωτεινή, ο μόνος που έφυγε ήμουν εγώ, καθώς διαπίστωσα ότι η κυρία είναι αρκετά μεγάλη για εμένα και δεν με ελκύει, πλέον. Οι υπόλοιποι παρέμειναν, όχι επειδή τους άρεσε, αλλά για το ανώμαλο πρόγραμμα που προσφέρει.
Κατευθύνθηκα προς το Κολωνού 53, όπου το σαλόνι ήταν γεμάτο με Πασοκιστανούς. Ο μόνος Έλληνας ήμουν εγώ και άλλο ένα παλικάρι, που περίμενε μπροστά από την κουρτίνα. Τις κοπέλες τις είχα δει αρκετές φορές, πριν και μπήκα καρφωτός, για να περάσω με την Ζάνα.
Μου έκανε εντύπωση, ότι πέρασα κατευθείαν στο τέρμα δεξιά δωμάτιο, χωρίς να προηγηθεί κάποιος άλλος, που ήδη περίμενε. Η πακιστανίλα έχει ποτίσει τα ντουβάρια, με αποτέλεσμα να μυρίζουν άσχημα τα δωμάτια. Η Ζάνα, την οποία ξέρετε από εμφάνιση, ήταν πολύ καλή και διαχυτική, μέσα στο δωμάτιο, με αποτέλεσμα να ευχαριστηθώ γαμήσι, με το χαμηλότερο κόστος.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2Η: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/09/2018
Μετά τα μεσάνυχτα και αφού πήγα μία μίνι τσάρκα στην Φυλής, ο δρόμος με έφερε προς την οδό Φωκαίας. Ανέβηκα στο 25Α, όπου είχα πληροφορίες και είχα δει, τις προηγούμενες ημέρες, ότι έχουν σκάσει μαυρούλες. Η τσατσά παρουσίασε την Άναμπελ, μία 21χρονη, αραπίνα, με καλό σωματάκι, πολύ ωραίο βυζάκι και γλυκό πρόσωπο. Κατευθείαν μου έκανε το κλικ και αφού πήγα μία βόλτα στο απέναντι μαγαζί, επέστρεψα, πλήρωσα την τσατσά και πέρασα στο δωμάτιο.
Η αναμονή ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς η κοπέλα κάνει μπάνιο, κάθε φορά που τελειώνει με κάποιον πελάτη. Ειλικρινά, δεν το είχα δει ποτέ, αυτό να συμβαίνει, στην καριέρα μου.
Αφού μπήκε, επιτέλους, μέσα στο δωμάτιο, μου είπε να πλύνω το καυλί μου. Της απάντησα ότι είμαι ήδη πλυμένος και αυτή μου είπε ότι θέλει να με δει να πλένομαι μπροστά της. Την ρώτησα που θα σκουπιστώ και μου έδειξε τις ατομικές πετσέτες που ήταν στο κομοδίνο, τις οποίες δεν τις είχα προσέξει.
Αφού πλύθηκα στον νιπτήρα, ξάπλωσα και της είπα να με πιπώσει. Αφού με ρώτησε αν ήθελα με ή χωρίς καπότα, τον πήρε στο στόμα και ξεκίνησε το τσιμπούκι. Της είπα να μου γλύψει τα αρχίδια και τα ρούφηξε κατευθείαν. Λόγω έντονης καύλας δεν την άφησα και πολύ και της είπα να ξαπλώσει για να την γαμήσω ιεραποστολικά. Μου πέρασε καπότα, έβαλε τζελ και ξεκίνησα να την γαμάω, κάνοντας συχνές διακοπές για να ρουφήξω τα όμορφα βυζάκια της. Αυτή βογκούσε και όσες φορές επιχείρησα να την φιλήσω, με απέφευγε. Τέλος την γύρισα σε στάση πισωκολλητό, όπου την γάμησα για λίγα λεπτά, χύνοντας δυνατά.
Η συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι η εξής: Η Black Power θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί εάν είσαι κανένας πρωτάρης ή κανένας κόπανος, μπορεί να σου δώσει εφιάλτες, τους οποίους δεν είχες φανταστεί ποτέ.