Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (23 μέλη και 313 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
τυπε μου εγω ειπα να μου πεις αλλη στο 20ρικο να εχει το πακετο εμφανιση συμμετοχη προγραμμα που ειχε η Βερονικα. απ τις κριτικες σου ειδα οτι μια χαρα περασες. εμενα δεν μου ειπε ποτε να χυσει και ζηλεψα. πρεπει να δωσουμε ραντεβου θανατου γιατι αρχιζεις και μου γινεσαι πολυ αντιπαθης
Ρε ξεκωλα με την συμμετοχή στο κρεβάτι , δεν μιλάω για αυτήν.
Θα προσπαθήσω μία τελευταία φορά, αν και νομίζω ότι είναι άδικος κόπος.
Πες ότι βλέπεις στο δρόμο την Βερονικα και την Βίκυ από Βεργας 3 στο δρόμο ΑΒΑΦΕΣ, ποια θα πεις ότι είναι πιο όμορφη;
Για μένα η  Βερόνικα όταν την βλέπεις λες "να μια γκομενα που θα την γαμαω μέχρι να της γίνει τριαντάφυλλο", ενώ στην άλλη σου βγάζει κάτι πιο ρομαντικό.
Για να μην παρεξηγηθώ, την Βίκυ δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, απλά μια φορά την έχω δει.
Από πρόσωπο νικά κατά κράτος την Βερονικα, αλλά από σώμα η Βερόνικα έστω και τσιπαρισμενη είναι πιο πολύ στα γούστα μου.
ΌΜΩΣ ΕΓΏ ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΣΕ ΘΈΜΑ ΦΥΣΙΚΉΣ ΟΜΟΡΦΙΆΣ.
Κ-Α-Τ-Α-Λ-Α-Β-Ε-Σ;;; ;;;;;;;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Κολωνού 48:
Νατάσα.
Η γνωστή ξανθιά μιλφ με το χαρακτηριστικό σκιστομάτικο πρόσωπο.
Αδύνατο σωματάκι,πολύ καλό για την ηλικία της.
Έχει πάρει λιγα κιλά και πλέον έχει κάποια πιασίματα αλλά και πάλι είναι μια χαρα

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Συναδελφοι πορνοι.. θελω να μαθω εντυπωσεις για ενα καινουριο τουμπανο ξεκωλο που παιζει μπαλιτσα στο φυλης 71 ισογειο..  προκειται για μια μελαχρινη μιλφαρα κ μουναρα (κατ'εμε) με βυζαρες, ωραια κωλαρα κ καβλωτικη φατσα.Το ονομα της ΜΑΡΑ κ δινει την ροδελα της ( αλλα χωρις ελευθερο τσιμπουκωμα!).Αν την εχει παστωσει κανεις...ενημερωστε..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Aννα Ουκρανη ψιλη μιλφ με σχετικα κοντο καρε ξανθο μαλλι
ωραιο σωμα μικρο στηθος γλυκο προσωπο ανοιχτα ματια
ηλικια περιπου 32-35
ηταν ολο το χειμωνα Ρευμουνδου 21 ανω

Σε ευχαριστώ .
Δεν την ξέρω αυτή .

Νόμιζα ότι επανήλθε η Άννα η μυστήρια σε άλλο οίκο .....

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Ααααα γεια σου.Η Νικη που λες γουσταρε κωλο οσο τιποτα.Προσπαθουσε να αποφυγει γλειφομουνια,τσιμπουκια,χυσιματα στο στομα αλλα το γαμησι απο τον κωλο το ζουσε.Ετριβε το μουνακι της (επιτηδες απεριποιητο) και εσκουζε στο χυσιμο οσο της βιαζες το κωλαντερο.Την γουσταρα πολυ.
πολυ καυλα η νικη, κωλαρα, εγω την ειχα παρει και ηταν πολυ καλη, της εσκησα τον κωλο στα 4, οταν τελειωσα εμεινε λιγο στο δωματιο και της εχωνα σφαλιαρες στον κωλο και της αρεσε

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Μαγκες γουστα ειναι αυτα περι ομορφιας.Εμενα και πολλους αλλους μας καυλωνει τρελα η τυπισσα αυτη γιατι εχει ολο το πακετο και φυσικη ομορφια και ολα τα συναφη που εχουμε αναλυσει και δεν χρειαζεται παλι.Απλα ειναι τα πραγματα.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
17α ισογειο ξαναγυρισε το παλτο η Κριστυ η οποια δουλευε με το αλογο την Τζενυ απο Βουλγαρια η κοπελα μελαχροινη αδυνατη επιπλο
πανω δεν πηγα αλλα ηταν η Τζεννυ
δυστιχως το φορεσα εγω το παλτο που λες με ξεγελασε στο σαλονι που φαινοταν γλυκια με τα χιλια ζορια τελειωσα  :'(  :'(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαίας 27Β πάνω Συλβια μελαχρινή με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλι καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι και Σισυ μελαχρινή κοντή μαυριδερή με μικρό βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Άννα Κου μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, σύμφωνα με την υπηρεσία κλεισμένη για μια ώρα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 25α Άννα κοκκινομάλλα με ψιλοκανονικο σώμα πολλά τατουάζ σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Μαριανα καστανοξανθη με πολύ ωραίο κορμί μικρό βυζι πολλά τατουάζ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φωκαιας 17β Κρίστι καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και Τζένη μελαχρινή μαυριδερή με ωραίο λεπτό κορμί μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα αλλά με 40 ευρώ.

Φωκαιας 17α Μικαελα μελαχρινή με ωραίο κανονικό σώμα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα και Παολα μελαχρινή με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 9 δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 9 αριστερά Ελενα μελαχρινή νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Φωκαιας 7 κλειστά.

Φυλής 54β Ορορα κοντουλα με γυαλάκια πιασιματακια 3αρι βυζι, με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α κλειστό.

Φυλής 66δ Ιωάννα ξανθοκαστανη ψηλή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Ντιαννα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 74 αριστερά Τινα ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 πάνω κάτω κλειστά.

Φυλής 61 Μισέλ καστανοξανθη κοπελα από την Βενεζουέλα σώμα με πιασίματα 3-3.5αρι βυζι γυαλάκια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Σάρα καστανο πιπίνι με ωραίο  κορμάκι μικρό βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Λίζα ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 84α 84β 86α κλειστά.

Φυλής 86β Λάουρα ξανθοκαστανη παχουλη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 65α κλειστό.

Φυλής 67 Σάρα ξανθιά με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α 69β κλειστά.

Φυλής 71  Ντιαννα καστανή κοπελίτσα με κανονικό ωραίο κορμάκι μικρό βυζι με πρωκτικο και Μάρα μελαχρινή με κοντό μαλλί φράντζα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη στο δεξί κωλομερι και στο μπούτι,πρωκτικο. Πρώτη φορά τις πέτυχα βράδυ και σε άλλο σπίτι

Φυλής 71α Αντζελινα ξανθοκαστανη κοντουλα λεπτή με 1.5αρι στητο βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
ξερει καποιος φιλος αν η μαρα φυλης71 κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
επίσης

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Άννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Βικτόρια ξανθιά ψηλολιγνη κοπέλα με 1.5αρι βυζι, η Χριστίνα θα λείπει για πάνω από δέκα μέρες.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1Η: ΤΡΙΤΗ 11/09/2018
23:15, περίπου, ανέβαινα τα σκαλιά του Κολωνού 27Β, καθώς είχα πληροφορίες για την επιστροφή της Φωτεινής. Τα δωμάτια ήταν φουλ και στο σαλόνι περίμεναν 7 συναγωνιστές, όλων των ηλικιών. Μόλις η τσατσά παρουσίασε την Φωτεινή, ο μόνος που έφυγε ήμουν εγώ, καθώς διαπίστωσα ότι η κυρία είναι αρκετά μεγάλη για εμένα και δεν με ελκύει, πλέον. Οι υπόλοιποι παρέμειναν, όχι επειδή τους άρεσε, αλλά για το ανώμαλο πρόγραμμα που προσφέρει.
Κατευθύνθηκα προς το Κολωνού 53, όπου το σαλόνι ήταν γεμάτο με Πασοκιστανούς. Ο μόνος Έλληνας ήμουν εγώ και άλλο ένα παλικάρι, που περίμενε μπροστά από την κουρτίνα. Τις κοπέλες τις είχα δει αρκετές φορές, πριν και μπήκα καρφωτός, για να περάσω με την Ζάνα.
Μου έκανε εντύπωση, ότι πέρασα κατευθείαν στο τέρμα δεξιά δωμάτιο, χωρίς να προηγηθεί κάποιος άλλος, που ήδη περίμενε. Η πακιστανίλα έχει ποτίσει τα ντουβάρια, με αποτέλεσμα να μυρίζουν άσχημα τα δωμάτια. Η Ζάνα, την οποία ξέρετε από εμφάνιση, ήταν πολύ καλή και διαχυτική, μέσα στο δωμάτιο, με αποτέλεσμα να ευχαριστηθώ γαμήσι, με το χαμηλότερο κόστος.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2Η: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/09/2018
Μετά τα μεσάνυχτα και αφού πήγα μία μίνι τσάρκα στην Φυλής, ο δρόμος με έφερε προς την οδό Φωκαίας. Ανέβηκα στο 25Α, όπου είχα πληροφορίες και είχα δει, τις προηγούμενες ημέρες, ότι έχουν σκάσει μαυρούλες. Η τσατσά παρουσίασε την Άναμπελ, μία 21χρονη, αραπίνα, με καλό σωματάκι, πολύ ωραίο βυζάκι και γλυκό πρόσωπο. Κατευθείαν μου έκανε το κλικ και αφού πήγα μία βόλτα στο απέναντι μαγαζί, επέστρεψα, πλήρωσα την τσατσά και πέρασα στο δωμάτιο.
Η αναμονή ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς η κοπέλα κάνει μπάνιο, κάθε φορά που τελειώνει με κάποιον πελάτη. Ειλικρινά, δεν το είχα δει ποτέ, αυτό να συμβαίνει, στην καριέρα μου.
Αφού μπήκε, επιτέλους, μέσα στο δωμάτιο, μου είπε να πλύνω το καυλί μου. Της απάντησα ότι είμαι ήδη πλυμένος και αυτή μου είπε ότι θέλει να με δει να πλένομαι μπροστά της. Την ρώτησα που θα σκουπιστώ και μου έδειξε τις ατομικές πετσέτες που ήταν στο κομοδίνο, τις οποίες δεν τις είχα προσέξει.
Αφού πλύθηκα στον νιπτήρα, ξάπλωσα και της είπα να με πιπώσει. Αφού με ρώτησε αν ήθελα με ή χωρίς καπότα, τον πήρε στο στόμα και ξεκίνησε το τσιμπούκι. Της είπα να μου γλύψει τα αρχίδια και τα ρούφηξε κατευθείαν. Λόγω έντονης καύλας δεν την άφησα και πολύ και της είπα να ξαπλώσει για να την γαμήσω ιεραποστολικά. Μου πέρασε καπότα, έβαλε τζελ και ξεκίνησα να την γαμάω, κάνοντας συχνές διακοπές για να ρουφήξω τα όμορφα βυζάκια της. Αυτή βογκούσε και όσες φορές επιχείρησα να την φιλήσω, με απέφευγε. Τέλος την γύρισα σε στάση πισωκολλητό, όπου την γάμησα για λίγα λεπτά, χύνοντας δυνατά.
Η συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι η εξής: Η Black Power θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί εάν είσαι κανένας πρωτάρης ή κανένας κόπανος, μπορεί να σου δώσει εφιάλτες, τους οποίους δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Η συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι η εξής: Η Black Power θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί εάν είσαι κανένας πρωτάρης ή κανένας κόπανος, μπορεί να σου δώσει εφιάλτες, τους οποίους δεν είχες φανταστεί ποτέ.
Τι εννοείς τύπε;

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281

[/quote]

εξηγησε το λιγο αυτο φιλε τι εννοεις?

ReDreamer

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
176
Πόντοι
0
Λες να είναι ο ακατονόμαστος Dig...?

Δεν είναι ακατανομαστος και μην κάνεις τέτοιου είδους σχόλια με στόχο να προκαλέσεις..

Δεν υπάρχει κανένα απόλυτος λόγος ούτε συμφέρον για το αν είναι αυτός η δεν είναι αυτός. Εδώ είναι ενημέρωση κι αν θες σχολιάζεις μια ενημέρωση κι όχι να προσπαθείς να ανοίξεις συζήτηση για το αν ο τρόπος γραφής του συγκεκριμένου είναι κάποιου ανθρώπου..

kOsTAς_ns

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
καλημέρα παίδες. έχουμε καμιά ενημέρωση για την Νίκη τη μελαχρινή πολύ αδύνατη ρουμάνα που δούλευε πρωινή βάρδια σε Ιάσωνος 20 εάν γύρισε? επίσης κάτι για την σκιννυ Μαριάννα από Διδύμου?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom