Εγώ μύστη μου,κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία μαζί της,αλλά και από περιγραφές άλλων έγκυρων συναγωνιστών.Ποιος την εβγαλε νυμφομανη; Να εντοπισουμε τον ενοχο και να ζητησουμε το μπαν του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
τι την θελεις την μισοτρελη αστη να κατσει σπιτι της
Τελευταία μαζί μου έβγαζε τον καλό της εαυτό!!!Αν αρχίσει τις μαλακίες θα φάει κάρτα!
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Χθες το πρωί πήγα στο Φιλιπίδδου 11 όροφος.
Δοκιμάστηκε ένα ρωσιδάκι Καίτη ή Κρίστυ δεν θυμάμαι
Αρκετά καθαρή και καλή με 69 και ελεύθερο στοματικό.
Τα πρώτα τα πήρε στο στόμα, τα υπόλοιπα έπεσαν στο σώμα μου
Εμφανισιακά μου θύμισε λίγο τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σε πιο νέα έκδοση
Θα γράψω κριτική
Θετική εμπειρία μωρέ , ντάξ , αξίζει
Δοκιμάστηκε ένα ρωσιδάκι Καίτη ή Κρίστυ δεν θυμάμαι
Αρκετά καθαρή και καλή με 69 και ελεύθερο στοματικό.
Τα πρώτα τα πήρε στο στόμα, τα υπόλοιπα έπεσαν στο σώμα μου
Εμφανισιακά μου θύμισε λίγο τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σε πιο νέα έκδοση
Θα γράψω κριτική
Θετική εμπειρία μωρέ , ντάξ , αξίζει
Σε αναζήτηση της Νατάσας στο Κολωνού 53 (δεν ήμουνα ο μοναδικός,όσο περίμενα στο δωμάτιο άκουσα τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενους να ρωτάνε γι'αυτή) βρήκα μια μελαχρινή milf Άννα,αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με ωραίο χαμόγελο και θετική αύρα,τη δοκίμασα και μου βγήκε αστέρι!Κάνει τα πάντα πλην πρωκτικού και είναι πολύ καθαρή, δεκτική και καυλιάρα!Για όσους ενδιαφέρονται για τις καταγωγές των εργαζομένων,μου είπε ότι είναι Ρωσοουκρανέζα,μισή από το Κίεβο και μισή από την Αγία Πετρούπολη.
Διαγραμμένο μέλος 163500
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2016
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Ο τελειος συνδυασμος!Για όσους ενδιαφέρονται για τις καταγωγές των εργαζομένων,μου είπε ότι είναι Ρωσοουκρανέζα,μισή από το Κίεβο και μισή από την Αγία Πετρούπολη.
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
μαριαννα και τανια
διδυμου 22 και φυλης 84
πιο σκιννυ πεθαινεις!!!
οποιος βρει αλλη να μας το πει εδω!!!
βασικα ψαχνουμε αν υπαρχει
να δινει και την πισω πορτα!!!
διδυμου 22 και φυλης 84
πιο σκιννυ πεθαινεις!!!
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Kαλημερα για την Νατάσσα μάλλον τέλος του μήνα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είχαμε αναφέρει ότι αναμενόταν εντός των ημερών αλλά αυτό άλλαξε αναμένεταιΣε αναζήτηση της Νατάσας στο Κολωνού 53 (δεν ήμουνα ο μοναδικός,όσο περίμενα στο δωμάτιο άκουσα τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενους να ρωτάνε γι'αυτή) βρήκα μια μελαχρινή milf Άννα,αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με ωραίο χαμόγελο και θετική αύρα,τη δοκίμασα και μου βγήκε αστέρι!Κάνει τα πάντα πλην πρωκτικού και είναι πολύ καθαρή, δεκτική και καυλιάρα!Για όσους ενδιαφέρονται για τις καταγωγές των εργαζομένων,μου είπε ότι είναι Ρωσοουκρανέζα,μισή από το Κίεβο και μισή από την Αγία Πετρούπολη.
Όσο για την καινούργια κοπέλα που αναφέρεις έχω την εντύπωση ότι είναι μια Ντάρια πού δούλευε Διδυμου 27 καί Ελλης3 το λέω με επιφύλαξη καθώς δεν είμαι σίγουρος πάντως της μοιάζει πάρα πολύ
El_Buitre
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Χθεσινή απογευματινοβραδινή τσάρκα μετά τις 20.00 σε Φώκαιας, Φυλής, Πιπίνου, Λιοσίων , Βέργας κλπ
Άθλια η κατάσταση, ξεχώρισα μόνο 2-3 κοπέλες
Την Έμμυ από Λιοσίων 73, την έχω δοκιμάσει παλαιότερα με μέτριες εντυπώσεις
Μια ξανθιά στο Φώκαιας 17 νομίζω σε αυτό με τις σκάλες, βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι, αρκετά εμφανίσιμη, ξανθό καρέ μαλλί και πολλά υποσχόμενο βλέμμα
Και τη Βερόνικα, όπου πέρασα ξανά μαζί της με μέτριες εντυπώσεις και αυτή, καθώς μου φάνηκε λίγο αδιάφορη να πω, κουρασμένη να πω, δεν ξέρω πάντως δε θα την ξαναπροτιμήσω.
Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή και όλες σχεδόν οι κοπέλες μυρίζουν από χιλιόμετρα φόλα, επίσης οι τσατσάδες σε γενικές γραμμές αγενείς και ειρωνικές.
Άθλια η κατάσταση, ξεχώρισα μόνο 2-3 κοπέλες
Την Έμμυ από Λιοσίων 73, την έχω δοκιμάσει παλαιότερα με μέτριες εντυπώσεις
Μια ξανθιά στο Φώκαιας 17 νομίζω σε αυτό με τις σκάλες, βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι, αρκετά εμφανίσιμη, ξανθό καρέ μαλλί και πολλά υποσχόμενο βλέμμα
Και τη Βερόνικα, όπου πέρασα ξανά μαζί της με μέτριες εντυπώσεις και αυτή, καθώς μου φάνηκε λίγο αδιάφορη να πω, κουρασμένη να πω, δεν ξέρω πάντως δε θα την ξαναπροτιμήσω.
Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή και όλες σχεδόν οι κοπέλες μυρίζουν από χιλιόμετρα φόλα, επίσης οι τσατσάδες σε γενικές γραμμές αγενείς και ειρωνικές.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.169
- Πόντοι
- 1.936
μαριαννα και τανια
διδυμου 22 και φυλης 84
πιο σκιννυ πεθαινεις!!!
...η τανια ειναι σαν εκεινα τα φτωχομοντελα που γυρνανε ποδαροδρομο με το ντοσιε για καμια φωτογραφηση και ενα μηλο στην τσαντα για μεσημεριανοβραδυνο.Καβλακι ομως....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
περιοδο διακοπων δεν γαμας χωρις ψαξιμο αρκετες θελουν να φυγουν παντσ περιοδος χριστουγενων πασχα και αυγουστου ειναι περιεργες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
οταν ερχεται καποια απο διακοπες αξιζει να την πηδηξεις διοτι ερχεται ανανεωμενη
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Λογικά πρέπει να είναι η Βίκυ από Πιπίνου 118Καλημέρα σας 10 /08/2018 επιστρεφι η Κριστι στο βέργας 3 πριόνι βάρδια
Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
Η Άννα-Ιλόνα ξέρετε αν δουλεύει αυτές τις μέρες?
Έρχομαι Ελλάδα διακοπές από εξωτερικό κ θα ήθελα να της τον ακουμπήσω αν βρίσκεται εκεί
Έρχομαι Ελλάδα διακοπές από εξωτερικό κ θα ήθελα να της τον ακουμπήσω αν βρίσκεται εκεί
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Attention Attention πριν καμία ώρα πήρα το ρίσκο με την ψυχή στο στόμα καθώς τα φράγκα δεν περισσεύουν και ανέβηκα Φιλιπιδου11 όροφο να δω αν δούλευε μια καινούργια κοπέλα που αναφέρθηκε ευτυχώς για καλή μου τύχη δεν ήταν ο αντιπαθεστατος αρχιδομουρης Κοπανός,Λοστος,εγκαθετος,ανθυγιεινός και άλλα πολλά Τσάτσος ήταν μια ευγενεστατη κυρία και δούλευε μια Ντιανα προμιλμφ ομορφη Ρωσσιδουλα Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί ωραίο σωματακι και ένα τατου στον ώμο έτσι λοιπόν πέρασα και ήταν πολύ καλή έμεινα ευχαριστημένος μια χαρά βγήκε το ρίσκο την συστήνω ανεπιφύλακτα θα ανεβάσω κριτική
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ο τσατσος αυτος που λες δουλευει απογευμα μπραβο που περασες καλα συναγωνιστη
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
εχτές πάντως δούλευε στο Φ 56 κανονικάΗ Άννα-Ιλόνα ξέρετε αν δουλεύει αυτές τις μέρες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις