Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (31 μέλη και 273 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Μηνύματα
901
Κριτικές
35
Like
7.162
Πόντοι
3.436
Στα  τέσσερα λεπτά χτύπημα πόρτας καλα δεν σέβονται τιποτα!
Τα ισοπέδωσαν ολα!
Γις να τελειώσεις στα τέσσερα λεπτά θα πρέπει να την παίζεις απο το σαλόνι..αγώνας δρόμου..μεσα στο άγχος.
 

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.811
Like
253
Πόντοι
36
Η Ειρήνη από φωκαιας, δεν θυμάμαι το νούμερο, που δίνει κώλο είναι καλή ? Τι βαρδια είναι ?
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Στα  τέσσερα λεπτά χτύπημα πόρτας καλα δεν σέβονται τιποτα!
Τα ισοπέδωσαν ολα!
Γις να τελειώσεις στα τέσσερα λεπτά θα πρέπει να την παίζεις απο το σαλόνι..αγώνας δρόμου..μεσα στο άγχος.
Καλημέρα ανεβάζω κριτική ή αγανάκτηση είναι μεγάλη για την απαράδεκτη στάση τους.
Χτες μεσάνυχτα στο Φωκαιας27 όροφο δούλευε μια ψηλή νταρντανα Μελαχρινή κοπέλα καινούργια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά με τα πολλά λόγια της αναξιοπιστης τσατσας που δεν μπορεί να λάβει κανείς σοβαρά υπόψιν έφυγα
 

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Μηνύματα
152
Like
71
Πόντοι
1
Μήπως επέστρεψε από την άδεια η Χριστίνα από τη μοντελοαλυσίδα;Ελπίζω να μην είναι στις κυρώσεις της Κυβέρνησης εναντίων των Ρώσων!!!
τι την θελεις την μισοτρελη αστη να κατσει σπιτι της
 

Sexymotherfucker

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Μηνύματα
20
Like
54
Πόντοι
0
Οι τοπ στο Μεταξουργείο για εμένα είναι:η Κορίνα κωλονου 27α(την έχω χάσει τελευταία) άκουσα ότι είναι έγκυος,η Σάρα από Ιάσωνος 43 (την έχω χάσει) μου είχε πει η ίδια ότι ήταν έγκυος,η Νατάσα απο κωλονου 30β (δεύτερος όροφος) ,η φωτεινή φιλφογκιλ από κωλονου 27 όροφο (τις τα έχω πετάξει στη μάπα όσες φορές έχω πάει),η Λάουρα η ξανθιά κωλονου 11 όροφο ,η Αννίτα Λεωνιδίου 28 όροφο κομπλέ είναι μέσα (δεν πολύ τρελάθηκα,αλλά καλή είναι), Μαρία (απο Ιάσωνος 46 και φυλής 109) τώρα νομίζω μεγ.αλεξ 21,και αυτή καλή ήταν όταν είχε πρωτοερθει ,την τελευταία φορά που την είχα πάρει στο Ιάσωνος 46, καλη ήταν αλλά βιαζόταν πολύ.Η γνωστή Βερόνικα από φυλής, θυμάμαι είχα πάει μια φορά με βροχή δεν είχε κόσμο και η τσατσά βαρεσε στο 7λεπτο και η Βερόνικα μου είπε ότι πρέπει να τελειώνουμε (καλή ήταν μέσα  ,σημάδια βιασύνης δεν είχε δείξει πριν το χτύπημα της τσατσας) δεν ξαναπήγα πάντως.

δεν βρισκω καμμια απο αυτες....ξερουμε λεμπρομεριες??
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
43
Like
8.642
Πόντοι
1.936
....και η καινουργια Καιτουλα στα Αγκυρας 12/Πιπινου 118,δεν λεει και παρα πολλα πραγματα.Πηγα,την πηρα αλλα η διαπιστωση μου ειναι πως προκειται περι πορνιδιου προθυμου μεν αλλα ως εκει.Δεν προκειται να κανει τα σουπερ κολπα.Διαικπεραιωνει ευχαριστα μεν αλλα χωρις αυτο το κατιτις παραπανω.
Μηπως καποιος συναγωνιστης εχει περασει με την εταιρη νεα κορασιδα της αλυσιδας,την Αλεξαντρα???
 

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Μηνύματα
45
Κριτικές
4
Like
470
Πόντοι
20
Πήγα χθες στο Κολωνού 11 για την Ντορίνα αλλά φυσικά συναγωνιστής πυρφόρος την είχε κλείσει για 30 λεπτά...Πήγαινε με καμία ανεξάρτητη ρε φίλε ή τουλάχιστον τσίμπα τίποτα από το mamba...στα ίδια λεφτά θα σου βγει...
 

Gilgamesh

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3
Like
4
Πόντοι
0
Μυστες έχει νόημα να κόψω καταδρομή μεσιμερακι μετάξι  κατά τις 4; Γιατι την μια  φορά που το επιχείρησα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες οι συνθήκες (κουρασμένες κοπέλες, ελαχιστη διάθεση, μυρωδιά φολας).

Οι πρωινές βάρδιες λειτουργούν κυρίως με στάνταρ πελάτες; Η ήμουν άτυχος; Μήπως εμείς οι νυχτερινοί μύστες φλορευουμε υπερβολικά με το φως του αγνού ηλίου;

Ψάχνω τίμια μιλφογκιλφ για στράγγισμα μετα την δουλειά και δεν έχω αντοχές να βολταρω μόνος σε σπιτακια μέσα στο μεσιμερι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.704
Κριτικές
11
Like
12.573
Πόντοι
5.060
Πριν από λίγο προς το τέλος της πρωινής βάρδιας στην έρημη Φυλής:

109 κάτω Τάνια και Μαρίνα. Η Μαρίνα πιο κοντούλα.
109 πάνω Λίλι, τσουπωτή ξανθιά, και Ειρήνη, ξανθιά, κοκκαλιάρα και κάπως κακομούτσουνη.
81 η Άλα. "Δίμετρη, ξανθιά ρωσίδα" όπως την παρουσίασε η τσατσά. Γελάμε και στα 3. :2funny:
71 κάτω η Νικόλ.
66 αριστερά δεν πατάμε.
66 δεξιά η Νάντια.
56 κλειστό
54 κάτω η Τατιάνα
54 πάνω κλειστό.

Φιλιππίδου πάνω η Καίτη, φρέσκο, νόστιμο πιπίνι, με δικτυωτά καλσόν και ίσιο περιποιημένο μαλλί α λα Κλεοπάτρα. Είπα να τη δοκιμάσω με αρκετά καλές εντυπώσεις. Αφήνει δακτυλοσκοπήσεις και κάτι πεταχτά φιλιά, διστακτικά. Ευτυχώς δεν ήταν ο μαλάκας πουστότσατσος εκεί.
Φιλιππίδου κάτω η Εύα.


Στη Φωκαίας:

17 κάτω η Ντιάνα.
17 πάνω κλειστό.
19 η Άντζι.
25 πάνω και κάτω κλειστά.
27 ισόγειο Έμιλυ και Όλγα. Η Έμιλυ είχε δοκιμαστεί πιο παλιά και είναι στα όρια της φόλας. Δεν τη προτείνω σε κανέναν. Αντιθέτως με την Όλγα είχα μια gfe κατάθεση στο από πάνω σπιτάκι.
24 η βυζαρού Κορίνα.
 

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Μηνύματα
858
Κριτικές
66
Like
12.209
Πόντοι
4.706
                ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίησα επική μπουρδελότσαρκα, καθώς επισκέφτηκα σχεδόν όλα τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου, της Φυλής και της Λιοσίων. Ξεκίνησα από το Κολωνού 48, όπου είχε δύο θείτσες, η μία εκ των οποίων φιλούσε στο στόμα έναν μελαμψό, αγνώστου εθνικότητας, για να του πει αντίο.
Πήγα απέναντι, στο Κολωνού 53, για να ξαναδώ τις δύο καινούργιες αφίξεις, για τις οποίες γίνονταν ντόρος στο forum.
Αναφέρομαι στην Άννα και στην Ζάνα, δύο ανθυπομέτριες, τις οποίες παρουσίασε η τσατσά σε ένα σαλόνι ασφυκτικά γεμάτο με σκουρόχρωμους, στην πλειοψηφία τους πάκια.
Εκείνη την νύχτα δεν έκανα κάτι. Εντύπωση μου έκανε ότι ήταν ξημερώματα Τρίτης και όλα τα μπουρδέλα ήταν φουλ. Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι Άραβες, με τα κορίτσια να δείχνουν πρόθυμες να τους εξυπηρετήσουν, όπως στο Φιλιππίδου 11Β, όπου βρήκα την Σάρα αγκαλιασμένη, να κάνει χαβαλέ με μια παρέα Λιβανέζων. Μόλις ξημέρωσε, επέστρεψα, στην μεσαία βάρδια, στο Φυλής 86Β, όπου πέρασα με μια κοπέλα που δούλευε παρέα με την Τάνια (μάλλον Ρόξυ την έλεγαν). Δεν έχω να γράψω κάτι, καθώς έχυσα γρήγορα, με πεσμένο καυλί και χωρίς να με ακουμπήσει!
Την ίδια ημέρα πήγα ξανά στο ίδιο μπουρδέλο, στην νυχτερινή βάρδια και πέρασα με την Λάουρα, με την οποία έφαγα φόλα. Καπάκι πήγα στο Φωκαίας 17Β και πέρασα με την Μπιάνκα, με την οποία έχυσα, υπομένοντας κάποια σπαστικά που κάνει.
Ξαναπέρασα την επόμενη το βράδυ από το Κολωνού 53, στο οποίο επικρατούσε συνωστισμός, με ένα Πάκι να περιμένει την σειρά του ακριβώς μπροστά στην κουρτίνα, από όπου βγαίνουν τα κορίτσια. Βγήκε ο φίλος του, ο οποίος του μιλούσε δυνατά, καπελώνοντας την τσατσά την ώρα που έλεγε το ποίημα, χωρίς αυτή να αντιδρά. Από τα δύο κορίτσια βγήκε μόνο η Άννα, καθώς η Ζάνα ήταν κλεισμένη για μία ώρα. Η Άννα έριξε άκυρο στο ανυπόμονο Πάκι, με αποτέλεσμα ο φίλος του να μπει μέσα στο κουζινάκι για να την πείσει να αλλάξει γνώμη.
Παιδιά, είναι θέμα χρόνου να πέσει άγριο ξύλο στο συγκεκριμένο μπουρδέλο, καθώς η τσατσά αδυνατεί να επιβάλλει την τάξη.
Μετά από μία ημέρα κενό, χτες, επέστρεψα στο Μεταξουργείο και πέρασα στο Κολωνού 30Β, στην νυχτερινή βάρδια, στον πάνω όροφο. Εκεί η τσατσά είχε δύο κοπέλες, μία κοντή που την είχα γαμήσει κάποτε στο Φωκαίας 24 και την Ρωξάνη, ένα μελαχρινό δυνατό μουνί, με μικρό βυζί και κωλάρα. Τιμή 15€, τα οποία έδωσα και πέρασα μαζί της. Δυστυχώς μέσα δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Πέρασε το προφυλακτικό, με μεγάλη προσοχή, μην τυχόν και ακουμπήσει γυμνό δέρμα και έκανε μία μέτρια πίπα. Πρώτη στάση ιεραποστολικό, όπου δεν δεχόταν φιλιά, ούτε και στα βυζιά. Τελείωσα σε στάση πισωκολλητού. Μόλις με κατάλαβε, με ρώτησε αν τελείωσα και τραβήχτηκε κατευθείαν για να φύγει.
Αυτό που έχω να πω και με προβληματίζει, είναι ότι έχει πέσει πολύ ο πήχης της εμφάνισης (στο Μεταξουργείο μιλάμε για creep show), αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουν τα κορίτσια. Από την άλλη έχουμε πολλούς αγάμητους λιγούρηδες, που βλέπουν την κάθε τσουπωτή μέτρια, για μοντέλο.
Εγώ, προσωπικά, τον άλλο μήνα σκέφτομαι να αποσυρθώ οριστικά από τον αγοραίο έρωτα, καθώς κουράστηκα να βλέπω μπάζα, να τρώω φόλες από μέτριες και να δέχομαι άσχημες συμπεριφορές.
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.704
Κριτικές
11
Like
12.573
Πόντοι
5.060
Εγώ, προσωπικά, τον άλλο μήνα σκέφτομαι να αποσυρθώ οριστικά από τον αγοραίο έρωτα, καθώς κουράστηκα να βλέπω μπάζα, να τρώω φόλες από μέτριες και να δέχομαι άσχημες συμπεριφορές.
Η λύση είναι να γαμάς μόνο Φυλής, να κόψεις τα κασκαντεριλίκια και να πηγαίνεις παντού διαβασμένος. :hi:
 

Επισκέπτης
Δεν αξίζει πλέον ούτε τον κόπο να περάσει κανείς από εκεί τα μαγαζιά εκεί είναι για φούντο έχει να πατήσει σωστή κοπέλα χρόνια άσε που θέλουν 20€ο!! Είναι βλάκες αν το είχαν εστω15€ ίσως άστο καλύτερα μην χάνεις χρόνο
Μπορει να φεραν καμια καινουρια συμπαθητικη στην Αχιλλεως. Εγω δεν ειμαι Αθηνα για να διαπιστωσω.

Καντε και μια λιστα με τις καινουριες σε Μετ κ Φυλης.
Κολωνου 53 δυο. Αγκυρας κ Πιπινου αλλες δυο. Στην αντιπαθητικη αλυσιδα Φωκαιας (για καποιο λογο με πιανει εκνευρισμος και δε μπορω να παραμεινω πανω απο 2 λεπτα σε αυτα τα σαλονια), μια-δυο Ρωσιδες. Τα λεω καλα;

Με τη Νελυ απο 109 που καναμε καταγγελια στην αστυνομια τι εγινε; Δουλευει ακομα;
 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
                 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Εγώ, προσωπικά, τον άλλο μήνα σκέφτομαι να αποσυρθώ οριστικά από τον αγοραίο έρωτα, καθώς κουράστηκα να βλέπω μπάζα, να τρώω φόλες από μέτριες και να δέχομαι άσχημες συμπεριφορές.
επειδή με μπέρδεψες και φαντάζομαι όχι μόνο εμένα  :think: αποσύρεσαι λόγω φολας -πρεπει να βρεις ποια σου κάνει να την κάνεις στάνταρακι, λόγω συμπεριφοράς -τοσα χρόνια που θυμάμαι έτσι ήταν εδώ και 15-20 χρόνια περίπου, όσο για τους πακηδες υπάρχουν χρόνια τώρα - εκτός και αν πας σε στούντιο, δικαίωμα σου να κόψεις αν θέλεις αλλά και σε σχέση μην νομίζεις ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα κάποια κάτω του μετρίου ελεηνηδα αφού σού κάνει για λίγο την καλή και αν ,θα σε σέρνει από την μύτη μετά θα σού συμπεριφέρεται στην καλύτερη περίπτωση μέτρια και θα την ανεχεσαι, σκέψου ότι έγραψα  :idiot:
 

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
48
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια. Καμία πρόταση για καμιά ιερόδουλη που κάνει ποδολαγνεια?
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.704
Κριτικές
11
Like
12.573
Πόντοι
5.060
Η λύση είναι μία: Πας μόνο εκεί που υπάρχουν καλές κριτικές. Πχ Καίτη από Φιλιππίδου 11, Μικαέλα Φωκαίας 17, Άντζι Φωκαίας 19 κλπ. Βερόνικα Φυλής 86 άξιζει μέχρι πριν από μερικούς μήνες, αλλά τώρα πονήρεψε και θα σου χτυπήσουν την πόρτα στο 8λεπτο. Όταν πας στα κουτουρού, τα θέλει ο κώλος σου.
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.704
Κριτικές
11
Like
12.573
Πόντοι
5.060
Στην αντιπαθητικη αλυσιδα Φωκαιας (για καποιο λογο με πιανει εκνευρισμος και δε μπορω να παραμεινω πανω απο 2 λεπτα σε αυτα τα σαλονια), μια-δυο Ρωσιδες. Τα λεω καλα;
Ποιες λες; :think: Εμένα είναι η αγαπημένη μου αλυσίδα, γιατί σπάνια να φάω φόλα και παίζουν και πολλά έξτρα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

ReDreamer

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Μηνύματα
43
Like
176
Πόντοι
0
ενημερωση απο απογευματινη βαρδια μεταξουργειο.. ιασνος 1 αλεξανδρα χοντρη
μεγ αλεξανδρου 22 κατω μαρινα/μαριαννα...την αναφερω σαν μαρινα καθως ετσι την αποκαλεσε..
ιασωνος 36 πατριτσια

και φολα αλερτ....ενημερωση απογευματινη βαρδια μαγαζια περδικας μεγαλου αλεξανδρου γωνια = μαυρο

περασα με μαρια απο μεγαλου αλεξανδρου γωνια την γνωστη και μη εξαιρεταια απο κουρτινακι... ειναι η ΠΡΩΤΗ γκομενα που καταφερνει να ξεκαυλωσω ενω ειμαι ηδη καυλωμενος με την πιπα της... η πιο αχρηστη πιπα εβερ...ημουν καυλωμενος ηδη επρνα προφυλακτικο καθως δεν ηθελα χωρις(κατι ηξερα φαινεται) και αρχιζει τα πανω κατω...ωραια για 4-5 πανω κατω ξαφνικα σφιγει δοντια...πιος στο διαολο σου χει πει οτι ειναι καυλωτικο να κανεις πιπα με δοντια ε? ποιος? αρχιζω τα αου αου...μου πεσε... το γυρισε σε παιχνιδια με την γλωσσα και πιο απαλα....καταφερα μια μικρη ανορθωση ας πουμε 60%....ελα μου κανει...γυριζει και πριν μπω..προσοχη ΠΡΙΝ μπω αρχισε αχ ναι χυνω κατι τετοια παλαβα... λειτουργει με κασετα αυτοματα? insert coin φαση? παω στοιχημα οτι και στον νυπτηρα απεναντι να ημουν αυτη θα συνεχιζε τα αχ ναι αχ ναι...
τι αχ ναι με 60αρα στυση μου λες? ενταξει οι θεατρινοισμοι εχουν και τα ορια τους...

μαυρο τελικα σε ολη την γκαμα γωνια περδικας μεγαλου αλεξανδρου... μαρια/ολγα/φραουλιτσα/γραβατακιας/η σπαστικια τσατσα που φυλακιζει στον διαδρομο ολα μια μαζα φολας! λειτουργουν φαινεται κατα αποκλειστικοτητα με ξενους τους οποιους θελουν να ξεπεταξουν σε 6-7 λεπτα.... μαυρο
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom