Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (3 μέλη και 99 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Επίσης ξέχασα να αναφέρω από χθες γ' βάρδια:

Φυλής 67 η Έλενα. Ξανθιά μιλφ με nipple patches και το σκυλάκι της. Τη βλέπω καιρό τώρα, αλλά για κάποιο λόγο δε με πείθει ότι δεν είναι φόλα. Δεν  έχει κριτική. Καμιά πληροφορία γι' αυτήν;
Φωκαίας 24 Άννα το βουλγάρικο κοντοπούτανο, σεσημασμένη πλέον φόλα.

GR-F2

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
...δεν ξέρω τι λέτε εσείς...αλλά χθες το απόγευμα...Κολωνού 11...είχε μία καινούργια...όνομα Ντορίνα...και ερωτεύτηκα πάλι ο μαλάκας...

...φοβερό πιπινομανουλάκι λέμε...

Συνάδελφε την Ντορίνα την Ξανθιά εννοείς ότιο πέτυχες ? . Φοβερό σώμα και βυζάρες

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Δίκιο έχει ο φίλος Peter Van norden κ από Αχιλλέως καμία ενημέρωση αν υπάρχει η δυνατότητα. Αυτή η ναταλη από Ουκρανία με το μαύρο το μαλακι η σκουρόχρωμη που ήταν εκεί χάθηκε
.καλα που πήγε;

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
...δεν ξέρω τι λέτε εσείς...αλλά χθες το απόγευμα...Κολωνού 11...είχε μία καινούργια...όνομα Ντορίνα...και ερωτεύτηκα πάλι ο μαλάκας...

...και κάτι ακόμα...φρέσκια είδηση...

...σήμερα στο Κολωνού 30...βραδυνή βάρδια...καινούργιο κορίτσι...20 χρονών...από Μολδαβία...με πολύ γλυκό πρόσωπο...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129

Μπράβο τυπε !  :hi:
Τιμηθηκε ! Θα ανεβασω κριτική.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κατάθεση στην Όλγα από κολ 30 όροφος  :takethis: :takethis: :takethis:, αφού πρώτα μου έκλεψε ένας Αλβανός (πέφτω από τα σύννεφα) το πορτοφόλι λίγο πριν ανέβω στον όροφο :-. Ευτυχώς το κατάλαβα τον έπιασα και μου είπε ότι το βρήκε στο δρόμο...
Τεσπα
Η Όλγα είναι από τις πιο όμορφες κατ εμε  στο Μετάξι την πρωινή βάρδια με συνεχόμενα δωμάτια.
Από χαρακτήρα, είναι ευγενική και ταπωσε έναν συνάδελφο με έναν τέτοιο τρόπο.
Η γαμημενη τσα2 βαράει στα 6-7 λεπτά την πόρτα που να πάθει γαγραινα  >:(
Περισσότερα στην κριτική που θα ακολουθήσει  :hi:

ΥΓ ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μου είπε ότι οι Έλληνες δεν την εχουμε μεγάλη >:(

Μα καλά στο λύκειο όλοι μου λέγανε πως την έχουν από 18 και πάνω.
ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΌ  :think: :S :S :S

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Όπως και να 'χει, το location αυτών των μαγαζιών είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Αν δεν υπήρχαν τα πιρφοροστέκια του Γκαζιού κοντά, δε θα επιβιώνανε τα στούντιο.
Σωστη η παρστηρηση.Τα στουντιακια στο Γκαζοχωρι ζουν απο τον πυρφοροαγαπουλη που θα παει να κερασει,να φαει και την πορτα του και να παει να γαμησει ως ανθρωπος στο στουντιακι.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καντε καμια ενημερωση απο Αχιλλεως.
Δεν αξίζει πλέον ούτε τον κόπο να περάσει κανείς από εκεί τα μαγαζιά εκεί είναι για φούντο έχει να πατήσει σωστή κοπέλα χρόνια άσε που θέλουν 20€ο!! Είναι βλάκες αν το είχαν εστω15€ ίσως άστο καλύτερα μην χάνεις χρόνο

Πάμε γερά για Κολωνου53 μπορεί να γίνει μάχη αλλά πιστεύω να καταφέρω σήμερα να περάσω με την Ζάνα την πιο κοντή η κοπέλα είναι πανέμορφη κατά την ταπεινή μου γνώμη καλύτερη από την Ροντικα εντάξει γούστα καθένας το βλέπει αλλιώς
Πάντως χθες Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 ισόγειο η Όλγα Μιλφ από Ιασωνος46 όροφο παλιότερα με απογοήτευσε απόλυτα με την συμπεριφορά τι να σας πω στο 4λεπτο η τσατσά χτύπησε πόρτα τα σεντόνια χυμένα αισχος κρίμα γιατί είναι ωραία γυναίκα αλλά  δεν αξίζει

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81

ποια Ντορίνα η ξανθιά πιπινα  :erection: που δούλευε παλιά ;; :think:  :think:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Στο Ιάσονος 1 μεσαίο αριστερά η Έλενα με τις βυζάρες, στο δεξιά μια Χριστίνα κοντούλα λεπτούλα Ρωσιδούλα με κρεμαστά βυζιά, χαμογελαστό πρόσωπο, ανοιχτόχρωμα μάτια και ξανθιά μπουκλέ μαλλιά,εδώ πέρασα χωρίς να έχω κάτι να θυμάμαι, απλό πρόγραμμα με "69",το μόνο καλό είναι ότι τον τρώει αδιαμαρτύρητα χωρίς να δυσανασχετεί.
Κολωνού 30 πρώτος όροφος η πιπίνα Βάλια και η milf Άννα,στον δεύτερο η βυζαρού Ήρα και η μελαχρινή με το παράξενο πρόσωπο Μαρία,πρέπει να την έχω δει και στα Φωκαίας 24 και 27 πιο παλιά.

GR-F2

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Τελικά η Ντορίνα επεστρεψε ??..εχουμε καμια ενημερωση απο το μετωπο που θα την βρουμε...όχι τιποτα αλλο να μην ξεκινουμε αδικα...για τσαρκα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.678
Πόντοι
736
Επίσης ξέχασα να αναφέρω από χθες γ' βάρδια:

Φυλής 67 η Έλενα. Ξανθιά μιλφ με nipple patches και το σκυλάκι της. Τη βλέπω καιρό τώρα, αλλά για κάποιο λόγο δε με πείθει ότι δεν είναι φόλα. Δεν  έχει κριτική. Καμιά πληροφορία γι' αυτήν;
Φωκαίας 24 Άννα το βουλγάρικο κοντοπούτανο, σεσημασμένη πλέον φόλα.

Μην τυχον κςι πας φιλε! Ηθελα να γραψω αλλα δεν θυμομουν ονομα...η γκομενα ειναι κομοδινο..η πιο φολα που χω φαει μεχρι τωρα!

• Like
Αντιδράσεις: vril

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μήπως επέστρεψε από την άδεια η Χριστίνα από τη μοντελοαλυσίδα;Ελπίζω να μην είναι στις κυρώσεις της Κυβέρνησης εναντίων των Ρώσων!!!

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
Οι τοπ στο Μεταξουργείο για εμένα είναι:η Κορίνα κωλονου 27α(την έχω χάσει τελευταία) άκουσα ότι είναι έγκυος,η Σάρα από Ιάσωνος 43 (την έχω χάσει) μου είχε πει η ίδια ότι ήταν έγκυος,η Νατάσα απο κωλονου 30β (δεύτερος όροφος) ,η φωτεινή φιλφογκιλ από κωλονου 27 όροφο (τις τα έχω πετάξει στη μάπα όσες φορές έχω πάει),η Λάουρα η ξανθιά κωλονου 11 όροφο ,η Αννίτα Λεωνιδίου 28 όροφο κομπλέ είναι μέσα (δεν πολύ τρελάθηκα,αλλά καλή είναι), Μαρία (απο Ιάσωνος 46 και φυλής 109) τώρα νομίζω μεγ.αλεξ 21,και αυτή καλή ήταν όταν είχε πρωτοερθει ,την τελευταία φορά που την είχα πάρει στο Ιάσωνος 46, καλη ήταν αλλά βιαζόταν πολύ.Η γνωστή Βερόνικα από φυλής, θυμάμαι είχα πάει μια φορά με βροχή δεν είχε κόσμο και η τσατσά βαρεσε στο 7λεπτο και η Βερόνικα μου είπε ότι πρέπει να τελειώνουμε (καλή ήταν μέσα  ,σημάδια βιασύνης δεν είχε δείξει πριν το χτύπημα της τσατσας) δεν ξαναπήγα πάντως.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Τελικά η Ντορίνα επεστρεψε ??..εχουμε καμια ενημερωση απο το μετωπο που θα την βρουμε...όχι τιποτα αλλο να μην ξεκινουμε αδικα...για τσαρκα
γράφει ότι την είδε ο συναγωνιστής απόγευμα Κολ 11  :think: θα προσπαθήσω να πάω αύριο για αυτοψία  :rose: εκτός απροόπτου

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πάντως χθες Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 ισόγειο η Όλγα Μιλφ από Ιασωνος46 όροφο παλιότερα με απογοήτευσε απόλυτα με την συμπεριφορά τι να σας πω στο 4λεπτο η τσατσά χτύπησε πόρτα τα σεντόνια χυμένα αισχος κρίμα γιατί είναι ωραία γυναίκα αλλά  δεν αξίζει
Πριν περίπου ένα μήνα είχα ρίξει μια καλή ποσότητα χυσιού στα σεντόνια αυτού του μπουρδέλου και μόλις έβγαινα από το δωμάτιο, Έλληνας συναγωνιστής ήταν έτοιμος να μπει μέσα χωρίς να έχει γίνει καθαρισμός, αλλαγή σεντονιού ή ένας έλεγχος τέλος πάντων  :S

• Like
Αντιδράσεις: Doggen
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom