Καλησπέρα χύστες.
Σύντομη ενημέρωση από την πρωϊνή βάρδια των έρημων οδών Φυλής και Φωκαίας, από όσα σπίτια ήταν ανοικτά και σε όσα από αυτά μπήκα μέσα ώστε να δω τί παίζει...
Φυλής 134Β, μια χοντρούλα ξανθιά με κώλο στο μενού.
Φυλής 134Α, Γκαμπριέλα, πολύ καλό βυζί και τούμπανο κώλος, που δυστυχώς ΔΕΝ τον δίνει...
Φυλής 71Α, Νικόλ, ήταν στο δωμάτιο.
Φυλής 86Β (ισόγειο), μια αδιάφορη κοκκαλιάρα με όνομα "Τάνια", σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69Α (όροφος), η milf Εύα, με πρωκτικό, ήταν στο δωμάτιο.
Φυλής 65Α (όροφος), η πάντα πρόσχαρη Σόνια.
Φυλής 84Α (ισόγειο), η Μπέλλα με τον απίστευτο κώλο που δυστυχώς ΔΕΝ τον δίνει... ήταν στο δωμάτιο.
Φυλής 59 (ισόγειο), Μαρία (μάλλον καινούργια κοπέλα), μετρίου αναστήματος, συμπαθητικό πρόσωπο, καστανόξανθο μακρύ σγουρό μαλλί, ωραίο στητό βυζάκι, μέτριος αλλά σφιχτός κώλος, που δυστυχώς ΔΕΝ τον δίνει... Μαζί της μια milf με πετσιασμένο βυζί, αλλά με φουλ του κώλου πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ, η ενοχλητική τσατσά που σε αρπάζει και δεν σε αφήνει να βγεις από το μπουρδέλο, μου παρουσίασε ένα μπάζο.
Φωκαίας 17 (ισόγειο), μια ψηλή λεπτή κοπέλα, συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα, με απλό πρόγραμμα. Όνομα δεν θυμάμαι.
Φωκαίας 17 (όροφος), δύο κοπέλες, δεν θυμάμαι ονόματα, πάντως καμία τους δεν έδινε κώλο...
Φωκαίας 19 ισόγειο, η γνωστή Άντζυ, με πρωκτικό.
Φωκαίας 27 & Αχαρνών γωνία, ισόγειο, δύο κοπέλες, Έμιλυ και Όλγα, και οι δύο ξανθιές και πολύ συμπαθητικές. Η Έμιλυ κοντούλα με ωραίο αφράτο κωλί και μέτριο βυζάκι, η Όλγα ψηλή με μικρό στήθος και μέτριο κωλαράκι αλλά με ενδιαφέρον πρόσωπο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αμφότερες προσφέρουν τα πάντα (και χύσιμο στα βυζιά!), εκτός κώλου, είπε η τσατσά. Ήθελα κάτι πιο εντυπωσιακό σε εμφάνιση, οπότε έφυγα.
Φυλής 56, Τατιάνα
, με τον ωραίο κώλο, που δυστυχώς ΔΕΝ τον δίνει...
Φυλής 54Β (ισόγειο), ένα μπάζο.
Φυλής 54Α (όροφος), Νταϊάνα, υπεραπλό πρόγραμμα, μεγάλη φόλα, από εμένα, μακριά...
Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε.