Διπλή κατάθεση στο κολ 30 β όροφο και ισόγειο
.
Όροφος: Μιλενα, χοντρουλα με ΒΥΖΆΡΕΣ σε απλό. Δυστυχώς είναι ξεπετα γιατί ούτε πιπα δεν μου πήρε επειδή ήμουν καυλωμένος. Έχυσα επειδή κραταγα υλικό τριών ημερών.
Από βυζαρουδες το μεσημέρι στο Μετάξι ήμουν μεταξύ αυτής και της Τζώρτζιας από ιασωνος 30 β, μάλλον έκανα λάθος επιλογή.
Μακριά
Ισόγειο: Όλγα για δεύτερη φορά. Χωρίς κόσμο αυτή την φορά. Με θυμήθηκε και όταν πήγα να μπω στο δωμάτιο που είναι δίπλα στην πόρτα με πήρε από το χέρι και με έβαλε σε αυτό που είναι απέναντι από το κουζινακι. Όταν μπήκε μέσα ήταν ακόμα πιο καλή από την πρώτη φορά και έκατσε 5 λεπτά παραπάνω για να χυσω.
Μάλιστα στην αρχή κατάλαβε ότι είχα πάει με άλλη και μου είπε αν θα καταφέρω να χυσω. Ευτυχώς τα κατάφερα. Για μένα θα είναι στανταρακι για απλό πρόγραμμα.
Επίσης να πω δύο περιστατικά.
Το πρώτο είναι με την γαμιωλα τσα2 της Μαρίας από μεγάλου αλεξανδρου 28 κουρτίνα η οποία μιλάει στα 7 λεπτά. Όταν βγήκε ο πελάτης της είπε ότι δεν είναι σωστό και ότι την έχει πάρει 50!!! Φορές. Αυτή του απάντησε ότι οι άλλοι πελάτες διαμαρτηροντε. Στο τέλος την εβρισε και έφυγε. 50 φορές και του έχει τέτοια συμπεριφορά... Η Μαρία μετά βγήκε στο σαλόνι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Το δεύτερο ήταν στο κολ 27 ισόγειο όπου ο τσατσος με ρώτησε τι ζώδιο είμαι και από που. Του λέω και μου απαντάει ότι από εκεί είναι ψωλαρας και μου πιάνει το καβαλο!!!
-Φιλε δεν ασχολούμαι.
-Απλά θέλω να τον δω.
-Λοιπον, τελείωνε γιατί δεν έχω όρεξη.
-Καλά πως κάνεις έτσι δεν σου είπα να μου κάνεις και κάτι.
Έχει ξεφύγει η κατάσταση στο Μετάξι.
Είναι πια για σκληρούς χυστες.
Πάντως η κοπέλα εκεί καλή φαινόταν αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι λόγω του περιστατικου
Μπορεί το Σκ να γραψω 5 κριτικές.
Μία για την Αλίσα ή Αλίνα από Διδύμου 16
Μία για την Κορινα από φωκ.24
2 για την Όλγα
Και μια για την φακλανω Μελίνα
Αντιός