Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (24 μέλη και 300 επισκέπτες)

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Το «Φιλαράκο» σε αυτούς που κάνεις παρέα.
η Σούζυ στο Αγκύρας 12α    -  Πιπίνου 118 είναι περίπου 25 ετών Το σώμα της σφιχτό και το δέρμα της , δέρμα νέας κοπέλας χωρίς ρυτίδες Δες την προσεκτικά, μην επηρεάζεσαι από το σοβαρό ύφος που έχει,όταν σαλονάρει.
Εντάξει.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Το λοιπόν, δοκίμασα χθες μια ξανθούλα Ρωσίδα (κατά δήλωση έστω) νομίζω ονόματι "Χριστίνα", στο Κολωνού 11 πάνω.....Ο ένας εκ των δύο δήλωσε ότι η καστανή επιλογή ήταν ικανοποιητική.
Ποια καστανή επιλογή;
Ρε 'σεις, ποιό μέλος του bou με κοίταζε περίεργα στο ισόγειο όταν έβγαινα/έμπαινε;  :huh: Είχα κανένα λεκέ δηλαδή; Συναντηθήκαμε και στην Ακομινάτου νωρίτερα. Να γνωριστούμε αν είναι να μην κοιταζόμαστε σα να χρωστάμε δανεικά.
Πως ξέρεις οτι ήταν μέλος του μπου;

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Ποια καστανή επιλογή;

Υπήρχαν 2 κοπέλες στον οίκο. Θεώρησα ότι ήταν ξεκάθαρο από τη διατύπωση. Η ξανθούλα που πήρα και η καστανή επιλογή που πήρε κάποιος άλλος πελάτης.

Πως ξέρεις οτι ήταν μέλος του μπου;

Υπόθεση είναι, δεν φορούν καρτελάκια. ΑΝ είναι μέλος, οκ. Αν δεν, απλά θα χαθεί στη λήθη η ανάρτηση.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Υπήρχαν 2 κοπέλες στον οίκο. Θεώρησα ότι ήταν ξεκάθαρο από τη διατύπωση. Η ξανθούλα που πήρα και η καστανή επιλογή που πήρε κάποιος άλλος πελάτης.
Δεν το κατάλαβα.Είμαι ολίγον τι διανοητικά καθυστερημένος.
Υπόθεση είναι, δεν φορούν καρτελάκια. ΑΝ είναι μέλος, οκ. Αν δεν, απλά θα χαθεί στη λήθη η ανάρτηση.
Κανάς μαλάκας θά΄ταν.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Το Σάββατο 14.07.2018 ήταν η επέτειος κατάληψης της Βαστίλλης με παρέλαση στο Παρίσι
_102526225_mediaitem102526154.jpg

έτσι αποφάσισα να πάρω μια κοπέλα με γαλλική φινέτσα, και πήρα τη Ρενάτα στο Φυλής 66Α το απόγευμα!
Ε ρε κολώνια Ζιβανσί που απήλαυσαν οι σκατόγυφτοι στην Ηλεία!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Η Αννιτα Λεωνιδίου 28 όροφος
Με επιφύλαξη η  Ρίτα από κολωνου 15 αριστερά και στο Κολωνου  30 που είναι στα 15 ευρώ
Επιβεβαιώνω ότι η Ρίτα όσο καλή και να είναι, παίρνει πάκηδες.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.441
Πόντοι
2.021
Eχει γεμίσει το Μετάξι με τέτοια A/C
Καλά είναι Τιμήθηκε η παλλακίδα Μαρία στο νέο της πόστο Μ.Α28 το καινούργιο .
Από τις 17.00 συνεχόμενα δωμάτια !!!!!!
Ευχαριστώ το μέλος  Borgia21 για την υπενθύμιση του νέου ποστου της .

Συνημμένα

• IMG_20180715_170504_HDR.jpg
    IMG_20180715_170504_HDR.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 60

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.287
Πόντοι
2.586
και οι δύο κοπέλες δουλεύουν και με Πακιστανός και Συριους κλπ, απλα η τσατσά της Ανιτας δεν τους ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό.

Επίσης να πω οτι η τσατσά της Αννίτας είχε ρωτήσει 2 Πάκι αν μιλάνε ελληνικά και όταν είπαν όχι τους έδιωξε.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Εγώ το ευχαριστιέμαι όταν οι τσατσάδες διώχνουν τους πάκηδες σε αντίθετη περίπτωση ρίχνω μαύρο στον οίκο.
Δεν έχω πάει στο λιμωδών τόσα χρόνια και ούτε θέλω να πάω ποτέ και οι πάκηδες αυξάνουν αυτόν τον κίνδυνο κατά πολύ.
Και από την άλλη οι πάκηδες ας  φτιάξουν δικά τους με τις δικές τους μέσα.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Eχει γεμίσει το Μετάξι με τέτοια A/C
Καλά είναι Τιμήθηκε η παλλακίδα Μαρία στο νέο της πόστο Μ.Α28 το καινούργιο .
Από τις 17.00 συνεχόμενα δωμάτια !!!!!!
Ευχαριστώ το μέλος  Borgia21 για την υπενθύμιση του νέου ποστου της .

Έχουν βάλει τέτοια AC στο μεταξουργείο ??!!
Έχω χάσει επεισόδια αφού σχεδόν το έχω μπανάρει λόγο υποβάθμισης της περιοχής, νόμιζα ότι ακόμα είχαν μισοκουριασμένους ανεμιστήρες από τα παλιά ...

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
385
Πόντοι
36
πάντως τώρα είναι η καλύτερη εποχή για τσάρκες.. λίγη κίνηση εύκολο πάρκινγκ και μετακίνηση..λίγος κόσμος στα μαγαζιά και αναδουλειά ότι καλύτερο

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Όμως τώρα το καλοκαίρι ειδικά με κάνα καύσωνα όλη αυτή η μπίχλα που έχουν ποτίσει οι πορνοδρόμοι από τα φτυσίματα και τις μαλακίες που τραβάνε τα πάκια έξω από τα μπουρδέλα ειδικά του Μεταξουργείου αναδύουν άκρος βιοτοξικές αναθυμιάσεις που μόνο οι πιο σκληροπυρηνικοί μπουρδελιάριδες έχουν αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα για να αντέξουν.
Σε κάποιον περιστασιακό μπορεί να του φυτρώσουν μανιτάρια στα πνευμόνια ή να βγάλει κάνα τρίτο αρχίδι αν κυκλοφορεί με σορτσάκια και τρέχα γύρευε τι άλλο.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.845
Πόντοι
2.846
Όμως τώρα το καλοκαίρι ειδικά με κάνα καύσωνα όλη αυτή η μπίχλα που έχουν ποτίσει οι πορνοδρόμοι από τα φτυσίματα και τις μαλακίες που τραβάνε τα πάκια έξω από τα μπουρδέλα ειδικά του Μεταξουργείου αναδύουν άκρος βιοτοξικές αναθυμιάσεις που μόνο οι πιο σκληροπυρηνικοί μπουρδελιάριδες έχουν αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα για να αντέξουν.
Σε κάποιον περιστασιακό μπορεί να του φυτρώσουν μανιτάρια στα πνευμόνια ή να βγάλει κάνα τρίτο αρχίδι αν κυκλοφορεί με σορτσάκια και τρέχα γύρευε τι άλλο.
  :2funny: :2funny: Metaxourgio - place of the living dead  :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning2:

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Εγώ το ευχαριστιέμαι όταν οι τσατσάδες διώχνουν τους πάκηδες σε αντίθετη περίπτωση ρίχνω μαύρο στον οίκο.
Δεν έχω πάει στο λιμωδών τόσα χρόνια και ούτε θέλω να πάω ποτέ και οι πάκηδες αυξάνουν αυτόν τον κίνδυνο κατά πολύ
Μην ευχαριστιέσαι.Οι πάκηδες και οι αράπηδες εδώ και χρόνια μπαίνουν άνετα και στην Φυλής.Οι τσατσαδες μπορεί να κάνουν πως τους διώχνουν όταν είναι μπροστά Έλληνες.Σε πολλές περιπτώσεις δεν τους διώχνουν ούτε μπροστά σε Έλληνες.
Και από την άλλη οι πάκηδες ας  φτιάξουν δικά τους με τις δικές τους μέσα.
Οι πακηδες να πάνε στην Πακία και να φτιάξουν δικά τους μπουρδέλα με πακηδούλες.
[size=30pt]ΟΞΩ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ!!![/size]

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.726
Πόντοι
6.495
Ισχυει το ερωτημα, για οσους γνωριζουν
Κατόπιν πρόχειρης έρευνας.... εντάχθηκε στο δυναμικό του studio Τατοϊου 71 .
Από μπου σε Stu.
Μάλλον ανεπιτυχής μεταγραφή...
Αλήθεια...η Ήρα η Ταταρα του σχετικού studio που παίζει μπάλα τώρα?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Πιπινου 65 πριν κανά δυο μέρες απογευματινή μια πιτσιρίκα ονόματι Ρόξυ(20-25 ετών θα ελεγα)
Για τους πιπινολάτρες το γράφω, 1,55 με τα χερια στην ανάταση, στεγνή εντελώς, κορμακι, πονηρόφατσα από αυτές που λες "θα μου σπάσουν στα τέσσερα" περίεργο μαλλί ράστα extensions. Δεν πήρα γιατί δεν ψάχνομαι για τέτοια αλλά διάολε... αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο  :grin:

χμμ... ενδιαφέρον,,... μου αρέσουν τα πετιτ-νανο-κόριτσα....
είπε αν δίνει και κωλο?
γιατί λόγω τζούλιας εκεί το μαγαζί είναι "κωλο"μάγαζο γενικά

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
  :2funny: :2funny: Metaxourgio - place of the living dead  :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning2:

Το μεταξουργείο είναι ωραίο να πας με τους συναγωνιστές σου για αρβάλα και χαβαλέ και αν κάποια ψιλο αξίζει άντε να της τον ακουμπήσεις.
Εγώ πάντωςδεν έχω κατηγορήσει ποτέ όσους πάνε και ας έχω κόψει ο ίδιος.

Μην ευχαριστιέσαι.Οι πάκηδες και οι αράπηδες εδώ και χρόνια μπαίνουν άνετα και στην Φυλής.Οι τσατσαδες μπορεί να κάνουν πως τους διώχνουν όταν είναι μπροστά Έλληνες.Σε πολλές περιπτώσεις δεν τους διώχνουν ούτε μπροστά σε Έλληνες.Οι πακηδες να πάνε στην Πακία και να φτιάξουν δικά τους μπουρδέλα με πακηδούλες.
[size=10pt]ΟΞΩ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ!!![/size]

Και όσο αποφεύγουν την περιοχή οι ντόπιοι τόσο πιο πολλοί πάκηδες και πάει φαύλος κύκλος.
Θα μείνει η περιοχή σαν μια καλή ανάμνηση στους παλιότερους.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Δυστυχώς κι εδώ η φτωχοποίηση των ημεδαπών και η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης θα οδηγήσει σε πορνεία δύο ταχυτήτων:από τη μια οι φτωχοί που πληθαίνουμε θα συγχρωτιζόμαστε με τους αλλοδαπούς (που δεν είναι εξ ορισμού βρώμικοι και άπλυτοι,έχουμε κι εμείς οι ντόπιοι κάτι ''μπουμπούκια''...),με πουτάνες σε κακή οικονομική και κατ'επέκταση ψυχική κατάσταση,κι από την άλλη οι φραγκάτοι με καλό πορτοφόλι και πουτάνες για λίγους... :(

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.050
Πόντοι
19.505
Δυστυχώς κι εδώ η φτωχοποίηση των ημεδαπών και η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης θα οδηγήσει σε πορνεία δύο ταχυτήτων:από τη μια οι φτωχοί που πληθαίνουμε θα συγχρωτιζόμαστε με τους αλλοδαπούς (που δεν είναι εξ ορισμού βρώμικοι και άπλυτοι,έχουμε κι εμείς οι ντόπιοι κάτι ''μπουμπούκια''...),με πουτάνες σε κακή οικονομική και κατ'επέκταση ψυχική κατάσταση,κι από την άλλη οι φραγκάτοι με καλό πορτοφόλι και πουτάνες για λίγους... :(

δεν θα μπορούσε να ειπωθεί καλύτερα

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.845
Πόντοι
2.846
Το μεταξουργείο είναι ωραίο να πας με τους συναγωνιστές σου για αρβάλα και χαβαλέ και αν κάποια ψιλο αξίζει άντε να της τον ακουμπήσεις.
Εγώ πάντωςδεν έχω κατηγορήσει ποτέ όσους πάνε και ας έχω κόψει ο ίδιος.

Και όσο αποφεύγουν την περιοχή οι ντόπιοι τόσο πιο πολλοί πάκηδες και πάει φαύλος κύκλος.
Θα μείνει η περιοχή σαν μια καλή ανάμνηση στους παλιότερους.
Εγώ 9 στα 10 μου γαμήσια τα κάνω στο Μετάξι  :rockon: :rockon: Δεν ξέρω γιατί, αλλά το όλο σκηνικό με τα πρεζάκια, τους Πάκηδες, τη μπόχα και τη δυσοσμία, και γενικά αυτή την εικόνα μιάς άλλης εποχής, με φτιάχνουν πιο πολύ. Όσο πιο cult είναι και ο οίκος, τόσο το καλύτερο :kneel: :kneel: Φτάνει να μην τρώμε φόλες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom