Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (11 μέλη και 255 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Kana VFM πουτανακι να επισκευτουμε στο εικοσαρικο?
Μια πολύ καλή περίπτωση που πέρασα πριν λίγο στο Πιπίνου118 είναι η Μιλφ Ρωσσιδα Άννα τίμια και ουσιαστική ξέρει να φερθεί σωστά όσες φορές πέρασα μαζί της δεν το μετάνιωσα.
Μαζί λοιπόν με την Άννα δούλευε και η ξανθιά όμορφη Χριστίνα
Στο Αγκυρας12Α Σουζη με την Χοντρή Όλγα την οποία έχω δοκιμάσει και δεν πέρασα καλά σαφώς δεν προτείνεται
Ελλης3 Αλεξάνδρα ξανθιά εύσωμη επίσης δοκιμασμένη με απόλυτη αποτυχία δεν συστήνεται
Διδυμου 27 Βικτώρια Μελαχρινή νταρντανα αρκετά καλή δοκιμασμένη με καλά αποτελέσματα και η Όλγα
Επίσης πολύ καλή Μιλφ αλλά κάπως εύσωμη και αυτή είναι η Αλινα στο Διδυμου16 εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι πλένεται πάντα και είναι πεντακάθαρη πράγμα που δεν είναι δεδομένο δυστυχώς

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
ρε μαγκες ποιος ξερει για λιζα απο φιλιπιδου ποτε γυρναει?μη πηγαίνουμε τσαμπα

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Αθήνα από φωκ.27 ισόγειο
Άννα Ιωαννίνων 3 ισόγειο
Βερόνικα από Φυλής 86α

Καλά λόγια έχω ακούσει για την Κατερίνα Σερβα από Αλκιβιαδου 16α
Νάνσυ Μοντελοαλυσιδα
Μαίρη Αχαρνών 85
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ακούσει καλά λόγια και για την Πωλινα από Καλύμνου 48 που για μένα φαίνεται λεσβια...
και την Μαρία την τρελοκοτσιδου από Παρασίου 36 που όμως δεν την έχω δει.

kostasvenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ακούσει καλά λόγια και για την Πωλινα από Καλύμνου 48 που για μένα φαίνεται λεσβια...

και στη Σονια τη βασιλισσα της πιπας να πας λενε πολυ καλα λογια

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Γιατί τα Σαββατοκύριακα αλλάζουν τόσο τραγικά οι βάρδιες ρε γαμώτο;
Άντε τώρα να σουλατσάρουμε όοολο το Μεταξουργείο (άνεργος είμαι, η Φυλής είναι ακριβοθώρητη), να βρούμε κάτι που να είναι συμπαθές και που μπορεί να πάρει τα πόδια του!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Τζοανα ξανθια χοντρουλαε τατουάζ 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο, παλιότερα δουλευε Τροφωνιου 11.
Φώτο από το σαλόνι του οίκου
IMG_20180714_203742.jpg

Ιάσωνος 2β Τζένη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Ελένη μελαχρινή με πιασίματα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Καμελια καστανοξανθη παχουλη πιτσιρικά με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1γ Καρίνα μελαχρινή χοντρή μαυριδερή με τατουάζ, απλό πρόγραμμα και Ναταλί ξανθό μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Άννα μελαχρινή παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20 δεξιά Ντασι μελαχρινή πιτσιρικά κοντοπουτανο το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20 κέντρο Άννα μελαχρινή μαυριδερή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι στητο, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α ισόγειο Ντιαννα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι και Αννιτα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιάσωνος 19β όροφος Ναόμι μελαχρινή μαυρουλα κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30α Ζωή ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη και Μαρία μελαχρινή μαυριδερή σώμα με πιασιματακια μικρό βυζι αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Ρόζα καστανοξανθη λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Βικτόρια μελαχρινή παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2αρι βυζι και Ντιαννα μελαχρινή μιλφ με πολύ μακρύ μαλλί 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν παρτουζα και λεσβιακο.

Ιάσωνος 31β Ροντικα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 36 Αντριανα ξανθιά χοντρή με ωραίο 2.5-3αρι στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Τζίνα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ρίτα μελαχρινή με πιασίματα το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 1.5-2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 37α Τζωρτζιαννα καστανοξανθη κοντή με ωραίο λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι,απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 Λάουρα μελαχρινή με ίσιο μαλλί σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι κσι μια ακόμη ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιάσωνος 44 νέο Σονια μελαχρινή λεπτή με μακρύ ίσιο μαλλί 1.5-2αρι βυζι νερουλό τατουάζ στο αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 46 Βασιλική ξανθιά χοντρή με 2-2.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 46β Βαλερία από Κολωνού 48 ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 46α Δήμητρα η Ελληνίδα ξανθιά πολύ χοντρή με γυαλιά 3αρι βυζι και Ντινα η Σπανιολα στο δωμάτιο, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό και η Δήμητρα κάνει και πρωκτικο.

Ιάσωνος 43  Μάγκι κάστανο λεπτό πιτσιρικά με μακρύ μαλλί κοιλίτσα, απλό πρόγραμμα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
Παιδια οποιος τσαρκαρει κ μαθει κάτι για λιζα απο φιλιπιδου να ενημερωσει αν μπορει.

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
Πήρα τη Χριστίνα από πιπινου 118 θετικός για το κορίτσι αλα δεν το χάρηκα
σκοτεινο δωμάτιο δεν εβλεπα τίποτε ...εχω στηλει κριτική 
ξέρετε αν παει και άγκυρας 12??
μηπως τη πετυχω με καλύτερες συνθήκες φωτισμού

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στο τελος της απογευματινης βαρδιας

-Φυλης 84α Μπιουτυ μαυρουλα. Βυζαρες, κωλαρα που προεξεχει αλλα ωραια, για σφαλιαρες, πιασιματα ανεκτα, αλλα προσωπο ασχημο, σαν να βλεπεις ντοκυμαντερ για αφρικανικη φυλη στη ζουγκλα. Με φιλησε στο μαγουλο οπως ολους τους παρευρισκομενους.
Υπηρχε και δευτερη κοπελα αλλα ποτε δεν εμφανιστηκε. Τι συνεβη. Μπαινοντας, ενας μεσηλικας αλλοδαπος, στη περιγραφη του ασπρομαλλη τσατσου για παρτουζα στα 40 ευρω, αντετινε δικαιως οτι η παρτουζα κοστιζει 30. Αστραπιαια ακουστηκε απο το αλλο δωματιο η δευτερη κοπελα και με ασχημο μαγκιωρικο στυλ  απαντησε οτι τοσο το εχουνε, 40 ευρω. Και επειδη τη προσβαλλανε! στο χωρο της αρνειται να παρουσιαστει στο σαλονι. Παρα τις εκκλησεις πελατων και τσατσου, ηταν ανενδοτη.

-Φυλής 67 με τη πρασινη πορτα και τα λιγα σκαλακια. Μια ψηλη αδυνατη κοπελα, αβυζη, με καπως φαρδια λεκανη. Τιποτα το ιδιαιτερο, δε μου αρεσε.

-Φυλης 69α με τα πολλα σκαλοπατια. Μαρια ειπε η ηλικιωμενη υπηρεσια που τη ρωτησα. Σχετικα ψηλη, ξανθια, πανεμορφο σωμα τσουπωτο ελαφρως, αφρατος κωλος, πανεμορφο προσωπο. Πορνοσταρικη. Βλεμμα ψυχρο.

-Φιλιππιδου οπως κοιταμε το πρωτο αριστερα,υπογειο με τα πολλα σκαλοπατια και στο βαθος δεξια. Ελενα. Ξανθια, αδυνατη αλλα οχι πολυ, ωραιο προσωπακι. Γυμνοστηθη με στηθος οχι μεγαλο αλλα με σιλικονες.

-Φιλιππιδου και Φυλης γωνια, μια αδιαφορη κοπελα που μαζι με τη τσατσα ειχαν πιασει εναν νεαρο σαν Ιαπωνα και στα αγγλικα τον προετρεπαν να περασει για good sex.

Μεταξουργειο κλεινανε πολλα. Διπλα στο ξενοδοχειο στη Μεγαλου Αλεξανδρου και Κολωνου, μια τσατσα με τα σκουπιδια ανα χειρσας ειχε πιασει τη κουβεντα με τη κοπελα που ηταν με πολιτικα. Μιλησαν λιγο και χωρισαν. Η κοπελα πολυ ομορφη ξανθια με ωραιο σωμα, στηθος μικρο, ωραιο προσωπο. Μαλλον ανατολικης Ευρωπης.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Το Σάββατο 14.07.2018
ήταν η επέτειος κατάληψης της Βαστίλλης
με παρέλαση στο Παρίσι
_102526225_mediaitem102526154.jpg

έτσι αποφάσισα να πάρω μια κοπέλα με γαλλική
φινέτσα, και πήρα τη Ρενάτα στο Φυλής 66Α το απόγευμα!
Στις ομορφιές της , μαυρισμένη, με γοητευτικό χαμόγελο
και κάβλα μέσα !
Υπάρχουν πολλοί φαν της , και τους δικαιολογώ !
Μετά πήγα στο Αγκύρας 12Α που ήταν η Σούζυ
η όμορφη.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Μια πολύ καλή περίπτωση που πέρασα πριν λίγο στο Πιπίνου118 είναι η Μιλφ Ρωσσιδα Άννα τίμια και ουσιαστική ξέρει να φερθεί σωστά όσες φορές πέρασα μαζί της δεν το μετάνιωσα.
Μαζί λοιπόν με την Άννα δούλευε και η ξανθιά όμορφη Χριστίνα
Στο Αγκυρας12Α Σουζη με την Χοντρή Όλγα την οποία έχω δοκιμάσει και δεν πέρασα καλά σαφώς δεν προτείνεται
Ελλης3 Αλεξάνδρα ξανθιά εύσωμη επίσης δοκιμασμένη με απόλυτη αποτυχία δεν συστήνεται
Διδυμου 27 Βικτώρια Μελαχρινή νταρντανα αρκετά καλή δοκιμασμένη με καλά αποτελέσματα και η Όλγα
Επίσης πολύ καλή Μιλφ αλλά κάπως εύσωμη και αυτή είναι η Αλινα στο Διδυμου16 εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι πλένεται πάντα και είναι πεντακάθαρη πράγμα που δεν είναι δεδομένο δυστυχώς
Πολυ καλη η Αννα στο πιπινου 118 γλυφει πουτσες, αρχιδια κολοτρυπιδες τα παντα ολα!στενομουνα(για το δικο μου μεγεθος) πολυ το φχαριστηθηκα το 20αρικο χτες. Αυτη την Ειρηνη δεν εχω πετυχει ακομη στα οικηματα..

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Φίλε,στο Πιπίνου 118,παλαιά,στα δωμάτια είχε φώτα ρυθμιζόμενης έντασης.Ήταν κυλινδρικό το κομβίον του φωτός και το ρύθμιζες εσύ.Το πρόσεξες αυτό;

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
Φίλε,στο Πιπίνου 118,παλαιά,στα δωμάτια είχε φώτα ρυθμιζόμενης έντασης.Ήταν κυλινδρικό το κομβίον του φωτός και το ρύθμιζες εσύ.Το πρόσεξες αυτό;
όχι φίλε δεν πρόσεξα και τη πάτησα θα το έχω υπ όψιν για την επόμενη

Επισκέπτης
Και οι δυο καλες αν και εχω χρονια να παω. Καθεσαι 15λεπτο.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
σκοτεινο δωμάτιο δεν εβλεπα τίποτε ...εχω στηλει κριτική  ξέρετε αν παει και άγκυρας 12??
Η Χριστίνα πάει και Αγκύρας 12α,συχνότατα.Στο Αγκύρας 12α επιλέγεις το μεγάλο δωμάτιο που έχει παράθυρο στον δρόμο Αγκύρας.Ανοίγεις λιγάκι τις γρίλιες για να μπαίνει φυσικό φως και κλείνεις καλά την κουρτίνα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936
....που και που την πετυχαινεις και εκει.Η αληθεια ειναι οτι σε γενικες γραμμες δεν εχουν μεινει ιδιαιτερα αξιογαμητα τεμαχια.Τα εναπομειναντα εχουν κουραστει μαλλον,οι τσατσαδες εχουν μαλακεψει τελειως και η απουσια της κωλαρους Καιτης ειναι περαν του δεοντος αισθητη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom