observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Tο "πουτανί" θα ηθελε να γραψει ο φίλος- και >
ο δαιμων του πληκτρολογιου 2βεβαιως...πουτανι ηθελα να γραψω!Επειδή δεν γνωρίζω καλά Ελληνικά και Αγγλικά, το πουαταωι και το twerking που γράφεις παραπάνω τι σημαίνουν;
Φίλε στείλε μου και εμένα πμ, γιατι ο τύπος είναι επιλεκτικος στο ποιον θα το στείλει >
Μήπως πάει βάση παλαιοτητας στο σαιτ
φευ!!η αναζητηση στο διαδυκτιο θα βοηθουσε!!!η νεα ταση στην κινηση των οπισθιων δινει αλλη διασταση στην συνουσια!!!Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Το twerking δεν το βρήκα στο λεξικό που έχω!
φυλης 65 η μπιουτι στη πρωινή βάρδια τυπε και απόγευμα είναι και σε κάποιο άλλο νομίζω δεν είμαι σίγουροςμαυρούλες στα πέριξ ?
Στα περιξ δεν ξέρω.μαυρούλες στα πέριξ ?
επειδη δεν κατεβαινω μεταξι...αυτες τις μερες παιζουν οι 3 μαυρουλες ή τις εχεις δει πριν μηνες;ποτε κατεβηκες τελευταια φορα;Στα περιξ δεν ξέρω.
Έχω δει ιασωνος 19 όροφος 3η βάρδια 2 μαύρες
Και ιασωνος 30 όροφος το πρωί.
Ονόματα δεν θυμάμαι.
επειδη δεν κατεβαινω μεταξι...αυτες τις μερες παιζουν οι 3 μαυρουλες ή τις εχεις δει πριν μηνες;ποτε κατεβηκες τελευταια φορα;
η απουσια του DW ειναι εμφανης!
Στα περιξ δεν ξέρω.
Έχω δει ιασωνος 19 όροφος 3η βάρδια 2 μαύρες
Και ιασωνος 30 όροφος το πρωί.
Ονόματα δεν θυμάμαι.
Την προηγούμενη εβδομάδα τις είδαεπειδη δεν κατεβαινω μεταξι...αυτες τις μερες παιζουν οι 3 μαυρουλες ή τις εχεις δει πριν μηνες;ποτε κατεβηκες τελευταια φορα;
η απουσια του DW ειναι εμφανης!
ευχαριστω πολυ,θα σπευσω στο μεταξι μετα απο χρονια!!Την προηγούμενη εβδομάδα τις είδα
Πήγαινε στις λευκές που είναι πιο καθαρές.Μαύρες στο μετάξι με προσοχή για παράσημα :-!!
Γύρισε το κορίτσι συναγωνιστή; να τρέξουμε να προλάβουμε........Πήγαινε στις λευκές που είναι πιο καθαρές.
Για φουλ καθαριότητα πήγαινε στην φωτεινή από Κολωνού 27
Ναι μην χάσουμε τα παράσημα :S :S :SΓύρισε το κορίτσι συναγωνιστή; να τρέξουμε να προλάβουμε........
Έτσι φιλε μου.........Ναι μην χάσουμε τα παράσημα :S :S :S