Φανταζομαι λιγοτερα! αχαχαχαχαχαχ, μην πας και στις πιο βρωμιαρες. αλλα και αυτες που παμε, τα κανουν ολα με αλλους!εαν η αλλη ριχνει και λιγο νερο πανω της, ισως ειναι πιο καθαρη απο το σεντονι. Μυστες ακουτε νερα???Αν κόλλας τέτοια απο το σεντόνι τοτε τι μπορείς να κολλήσεις απο απευθείας επαφή. Τρομακτικό.
Σε λιγο θα γυρισουν απο την πρωινη βαρδια οι ακαποτοι καταδρομεις και θα μας κραξουν!
Εμεις παμε με το σταυρο στο ενα χερι και στο αλλο με το αντισιπτικο! ενδιαμεσα λεει πινεις και μια φαντα, φημες λενε και για τον καφε του ερωτιαρη!
Παλια ταχα μου σαρωνε η τσατσα με το σκουπακι το σεντονι και ψεκαζε με το αροξολ-φρες ειρ!
Αυτο με τα σεντονια δεν το ηξερα, αλλα το υποψιαζο-μουνα, ασε και το μαξιλαρι που βαζουνε το πισινο απανω.
Οι συνθηκες ειναι τραγικες. προχθες επεσα σε ενα σαιτ με αναλωσιμα ειδη, πχ μια χρησης
Αυτο με τις ψειρες, πραγματικα πολυ τραγικο!!! και να το πας και σπιτι σου! ειχα ξεχασει οτι υπαρχει τετοιο πραγμα, παρολα τα τριχωτα μιλφ! φανταζομαι δεν φευγει με ουλτρεξ και Φαντα! Θα μου πεις εδω μπορει να το κολησεις το καλοκαιρι απο την αμμο στην παραλια!
Τα ιδια σκατα ειναι σε ολα τα σπιτια και ειμαστε τυχεροι που ζουμε εαν δεν περναμε τα μετρα μας, περνοντας μεσα απο τα ναρκοπεδια του σπερματος! ο ορατιος απο το σ.ες.αι μαιαμι, θα πηγαινε με μια μπλακ λαιτ και θα τους χρεωνε ολο τον υγειονομικο κωδικα!
Οχι πιπες ακαποτες, ειδικα εαν βηχει η αλλη. Ακομα και στα ΜΜΜ που πιανεις μια χειρολαβη πρεπει να εχεις το νου σου και αλκοολη, το ιδιο και στα πομολα του οικου! Μην μου πατε και φρεσκοξυρισμενοι, με αμυχες, για γλωσσφιλα, υστερα απο τα γλιφοκωλια και μετα πιανετε την καποτα με γυμνα χερια! ημαρτον!
καλα τα αντισωματα, εαν τυχουν, αλλα να μην προκαλουμε την τυχη μας. εξ αλλου πανε οι αγνες εποχες που γαμουσαμε μονο εμεις τις 'ρωσσιδες΄, καλο το ζεστο μουνι αλλα τωρα γαμαει καθε πικραμενος στον βοθρο, ευρωπης, ασιας, αφρικης!
Τριπλοκαποτακιας!
υγ. Υπαρχει κανας οικος φυλης/μεταξι που λεει, Only greek(αντε και καυκασιους) η διωχνει συστηματικα τα πακια?
υγ2.
Φιλοσοφικο ερωτημα> το μπι ορ νοτ του μπι!
Να βαλω την παντοφλα η να παω ξυπολητος στα αγγουρια? Καλητερα παπουτσομενος γατος!
υγ3. βλεπω οτι δεν τα λεω μονο εγω! κριμα που δεν εχω λεντ στο κινητο!
υγ4. Μυστες για καποτα ζητατε δικια σας? ειδικα εαν δεν εχετε γνωριμια με την γκομενα? νομιζω, παλια εχω δει και πανερακι με ανοιχτες καποτες για εξοικονομηση χρονου, λογο φορτου στον οικο!
Απο σεντονια την αρπαξες.
Ειχα παει με μια κοπελα που ειχε ερεθισμους στο δερμα, και ομολογω οτι δεν μ' αρεσε οπτικα, αλλά επεδειξα αγνοια κινδυνου..."Σιγα, τι μπορει να εχει?"Δεν αποκλειω να κολλησα και απο σεντονια, στην ιδια ή αλλη συνεδρία, γιατι τον τελευταιο καιρο πηγα σε μπουρδελα συχνοτερα απ' ο,τι συνηθιζα.
...δηλαδή...επειδή είμαι αμαθής στο συγκεκριμένο...τι μπορείς να αρπάξεις από ένα σεντόνι?...
Παιζει πολυ να ειναι απο σεντονια γιαυτο και θα πρεπει να γνωριζουμε τουλαχιστον τον οικο ......αν δε θελεις να πεις τη κοπελα......για να προστατευτουμε και οι υπολοιποι
Θελω να ειμαι ειλικρινης:Αφ' ενος, δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος για το ποιος ειναι ο οικος - αν προκειται για σεντονια - διοτι πηγα σε 2-3 διαφορετικα σπιτακια τις τελευταιες 2 βδομαδες.
Αν, παλι, κολλησα απ' την κοπελα: Ναι, μπορω να πω ποια ειναι αλλά ΔΕΝ θα το κανω. Διοτι ηταν εμφανεις οι ερεθισμοι που ειχε στο δερμα και θα τους δειτε κι εσεις.
Επισης, μια προηγουμενη φορα που ειχα αναφερει κοπελα που με κολλησε ΣΜΝ (την call girl Ντανιελλα), συνεβησαν διαφορα ευτραπελα που μ' εκαναν να σκεφτω οτι δεν θα ξαναμπω σε τετοια διαδικασια...
1) Ειχα κανει λογο για βλεννοροια, βασει των ΠΟΛΥ εντονων συμπτωματων, ενώ τελικα ηταν κατι αλλο (κοινο μικροβιο του αναπνευστικου της, που μού προκαλεσε συμπτωματα ΣΜΝ λογω της πιπας) => εκανα δημοσια ανασκευη + απολογία.....
Επίσης, δεν νομίζω ότι οι συνθήκες υγειινής αλλάζουν δραματικά από οίκο σε οίκο!
Εγω ειχα βγαλει εναν ερεθισμο στο κωλομερι απο Λεωνιδου 28 λιγο πριν σταματησει η Αννιτα. Λογικο να συμβει κι αυτο οταν απο αυτα τα σεντονια περνανε ολα τα καφενεια του κεντρου, ολα τα προπατζιδικα και ολες οι τρωγλες των ισλαμαμπαντιανων που κοιμουνται στο πατωμα και σκουπιζουν τον κωλο τους με τα δαχτυλα. Ευτυχως περασε με λιγες πλυσεις μπενταντιν και δεν ηταν κατι πραγματικα σοβαρο οπως MRSA.
Παντος απαρετητος μετα καιπριν απο συνευρεση πρεπει να γινεται ενα καλο μπανακι.σε λιγο ξεκιναει και η απογευματινη βαρδυα καλες τσαρκες.
Ου δε φανταζεσαι..Ξερεις τι κολλησα εγω απο σεντονι? Κατα πασα πιθανοτητα ηταν στο κολωνου 47 κατω με την ζανα.. σταση στα γονατα εγω να την γαμαω πισοκολλητο.. παω σπιτι και νιωθω φαγουρα στα γονατα καο στο καλαμι τι στο διαολο λεω κοιταω πολυ προσεκτικα και ειχα κολλησει ψειρες του εφηβαιου... φολιαζουν σε σεντονια και κλινοσκεπασματα.. μπορουν επεισης νε μετακινηθουνε σε ολο το σωμα..
Ισχυει. Φιλαρακος που γνωριζω εβγαζε σπυρακια στο τριχωτο του κεφαλιου. Σε δερματολογο βρηκε οτι ειναι απο βακτηριο και το κολλησε απο μαξιλαρι σε μπουρδελο. Αντιβιωτικα του γραψανε και τωρα οκ.