Μυστη συμπασχω μαζι σου. σε πιο σημειο το κολησες? απο την κοπελα η κανα σεντονι? τι επιασες?Αλλά, ετσι κι αλλιως, δεν κολλησα ΣΜΝ.
Κολλησα μυκητες του δερματος, που προκαλουν εξανθηματα και φαγουρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Παιδες, μού προεκυψε μια μυκητιαση (δερματικη) και ταλαιπωρουμαι.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ξερω απο ποιο μπουρδελο την αρπαξα, αλλά δεν εχει νοημα να αναφερω.
Απλά, σάς εφιστω την προσοχη:
Τσεκαρετε την κοπελα ΚΑΙ στο δερμα.
Αν δειτε κατι που δεν σας αρεσει, φυλαξτε τον κωλο σας...
Απο σεντονια την αρπαξες.
nightknight
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 1.984
- Πόντοι
- 201
τώρα live
Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι και Σονια μελαχρινή καρέ μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζιά, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β κάτω Αθήνα ξανθιά μιλφαρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φωκαιας 27α Κορινα ξανθιά νταρντανα με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Καμελια κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κωλο και αυταρχικό.
Φωκαιας 24 Νάταλι ξανθιά κοντουλα κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Φωκαιας 25β κλειστό
Φωκαιας 25α κλειστό
Φωκαιας 19 Άννα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φωκαιας 17β Ντιαννα ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στην κοιλίτσα.
Φωκαιας 17α Μαίρη ψηλή λεπτή κοπέλα με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 9 δεξιά κλειστό
Φωκαιας 9 αριστερά Χριστίνα ξανθιά χοντρουλα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια.
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι και Σονια μελαχρινή καρέ μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζιά, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β κάτω Αθήνα ξανθιά μιλφαρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φωκαιας 27α Κορινα ξανθιά νταρντανα με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Καμελια κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κωλο και αυταρχικό.
Φωκαιας 24 Νάταλι ξανθιά κοντουλα κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Φωκαιας 25β κλειστό
Φωκαιας 25α κλειστό
Φωκαιας 19 Άννα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φωκαιας 17β Ντιαννα ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στην κοιλίτσα.
Φωκαιας 17α Μαίρη ψηλή λεπτή κοπέλα με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 9 δεξιά κλειστό
Φωκαιας 9 αριστερά Χριστίνα ξανθιά χοντρουλα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια.
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
τώρα live
Ιωαννίνων 3 πάνω Ζωή η ξανθιά Ελληνίδα μιλφ από τα Γιάννενα, λεπτή με μικρό βυζι, στα 15 ευρώ ελεύθερο στοματικό στα 20 ευρώ μπορείς και τελειωτικό στο σώμα ενώ στα 30 ευρώ μισή ώρα με δύο εκτονωσεις.
Τι λέει αυτή παίδες?
αξίζει?
Μυστη συμπασχω μαζι σου. σε πιο σημειο το κολησες? απο την κοπελα η κανα σεντονι? τι επιασες?
Ειχα παει με μια κοπελα που ειχε ερεθισμους στο δερμα, και ομολογω οτι δεν μ' αρεσε οπτικα, αλλά επεδειξα αγνοια κινδυνου...
"Σιγα, τι μπορει να εχει?"
Δεν αποκλειω να κολλησα και απο σεντονια, στην ιδια ή αλλη συνεδρία, γιατι τον τελευταιο καιρο πηγα σε μπουρδελα συχνοτερα απ' ο,τι συνηθιζα.
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...δηλαδή...επειδή είμαι αμαθής στο συγκεκριμένο...τι μπορείς να αρπάξεις από ένα σεντόνι?...Απο σεντονια την αρπαξες.
Παιζει πολυ να ειναι απο σεντονια γιαυτο και θα πρεπει να γνωριζουμε τουλαχιστον τον οικο ......αν δε θελεις να πεις τη κοπελα......για να προστατευτουμε και οι υπολοιποιΑπο σεντονια την αρπαξες.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Kαλησπέρα,
Να ενημερώσω τους φίλους που παρακολουθούν το νήμα ότι στο Έλλης 3 εργάζεται η Ρωσόφωνη μιλφ Βαλεντίνα που εργαζόταν πριν περίπου 2 χρόνια στο Διδυμου 27.Επέστρεψε πάλι.
Εμφανισιακά είναι αδύνατη,τα μαλλιά της είναι ξανθά πάνω από τους ώμους.Το πρόγραμμα της παραμένει το ίδιο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μέσα παραμένει πάρα πολύ καλή.
Για περισσότερες πληροφορίες για επιδόσεις μπορείτε να ανατρέξετε στο Διδυμου 27 και να διαβάσετε παλιότερη κριτική μου για την κορασίδα.Την πήρα σήμερα στην πρωινή βάρδια όπου εργαζόταν μαζί με την Ντενίζα.Μάλλον θα συνεχίσει και το απόγευμα.
Καλή Κυριακή να έχετε.
Να ενημερώσω τους φίλους που παρακολουθούν το νήμα ότι στο Έλλης 3 εργάζεται η Ρωσόφωνη μιλφ Βαλεντίνα που εργαζόταν πριν περίπου 2 χρόνια στο Διδυμου 27.Επέστρεψε πάλι.
Εμφανισιακά είναι αδύνατη,τα μαλλιά της είναι ξανθά πάνω από τους ώμους.Το πρόγραμμα της παραμένει το ίδιο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μέσα παραμένει πάρα πολύ καλή.
Για περισσότερες πληροφορίες για επιδόσεις μπορείτε να ανατρέξετε στο Διδυμου 27 και να διαβάσετε παλιότερη κριτική μου για την κορασίδα.Την πήρα σήμερα στην πρωινή βάρδια όπου εργαζόταν μαζί με την Ντενίζα.Μάλλον θα συνεχίσει και το απόγευμα.
Καλή Κυριακή να έχετε.
Παιζει πολυ να ειναι απο σεντονια γιαυτο και θα πρεπει να γνωριζουμε τουλαχιστον τον οικο ......αν δε θελεις να πεις τη κοπελα......για να προστατευτουμε και οι υπολοιποι
Θελω να ειμαι ειλικρινης:
Αφ' ενος, δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος για το ποιος ειναι ο οικος - αν προκειται για σεντονια - διοτι πηγα σε 2-3 διαφορετικα σπιτακια τις τελευταιες 2 βδομαδες.
Αν, παλι, κολλησα απ' την κοπελα: Ναι, μπορω να πω ποια ειναι αλλά ΔΕΝ θα το κανω. Διοτι ηταν εμφανεις οι ερεθισμοι που ειχε στο δερμα και θα τους δειτε κι εσεις.
Επισης, μια προηγουμενη φορα που ειχα αναφερει κοπελα που με κολλησε ΣΜΝ (την call girl Ντανιελλα), συνεβησαν διαφορα ευτραπελα που μ' εκαναν να σκεφτω οτι δεν θα ξαναμπω σε τετοια διαδικασια...
1) Ειχα κανει λογο για βλεννοροια, βασει των ΠΟΛΥ εντονων συμπτωματων, ενώ τελικα ηταν κατι αλλο (κοινο μικροβιο του αναπνευστικου της, που μού προκαλεσε συμπτωματα ΣΜΝ λογω της πιπας) => εκανα δημοσια ανασκευη + απολογία.
2) Πολλα μελη μού εκαναν προσωπικες επιθεσεις και αμφισβητουσαν/ ειρωνευονταν τα λεγομενά μου. Η ιδια με ειχε παρει τηλεφωνο απο πιο πριν (οταν ανεβασα αρνητικη κριτικη), με αποτελεσμα να νιωθω οτι καλλιστα θα μπορουσα να μπλεξω...
3) Καταλαβα οτι πολλα μελη ειναι κατ' επαγγελμα, ή καθ' εξιν, προμοτορες, ετοιμοι να προβουν σε "character assassination" του οποιουδηποτε δυσφημισει το προϊον τους...
Επίσης, δεν νομίζω ότι οι συνθήκες υγειινής αλλάζουν δραματικά από οίκο σε οίκο!
Επισκέπτης
Το 3 συμβαινει σε ολα τα φορουμ λογω ανωνυμιας. Και για τον οδοντογιατρο σου να πεις αρνητικο να εισαι σιγουρος οτι θα το μαθει και θα βρεθεις να τσακωνεσαι διαδικτυακα με τη γραμματεα του.
Εγω ειχα βγαλει εναν ερεθισμο στο κωλομερι απο Λεωνιδου 28 λιγο πριν σταματησει η Αννιτα. Λογικο να συμβει κι αυτο οταν απο αυτα τα σεντονια περνανε ολα τα καφενεια του κεντρου, ολα τα προπατζιδικα και ολες οι τρωγλες των ισλαμαμπαντιανων που κοιμουνται στο πατωμα και σκουπιζουν τον κωλο τους με τα δαχτυλα. Ευτυχως περασε με λιγες πλυσεις μπενταντιν και δεν ηταν κατι πραγματικα σοβαρο οπως MRSA.
Εγω ειχα βγαλει εναν ερεθισμο στο κωλομερι απο Λεωνιδου 28 λιγο πριν σταματησει η Αννιτα. Λογικο να συμβει κι αυτο οταν απο αυτα τα σεντονια περνανε ολα τα καφενεια του κεντρου, ολα τα προπατζιδικα και ολες οι τρωγλες των ισλαμαμπαντιανων που κοιμουνται στο πατωμα και σκουπιζουν τον κωλο τους με τα δαχτυλα. Ευτυχως περασε με λιγες πλυσεις μπενταντιν και δεν ηταν κατι πραγματικα σοβαρο οπως MRSA.
DreamerRE
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
...δηλαδή...επειδή είμαι αμαθής στο συγκεκριμένο...τι μπορείς να αρπάξεις από ένα σεντόνι?...
Ου δε φανταζεσαι..
Ξερεις τι κολλησα εγω απο σεντονι? Κατα πασα πιθανοτητα ηταν στο κολωνου 47 κατω με την ζανα.. σταση στα γονατα εγω να την γαμαω πισοκολλητο.. παω σπιτι και νιωθω φαγουρα στα γονατα καο στο καλαμι τι στο διαολο λεω κοιταω πολυ προσεκτικα και ειχα κολλησει ψειρες του εφηβαιου. Μετα απο πολυυυυ ψαξιμο κι αν δε με πιστευεις ψαξτο κι εσυ οι ψειρες του εφηβαιου ανοικουν στα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και φολιαζουν σε σεντονια και κλινοσκεπασματα.. μπορουν επεισης νε μετακινηθουνε σε ολο το σωμα..
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Περαστικά γρήγορα σιδερενιος..
Πρόσεχε μόνο με αυτά τα δερματολογικα γιατί έχουν δύσκολη διαγνωση..
Πάρε κ μια γνώμη ακόμα από δεύτερο γιατρό να είσαι σίγουρος ότι έχεις αυτό που λες..
Κ οι δερματολογοι άνθρωποι είναι, την έχω πατήσει.. Από τότε πριν περάσω βλέπω την κλινική εικόνα κανω σκαναρισμα στις κοπελιές
Δεν θέλω να ανησυχείς περαστικά..
Πρόσεχε μόνο με αυτά τα δερματολογικα γιατί έχουν δύσκολη διαγνωση..
Πάρε κ μια γνώμη ακόμα από δεύτερο γιατρό να είσαι σίγουρος ότι έχεις αυτό που λες..
Κ οι δερματολογοι άνθρωποι είναι, την έχω πατήσει.. Από τότε πριν περάσω βλέπω την κλινική εικόνα κανω σκαναρισμα στις κοπελιές
Δεν θέλω να ανησυχείς περαστικά..
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
...δηλαδή...επειδή είμαι αμαθής στο συγκεκριμένο...τι μπορείς να αρπάξεις από ένα σεντόνι?...
...μυκητες για παραδειγμα.
...ψωριαση του εφηβαιου
Οταν μπαινεις στο δωματιο,φωτισε με το κινητο σου το σεντονι.Το λεντ του κινητου βγαζει πολλα στη επιφανεια.Επειδη οι σκατογριες στρωνουν το σεντονι με πλαστικη βουρτσα,ουτε καν το αγγιζουν,απο κρεβατι σε κρεβατι παιρνανε διαφορα.Απο ψωλοχυματα και σαλια,τριχες μεχρι σκατα απο την καποτα που γαμουσε πριν κωλο ο εταιρος και την πεταξε στο κρεβατι.Θελει προσοχη φιλαρακι.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Μια χαρα φαινεται.Να φεγγουμε με μπλε led; Με το ασπρο τι να δεις;
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Παίκτη μην τρομάζεις καθόλου! Αρκεί μετά τη συνουσία να πιείς μια fanta με ανθρακικό (την πορτοκαλιά, όχι την μπλε χωρίς ανθρακικό) και είσαι κομπλέ!Αν κόλλας τέτοια απο το σεντόνι τοτε τι μπορείς να κολλήσεις απο απευθείας επαφή. Τρομακτικό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις