Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (34 μέλη και 247 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Φιλοτιμο το Τζενακι στο Πιπινου 118.Με περιποιηθηκε δεοντος.
Αναδουλεια ομως.Οσο ημουν εκει,δεν πατησε ανθρωπος.
Λανα και Τζενη πρωινη βαρδια.

• Like
Αντιδράσεις: vril

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
πολύ καλό δελεαρ και το κωλαράκι....

για μικροτσούτσουνους όμως ε?

ή με την όρεξή της?
Ο φίλος δεν μου απάντησε σε πμ.
Έχω να πάω καιρό με αυτήν γιατί βαρέθηκα το cum και cif και μου δημιουργήθηκε νέο κίνητρο  :erection:
Θα πάρω άδεια από το στρατό να πάω να ρωτήσω γιατί ο Νάσος και ο χχχ μου κρατάνε μούτρα και δεν πάνε να ρωτησουν  >:(

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Φίλε  Bet Rantanplan η Νταϊάνα στο Φυλ 66α κτλ. είναι ρωσόφωνη
και δεν είναι ρουμάνα,
επίσης είναι 21 και όχι 25-28 ετών

Η φάτσα της Ρουμανοφέρνει...Πού το ξέρεις ότι είναι 21;Σου το είπε;Ή είδες διαβατήριο/ταυτότητα;Διότι εμένα μου είπε 20...Κι επειδή οι γυναίκες,πόσο μάλλον οι πουτάνες,κρύβουν πάντα μια πενταετία εκτίμησα το ηλικιακό εύρος από 25-28,λόγω ραγάδων που έχε και δε δικαιολογούνται από τα κιλά της.

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Η νταινα απο μοντελοαλυσιδα ειναι οντος ρωσιδα και ειναι περιριπου στα εικοσιενα κανει και πολυ καλο προγραμα καθαρη δεν βιαζεται με στενο μουνακι και απαλο δερμα μεγαλο φυσικο στηθος που θα το ζηλευανε πολλες της εχω παρει περιπου οχτω φορες και με ντουο δυο φορες με αλινα που και αυτη ειναι υπεροχη ρωσιδα.ξερουν και οι δυο να σε φροντιζουν.τα στανταρακια στην απογευματινη βαρδυα να τα χαιρομαστε πρεπει και να τους φερομαστε σωστα η δουλεια αυτη ειναι λειτουργημα.αμα φερεσαι σωστα και ομορφα στην κοπελα το εκτιμαει και σου φερεται και αυτη το ιδιο.

• Like
Αντιδράσεις: mela33

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Παιδες, μού προεκυψε μια μυκητιαση (δερματικη) και ταλαιπωρουμαι.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ξερω απο ποιο μπουρδελο την αρπαξα, αλλά δεν εχει νοημα να αναφερω.

Απλά, σάς εφιστω την προσοχη:
Τσεκαρετε την κοπελα ΚΑΙ στο δερμα.
Αν δειτε κατι που δεν σας αρεσει, φυλαξτε τον κωλο σας... 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Παιδες, μού προεκυψε μια μυκητιαση (δερματικη) και ταλαιπωρουμαι.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ξερω απο ποιο μπουρδελο την αρπαξα, αλλά δεν εχει νοημα να αναφερω.

Απλά, σάς εφιστω την προσοχη:
Τσεκαρετε την κοπελα ΚΑΙ στο δερμα.
Αν δειτε κατι που δεν σας αρεσει, φυλαξτε τον κωλο σας... 
περαστικά σου  :S αν θέλεις τουλάχιστον γράψε μας έκανες ακαποτο κάτι κανένα γλυφομούνι ή γλωσοφιλο;; ή σε νορμάλ κατάσταση το έπαθες  :huh:  :think: :think:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
περαστικά σου  :S αν θέλεις τουλάχιστον γράψε μας έκανες ακαποτο κάτι κανένα γλυφομούνι ή γλωσοφιλο;; ή σε νορμάλ κατάσταση το έπαθες  :huh:  :think: :think:

Οχι δεν εκανα κατι θεαματικο.

Τελειως απλό προγραμμα...

Αλλά, ετσι κι αλλιως, δεν κολλησα ΣΜΝ.
Κολλησα μυκητες του δερματος, που προκαλουν εξανθηματα και φαγουρα.

Τωρα παιρνω αντιβιωση και αλοιφες.

Λοιπον, εγρηγορση και προσοχη στους μπουρδελιαρηδες!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129

Τυπε 2 φορες απο Αλιονα διδυμου και μια απο βερονικα φ86 να μαζεψεις αντισωματα και εισαι κομπλε... δεν ξανακολας τιποτα. Το αποστειρωμενο προγραμμα βλαπτει την υγεια οπως ειδες.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81

άτυχος δηλαδή  :'( δεν προκαλεσες  την τύχη σου , περαστικά σου  :priest: :priest:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Τυπε 2 φορες απο Αλιονα διδυμου και μια απο βερονικα φ86 να μαζεψεις αντισωματα και εισαι κομπλε... δεν ξανακολας τιποτα. Το αποστειρωμενο προγραμμα βλαπτει την υγεια οπως ειδες.
Μισή φορά με ζανα για πιο οικονομικό πακέτο  :hi:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
Σήμερα το μεσημεράκι πήγαινα καρφωτός για την Αθηνούλα από Φωκαίας 27Β , αλλά επειδή ήταν busy , έκανα μια βόλτα στα πέριξ και πέτυχα την Ηλέκτρα που δεν την είχα πηδήξει ακόμα , στο Φυλής 134Β ....
Λόγω του ότι είχα πολλές καύλες κι ήθελα να πηδήξω έναν κώλο στα γρήγορα , πέρασα στο δωμάτιο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η γκόμενα , αν και καλό κορμί-νέα σε ηλικία  , είναι ψοφίμι απ'τα λίγα....
Τσιμπούκι για γέλια , γλυψαρχίδιασμα μια απ'τα ίδια ....εν τέλει της τον κάρφωσα από πίσω κι έχυσα σχετικά γρήγορα , αφού η κωλάρα της οπτικά τουλάχιστον είναι καύλα ....κι η ίδια δεν είναι κακό παιδί....μάλλον ναυάγιο της ζωής είναι , με πολλά προσωπικά προβλήματα , αλλά από υπηρεσίες 0 !!!!
Μετά από κάνα δεκάλεπτο , ξαναπέρασα μια βόλτα απ'την Αθηνούλα , η οποία με υποδέχτηκε (όπως όλους εξάλλου...) μες την τρελή χαρά και το νάζι.....
Πέρασα στο καθαρό-ανακαινισμένο δωμάτιο , η τσατσά ευγενέστατη και χαρούμενη που το πουτανάκι της , κάνει το ένα δωμάτιο μετά το άλλο και της φέρνει 3 ευρώ το πεντάλεπτο στην τσέπη ....κι όλα καλά....
Η Αθηνούλα λοιπόν , είναι για τα δικά μου γούστα, μια καυλωτική  γκόμενα με μπουτάρες ,βυζάρες , κωλάρα , μουνάρα κι όλα τα συναφή ....
Πρόσωπο επίσης όμορφο....
Ελληνίδα με φιλότιμο , θετική αύρα , με πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, που αμέσως διακρίνεται από κάποιον έμπειρο και πάνω απ'όλα, διάθεση να "σ'εξυπηρετήσει" , να πάει με τα νερά σου και να σε κάνει να νιώσεις , ότι δεν έφαγες φόλα...
Έμεινα ευχαριστημένος με την Αθηνούλα και ευχαρίστως θα την ξανατιμούσα .
Τα μόνα ψέμματα που ελπίζω ότι μου είπε , είναι ότι τα βυζιά της είναι φυσικά...κι ότι είναι απ'τον Πειραιά...
Ναι μεν  είναι φυσικά στην αφή , αλλά στο πλάϊ , την αίσθηση της σιλικόνης , μόνο ίσως ένας παρθένος 13 ετών απ'το Παλαιό Ψυχικό, να μην μπορεί να την καταλάβει....
Μικρό το κακό....

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Υπαρχει τιποτα αξιολογο αυτη την ωρα ατα περιξ? Γνωριζει κανεις?

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Υπαρχει τιποτα αξιολογο αυτη την ωρα ατα περιξ? Γνωριζει κανεις?
η νύχτα είναι μειων γενικά λίγα  πράγματα ένα από τα λίγα που αξίζουν είναι η Άννα φ56 ,στοντιοτελο Λιοσίων 73 συνήθως έχει 2-3 κοπέλες, Κολωνού 27 ισόγειο μια Βραζιλιάνα μέτρια προς καλή αυτές είναι 3 προτάσεις από μένα

DreamerRE

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Μια ερωτιση για τους αμπειρους του χωρου..κυριως των στουντιο... βραδυνη ιασωνος 46 στο μεσσαιο ειναι μια βικυ που κατι μου λεει.. μελαχροινη με λιγα τατου.. ρουμανα μαλλον ετσι λιγο πεταχτουλα.. ειπε οτι εργαζεται απογευμα σε στουντιο αλλα οσο και να ρωτησα δε μου ελεγε παρα μονο να της δωσω το τηλ μου να με περνει εκεινη. Φυσικα αρνηθηκα αλλα σκαλωσα τωρα. Γνωριζει κανενας σε πιο στουντιο αναφερεται??

• Like
Αντιδράσεις: vril

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
τώρα live

Αχιλλέως 48 Λίζα (2-3 μέρες στον οικο) μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μαραθωνος 59 Αννα(2-3 μέρες στον οίκο) μελαχρινή μαυριδερή παχουλη με 1.5-2αρι βυζι 3-4μικρα τατουάζ , απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Μαραθωνος 59α Γιάννα καστανοξανθη κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βιργινιας Μπενάκη 31  Μαριάννα ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Παιανιεων 24 Ζαννα στο δωμάτιο το βασιλικό τσιμπουκι...
Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Νικόλ η μελαχρινή λεπτή πιτσιρικά με το στητο βυζακι, με πρωκτικο.
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Αλεξία η ξανθιά ψηλή μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Κατερίνα η ξανθιά χοντρουλα Πολωνεζα με 3αρια βυζια, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Ιωαννίνων 3 κάτω Άννα η δεξί ξανθιά μιλφ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κατά το δοκούν κωλαράκι.
Ιωαννίνων 3 πάνω Ζωή η ξανθιά Ελληνίδα μιλφ από τα Γιάννενα, λεπτή με μικρό βυζι, στα 15 ευρώ ελεύθερο στοματικό στα 20 ευρώ μπορείς και τελειωτικό στο σώμα ενώ στα 30 ευρώ μισή ώρα με δύο εκτονωσεις.
Ιωαννίνων 5 Ντανα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αδερφέ μου σχετικά με {Ιωαννίνων 3 πάνω Ζωή} πρωκτικό παίζει στο μενού ;;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom