Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (25 μέλη και 240 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Τα μαγαζια σχεδον ολα εχουν κανει ανακαινισεις και ειναι ποιο καλα και καθαρα απο παλια.

Φυλης 109 οροφος κ' Φυλής 81.Ανακαινισμενα,καθαρα,με ντουσιερα και πετσετουλα σφραγισμενη.
Σε περιπτωση που δεν το εχουμε παρει γραμμη,το εικοσαρικακι σε ευρω που καιμε τωρα σε σχεση με τα 2000 δραχμες ή και δυομιση σε ορισμενα σπιτακια που διναμε στο παρελθον,αντιστοιχει σε αυξηση περιπου 250% ή και περισσοτερα αν λαβουμε υπ'οψη και το 1500αρικακι δραχμες με το 10αρικακι για την Μεταξουπολη.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Οι ιδιοκτητες των οικων καλο ειναι να συναιτησουν τις πουτανες στην παροχη υπηρεσιων και ακομα να ξοδεψουν κανα φραγκο απο το καταπιστευμα τους για την ανακαινηση των επιχειρησεων τους.Στην τελικη,απο εμας τους αγαμητους ζουν.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Φυλης 109 οροφος κ' Φυλής 81.Ανακαινισμενα,καθαρα,με ντουσιερα και πετσετουλα σφραγισμενη.
Σε περιπτωση που δεν το εχουμε παρει γραμμη,το εικοσαρικακι σε ευρω που καιμε τωρα σε σχεση με τα 2000 δραχμες ή και δυομιση σε ορισμενα σπιτακια που διναμε στο παρελθον,αντιστοιχει σε αυξηση περιπου 250% ή και περισσοτερα αν λαβουμε υπ'οψη και το 1500αρικακι δραχμες με το 10αρικακι για την Μεταξουπολη.

Είναι όμως και η αγοραστική δύναμη του νομίσματος άλλη. Λίγο πριν το ευρώ με 10.000 έκανα ψώνια εβδομάδας. Τώρα 30 ευρώ, για μένα μόνο, χαλάω κάθε δύο μέρες.

• Like
Αντιδράσεις: vril
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αλλη οικονομικη κατασταση τωρα αλλη πριν 10  χρονια η πεντε χρονια   

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Είναι όμως και η αγοραστική δύναμη του νομίσματος άλλη. Λίγο πριν το ευρώ με 10.000 έκανα ψώνια εβδομάδας. Τώρα 30 ευρώ, για μένα μόνο, χαλάω κάθε δύο μέρες.

Σιγουρα.Αλλα βασει του ισοζυγιου και αναλογικα σε επιπεδα βασικου μισθου τοτε-τωρα,αναλογικα ειμαστε μια η αλλη.

Terry181

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Εχουν φυγει πολλες κοπελες ναι η τζωρτζια δουλευει

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Σε ποιους οικους εχετε εντοπισει καμερες μεσα στο δωματιο;

• Like

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Η Τζωρτζια στο Διδύμου 7 δουλεύει κανονικά; Έχω και καιρό να διαβάσω κριτικές και σχόλια για τη συγκεκριμένη κοπέλα
Πριν 2 βδομάδες δούλευε κανονικά.

Σε ποιους οικους εχετε εντοπισει καμερες μεσα στο δωματιο;
Μέσα στο δωμάτιο δεν έχω δει πουθενά, και μου φαίνεται παράλογο/παράνομο να έχει μέσα κάμερες.

Επίσης αν:
-Περάσει κάποιος από μετάξι και βολτάρει από Κωλονού 15 για Ρίτα ας σφυρίξει πρόγραμμα/βάρδια σχολιασμό εμφάνισης

-Η Αντζελίνα η λεπτή πιπίνα από το Φυλής 71 που είχε το δερματικό, θα βοηθούσε πολύ να λέγαμε που ακριβώς υποτίθεται ότι το είχε ώστε να ξέρουμε που να εστιάσουμε στο σαλονάρισμα, και αν το έχουν επιβεβαιώσει από 2 άτομα και πάνω (υπάρχουν και οι κακοπροαίρετοι)
Εγώ μια φορά πρόσφατα που τσάρκαρα μια χαρά μου προέταξε την κωλάρα της και δε πρόσεξα κάτι. Θα ήθελα να το επιβεβαιώσω βέβαια μιας και την έχω στη λίστα μου.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αυτη η τζωρτζια απο διδυμου εχει περιεργη σωματοδομη, εχει ανοιχτη λεκανη χωρις να εχει ομως καθολου παραπανω κιλα... παρολα αυτα μ αρεσει.....στο δωματιο πολλοι λενε οτι ειναι φόλα, αλλα εγω δεν εχω περασει κι ασχημα μαζι της....μια υποτονικοτητα γενικα την εχει, αλλα νομιζω οτι ετσι ειναι το στυλ της (κι απ τον τροπο ομιλιας της κτλ)

στο 7β που την πετυχαινα μεχρι και πριν 3 βδομαδες, το τελευταιο διαστημα δεν ανοιγει

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Μέσα στο δωμάτιο δεν έχω δει πουθενά, και μου φαίνεται παράλογο/παράνομο να έχει μέσα κάμερες.

Το Φ200 εχει σιγουρα μεσα καμερα φατσα στο κρεβατι κιολας να φαινεται καλα καλα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 160222

Επισκέπτης
Το Φ200 εχει σιγουρα μεσα καμερα φατσα στο κρεβατι κιολας να φαινεται καλα καλα.
Μόλις την δεις, ντύνεσαι και την κάνεις. Όμορφα και απλά!
Εμένα στο Εξηκίου 18, το μεσαίο, μου είχε πει κοπέλα ότι το μεγάλο δωμάτιο με τη ντουζιέρα  έχει κάμερα.
Ας ενημερώσουν όσοι ξέρουν κάτι  για οποιοδήποτε σπίτι.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Σήμερα 6.15 το πρωί στο Ιάσωνος 10 ισόγειο ηταν η Νάταλι απο Μολδαβία,  μπηκα,πεταμενο δεκάρικο, το κοριτσι εχει ψυχολογικά η κάποιος την είχε τσαντισει.......για να ρεφαρω πηγα στο διπλανό στο Ιάσωνος 2 όροφος που ηταν η Σύλβια, Ρωσίδα ψηλή με πιασιματα που μου άρεσαν, γύρω στα 50.Καλη συμπεριφορά και καλό γαμησι με ξεσκουφωτο τσιμπούκι,  2 στάσεις στα τέσσερα και ιεραποστολικά που έχυσα. Θα την ξαναπάρω.

• Like

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
τώρα live

Διδυμου 27 Αλιονα ξανθιά μιλφογκιλφ κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι και Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα μιλφ με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, οι συγκεκριμένες κάνουν και λεσβιακο με 50 ευρώ, αξίζει το έχω δοκιμάσει για μισή ώρα φιλιά απ όλους γλυψιματα απ όλους διπλό τσιμπουκι πολύ καλό ειδικά της Αλιονας και φυσικά χυσιμο στο στομα και τον δύο με αυτές να συναγωνιζονται ποια θα ρουφήξει τα πιο πολλά.
Διδύμου 22 Καρολίνα ξανθιά παχουλη πιτσιρικά, με ελεύθερο στοματικό. πιτσιρικά
Διδύμου 20 Άννα ξανθιά λεπτή μαυρισμένη μιλφ με μικρό σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 18 Αλιονα ξανθιά γκιλφ παχουλη με σικικονατες τορπίλες, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σε στόμα σώμα.
Διδύμου 18 υπόγειο Σοφία/Ελένη η Βουλγάρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Διδύμου 16 Αλινα μελαχρινή μιλφ χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 8β Λίλιαν ξανθιά μιλφ κανονικό σχετικά σώμα με 2αρι βυζι
Διδύμου 8α κλειστό.
Διδύμου 7 δεξιά Τζωρτζιαννα στο δωμάτιο η κοπέλα με τα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 αριστερά Νανσυ ξανθιά το μαλλί πλεξούδα, ολόγυμνη στο σαλόνι κανονικό σώμα κωλαρα και 2.5αρι σχεδόν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54 όροφος Νικόλ ξανθοκαστανη κοντουλα κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 54 ισόγειο Ορορα ξανθιά μαυρισμένη με πιασιματακια γυαλάκια και 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 56 Τατιάνα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Νταϊάνα μελαχρινή κορμαρα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Συλβια μελαχρινή με νταρντανε σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φυλής 72 Αρινα ξανθιά κανονικό σώμα με ελεύθερο στοματικό για τους Έλληνες νορμάλ για τους ξένους.
Φυλής 74 αριστερά Χριστίνα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
αυτη η τζωρτζια απο διδυμου εχει περιεργη σωματοδομη, εχει ανοιχτη λεκανη χωρις να εχει ομως καθολου παραπανω κιλα... παρολα αυτα μ αρεσει.....στο δωματιο πολλοι λενε οτι ειναι φόλα, αλλα εγω δεν εχω περασει κι ασχημα μαζι της....μια υποτονικοτητα γενικα την εχει, αλλα νομιζω οτι ετσι ειναι το στυλ της (κι απ τον τροπο ομιλιας της κτλ)

στο 7β που την πετυχαινα μεχρι και πριν 3 βδομαδες, το τελευταιο διαστημα δεν ανοιγει
...μπα...άλλο ήταν το στυλ της...αλλά μετά από 6 χρόνια...θα έρθει και η υποτονικότητα...αναπόφευκτα...

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Ξέρουμε τίποτα για μια κοπέλα δανα Ιωαννίνων 5α?

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81

Συνημμένα

• my_ural_51.jpg
    my_ural_51.jpg
    329,1 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασμα πριν λίγο από Αχιλλέως & Μαραθώνος μετα από πολύ καιρό στο γωνιακό δύο καινούργιες κοπέλες όπως μου η υπηρεσία μια Ειρήνη με κάστανα μακριά μαλλιά μέτριο σώμα γεματουλα μέτρια φάτσα και μια μελαχρινή ψηλή νταρντανα αδιάφορη εντελώς τίποτα σκέτο χάσιμο χρόνου η βόλτα από εκεί μοναδικοί παρόντες κάποιοι Πακιστανοί
Στο παραδίπλα η παλαιά καραβανα Γιάννα και εκεί είδα Πακιστανό να βγαίνει από το δωμάτιο στο μεσαίο δεν μπήκα
Τα μαγαζιά αυτά πλέον έχουν ξεπέσει τελείως απορώ γιατί υπάρχουν ακομα και θέλουν 20€ο

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μπαίνοντας κολ.  27 ισόγειο βλέπω τον ΝΑΣΟ να βγαίνει έχοντας πάρει κορινα  :fuck2:, με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
Θα ακολουθήσει κριτική  :headbaning2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom