Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (7 μέλη και 133 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέμπτη 22.03.2018

Το πρωϊ στο Αγκύρας 12α ήταν η ρωσίδα Άννα
ψηλή με βυζάρες, με ωραίες μεγάλες ρώγες
μπουτάρες, χειλάρες,  μουνάρα καβλωτική.
Τα κατσαρά μαλλιά της την κάνουν πολύ σέξυ ! :rockon:
Μήπως είδες μια Αλίσα και Μιλφ φόλα στο δωμάτιο που είχε εμφανιστεί πριν κάνα δίμηνο μαζί με μια καινούργια πιο νέα την Τζένη μελαχρινή
Γιατί η Άννα δεν ήταν εκεί σήμερα δούλευε στο εταίρο μαγαζί Πιπίνου 118

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Μήπως είδες μια Αλίσα και Μιλφ φόλα στο δωμάτιο που είχε εμφανιστεί πριν κάνα δίμηνο μαζί με μια καινούργια πιο νέα την Τζένη μελαχρινή
Γιατί η Άννα δεν ήταν εκεί σήμερα δούλευε στο εταίρο μαγαζί Πιπίνου 118

Την Τετάρτη το πρωί ήταν η Άννα στο Αγκύρας 12α

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Πέμπτη μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Κορινάκι. Ο καλός τσάτσος Κωνσταντίνος με άφησε να μπω δεξιά στο χωλ πριν το κουζινάκι για να τη δω (αφού δεν έβγαινε εκείνη) με κίνδυνο, όπως μου είπε, να φάω κανένα γεμάτο μπουκάλι νερό στο κεφάλι. Τελικά το Κορινάκι, αφού έγινε έξαλλο και με διαολόστειλε όπως πάντα, μου πέταξε απλά κάτι άδεια χάρτινα κουτιά. Τη λατρεύω.

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Μόνικα και Νατάσα.
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Γιούλια. Υπέροχη όπως πάντα.  :smitten:
τώρα εδώ που τα λέμε τα θελες κι εσύ να τ ακούσεις την προκαλείς συχνά σε προηδοποίησε και ο τσατσος και πήγες να προκαλέσεις την τύχη σου  :grin:  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τιμησα κι εγω πριν λιγο την Skinny Tania απο Φ86Β.

Πολυ χαριτωμενο αδυνατουλικο κοριτσακι αν και λιγο ψυχρη μεσα και εξω απο το δωματιο.
Συνισταται για οσους προτιμουν πετιτ σκινυ κοριτσακια.
Δεν μαρεσε το σουλουπι της και δεν περασα..ηταν και ψυχρη στο σαλονι...τελικα καλα διαισθανθηκα πωε θα θα ηταν και μεσα..Σκευτομε να δοκιμασο την τζενη απο φωκαιας17β..λενε πως ειναι μουναρα..ας ειναι και λιγο ψυχρη τουλαχιστον θα ειναι κατι διαφορετικο...Αν ειναι μουναρα γιατι εχω και περιεργα γουστα

• Like
Αντιδράσεις: vril

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Ακόμα πρωινή δουλεύει ή άλλαξε;;; γιατί εδώ βλέπω παλιότερες ενημερώσεις ότι δούλευε απόγευμα πρόσφατα και σήμερα είδα ότι ήταν η Αννυ  πρωί

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Για αυτους που ρωτησαν... Στο αγκυρας ηταν η αλισα κ η τζενη το πρωι..

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
3 καταθεσεις αυτες τις ημερες :heavymetalbig:
1) Αλινα απο ιασωνος 2 αρ.,μετριο προσωπο, μαυρα μαλλια,βυζαρες και παχουλη απο Ρωσσια. Στο δωματιο παρα την 0 επικοινωνια γιατι μιλαει μονο ρωσικα ειχε συμμετοχη με προκατ ισπανικο και καλη πιπα σε 2 στασεις,αρχικα εγω ορθιος και μετα ξαπλωμενος. Στην συνεχεια ιεραποστολικο οπου στην αρχη εδειχνε να πιεζεται ,μετα εδειχνε να της αρεσει αφου με πιεζε να μπω πιο πολυ μεσα της και ηρθαμε τοσο κοντα που ανταλλαξαμε φιλια. Εκει η κοπελα τελιωσε και μου χαμογελασε και αναστεναξε χαρουμενη. Στην συνεχεια ανεβηκε πανω μου οπου αρχικα να δινω πονο και την Αλινα να βογγαει και στην συνεχεια να παιρνει το πανω χερι και να βαζει τις βυζαρες τις στο προσωπο μου. Εκει μετα απο λιγο εχυσα με την κοπελα να μενει μεχρι να στραγγιξω.
Γενικα μια παρουσια που σου φαινεται αρχικα μετρια και μονο για βυζολαγνους, μεσα αποδειχτηκε καλυτερη παρα την μηδενικη επικοινωνια. Η τσα2 ειναι απατεωνησα αλλα αυτο θα το πω στην κριτικη αν και οποτε γραψω.
sorry Ιάσωνος 1Β είναι :S :s&m_1:

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Γνωρίζει κανένας άμα η Βερονικα από Φυλης 86 έχει ωραία ποδια και είναι δεκτική στην ποδολαγνια? Ευχαριστώ

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.203
Πόντοι
1.936
Για αυτους που ρωτησαν... Στο αγκυρας ηταν η αλισα κ η τζενη το πρωι..

προτείνονται και τα δύο τεμαχια ευχάριστα με σαφή προτίμηση στο Τζενακι που εκτός νεότερο και φρεσκαδουρα είναι και τίμια επιλογή.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.203
Πόντοι
1.936
.....Πώς τη λέγανε εκείνη την σπυριαρα στο Φ86 όροφο που δούλευε με την Βερόνικα και την Άννυ?Έπαθα μπλακ άουτ...

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Ξερει κανενας φιλος τωρα πρωινη βαρδια στο αχαρνων 85 η τσατσα ειναι αυτοι με τα γιαλακια που ειναι και απογευμα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Μπήκες ή απλά την είδες;Πώς είναι μετά από καιρό που λείπει;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
απλά την είδα, αλλά μαζί με την μαιρη από αχαρνων είναι στα υπόψιν

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Διδύμου τώρα
16 αλινα μελαχρινή υπερτροφαντη
18 πάνω Μαρία στο δωμάτιο φουλ πρόγραμμα
20 σονια δεν είχε έρθει
22 συλβια Ρωσίδα ξανθιά πολύ περίεργη φάτσα, αλλά ωραίο σώμα, τα πάντα εκτός πρωκτικου
Να σημειωθεί πως στόχευα για Μαριάννα που ενίοτε κάθετε διπλοβαρδια ή μήπως την προλάβαινα πριν την σκατζα βάρδιας αλλά ανεπιτυχώς, έφυγε λόγω κόπωσης. Έχει γυρίσει και θα συνεχίσει κανονικά πρωινή.
7β τζωρτζια η μουναρα με τα τατουάζ, πολύ όμορφη, με τέλεια κατανεμημένα ελάχιστα παραπανίσια κιλά σε απλό πρόγραμμα
Στο απέναντι δεν είχε ανοίξει. Άσχημο τρόπο η τσατσά να με ενημερώσει για το ότι το κάτω φως ήταν κλειστό..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom