You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
τίποτα νεώτερο την Κυριακή που πέρασα ήταν 2 άλλες πολύ κατοτερες :S περιμένουμε να κάνουμε ανάσταση όταν της τελειώσουν τα φράγκα θα φανείΕχει περασει κανεις απο Κολωνου 15 προσφατα;
Εχουμε καμμια ενημερωση γα την Ντορινα;
Φευγω απο την Αθηνα στο τελος του μηνα και θα ηθελα να την περασω αλλο ενα χερακι πριν φυγω.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Ολοι θα γερασουμε καποια στιγμη.Το μονο σιγουρο.Πρεπει ομως να εχουμε γνωθι σαυτον! Να ειμαστε ρεαλιστες!νομίζεις ότι δε θα γίνεις μπαρμπάδι ποτέ, ε;
πχ Δεν μπορει ο αλλος να ειναι 50 , 60 χρονων κοιλαρας φαλακρας κτλ και να θελει το πιπινακι να ειναι vfm μαζι του!!! χαχα
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Την Κυριακή έγινε η επίσκεψη αλλά τώρα βρήκα το χρόνο να γράψω εντυπώσεις. Για την Τάνια την skinny πιπινα ο λόγος. Λόγω γνώσης ρωσικών η εμπειρία μου μπορεί να διαφέρει από αυτή άλλων. Είσοδος της στο δωμάτιο όπου μετά από βροχή κοπλιμεντων από μέρους μου το μωρό άρχισε να χαμογελά πλατιά και να δείχνει πιο άνετη. Την πήρα τρυφερά αγκαλιά και αρχίσαμε να γλωσοφυλιομαστε ενώ το χέρι μου έτριβε την κλειτορίδα της. Την οδήγησα στο κρεβάτι αφού την εγδυσα και την έφερα σε στάση 69 γλυφωντας την ενώ εκείνη με πιπωνε με αρκετή μαεστρία. Το μουνακι της υγραίνεται εύκολα και με λίγη προσπάθεια τα μουνοζουμα σου δροσίζουν το στόμα. Της τον εχωσα μαλακά σε ιεροποστολικη στάση ψιθυρίζοντας της γλυκολογα στο αυτί ενώ εκείνη με είχε αγκαλιάσει με πάθος βγάζοντας όμορφα βογγητα. Την πήρα αρκετή ώρα σε αυτή την στάση καρφώνοντας την το τελευταίο διάστημα δυνατά πράγμα που την έκανε να βγάλει κραυγές ηδονής ενώ το μουνακι της πάλλονταν γύρω από το καβλι μου. Έβγαλα την καποτα και την έχυσα στο στόμα όπου και τον στραγγιξε τελείως. Αποχαιρετισμός με γλωσοφιλο και υπόσχεση από μέρους μου για σύντομη επανάληψη της επίσκεψης. Ενδείκνυται απολύτως για όσους αρέσκονται σε λεπτεπίλεπτα μωρά με gfe τάσεις. Καλό απόγευμα σε όλους
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα..
Θέλω τις γνώσεις σας..φιλαράκι πήγε σε εκδιδομένη επι της κολονου..θα το πω ψυχρά κολονου 27 φωτεινή αδύνατη βραδινή βάρδια και το έβαλε Μονή της ακαποτα..
Σε μένα δεν το εχει κάνει ποτε..
Τελικά δικιο είχαν οι συνοδοιπόροι μας mitsos147 κ skatakis..κ άλλοι που το ανέφεραν..
Τι γνωρίζουμε για αυτη τι παίζει;εχει κάποιο ΣΜΝ κ δεν την νοιάζει;ειναι ελαφρόμυαλη το κάνει απο άγνοια;
Ενα δευτερόλεπτο έμεινε μεςα στο Μουνί μόνο το κεφάλι να κολησε κανα παράσημο;
Περιμένω τις γνώμες σας-γνώσεις σας..
Θέλω τις γνώσεις σας..φιλαράκι πήγε σε εκδιδομένη επι της κολονου..θα το πω ψυχρά κολονου 27 φωτεινή αδύνατη βραδινή βάρδια και το έβαλε Μονή της ακαποτα..
Τελικά δικιο είχαν οι συνοδοιπόροι μας mitsos147 κ skatakis..κ άλλοι που το ανέφεραν..
Τι γνωρίζουμε για αυτη τι παίζει;εχει κάποιο ΣΜΝ κ δεν την νοιάζει;ειναι ελαφρόμυαλη το κάνει απο άγνοια;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Δεν τον ρωτησε ? Ετσι απλα του τον επιασε και τοβαλε μεσα της?Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα..
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.231
- Πόντοι
- 1.936
Μαλλον γουσταρε η κοκκαλιαρα.Απλα να μην γινεται συνηθεια γιατι οπως καταλαβαινεις αγαπητε τα ακαποτα εχουν και επιπτωσεις.Απο απλο ΣΜΝ εως οροθετικο και δεν συμμαζευεται.Γενικως καλο ειναι με τις κοινες να αποφευγονται αυτα.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
φιλαράκι πήγε σε εκδιδομένη επι της κολ.. θα το πω ψυχρά φωτεινή αδύνατη
βραδινή βάρδια και το έβαλε Μονή της ακαποτα.. Σε μένα δεν το εχει κάνει ποτε..
Περιμένω τις γνώμες σας..
Συνημμένα
Bourdelakias 79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Αιώνια του ή μνήμη.
μεσημερακι περασα απο την ολγα, τροφωνιου 13.. μετα απο κριτηκη συναγωνιστη, προτεινεται για γκιλφακιδες τα κανει ολα και δν βιαζεται, ο χωρος κλασσικο ρδελομπου δλδ πολυ χαμηλος φωτισμος, θελει αρκετο χρονο να συνηθισουν τα ματια σου και ελαχιστα ακαταστατος... περασα μετα και απο φωκαιας 17β στην τζενη απλα να να την τσεκαρω. Υπερεκτιμημενη ομορφια θα ελεγα οντως ψιλη, επιβαλεται στο μελλον μια συνερευση μαζι της να εχω ολοκληρωμενη αποψη
Στο ρωσιδομάγαζο Ιάσονος 46 όροφος η ξανθιά Νατάσα με καλό κορμί και η μελαχρινή Μαρία από το Φυλής 109 στο δωμάτιο και άλλο ένα σε αναμονή.
Στο Κολωνού 30 πάνω επέστρεψε η ξανθιά Ντάνα η νταρντάνα μετά από τρίμηνη απουσία,κεφάτη και ορεξάτη,φχαριστήθηκα πάλι γαμήσι! Δουλεύει επίσης και η μελαχρινή παλιά καραβάνα Κρίνα.
Στο Κολωνού 30 πάνω επέστρεψε η ξανθιά Ντάνα η νταρντάνα μετά από τρίμηνη απουσία,κεφάτη και ορεξάτη,φχαριστήθηκα πάλι γαμήσι! Δουλεύει επίσης και η μελαχρινή παλιά καραβάνα Κρίνα.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.812
- Πόντοι
- 41.129
Αντισώματα
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Συναγωνιστη, και σε εμενα το ειχε κανει αυτό το σκηνικο. Ηταν ξαπλωμενη πανω μου, και πηγε να το βαλει μονη της, χωρις να με ρωτησει Ευτυχως προλαβα και την εβγαλα, προτου μπει μεσα το κεφαλακι του πουτσου μου. Ειχα προειδοποιησει μαλιστα τους συναγωνιστες, ότι πλεον η Φωτεινη εχει ξεφυγει τελειως, γιατι ενώ παλια δεν εκανε κινηση από μονη της, τωρα πλεον αποζητα το ακα γαμησι. Επισης ειχα τονισει το γεγονος ότι και η Λυδια που εργαζεται τα πρωινα στον ιδιο οικο κανει τα ιδια, με τη διαφορα ότι αυτή δεν κανει κινηση από μονη της, αλλα το δεχεται όμως αδιαμαρτύρητα το ακα γαμησι Προσοχη συναγωνιστες, δεν παιζουν με αυτά :coolcondom:Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
προσοχη με τετοια δεν καταστρεφουμε την ζωη μας για την ηδονη
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Οντως είχες προειδοποιήσει για Λυδια κ φωτεινή..σου οφείλουμε όλοι ενα ευχαριςτω..
Ίσως να το κάνει για τα χρηματα να τα χρειάζεται..
για να εχει πελάτες κ να παίρνει αψήφιστα τον κίνδυνο..
η να μην εχει την αντίληψη να το καταλάβει..
Ίσως να το κάνει για τα χρηματα να τα χρειάζεται..
για να εχει πελάτες κ να παίρνει αψήφιστα τον κίνδυνο..
η να μην εχει την αντίληψη να το καταλάβει..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πρεπει και οι δυο πλευρες να προσεχουν και κοπελα και πελατης
Παρόμοια θέματα