ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
αλλα οταν εχεις οικογενεια και κοπελα προσεχεις να μην κανεις βλακιες με ακαποτα γαμησια
νομίζεις ότι δε θα γίνεις μπαρμπάδι ποτέ, ε;
Δεν το ρώτησε καθόλου το έτριβε ο ίδιος κλειτοριδικα..
Κ με μια ανασηκωση της μέσης της που έκανε η ιδια το έβαλε μεσα..
Ειμαι κ εγώ πελάτης της δεν έκανε κίνηση ποτε τέτοιου ειδους κίνηση..
εβελινα αχαρνον 85 εγγυγση!Παικταράδες αύριο νωρίς το μεσημέρι θα κατέβω πλατεία Βικτωρίας για κάτι δουλειές και με την ευκαιρία θέλω να αδειάσω με ένα καλό στοματικό.
Οι προτάσεις σας ευαγγέλιο και ευχαριστώ προκαταβολικά.
εβελινα αχαρνον 85 εγγυγση!
εφαγε μπαν επειδη βριζοταν σε επιπεδο πεζοδρομιου με ενα αλλο μελος για μανες και σπιτια...τωρα ποιος τον ξεκινησε τον καυγα δεν ξερω,τον τσιγκλανε συνεχεια δυστηχως,τους χαλαει που ειναι στανταρ ενημερωτης ..ελα χριστε μου,να ζηλευουν καποιον επειδη ειναι καλος στης ενημερωσεις...Που πήγε ο digweed?
Συναγωνιστη, την Εβελινα δεν την εχω δοκιμασει. Σε συγκριση ας πουμε με την Πωλινα της Καλυμνου, κανει ακομα καλυτερη και πιο βαθεια πιπα ?/Ίσως η καλύτερη πίπα αυτή τη στιγμή στα πέριξ.
Λοιπόν επειδή κάποιοι κάνουν λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα τις τελευταίες μέρες με την απουσία του Digweed και προσπαθούν να το περάσουν στο ντούκου σαν να μην τρέχει κάτι,
Ας πούμε ότι εγώ είμαι ο περίεργος που το παρατηρώ και με έχει χαλάσει τόσο..
Θα ήμουν λάθος αν έλεγα ότι ένα μεγάλο ποσοστό μπαίνει ακόμα κ σήμερα στο νήμα με την ελπίδα να ξαναδιαβάσει ενημέρωση του Digweed?
Θα ήμουν λάθος αν έλεγα ότι πάρα πολλοί έχουμε χάσει το ενδιαφέρον μας στο thread?
Θα ήμουν λάθος αν έλεγα ότι κατ'επέκταση πολλοί θα έχουν χάσει και την ίδια όρεξη που είχαν στο σπόρ;
Θα ήμουν λάθος αν έλεγα ότι αυτό θα φτάσει σε σημείο να βλάψει μέχρι και τους τζίρους των μαγαζιών αν συνεχίσει έτσι;
Με όλο το σεβασμό στα παιδιά που ενημερώνουν τελευταία,
Το κενό είναι τεράστιο εδώ και τόσες μέρες και όλοι περιμένουμε να γίνει κάτι γι'αυτό..
α και να μην ξεχνιόμαστε.
Τρείς μέρες τώρα έχει σουρώσει ατάιστο το νήμα.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ DIGWEED ΤΩΡΑ !!!!
.............Ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο μετά από τον απίστευτο φόρτο εργασίας αλλά και εντατικών προπονήσεων ήθελα κάτι παρακμιακό .
Ώρα 02.55 πήγα Μετάξι ...... όπου είχε χτυπήσει "συναγερμός" και αρκετά ήταν κλειστά .
Ήθελα Κολ. 27 Φωτεινή .... μαύρο σκότος. Πόρτα ανοιχτή αλλά πίσσα. Στα 30ρια ήταν μια τσατσά έξω με 2 άτομα....
Πήγα είδα Τατιάνα Ι36 γέλασα έφυγα ....
Ανέβηκα Μ.Α 22 και έσκασε μύτη ένα granny Λήδα .Τα πάντα όλα λέει η τσατσά .
Δε γαμιεται , παρακμή ζήτησα .
Η Κα Λήδα είναι για ερμερακληδες .υπ
Κάνει καλό τσιμπούκι αφού ρωτήσει πρώτα : με καποτ ή χωρίς καποτ ?????????
Η χροιά της φωνής της είναι άκρως καβλωτικη πάντως .
3η βάρδια . Ξανθιά 2.1/2 βυζί πεσμένο καλό μουνι σε αίσθηση , ανταπόκριση πολύ καλή
Δεν το κλαίς το 10€ .
Είπαμε ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ...
τα σέβη μου .
Θα ήμουν λάθος αν έλεγα ότι αυτό θα φτάσει σε σημείο να βλάψει μέχρι και τους τζίρους των μαγαζιών αν συνεχίσει έτσι;
Αυτή της η ατάκαΞημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο μετά από τον απίστευτο φόρτο εργασίας αλλά και εντατικών προπονήσεων ήθελα κάτι παρακμιακό .
Ώρα 02.55 πήγα Μετάξι ...... όπου είχε χτυπήσει "συναγερμός" και αρκετά ήταν κλειστά .
Ήθελα Κολ. 27 Φωτεινή .... μαύρο σκότος. Πόρτα ανοιχτή αλλά πίσσα. Στα 30ρια ήταν μια τσατσά έξω με 2 άτομα....
Πήγα είδα Τατιάνα Ι36 γέλασα έφυγα ....
Ανέβηκα Μ.Α 22 και έσκασε μύτη ένα granny Λήδα .Τα πάντα όλα λέει η τσατσά .
Δε γαμιεται , παρακμή ζήτησα .
Η Κα Λήδα είναι για υπερμερακληδες .
Κάνει καλό τσιμπούκι αφού ρωτήσει πρώτα : με καποτ ή χωρίς καποτ ?????????
Η χροιά της φωνής της είναι άκρως καβλωτικη πάντως .
3η βάρδια . Ξανθιά 2.1/2 βυζί πεσμένο καλό μουνι σε αίσθηση , ανταπόκριση πολύ καλή
Δεν το κλαίς το 10€ .
Είπαμε ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ...
τα σέβη μου .