amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Χρόνια Πολλά φίλε xilnik πάντα τέτοια .
Με το που ειδα την κοπελα αρχισε να βαραει το γαμωκινητο κι εφυγα στο φτερο για να το σηκωσω!Αν υπαρξει payday today θα γινει περαιτερω ενημερωσηπες μας και τα προγράμματα ... μας ανάβεις με τον τέλειο βραζιλιάνικο κώλο και μετά ...
Τα τίμησες δεόντως τα "γενέθλια" σου φίλε!Σημερα μεσημερι
Φυλης
134α,τανια,καταθεση,αργο,τρυφερο,ερωτικο σεξ,σαν να ειμαι με την κοπελα μου η’ με μια κοπελα που εχω γνωρισει σ ένα μπαρακι και μετα παμε στο σπιτι μου να το γιορτασουμε,πολύ ωραια
Φυλης 200, η μαργαριτα μου,ξανα καταθεση η οποια διηρκεσε σιγουρα 20 λεπτα
Και που ηταν καταπληκτικη
Συμπερασματικα μια πολύ ωραια βολτα σημερα στη φυλης,αν και ειχα καταθεσει στην τανια ειχα ορεξη για βολτα και ενημερωση και πραγματικα την ευχαριστηθηκα
Κλεινοντας θα ηθελα ν αφιερωσω ένα τετραστιχο στα κοριτσια με τα οποια συνευρεθηκα και με τα οποια περασα υπεροχα
Εισαι υπεροχη νομιζω μου ταιριαζεις
Και ας διαφερουμε λιγακι στα σημεια
Ισως να είναι και αυτό που με τρελαινει
Και που με κανει να σου εχω αδυναμια
πολιμιχανε και πολιταξιδεμενε οδισεα τισ γκαυλασ για μια ακομα φορα ταξιδευσεσ στο μεταξοτο νισι τον ατιθασον σειρινον οι οποιεσ με το γλικοφονο καιι ερεθιστικο τουσ τραγουδι σε παρεσειραν να καταθεσεισ τον οβολο σου!Και τα δικά μου σέβη στον εορτάζοντα xilnik!
Σημερινή μεσημεριανή καταδρομική σε τρία μόνο σπίτια λόγω πίεσης χρόνου: Ιάσωνος 19Α η χοντρούλα Καρίνα* με στριπο-πάπουτσα (πρώτη φορά τη βλέπω με δαύτα). Φρεσκοβαμμένο το μαγαζί και μέσα τα δωμάτια θεοσκότεινα και με air-condition στο ζεστό! :S Συνθήκες σάουνας. Για πορνο-κομμάντος και μόνο τα μπουρδελάκι.
Απέναντι στο 20Α η Χριστίνα (αν θυμάμαι καλά) η αδυνατούλα των 15€ που ήταν στο Κεραμεικού 15Α.
Αγίου Πέτρου η Άννα πάρα πολύ καλή! Ακολουθεί κριτική σύντομα...
*την έχω πάρει πολλές φορές, αλλά σήμερα ήταν η τελευταία! Ούτε να την ακουμπήσεις δεν αφήνει καλά-καλά πλέον η χοντρούλα. Ήταν καλή κάποτε...
τιν εκανεσ τιν αταξια σου παλι αδιστακτε πορνορεπορτερ!!!Respect πορνοκράτορα xilnik!Ο γλόμπος είναι υπερήφανος για σένα.. Σου αφιερώνω την παρακάτω κριτική
Χαιρετώ και τους kokolongos και Piatsas.. άλλοι μεγάλοι ακόλουθοι του κόκκινου φωτός!
Αρκετή ώρα λοιπόν μετά την καταδρομή του antisthenis ,που απ'ότι βλέπω το μετάξι τον εμπνέει ιδιαίτερα όπως και μένα άλλωστε, περιπλανήθηκα στα σκοτεινά λόγω της ώρας σοκάκια.
Κατακαυλωμένος που ήμουνα πήγα κατευθείαν στο Κολωνού 11 να βρω επιτέλους αυτή τη γαζέλα αλλά ήταν πάλι η ίδια άσπρη παχουλή που πέτυχα και προχθές. Την ατυχία μου λέω.. κινώ για το Ιάσωνος 36 που ήταν η Ρεμπέκα.. δοκιμασμένη γαζέλα.. αλλά και εκεί ήταν τελικά μια ρωσσίδα που δεν ήξερε ρώσσικα!
Γάμησε το λέω.. πηγαίνω απέναντι Ιάσωνος 37Α που ήταν η Στεφανία.. Ρουμάνα 24 χρονών(κατά δήλωσή της.. φαινόταν λίγο μεγαλύτερη) ύψους 1.70 με καστανόξανθο καρέ μαλλί μικρό στήθος και πολύ ωραίο μαλακό κώλο.Μη τα πολυλογώ την πήδησα.Από πάνω δεν ερχόταν τη συγκεκριμένη ημέρα(??) οπότε στήσιμο στα τέσσερα και δωστου για κάνα 5λεπτο μαζί με ιεραποστολικό και πολύ άντεξα.Καλά ήταν αν και δεν άφηνε full σφυροκόπημα.
να σαι καλά τιμημένε στρατηλάτη anthony.. έχεις γίνει από τους πιο μάχιμους εδώ!Αν έπαιρνες και ένα ευρώ για κάθε ενημέρωση θα χες σηκώσει τριόροφο!Φίλε xilnik σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . και συνέχισε της γαμώ ενημερώσεις που γράφεις πάντα τέτοια ρε φίλε .
[move]Respect στον gangstaXZ για την πορνοενημέρωση [/move]