Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (11 μέλη και 273 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Χρόνια Πολλά φίλε xilnik πάντα τέτοια .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
πες μας και τα προγράμματα ... μας ανάβεις με τον τέλειο βραζιλιάνικο κώλο και μετά ...
Με το που ειδα την κοπελα αρχισε να βαραει το γαμωκινητο κι εφυγα στο φτερο για να το σηκωσω!Αν υπαρξει payday today θα γινει περαιτερω ενημερωση  :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τα σεβη μου στον εορταζοντα xilnik και σε ολους τους πορνορεπορτερς οι οποιοι παλιοι και νεοι θα βοηθησουν αυτο το θρεντακι να φτασει τις 1.000.000 αναγνωσεις  :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερα μεσημερι
Φυλης
134α,τανια,καταθεση,αργο,τρυφερο,ερωτικο σεξ,σαν να ειμαι με  την κοπελα μου η’ με μια  κοπελα που εχω γνωρισει σ ένα μπαρακι και μετα παμε στο σπιτι μου να το γιορτασουμε,πολύ ωραια
134β η μαρια, μελαγχροινο με καλο σωματακι μετριου αναστηματος
134 η τζεσκια,το ξανθο κοντοπουτανο
109 πανω η κατερινα,μια γυναικα στυλ ξανθιας καθημερινης κομμωτριας με τα κιλακια της
109 κατω η ρωξανη,το κατσαρομαλικο πιπινι με τα κοριτσιστικα εσωρουχα και τα ωραια στηθακια από φυλης 65 πανω
Μαγνησιας 11,τζουλια από βουλγαρια,καλη περιπτωση,την εχω δει και δοκιμασει
Ρεμουνδου 20 με θετικα συναισθηματα
Μιχαηλ βοδα 192,μαργαριτα,κατά τα λεγομενα της coringa,μια ξανθια ,τυπου mlf,σε καμια περιπτωση προχωρημενου,αν και εμφανισιακα δεν ηταν της απολυτου αρεσκειας μου,ειχα την εντυπωση ότι αν εμπαινα μεσα θα περναγα καλα
Αγαθουπολεως 54 β η σοφια,ωριμο mlf με τα πιασιματακια του
Αγαθουπολεως 54α  η  ολγα,ξανθο λεπτο κοριτσι και μαλλον ενδιαφερον
Φυλης 214 η λαρισα,mlf με μαυρα εσωρουχα,καλσον και όλα τα συναφη,ψιλη με καλο σωμα και ελπιδοφορες προοπτικες,εχανε όμως πολυ στο προσωπο
Φυλης 200, η μαργαριτα μου,ξανα καταθεση η οποια διηρκεσε σιγουρα 20 λεπτα
Και που ηταν καταπληκτικη
Συμπερασματικα  μια πολύ ωραια βολτα σημερα στη φυλης,αν και ειχα  καταθεσει στην τανια  ειχα ορεξη για βολτα και ενημερωση και πραγματικα την ευχαριστηθηκα
Να σημειωσω την αναγεννηση της περιοχης της φυλης στο υψος του αγ μελετιου με σπιτια που ανοιξαν ξανα(όπως στο 214 της  περιφημης τρανσεξουαλ αντζελας γιανου)με καθαρους και ανακαινισμενους χωρους και με ησυχια που πραγματικα μπορεις να ευχαριστηθεις την συνευρεση σου με τα κοριτσια(μιχαηλ βοδα 192,αγαθουπολεως,φυλης 200)
Κλεινοντας θα ηθελα ν αφιερωσω ένα τετραστιχο στα κοριτσια με τα οποια συνευρεθηκα και με τα  οποια περασα υπεροχα
Εισαι υπεροχη νομιζω μου ταιριαζεις
αν και διαφερουμε λιγακι στα σημεια
Ισως να είναι και αυτό που με τρελαινει
Και που με κανει να σου εχω αδυναμια
Γ.Πλουταρχος
Υ.Γ Eυχαριστω όλα τα παιδια για τις ευχες τους ,και κατι που ηθελα να γραψω από χτες για τον  piatsa,πραγματικα υποκλινομαι  για την καθημερινη και πολυπλευρη ενημερωση του,να ναι καλα :rockon:
[youtube=425,350]_Um0ikGrQkM[/youtube]

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Σημερα μεσημερι
Φυλης
134α,τανια,καταθεση,αργο,τρυφερο,ερωτικο σεξ,σαν να ειμαι με  την κοπελα μου η’ με μια  κοπελα που εχω γνωρισει σ ένα μπαρακι και μετα παμε στο σπιτι μου να το γιορτασουμε,πολύ ωραια

Φυλης 200, η μαργαριτα μου,ξανα καταθεση η οποια διηρκεσε σιγουρα 20 λεπτα
Και που ηταν καταπληκτικη

Συμπερασματικα  μια πολύ ωραια βολτα σημερα στη φυλης,αν και ειχα  καταθεσει στην τανια  ειχα ορεξη για βολτα και ενημερωση και πραγματικα την ευχαριστηθηκα

Κλεινοντας θα ηθελα ν αφιερωσω ένα τετραστιχο στα κοριτσια με τα οποια συνευρεθηκα και με τα  οποια περασα υπεροχα
Εισαι υπεροχη νομιζω μου ταιριαζεις
Και ας διαφερουμε λιγακι στα σημεια
Ισως να είναι και αυτό που με τρελαινει
Και που με κανει να σου εχω αδυναμια
Τα τίμησες δεόντως τα "γενέθλια" σου φίλε!  :rockon: :rockon:
Έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου για το ύφος και το ήθος (κλισέ, ξέρω) αλλά και την ανεξάντλητη ενέργειά σου

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αψογος οπως παντα,να σαι παντα καλα συναδελφε  :thumbsup: :thumbsup:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Και τα δικά μου σέβη στον εορτάζοντα xilnik!
Σημερινή μεσημεριανή καταδρομική σε τρία μόνο σπίτια λόγω πίεσης χρόνου: Ιάσωνος 19Α η χοντρούλα :cheesy: Καρίνα* με στριπο-πάπουτσα (πρώτη φορά τη βλέπω με δαύτα). Φρεσκοβαμμένο το μαγαζί και μέσα τα δωμάτια θεοσκότεινα και με air-condition στο ζεστό! :S Συνθήκες σάουνας. Για πορνο-κομμάντος και μόνο τα μπουρδελάκι.
Απέναντι στο 20Α η Χριστίνα (αν θυμάμαι καλά) η αδυνατούλα των 15€ που ήταν στο Κεραμεικού 15Α.
Αγίου Πέτρου η Άννα πάρα πολύ καλή! Ακολουθεί κριτική σύντομα...

*την έχω πάρει πολλές φορές, αλλά σήμερα ήταν η τελευταία! Ούτε να την ακουμπήσεις δεν αφήνει καλά-καλά πλέον η χοντρούλα. :grin: Ήταν καλή κάποτε...  :priest:

Επισκέπτης
Και τα δικά μου σέβη στον εορτάζοντα xilnik!
Σημερινή μεσημεριανή καταδρομική σε τρία μόνο σπίτια λόγω πίεσης χρόνου: Ιάσωνος 19Α η χοντρούλα :cheesy: Καρίνα* με στριπο-πάπουτσα (πρώτη φορά τη βλέπω με δαύτα). Φρεσκοβαμμένο το μαγαζί και μέσα τα δωμάτια θεοσκότεινα και με air-condition στο ζεστό! :S Συνθήκες σάουνας. Για πορνο-κομμάντος και μόνο τα μπουρδελάκι.
Απέναντι στο 20Α η Χριστίνα (αν θυμάμαι καλά) η αδυνατούλα των 15€ που ήταν στο Κεραμεικού 15Α.
Αγίου Πέτρου η Άννα πάρα πολύ καλή! Ακολουθεί κριτική σύντομα...

*την έχω πάρει πολλές φορές, αλλά σήμερα ήταν η τελευταία! Ούτε να την ακουμπήσεις δεν αφήνει καλά-καλά πλέον η χοντρούλα. :grin: Ήταν καλή κάποτε...  :priest:
πολιμιχανε και πολιταξιδεμενε οδισεα τισ γκαυλασ για μια ακομα  φορα ταξιδευσεσ στο μεταξοτο νισι τον ατιθασον σειρινον οι οποιεσ με το γλικοφονο καιι ερεθιστικο τουσ τραγουδι σε παρεσειραν να καταθεσεισ τον οβολο σου! :rockon:
τα σεβοι μου!!! :rockon:

alex1963

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα
Στη Λουκιανού στο Κολωνάκι παίζει τίποτα καλο ή μάπα τα καρπούζια?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σουπερ μινι τσαρκα σημερα το πρωι στη φυλης

134 κατω μελαχροινο κοριτσι της διπλανης πορτας...πολυ αχρωμη για να με δελεασει και η τσατσα να επιμενει,ελατε νεο το κοριτσι,πρωτη μερα κλπ.

134 πανω η τζεσυ.ομορφη ξανθια με πολυ καλο κωλαρακι 2,5αρι ωραιο σιλικονατο στηθος και γενικα πολυ εμαφανισιμη αλλα μην τσομπατε.το εχουμε δωσει ααρκετοι τιμημενοι το 20αρικο και ολοι την εχουμε βγαλει μαπα στο γαμησι...μην τη πατησει κανεις.

134 ισογειο ενα απο τα λιγα καλα που παιζουν τον τελευταιο καιρο στην περιοχη και πραγματικο value4money
η γνωστη τανια με το τελειο στηθος.ευγενικη,χαμογελαστη,ευδιαθετη,χωρις βιασυνες και με πολυ καλη περιποιηση.
αν γλειψει μπαλες θα αγγιξει το τελειο.
τιμηθηκε...δεν χρειαζεται να αναφερθουν λεπτομερειες...εχει περιγραφει πολλες φορες το προγραμμα της.

να χαιρετησω τους xlinik και piatsa

αξιοι συνεχιστες των
savalas
panosboss,
warhol
kotsarikos
liomas
zerotolerance
kostasf16
flyeron
analhunter
antisthenis
stavros51
vasos
giorgospapa
germaon
sxsitegr
baby
skidoo
pitsi
gangastaxz
arxidoulis
heelover εις διπλουν

να με  συγχωρησουν οσοι μεγαλοι ξεχασα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
τους αγωνιστικους και φιλικους μου χαιρετισμους kokolonge σε σενα και σε ολα τα παιδια που ανεφερες,καθως και σε anthony,hotscorpio,stranger,free,lostromo,imaginas και ενα σωρο αλλα παιδια που γραφουν εστω και μια κουβεντα εδω :rockon:

Επισκέπτης
συναγωνιστη xilnik χρονια πολλα & παντα ντουρος..
ευχαριστω για τις ενημερωσεις σου..

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Respect πορνοκράτορα xilnik!Ο γλόμπος είναι υπερήφανος για σένα.. Σου αφιερώνω την παρακάτω κριτική  :cheesy:

Χαιρετώ και τους kokolongos και Piatsas.. άλλοι μεγάλοι ακόλουθοι του κόκκινου φωτός!

Αρκετή ώρα λοιπόν μετά την καταδρομή του antisthenis ,που απ'ότι βλέπω το μετάξι τον εμπνέει ιδιαίτερα όπως και μένα άλλωστε, περιπλανήθηκα στα σκοτεινά λόγω της ώρας σοκάκια.

Κατακαυλωμένος που ήμουνα πήγα κατευθείαν στο Κολωνού 11 να βρω επιτέλους αυτή τη γαζέλα αλλά ήταν πάλι η ίδια άσπρη παχουλή που πέτυχα και προχθές. :headbang: Την ατυχία μου λέω.. κινώ για το Ιάσωνος 36 που ήταν η Ρεμπέκα.. δοκιμασμένη γαζέλα.. αλλά και εκεί ήταν τελικά μια ρωσσίδα που δεν ήξερε ρώσσικα!

Γάμησε το λέω.. πηγαίνω απέναντι Ιάσωνος 37Α που ήταν η Στεφανία.. Ρουμάνα 24 χρονών(κατά δήλωσή της.. φαινόταν λίγο μεγαλύτερη) ύψους 1.70 με καστανόξανθο καρέ μαλλί μικρό στήθος και πολύ ωραίο μαλακό κώλο.Μη τα πολυλογώ την πήδησα.Από πάνω δεν ερχόταν τη συγκεκριμένη ημέρα(??) οπότε στήσιμο στα τέσσερα και δωστου για κάνα 5λεπτο μαζί με ιεραποστολικό και πολύ άντεξα.Καλά ήταν αν και δεν άφηνε full σφυροκόπημα.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε xilnik σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . και συνέχισε της γαμώ ενημερώσεις που γράφεις πάντα τέτοια ρε φίλε .  :rockon: :rockon: :rockon:

[move]Respect στον gangstaXZ για την πορνοενημέρωση [/move]

Επισκέπτης
Respect πορνοκράτορα xilnik!Ο γλόμπος είναι υπερήφανος για σένα.. Σου αφιερώνω την παρακάτω κριτική  :cheesy:

Χαιρετώ και τους kokolongos και Piatsas.. άλλοι μεγάλοι ακόλουθοι του κόκκινου φωτός!

Αρκετή ώρα λοιπόν μετά την καταδρομή του antisthenis ,που απ'ότι βλέπω το μετάξι τον εμπνέει ιδιαίτερα όπως και μένα άλλωστε, περιπλανήθηκα στα σκοτεινά λόγω της ώρας σοκάκια.

Κατακαυλωμένος που ήμουνα πήγα κατευθείαν στο Κολωνού 11 να βρω επιτέλους αυτή τη γαζέλα αλλά ήταν πάλι η ίδια άσπρη παχουλή που πέτυχα και προχθές. :headbang: Την ατυχία μου λέω.. κινώ για το Ιάσωνος 36 που ήταν η Ρεμπέκα.. δοκιμασμένη γαζέλα.. αλλά και εκεί ήταν τελικά μια ρωσσίδα που δεν ήξερε ρώσσικα!

Γάμησε το λέω.. πηγαίνω απέναντι Ιάσωνος 37Α που ήταν η Στεφανία.. Ρουμάνα 24 χρονών(κατά δήλωσή της.. φαινόταν λίγο μεγαλύτερη) ύψους 1.70 με καστανόξανθο καρέ μαλλί μικρό στήθος και πολύ ωραίο μαλακό κώλο.Μη τα πολυλογώ την πήδησα.Από πάνω δεν ερχόταν τη συγκεκριμένη ημέρα(??) οπότε στήσιμο στα τέσσερα και δωστου για κάνα 5λεπτο μαζί με ιεραποστολικό και πολύ άντεξα.Καλά ήταν αν και δεν άφηνε full σφυροκόπημα.

τιν εκανεσ τιν αταξια σου παλι αδιστακτε πορνορεπορτερ!!! :rockon:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Φίλε xilnik σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . και συνέχισε της γαμώ ενημερώσεις που γράφεις πάντα τέτοια ρε φίλε .  :rockon: :rockon: :rockon:

[move]Respect στον gangstaXZ για την πορνοενημέρωση [/move]
να σαι καλά τιμημένε στρατηλάτη anthony.. έχεις γίνει από τους πιο μάχιμους εδώ!Αν έπαιρνες και ένα ευρώ για κάθε ενημέρωση θα χες σηκώσει τριόροφο!

Συγγνώμη αρχηγέ πίτσι που πιτσίλισα εν απουσία σου!Τιμωρία στο Ζάππειο για ένα μήνα!

easy riders

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στέλνω αγωνιστηκό χαιρετισμός σε όλους τους συνμπουρδελιάριδες και μέσω του πιο αγαπημένου μου thread.
Τον πρώτο χαιρετισμό τον έστειλα εδώ

]

ετσι για να καταλάβεται την ψυχολογία - νοοτροπία της παρέας μας

ελπίζουμε να άφήσουμε και εμείς το στήγμα μας σε αυτό το θρυλικό site.

Respect συναγωνηστές

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Περιοχή Μεταξουργείο ώρα 22.45"

Στα περισσότερα "σπίτια" εμφανίζονται κοπέλες με φάτσες και σώματα που, παρότι αποδεκτά ως προς τα κοινά αποδεκτά κριτήρια, παραπέμπουν σε "προβληματισμούς" ("...τι να έχει συμβεί σε αυτή την κοπέλα", και άλλα συναφή). Σε κανονικές συνθήκες δεν μπορούν να αποτελέσουν το αντικείμενο του πόθου και του πάθους.

Εξαίρεση αποτελεί η μελαχροινή καλοσχηματισμένη κοπέλα στο σπίτι στο πεζόδρομο, που όμως φοβίζει με την ματιά της και την πολύ χαμηλά τοποθετημένη φράντζα των μαλλιών της. Η φράντζα, φθάνει να κρύβει σχεδόν ολόκληρα τα μάτια και φαίνεται σαν να σε κοιτάζει "επιθετικά" κάτω από παραβάν, προκαλώντας σου υποψίες ότι μαζί της θα είναι στα γρήγορα ...και αν θέλεις.

Σε ορισμένα "σπίτια" διαδραματίζονται διάλογοι από "παροπλισμένες κοπέλες" όπως :

"Έλα, να περάσουμε ωραία, περιποίηση ελεύθερα πιασίματα..."
"Καλά, θα κάνω μια βόλτα και βλέπουμε"

"Γιατί δεν θέλεις να περάσεις?"
"Μα εγώ, είμαι καλό παιδί, δεν έκανα κάτι κακό γιατί να περάσω?"

...αν είναι η κοπέλα είναι Αφρικανικής πρέλευσης, "ξεστομίζει" την άκρως ενοχλητική φράση "έλα σιγά-σιγά"

Κολωνού 30. Στο σαλόνι κάθονται, ένας πιθανόν μετανάστης (με πολλά αναπάντητα ερωτήματα ζωγραφισμένα στο πρόσωπο), ένας νέος στην ηλικία συναγωνιστής με τον φίλο του, που εκτιμάται παλιός μπουρδελιάρης (κάτι ξέρουμε και εμείς). Βγαίνει η κοπέλα με "κινηματογραφική" κίνηση στο σαλόνι, χαιρετά με τρόπο που δημιουργεί πρόσθετη έλξη και ξαναμπαίνει στην κουζίνα. Ο μετανάστης δείχνει φοβισμένος και αποχωρεί. Ο νέος με τον φίλο του τον παλιό μπουρδελιάρη (...ποιός να είναι άραγε?) συννενοούνται με "κωδικούς" και βγάζει ο παλιός τα χρήματα από την τσέπη του με μια έμπειρη κίνηση σχεδόν χορευτική και πληρώνει την τσατσά. Καιρό είχα να δώ τέτοιο γεγονός.  :cool2:

[size=10pt]ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ[/size]

[size=10pt]Ονόματα από τις κοπέλες, διευθύνσεις και αναλυτικές περιγραφές δεν σημείωσα και υπόσχομαι σε επόμενη παράθεση με την βοήθεια και άλλων συναγωνιστών να σημειώσουμε περισσότερο πλήρη και εμπεριστατωμένη περιγραφή.  [/size]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Θα διαφωνήσω. Επιτυχημένη τσάρκα δε νοείται χωρίς βόλτα στη συγκεκριμένη οδό. Και κατάθεση ακόμα καλύτερα! :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom