Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (40 μέλη και 253 επισκέπτες)

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Ψηλές ροζ μπότες εμφανίσθηκε πριν καμιά 20αρια μέρες και η Λαρίσσα αλλά μέχρι εκεί δηλ. όχι και δερμάτινο συνολάκι.Αν πέσει η θερμοκρασία μάλλον θα τις ξαναβάλλει.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
σημερα το μεσημερι εκανα μια βολτα στο μεταξουργειο και ηκατασταση ειναι χαλια.η ιασωνος εχει ΤΡΩΓΛΕΣ!!!!!!!!!.αν μπορειτε αποφυγετε.μονο η κολωνου διορθωνει λιγο την κατασταση.επισης τον κοσμο που ειδα να μπαινει στα σπιτια της ιασωνος ειναι αστα να πανε.
στο κωνσταντινουπολεως 166 που περασα μετα ειχε μια με τεραστια βυζια 6+. ξερεις κανεις τιποτα?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
σημερα το μεσημερι εκανα μια βολτα στο μεταξουργειο και ηκατασταση ειναι χαλια.η ιασωνος εχει ΤΡΩΓΛΕΣ!!!!!!!!!.αν μπορειτε αποφυγετε.μονο η κολωνου διορθωνει λιγο την κατασταση.επισης τον κοσμο που ειδα να μπαινει στα σπιτια της ιασωνος ειναι αστα να πανε.
στο κωνσταντινουπολεως 166 που περασα μετα ειχε μια με τεραστια βυζια 6+. ξερεις κανεις τιποτα?
Στο υπογειο λες για μια κοντη ξανθια?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ειναι σχετικα κοντη και μελαχρινη

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν την ξερω αλλα εχει ξανααναφερθει η συγκεκριμενη ταναπου οτι παιζει στο συγκεκριμενο σπιτι οπως και στο υπογειο διπλα μια ξανθια Ρουμανα με τεσσαροπενταρια  :boobies:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Και για τον κοσμο που μπαινει οπως λες στην Ιασωνος καλα θα ηταν να μπαινει μονο εκει!Οι ιδιοι μπαινουν στα περισσοτερα σπιτια της Φυλης κι ακομα χειροτερα!Κατεβα μια Τεταρτη στη Φυλης που εχει λαικη να δεις τους γυφτους ξυπολητους,μεσα στην μπιχλα να μπαινουν στις πουτανες  :S :S

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
που αλλου παιζουν τανες με τεραστια βυζια? δηλαδη μεγεθους 5+
Υ.Γ. οντως σε αυτο που λες εχεις δικιο. ειχα παει μια τεταρτη στη φυλης και το παρατηρησα.αλλα πιστευω οτι το επιπεδο της φυλης και της γυρω περιοχης ειναι πολυ ανωτερο

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
που αλλου παιζουν τανες με τεραστια βυζια? δηλαδη μεγεθους 5+
Υ.Γ. οντως σε αυτο που λες εχεις δικιο. ειχα παει μια τεταρτη στη φυλης και το παρατηρησα.αλλα πιστευω οτι το επιπεδο της φυλης και της γυρω περιοχης ειναι πολυ ανωτερο
Μεγαλυτερα απο της Λαουρας δεν εχω δει στη καριερα μου!Τροφωνιου13ισογειο 11μιση με 4μιση,πρωινη βαρδια, Δευτερα-Παρασκευη!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
η τροφωνιου που ειναι? πως παω εκει? δεν εχω παει ποτε

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
γενικα η κατασταση στη λιοσιων τι λεει? δεν εχω παει ποτε και σκεφτομαι να την επισκεφτω συντομα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δηλαδη για μια απλη μπουρδελοτσαρκα και μονο? και στο μεταξουργειο μονο για τσαρκα παω εκει δεν εχω γαμισει ποτε. μονο στη φυλης στη διδυμου(κυριως) και στη φωκαιας γαμαω

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
δηλαδη για μια απλη μπουρδελοτσαρκα και μονο? και στο μεταξουργειο μονο για τσαρκα παω εκει δεν εχω γαμισει ποτε. μονο στη φυλης στη διδυμου(κυριως) και στη φωκαιας γαμαω
Ουτε εγω παω να γαμησω στο Μεταξουργειο,πηγαινα μονο για μια συγκεκριμενη κοπελα αποκλειστικα,αλλα κατα καιρους παιζουν καλα κομματια!Το ιδιο και στην Λιοσιων και τις καθετους της παιζουν ωραια κομματια που απλα θελει ψαξιμο για να τα πετυχει κανεις!

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Γιατί ρε φίλε?Δεν πέτυχες ποτέ κανά καλό μουνί να θες να το γαμήσεις στο μετάξυ ή στη λιοσίων?ή λόγω φόβου μη την πάθεις την έκανες?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
οχι εχω πετυχει καλα κομματια στο μεταξουργειο αλλα φοβαμαι μη κολλησω τετανο χολερα και πανωλη ετσι που ειναι τα μπουρδελα του μεταξουργειου. ειδικα κανα δυο φορες ημουν στο τσακ να μπω αλλα κατι με εσπρωξε και δεν μπηκα

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ξερει καποιος γιατι εκλεισε το μπουρδελο της μονης προδρομου;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom