Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (31 μέλη και 312 επισκέπτες)

jjk4591

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες!
Μπορεί να μου πει κάποιος απ' τους συντρόφους να μου πει ποιές ώρες χτυπάει βάρδια η Ζάνα στην Αγκύρας 12Α?
Ευχαριστώ!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σήμερα εξόρμηση στην Φυλής κατά την ώρα που άλλαζαν οι βάρδιες .

Φυλής 40 ένα μελαχρινό άβυζο μπάζο που κάνει κωλαράκι και 69
Φυλής 54 πάνω μελαχρινή ψιλομπάζο
Διδύμου 8 πάνω μια θεία μάλλον κοκκινομάλλα
Φωκαίας 17 κάτω η Στέλλα πάνω ένα καλό μελαχρινό με ωραίο βυζάκι και λίγο χαμηλοκώλα
Φωκαίας 19 ένα μελαχρινό αδύνατο μπαζάκι και μικρό βυζάκι
Φωκαίας 25 πάνω Άντζελα κάτω ένα ξανθό καλό και φαίνεται ότι είναι και χαδιάρικο μέσα
Φωκαίας 27 υπόγειο μαύρη γαζέλα
Φυλής 84 κάτω μικρό σε ηλικία καινούργιο μελαχρινό
Φυλής 86 πάνω ξανθό με μικρό βυζάκι κάτω μια νταρντάνα καστανόξανθη με ωραίο βυζί
Φυλής 65 κάτω η Αλεξάνδρα με τους ωραίους βύζους
Φυλής 67 μια μελαχρινή με ωραίο βυζάκι με τατού στον κώλο
Φυλής 69 πάνω μελαχρινή μέτρια
Φυλής 71 κάτω μύριαμ με την τσατσά Εύα να λέει τα δικά της
Φυλής 92 κοκκινομάλλα νταρντάνα με σχετικά μεγάλο βυζάκι
Φυλής 80 κοντοπούτανο ξανθό με ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζί
Φυλής 59 κάτω μπαζάκι ξανθό ψιλό πάνω μπάζο
Φυλής 134 υπόγειο Στεφανία μεσαίο μια μελαχρινή μέτρια
Ιουλιανού αυτό στο υπόγειο καλούτσικη αλλά με λίγο πεσμένο βυζί αλλά και χαμηλοκώλα
Άγκυρας αυτό με την μπλε πόρτα τρανς ξανθιά ψιλή και χοντρή

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η παναγια μαζι σου :2funny: :2funny:

Ως θιασωτης της Λιοσιων ασε με να εχω διαφορετικη γνωμη απο εσενα.Γυρισα τωρα απο τσαρκα και εχω να προτεινω απο Λιοσιων στο Αδανων 2 μια μαυρομαλλα νεαρα με τουμπανο σιλικονατο βυζι αδυνατη με ωραιο τατουαζ στο βραχιονα.Επισης εχω να πω τα καλυτερα για την εμφανιση την κοντουλας ξανθιας νεαρας απο Χωματιανου 9α κατω με το τατουαζ στη μεση.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ως θιασωτης της Λιοσιων ασε με να εχω διαφορετικη γνωμη απο εσενα.Γυρισα τωρα απο τσαρκα και εχω να προτεινω απο Λιοσιων στο Αδανων 2 μια μαυρομαλλα νεαρα με τουμπανο σιλικονατο βυζι αδυνατη με ωραιο τατουαζ στο βραχιονα.Επισης εχω να πω τα καλυτερα για την εμφανιση την κοντουλας ξανθιας νεαρας απο Χωματιανου 9α κατω με το τατουαζ στη μεση.
και φυσικα μπορεις να εχεις διαφορετικη γνωμη!!!αυτο ελειπε...περι ορεξεως....

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλη ειναι η λιοσιων!!απλα να φορας κρανος να μην σου ερθει το ταβανι και σε πλακωσει

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οπως και να προσθεσω οτι Προυσσης 22 ειχε μια μιλφ πολυ μετρια με την γνωστη τσατσα που δουλευε πριν απο λιγο καιρο εκει,Βεργας 2α επισης μιλφ πολυ μετρια χοντρουλα και στα Βεργας 6 μαυρες οι οποιες  σου την επεφταν για να περασεις.Εξηκιου 18 η γνωστη χονδρουλα Αννα και η Λιζα στο Εξηκιου 20.Παιανειεων 47 μια μιλφ ξανθια μετρια και στο κρεβατι που την εχω παρει παλια.Τροφωνιου 13α μια ξανθια με πιασηματα οχι χοντρη καλη και 13β μια μαυρη η οποια βαριοτανε να βγει να παρουσιαστει φανατστειτε στο κρεβατι.Κνιδου 18 ειχε μαι μελαχροινη νεα με κατσαρο μαλλι μου αρεσε και Χωματιανου 9β πανω μια αδυνατη με ανταυγιες ξανθιες επισης βαριεστημενη.Κωνσταντινουπολεως 166α κατω μια ομορφη κατσαρομαλλα αδυνατη ψηλη νεαρα με κοκκινα εσωρουχα και διπλα 166β η γνωστη μελαχροινη που ειναι τις περισσοτερες φορες εκει.Ασχετο αλλα η Καρινα (ξανθια νεα βυζαρου στο υπογειο του 166) ειναι μεγαλο επιπλο στο δωματιο ασε που δεν καταλαβαινει ελληνικα (Δεν ξερω αμα ειναι τωρα εκει αλλα ειχε γινει συζητηση γι'αυτην)

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επισης πρωι Δροσοπουλου 98 ειχε την Μαρινα ελληνιδα γνωστη απο Λεωνιδιου και Φυλης 109 πανω καθως και Θασου 13 βραζιλιανα μιλφ Βερονικα με 25 ευρω ομως.....

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλη ειναι η λιοσιων!!απλα να φορας κρανος να μην σου ερθει το ταβανι και σε πλακωσει

Ενω στο Μεταξουργειο δεν θα προλαβει να σου πεσει το ταβανι γιατι θα εχει πεσει η σκαλα   :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως στη Λιοσιων και στις καθετους δεν μυριζει κατρουλιλα οπως στη Φυλης  και την Ιασωνος,για να μην πω για την Καλλεργη που βρωμαει παντα ψαριλα.....

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ενω στη Φυλης δεν υπαρχουν αλλοδαποι ?

Αλλα για να το κλεισουμε το θεμα εδω ο καθενας οπου βολευετε αλλωστε Μεταξουργειο και Λιοσιων εχει ανετο παρκιν ενω αντε αφησε το αυτοκινητο  στην Αχαρνων.... (πλακα κανω και η Φυλης καλη ειναι)

jjk4591

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, φίλοι μπουρδελοτρόφιμοι!
Ρε,ούτε ένας δεν βρέθηκε να εξυπηρετήσει;Ρώτησα χθες αυτούς που έχουν πάρει την Ζάνα στην οδό Αγκύρας 12Α, ποιές ώρες βρίσκεται η μανδάμ εκεί-αν ξέρει κάποιος...
Περιμένω ενημέρωση κι ευχαριστώ προκαταβολικά για την εξυπηρέτηση...

paparoupas11

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
16
Πόντοι
0
ρε παιδια τι σημαινει μιλφ και  τζι φ ε  /?///???/

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom