Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (14 μέλη και 120 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οι κουβέντες του συναγωνιστή Piatsa είναι συμπαθητικές και δίκαιες  :thumbsup:

Επιπλέον υποννούν και περισσότερα στοιχεία ή και πληροφορίες (...υποθέτω)  :sunglasses:
Να σαι καλα συναγωνιστη  :thumbsup:
Υ.Γ Περισσοτερα στοιχεια και πληροφοριες  :think: :think: Ειλικρινα δεν καταλαβα τι εννοεις?

Επισκέπτης
:2funny: Σαν κατι αρχαια ρητα που κατα καιρους συνανταω μου φανηκε. Αν εγραφες και ενα 'Αριστοτελης' απο κατω θα το περναγα για πραγματικο αρχαιο
Πως γραφει αρχαια το κιμπορντ  :think:
Ἐλᾶτε τῶρα! Τό πολυτονικόν εἶναι ἐνσωματωμένον στά Windows ἐδῶ καί 10 ἔτη τουλάχιστον.

Άλλά καί παλαιότερον ἦτο εὐχερεστάτη ἡ εὕρεσις καί ἐγκατάστασίς του.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη ενημερωσις

Ρεμουνδου20 Λενα ξανθο λεπτο με προστυχη φατσουλα,τατου πανω απο τον κωλο καλο κομματι

Φωκαιας22 πατσαβουρι με περουκινι
Φωκαιας25 πανω Αντζελα απο Αρμενια με παραπανω κιλακια αλλα καμπυλες,τουμπανοειδες μωρο
Φωκαιας25ισογειο ξανθο,ψηλο ομορφο αλλα βρωμουσε ξεπετα εκ Γερμανιας

92 Αλινα ζουμπουρλουδικο μωρακι γαλακτερο ηθελε με το ζορι να με βαλει στο δωματιο
71ισογειο η Ευα εδινε σοου στην παρουσιαση,Σλοβενα μουναρος αλλα βλοσυρη
66 ξανθο μινιον ξανθο,πολυ λεπτο αβυζο....τι δροσερο αγορι-τσατσα ειναι τουτο εκει περα,το τι λεει το στομα του δεν περιγραφεται  :tooth:
Ενα μερος απο την πρωινη μου ενημερωση αφιερωμενο στο bakalh  :rockon:
και σαν χαρη να μεταφερει τα λεγομενα μου αυτα με τον δικο του τροπο γραφης αν βεβαια δεν του κανει κοπο  :cheesy:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εχει πάρει κανείς τη Μόνικα στο Φ67; Είναι καλή μέσα; Η Νέλι που διαφημίζει η Εύα στο 71 κάτω είναι καλή; Νομίζω ότι υπήρξαν αρνητικές κρητικές. στο 65 επάνω (πρώτο σπίτι γωνία) είναι μια νεαρή. Γι'αυτήν υπάρχουν πληροφορίες;
Σήμερα πέρασα σε άσχημη ώρα (16:30 αλλαγή βάρδιας) και τα μισά σχεδόν σπιτάκια ήταν κλειστά :(

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εχει πάρει κανείς τη Μόνικα στο Φ67; Είναι καλή μέσα; Η Νέλι που διαφημίζει η Εύα στο 71 κάτω είναι καλή; Νομίζω ότι υπήρξαν αρνητικές κρητικές. στο 65 επάνω (πρώτο σπίτι γωνία) είναι μια νεαρή. Γι'αυτήν υπάρχουν πληροφορίες;
Σήμερα πέρασα σε άσχημη ώρα (16:30 αλλαγή βάρδιας) και τα μισά σχεδόν σπιτάκια ήταν κλειστά :(
Πιστευω οτι θα βοηθηθεις αν πας στις κριτικες των συγκεκριμενων σπιτιων και ψαξεις για τις εν λογω κορασιδες!Γενικα παντως η Ευα στις εκαστοτε παρουσιασεις που κανει ειναι το λιγοτερο υπερβολικη,αυτη μεχρι και τον Soti Βολανη  :tooth: στο Μεγαρο μπορει να προωθησει  :2funny:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

μονικα εχω παρει και την βρηκα πολυ καλη.ευγενικη και χαμογελαστη
πολυ ομορφο προσωπο και σωμα...δεχεται χαδια στο μουνακι της κανει καλο τσιμπουκι και εναι και στενη.

η νελλη απο την αλλη ειναι για τον πουτσο.
πολυ ξενερωτο τσιμπουκι και γαμησι.

τι μονικα την βρισκουμε ακομα εκει και αν ναι τι ωρες?

οποτε εχω περασει τελευταια απο φυλης δεν την εχω πετυχει

για να βοηθησουν οι εμπειροι

η Ευα στις εκαστοτε παρουσιασεις που κανει ειναι το λιγοτερο υπερβολικη,αυτη μεχρι και τον Soti Βολανη  :tooth: στο Μεγαρο μπορει να προωθησει  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
σήμερα στις 16:30 ήταν στο Φ67. Δεν ξέρω μετά αν άλλαξε η βάρδια.

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν τα απογευματα στο Φωκαιας 17Α δουλευει η στελλα το κοντο ψωλακι που δουλευε παλια στο Φωκαιας 25?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ξερει κανεις αν τα απογευματα στο Φωκαιας 17Α δουλευει η στελλα το κοντο ψωλακι που δουλευε παλια στο Φωκαιας 25?

τεταρτη απογευμα ηταν εκει.

πολυ καβλα το μωρο εμφανισιακα αλλα μαπα στο γαμησι

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εχει καποιος συναγωνιστης εμπειρια απο το μωρακι το μελαχρινουλι στο 84πανω και απο το Φωκαιας 19(εντυπωσιακοτατο μελαχρινο)  :think:
Σημερα μεσημερι στην περιοχη της φυλης
ΦΥΛΗΣ
84 πανω η λουιζα,μια μελαγχροινη κοπελα με ωραιο σωμα,αν και ηθελα να συνεχισω τη βολτα και μπορει να επεστρεφα μετα ,η κοπελα ηρθε πανω μου καθως ημασταν μονοι,με αγκαλιασε ,την αγκαλιασα και γω, και όπως καταλαβαινετε μπηκα στο δωματιο.Αν και δεν μπορω να πω ότι ενθουσιαστηκα ,σιγουρα οφειλω να ομολογησω ότι περασα πολύ καλα αφου εκτος του στοματικου αλαξαμε τρεις στασεις,πολύ χαλαρα ,ηρθε και από πανω,καποια φιλακια ορισμενες στιγμες και γενικα ηταν ένα πολύ ομορφο τεταρτο  περιπου.
Σημειωτεον ότι και σε αυτό το σπιτι η υπηρεσια δεν δεχεται ξενους

ΦΩΚΑΙΑΣ

19 η μαρινα,μελαγχροινη ωραια παρουσια που είναι συχνα εκει

25 κατω Βικτωρια ,ψιλη ξανθια,η επιστροφη,αν αναρωτιεστε  πως ηταν η θεα αφροδιτη στην αρχαια ελλαδα δεν εχετε παρα να την επισκεφτειτε

η απαντηση στις αποριες σου piatsa :rockon:,την μαρινα δεν την εχω παρει ακομη εκει(αν και ειμαι σιγουρος καπου αλλου,αλλα δεν θυμαμαι,επομενως μαλλον τυπικο μου φαινεται το πηδημα μαζι της και καλυτερα στα τεσσερα)
η ξανθια γερμανιδα ειναι η ρωσιδα βικτωρια,η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει το service της αν και ειχε ξεκινησει πολυ καλα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω απλα θα ηθελα να ευχαριστησω το συναγωνιστη σκιντο που κατοπιν προτροπης του βγηκαμε χτες, γιατι αν αυτος ο τιτανας του πορνοσκαουτιγκ δε με παρακινουσε δε θα εβλεπα ολες αυτες τις μαγικες οπτασιες

O CRHIS1971 αξίζει - και αυτός- τον τίτλο του πορνο-ρεπόρτερ! Ειδικά σε θέματα μπουρδέλων έχει τεράστια εμπειρία και γνωρίζει κάτι απίστευτες πληροφορίες! Είναι ο αφανής ήρωας του σάιτ! Πραγματικά πολλές από τις ενημερώσεις που γράφονται και έχουν γραφτεί και έχουν κυριολεκτικά "χτίσει" το σάιτ, οφείλονται σε αυτόν! Ο ίδιος ωστόσο προτιμά -από σεμνότητα και απλότητα και μόνο - να παραμένει στην αφάνεια! Όποτε βγαίνουμε μαζί για πορνο-σκάουτινγκ πάντα κάτι νέο μαθαίνεις, μια καινούρια συναρπαστική εμπειρία! Εμείς απλά μεταφέρουμε τις εμπειρίες του και την ατμόσφαιρα του "αγώνα" στους εκλεκτούς συναγωνιστές!

Και για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού! Δε κατέβηκα για πορνο-ξενάγηση αλλά για άλλη δουλειά αλλά μιας και πέρναγα...

Αχιλλέως 40 η Σόνια ( το ξανθό ντανρτανοειδές μιλφ),

Κολωνού ( απέναντι από το 30α το ισόγειο ) η Ζανέτ.

Επίσης στο Ιάσωνος στο πρώτο που μοιάζει με κοντέινερ ένα μελαχροινό ρουμανάκι από ότι είπε η τσατσά ( ίσως και τσιγγάνα) . Όμορφο πάντως, με μακριά μαύρα μαλλιά, σώμα και πρόσωπο μοντέλου αλλά λίγο ξερακιανό. Μετά τις 1 είναι μια μελαχροινή Βουλγάρα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
η απαντηση στις αποριες σου piatsa :rockon:,την μαρινα δεν την εχω παρει ακομη εκει(αν και ειμαι σιγουρος καπου αλλου,αλλα δεν θυμαμαι,επομενως μαλλον τυπικο μου φαινεται το πηδημα μαζι της και καλυτερα στα τεσσερα)
η ξανθια γερμανιδα ειναι η ρωσιδα βικτωρια,η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει το service της αν και ειχε ξεκινησει πολυ καλα
Να σαι καλα Xilnik σε ευχαριστω πολυ  :thumbsup:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Xτες βραδυ(ξημερωματα) στο φωκαιας 25 ισογειο ητο(mpakalis.. :grin:) ενα ωραιο καστανομελαχροινο(πως γινεται αυτο;) με ωραιο σωμα αλλα ψιλομικρο βυζιδιον..
Το χει δοκιμασει κανεις μηπως;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ηταν γυρω στο 1,72 lion,δηλ σχετικα ψιλη?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
βερονικα,μαπα το καρπουζι,περιμενε λιγο να βρω και το σχολιο μου γι αυτη...
φωκαιας 25 πανω η βερονικα,νεα παρουσια δευτερη καταθεση,εμοιαζε παρα πολύ σε σωμα και χαρακτηριστικα με την ελλη από το 67 και το 71,ημουν προδιαθετημενος για καλη κατασταση,καταλαβα όμως από τι ξεκινημα ότι υπαρχει κινδυνος για να εξελιχτει σε αποτυχια,ετσι πολύ γρηγορα απεφυγα το ιεραποστολικο και ξεκινησα
ένα πολύ δυνατο και αρκετα μεγαλης διαρκειας σφυροκοπημα ενθυμουμενος ότι αναλογη συμπεριφορα ηθελα να επιφυλαξω και στην μπαροβια του 71,δεν εβγαλε ουτε ένα κιχ,ενδειξη της ψυχριτητας της παρολη την σφορδροτητα των κτυπηματων μου,παρολα ταυτα εγω το ευχαριστηθηκα,σιγουρα όμως δεν συνισταται

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Thanks πολυ xilnik! :grin:

Kριμα γιατι ειναι ωραιο μωρο..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συναγωνιστές καλημέρα και

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Που χάθηκαν κάτι "Ισπανίδες" (...έτσι έλεγαν) με πολύ μακρυά μελαχροινά μαλλιά, που δούλευαν πρωϊνή βάρδια Φυλής 65 και Φυλής 67?

Έκαναν φοβερή περιποίηση. Μια από αυτές (Φυλής 67 νομίζω) είχε και σκουλαρίκι στην γλώσσα  ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Φυλής 67 ισογειο η Μαρια,ειχε δικιο ο Xilnik,με τατου πανω απο τον πολυ καλο πραγματικα κωλο της piercing στην γλωσσα οπου κι εγινε καταθεση θα ακολουθησει,θετικη,κριτικη!
Μηπως εννοεις αυτην  :think:
Y.Γ Υπαρχει και κριτικη μου για την κοπελα στο Φ67

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συναγωνιστές καλημέρα και

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Που χάθηκαν κάτι "Ισπανίδες" (...έτσι έλεγαν) με πολύ μακρυά μελαχροινά μαλλιά, που δούλευαν πρωϊνή βάρδια Φυλής 65 και Φυλής 67?

Έκαναν φοβερή περιποίηση. Μια από αυτές (Φυλής 67 νομίζω) είχε και σκουλαρίκι στην γλώσσα  ;)
αυτη με το piercing στο 67 αν λες με λεπτο ωραιο σωμα και tatoo πανω απ το string λεγεται μαρια απο βουλγαρια και εξακολουθει να δουλευει εκει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom