Επισκέπτης
Το μπλοκάκι μην ξεχάσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε ,απ ολα εχω προμηθευτει λεμε.
Τετραδια , στυλα, αροξολ ,η ομαδα ειναι ετοιμη!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Θα ρθεις ρε?
Το μπλοκάκι μην ξεχάσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
παρε εμενα θα σε βοηθησω με την εμπειρια μου![]()
εκει παω καρφι δεν κοιταω για τιποτε αλλο
εγω απλα θα ηθελα να ευχαριστησω το συναγωνιστη σκιντο που κατοπιν προτροπης του βγηκαμε χτες, γιατι αν αυτος ο τιτανας του πορνοσκαουτιγκ δε με παρακινουσε δε θα εβλεπα ολες αυτες τις μαγικες οπτασιεςΣτο μεταξουργείο συνεχίστηκε η περιπέτεια με το εκλεκτό μέλος!
Κολωνού 32 μια καστανή αδύνατη νεαρή ( αυτό με τη βαριά πόρτα και τη γιαγιά τσατσά- 84 χρονών!)
στο δίπλα πάνω μια ωραία ξανθιά- δε θυμάμαι όνομα! με ένα τατουάζ στην ωμοπλάτη.
Δίπλα η Κέλυ και ακριβώς δίπλα στο 30Α η Τζοάνα!
Απέναντι στην Κολωνού στο ισόγειο με το μεγάλο σαλόνι η Γερμανίδα Ζανέτ. Πληθωρική με μεγάλα και σφιχτά βυζιά ( ακούς βυζολάγνε?!!!) Δίπλα στον όροφο με το μεγάλο σαλόνι πάλι μια μουνάρα ρωσίδα ψηλή ξανθιά με ζαρτιέρες , κάβλα!
Παρακάτω στην Κολωνού απέναντι από το King Jason, εκεί που έχει τρία, στο υπόγειο μια κοντή καστανή, ψιλοτσαχπίνα. Πάνω στο ισόγειο ένα ωραίο καβλιάρικο μωράκι ξανθό με πολύ ωραίο κολαράκι που φορούσε και μποτούλες! Ο πιστός μου σύντροφος δεν άντεξε και κατέθεσε!
Iάσωνος 20α μια μελαχροινή λεπτή συμπαθητική! Δεν πετύχαμε βέβαια τη Μαρίνα το δυνατό χαρτί αυτού του οίκου και από τα καλύτερα πουλέν του μεταξιού αλλά και αυτή ήταν αρκετά υποσχόμενη! Όπως και απέναντι στο 19 κάτω η ωραία ξανθιά ρωσίδα με φάτσα και σώμα μοντέλου.
Απέναντι πάλι δίπλα από το 20α μια κοντή χοντρή και πλαδαρή, δεν έλεγε και πολλά εμφανισιακά.
Πιο κάτω σε αυτό με τις μεταλικές σκάλες μία νεαρή μελαχροινή με ωραίο σωματάκι και φατσούλα.
Και στο κοντέινερ στην αρχή της Ιάσωνος μια νεαρή αδύνατη μελαχροινή Βουλγάρα ( το ανέφερε μόνη της η τσατσά, το λέμε και εμείς!)
Παρακάτω Αχιλλέως 40 η Σόνια ξανθό μιλφ με μπότες καουμπόικες (!) πληθωρική και γεμάτη όχι χοντρή όμως.
Βιργινίας Μπενάκη είχε μια μαύρη ψιλοχοντρή κιόλας τη Μαρία.
Κωνσταντινουπόλεως 164 μια κοντή και χοντρή ενώ στο δίπλα μια μικρή καστανή αδύνατη.
Στην περιοχή της Λιοσίων, Αδάνων μια μιλφ ξανθιά ψιλογεμάτη. Απέναντι ακριβώς εκεί που έχει μια αυλή (!) και κόκκινο φωτάκι ( προβλεπέ με τους... κανονισμούς!) στο πρώτο μια κοντή μελαχροινή ενώ εκεί πιο μέσα έχει ανοίξει και ένα άλλο! Είναι το πιο περίεργο μπουρδέλο που έχω δει από αρχιτεκτονικής άποψης! Καταρχήν δεν έχεις καταλάβει αν έχεις μπει στο μπουρδέλο ή είσαι ακόμη στην αυλή (!) Δεύτερον δεν έχεις καταλάβει αν μπήκες στο σαλόνι ή σε κάποιο δωμάτιο και τρίτον αν έχει ένα μπουρδέλο μόνο εκεί πέρα ή άλλα δύο-τρία μαζί! Όσο για την κοπέλα ήρθε ένα μικρό ξανθό απολειφάδι ψιλοτραγικής εμφάνισης!
Εκεί κοντά στην πέριξ της Λιοσίων περιοχής υπάρχει και ένα άλλο... πολύ cult και λάγνο μέρος!
παρε και τον χρυσο οδηγοfarkeli με τα στοιχεια και τις διευθυνσεις των κοριτσιων
...πολύ ωραία "ατάκα" φίλε Hilnik.
"έγραψε"
Να είσαι καλά.
Μου άλλαξες την διάθεση (προς το καλλίτερο εννοείται)![]()
Πρωινη ενημερωσις
Ιπποκρατους144 Χριστινα
Ρεμουνδου20 Λενα ξανθο λεπτο με προστυχη φατσουλα,τατου πανω απο τον κωλο καλο κομματι
Ρεμουνδου21 βρωμοΝτενιζα
Διδυμου8ισογειο Βικυ μιλφ
Φωκαιας17ισογειο ξανθο καλουτσικο
Φωκαιας19 μελαχρινο,το εχω ξαναδει εκει,πολυ εντυπωσιακο
Φωκαιας22 πατσαβουρι με περουκινι
Φωκαιας25 πανω Αντζελα απο Αρμενια με παραπανω κιλακια αλλα καμπυλες,τουμπανοειδες μωρο
Φωκαιας25ισογειο ξανθο,ψηλο ομορφο αλλα βρωμουσε ξεπετα εκ Γερμανιας
Μαγνησιας11 μετρια ρωσιδα με περιτα κιλα
ΦΥΛΗΣ.....
134 Στεφανια,Τανια,Τζεσυ
109 Ρωξανη την εχω ξαναδει στο 65πανω,καλο μωρακι
92 Αλινα ζουμπουρλουδικο μωρακι γαλακτερο ηθελε με το ζορι να με βαλει στο δωματιο
71ισογειο η Ευα εδινε σοου στην παρουσιαση,Σλοβενα μουναρος αλλα βλοσυρη
69ισογειο το μελαχρινο με το τατου ανανεωμενο εμφανισιακα σημερα μου φανηκε μια χαρα![]()
84πανω μελαχρινο γλυκουλι ωραιο κορμι θα το τιμησω καποια στιγμη
86ισογειο Μαρια μετρια καστανοξανθη
86πανω ξανθια μετριοκαλη
66 ξανθο μινιον ξανθο,πολυ λεπτο αβυζο....τι δροσερο αγορι-τσατσα ειναι τουτο εκει περα,το τι λεει το στομα του δεν περιγραφεται![]()
πιάτσας respect .Πρωινη ενημερωσις
Ιπποκρατους144 Χριστινα
Ρεμουνδου20 Λενα ξανθο λεπτο με προστυχη φατσουλα,τατου πανω απο τον κωλο καλο κομματι
Ρεμουνδου21 βρωμοΝτενιζα
Διδυμου8ισογειο Βικυ μιλφ
Φωκαιας17ισογειο ξανθο καλουτσικο
Φωκαιας19 μελαχρινο,το εχω ξαναδει εκει,πολυ εντυπωσιακο
Φωκαιας22 πατσαβουρι με περουκινι
Φωκαιας25 πανω Αντζελα απο Αρμενια με παραπανω κιλακια αλλα καμπυλες,τουμπανοειδες μωρο
Φωκαιας25ισογειο ξανθο,ψηλο ομορφο αλλα βρωμουσε ξεπετα εκ Γερμανιας
Μαγνησιας11 μετρια ρωσιδα με περιτα κιλα
ΦΥΛΗΣ.....
134 Στεφανια,Τανια,Τζεσυ
109 Ρωξανη την εχω ξαναδει στο 65πανω,καλο μωρακι
92 Αλινα ζουμπουρλουδικο μωρακι γαλακτερο ηθελε με το ζορι να με βαλει στο δωματιο
71ισογειο η Ευα εδινε σοου στην παρουσιαση,Σλοβενα μουναρος αλλα βλοσυρη
69ισογειο το μελαχρινο με το τατου ανανεωμενο εμφανισιακα σημερα μου φανηκε μια χαρα![]()
84πανω μελαχρινο γλυκουλι ωραιο κορμι θα το τιμησω καποια στιγμη
86ισογειο Μαρια μετρια καστανοξανθη
86πανω ξανθια μετριοκαλη
66 ξανθο μινιον ξανθο,πολυ λεπτο αβυζο....τι δροσερο αγορι-τσατσα ειναι τουτο εκει περα,το τι λεει το στομα του δεν περιγραφεται![]()
Ειχα πει οτι θα γινει χθεσινοβραδυνη εξορμηση,για αλλη ημερησια alternative ενημερωση, αλλα ακυρωθηκε με τον φοβο να μας σταματησουν για αλκοτεστ!Οποτε μετατραπηκε σε πρωινη η βολτιτσα!Απο βενζινη ζητημα να χαλασα κανα ευρωπουλο![]()
Θα γινει πολυ συντομα farkeli...ελπίζω και (περιμένω) να γίνει η χθεσινοβραδυνή εξόρμηση στους "θεσμικούς χώρους" για "κορίτσια" κάποια επόμενη ημέρα???
Oπως κι απο το μελαχρινακι με το τατου στο 69ισογειο??Ευχαριστω Αnthony13
Εχει καποιος συναγωνιστης εμπειρια απο το μωρακι το μελαχρινουλι στο 84πανω και απο το Φωκαιας 19(εντυπωσιακοτατο μελαχρινο)![]()
αυτη την εποχη μονο την κατερινα φιλε
ωραίος όπως πάντα ο Πίατσας!Πρωινη ενημερωσις
Ιπποκρατους144 Χριστινα
Σωστός. η απόλυτη βρωμιάρα. Καλό σερβις , αλλά την συχάινομαι πλέον...μακρια ας παρει τους φιλους της απο το Μπακλαντες και το ΠακιστανΡεμουνδου21 βρωμοΝτενιζα
το είδα και εγώ. Πολύ εντυπωσιακό και με τούμπανο βυζι σιλικόνηΦωκαιας19 μελαχρινο,το εχω ξαναδει εκει,πολυ εντυπωσιακο