Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 391 άτομα (36 μέλη και 355 επισκέπτες)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δηλαδη τι απο που θα τα ζητησω?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δηλαδη τι απο που θα τα ζητησω?
όταν πας σε κανένα studio προσοχή δεν έχει σε όλα μόνο σε αυτά τα γνωστά που ξέρουμε απο το site  να ζητήσεις άμα έχετε αυτοκόλλητα η μπλουζάκια με τον γλομπέο .

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
σε μπουρδελα υπαρχει περιπτωση να βρω η μονο σε στουντιο?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ευχαριστω πολυ. αν και πηγαινω μονο σε μπουρδελα θα παω και σε κανα στουντιο μηπως βρω κανα αυτοκολλητο η καμια μπλουζα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Βραδινη ενημερωση  σημερα από φυλης με cult στοιχεια και undergroungd ατμοσφαιρα
Φυλης
134α η αννουλα
109 η αννιτα,πολύ μετριο μελαγχροινο κοντοπουτανο
(από 92 και μετα κλειστα,και η φωκαιας μ εξαιρεση το 22)
Μαγνησιας 11 ,κικη γερμανιδα
Αγ πετρου 7 η κατερινα του xilnik
Αλκαμενους 113,νταρντανοmlf ,η ευα,δεν δεχεται ξενους
Ρεμουνδου 21,ντενιζα
Ρεμουνδου 20,ένα λεπτο πλακε μετριο μελαγχροινο

Τροφωνιου
11,μπετυ,ένα ξανθο mlf που μπηκα στον πειρασμο να δοκιμασω, δεν δοκιμασα τελικα
11 ,ένα ξανθο λεπτο,σχετικα ακωλο
13,νομιζω τζενη,μια ξανθια με μαυρες ζαρτιερες σαφως καλυτερο από το προηγουμενο
13 ,μια μαυρουλα με κανονικο,θυληκο σωμα

ΚΟΛΩΝΟΥ
32β,μια αρκετα καλη ξανθια με 15 ευρω
32α,η  μαρια,μελαγχροινη με καλο σωματακι
30β,ένα μελαγχροινο με μετριο προσωπο αλλα ωραιο μεγαλο στηθος που κτυπαγε στο ματι,μετριου υψους
30α η κατερινα,δεν δεχεται ξενους

ΙΑΣΩΝΟΣ
19α κατω,η νελλη ,ένα  συμπαθητικο καστανοξανθο μωρο με μαυρο στρινγκ και ωραιο σωματακι,καπως βαριεστημενο
19α  πανω,η λαρισσα,ένα ξανθο λεπτο με ωραιο σωματακι που ειχα παρει πριν δυο-τρια χρονια και που ηταν πολυ φιλοτιμο  μεσα στο δωματιο,μαλλον επεστρεψε γιατι εκει ηταν το στεκι της

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βραδινη ενημερωση  σημερα από φυλης με cult στοιχεια και undergroungd ατμοσφαιρα
Φυλης
134α η αννουλα
109 η αννιτα,πολύ μετριο μελαγχροινο κοντοπουτανο
(από 92 και μετα κλειστα,και η φωκαιας μ εξαιρεση το 22)
Μαγνησιας 11 ,κικη γερμανιδα
Αγ πετρου 7 η κατερινα του xilnik
Αλκαμενους 113,νταρντανοmlf ,η ευα,δεν δεχεται ξενους
Ρεμουνδου 21,ντενιζα

Τροφωνιου
11 ,ένα ξανθο λεπτο,σχετικα ακωλο
13,νομιζω τζενη,μια ξανθια με μαυρες ζαρτιερες σαφως καλυτερο από το προηγουμενο
13 ,μια μαυρουλα με κανονικο,θυληκο σωμα

ΚΟΛΩΝΟΥ
32β,μια αρκετα καλη ξανθια με 15 ευρω
32α,η  μαρια,μελαγχροινη με καλο σωματακι
30β,ένα μελαγχροινο με μετριο προσωπο αλλα ωραιο μεγαλο στηθος που κτυπαγε στο ματι,μετριου υψους
30α η κατερινα,δεν δεχεται ξενους

ΙΑΣΩΝΟΣ
19α κατω,η νελλη ,ένα  συμπαθητικο καστανοξανθο μωρο με μαυρο στρινγκ και ωραιο σωματακι,καπως βαριεστημενο
19α  πανω,η λαρισσα,ένα ξανθο λεπτο με ωραιο σωματακι που ειχα παρει πριν δυο-τρια χρονια και που ηταν πολυ φιλοτιμο  μεσα στο δωματιο,μαλλον επεστρεψε γιατι εκει ηταν το στεκι της

Συναγωνιστή Xilnik αυτός είναι πράγματι ένας χρήσιμος οδηγός.

Σκέφτομαι και προτείνω ότι θα ήταν χρήσιμο να συμπληρωθούν πρόσθετα χαρακτηριστικά στοιχεία για κάθε κοπέλλα.

Για παράδειγμα, όπως στις αγγελίες, να σημειωθεί το μήκος μαλλιών (ορισμένοι έχουν αδυναμία σε αυτό...όπως εγώ) και η βάρδυα που δουλεύει η κοπέλλα  :sunglasses:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αγ πετρου 7,μεταμεσονυχτια προβολη,μιρελα,καταθεσις,το εργο παρακολουθειτε πολυ ευχαριστα..

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ποια μπουρδελα εχουν τρανς? παρακαλω πειτε μου για να τα αποφευγω και να μην περναω ουτε απο εξω

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Mπραβο αρχηγε.Να συμπληρωσω οτι ειμαι γκαντεμης γιατι σημερα κατα τις 21.30-22.00 ηταν τα περισσοτερα κλειστα στη Φυλης και οτι Μαγνησιας 11 ειναι η ιδια κοπελα με αυτη της Ρεμουνδου 20,εντυπωσιακη εμφανισιακα αλλα τυπικη στο δωματιο που την εχω παρει.Η Ευα απο το 113 δεν ειναι ουτε εμφανισιακα καλη,χοντρουλα μιλφ κατι σαν την Βικυ στο πολυ χειροτερο και στο κρεβατι δεν κανει τα μισα απο αυτα που λεει η τσατσα,εργαζεται επισης και Διδυμου 16 μερικες φορες .

Αμα λες το ισογειο καλα εκανες και δεν μπηκες αμα λες το 11β στον οροφο που εχει την τσατσα που δουλευε παλια στη Φωκαιας κακως εκανες που δεν περασες.

Ρεμουνδου 21,ντενιζα

Μηπως εκανες τον κοπο να πας και πανω στο 21.Απογευμα ειναι η Βικυ η πρωι? Εφυγε αυτη η προκλητικοτατη μαυρη που σε εβριζε αμα δεν περναγες.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τροφωνιανου 11 στο πρωτο ηταν η  μπετυ Εinheit,νομιζω ειναι κατω
ρεμουνδου 21 πανω δεν ανεβηκα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ευχαριστω πολυ. αν και πηγαινω μονο σε μπουρδελα θα παω και σε κανα στουντιο μηπως βρω κανα αυτοκολλητο η καμια μπλουζα

Συναγωνιστή Adonis καλησπέρα

Σπάνια εκφέρω γνώμη για την ποιότητα υπηρεσιών σε σπίτια και σε studios (εκτός συγκεκριμμένων εξαιρέσεων για σημαντικούς λόγους...έχω διευκρινίσει σε άλλα θρεντ) :sunglasses:

Όμως θα σε συμβούλευα (αν μου το επέτρεπες) να αποφύγεις το studio Αχαρνών 85, όχι μόνο για να ζητήσεις αυτοκόλλητα αλλά και για κάθε άλλη "αίτησή" σου και απαίτησή σου (διάβασε σχετικές κριτικές και θα καταλάβεις περισσότερα).

Τελικά, αυτός ο χώρος (από το 1985, αν θυμάμαι καλά) που τότε είχε τρανς ...έχει κάτι το αποτρεπτικό (τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ).

Λες να είναι μόνο δική μου αυτή η εντύπωση  :huh: ?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου. θα το εχω υποψη μου.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ποια μπουρδελα εχουν τρανς? παρακαλω πειτε μου για να τα αποφευγω και να μην περναω ουτε απο εξω

και το μαγαζι που ειναι στη σαρρη και Λουκα-Νικα στου ψυρρη

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου. θα το εχω υποψη μου.

Διευκρίνιση :

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν θεωρώ ότι τα σπίτια με εγχειρισμένες τρανς μου είναι αποτρεπτικά, αλλά ότι ο συγκεκριμμένος χώρος από πολύ παλιά μου ήταν απωθητικός και θα έλεγα "ψυχρός".

Χαρακτηριστικά θα έλεγα ότι μπαίνοντας μέσα, αφού έχεις ανεβεί την περίεργη σχεδόν κατακόρυφη σκάλα και καθίσεις στο ("ανακριτικό-άβολο") σαλόνι αισθάνεσαι ασφυκτικά όπως ένας μαθητής στριμωγμένος στη γωνία από την κακιά δασκάλα του.

Πιθανόν, όμως αυτό να είναι αρεστό σε ορισμένους συναγωνιστές...(σεβαστό)

εμένα δεν μου άρεσε

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
παντως τα σπιτια εγω ειτε με εγχειρισμενες τρανς ειτε με μη εγχειρισμενες τα αποφευγω .μια φορα μπηκα σε ενα που ειχε τρανς χωρις να το ξερω πηγα εκει και με το που βγηκε στο σαλονι εφυγα τρεχοντας

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παντως τα σπιτια εγω ειτε με εγχειρισμενες τρανς ειτε με μη εγχειρισμενες τα αποφευγω .μια φορα μπηκα σε ενα που ειχε τρανς χωρις να το ξερω πηγα εκει και με το που βγηκε στο σαλονι εφυγα τρεχοντας

...σεβαστό...

μάλιστα, υποστηρίζεται ότι

"...άν δοκιμάσεις ένα φαγητό, για πρώτη φορά και είναι κακομαγειρεμένο, τότε δεν το ξαναδοκιμάζεις σε όλη σου την ζωή"

Σαφώς και άν κάτι δεν αρέσει σε ένα άνθρωπο, είναι άδικο για αυτόν να χαραμίζει και να ξοδεύει την ζωή του για να μπορέσει να το αποδεχθεί. Είναι προτιμότερο και ορθότερο να δίνει την ενέργεια του σε πράγματα που τον εκφράζουν και τον ικανοποιούν.

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Φυλής 99 και 104 έξοδος και άγκυρας .

φ99 δεν εχει πια τρανς αλλα μονο τραβεστι
φ104 σταματησε να εχει πια τρανς-τραβεστι και το γυρισε σε κανονικες γυναικες
αγκυρας1 η θεα Ευα
Λουκα νικα θα πετυχεις μερικες καλες αν περασεις απ τη σκληρη πορτα τους.
Αγησιλαου πρεπει να εχεις αντερα για νηα μπεις εκει μεσα
πιπινου μονο τραβεστι
και παει λεγοντας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom