You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όταν πας σε κανένα studio προσοχή δεν έχει σε όλα μόνο σε αυτά τα γνωστά που ξέρουμε απο το site να ζητήσεις άμα έχετε αυτοκόλλητα η μπλουζάκια με τον γλομπέο .δηλαδη τι απο που θα τα ζητησω?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
16α η αναστασια,ξανθια με αρκετα κιλα για τους λατρεις των
παχουλων mlf η ιδανικη περιπτωση
το χω γραψει μια σελιδα πριν Εinheit
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
είπα μόνο στούντιο όχι μπουρδέλα .σε μπουρδελα υπαρχει περιπτωση να βρω η μονο σε στουντιο?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Βραδινη ενημερωση σημερα από φυλης με cult στοιχεια και undergroungd ατμοσφαιρα
Φυλης
134α η αννουλα
109 η αννιτα,πολύ μετριο μελαγχροινο κοντοπουτανο
(από 92 και μετα κλειστα,και η φωκαιας μ εξαιρεση το 22)
Μαγνησιας 11 ,κικη γερμανιδα
Αγ πετρου 7 η κατερινα του xilnik
Αλκαμενους 113,νταρντανοmlf ,η ευα,δεν δεχεται ξενους
Ρεμουνδου 21,ντενιζα
Ρεμουνδου 20,ένα λεπτο πλακε μετριο μελαγχροινο
Τροφωνιου
11,μπετυ,ένα ξανθο mlf που μπηκα στον πειρασμο να δοκιμασω, δεν δοκιμασα τελικα
11 ,ένα ξανθο λεπτο,σχετικα ακωλο
13,νομιζω τζενη,μια ξανθια με μαυρες ζαρτιερες σαφως καλυτερο από το προηγουμενο
13 ,μια μαυρουλα με κανονικο,θυληκο σωμα
ΚΟΛΩΝΟΥ
32β,μια αρκετα καλη ξανθια με 15 ευρω
32α,η μαρια,μελαγχροινη με καλο σωματακι
30β,ένα μελαγχροινο με μετριο προσωπο αλλα ωραιο μεγαλο στηθος που κτυπαγε στο ματι,μετριου υψους
30α η κατερινα,δεν δεχεται ξενους
ΙΑΣΩΝΟΣ
19α κατω,η νελλη ,ένα συμπαθητικο καστανοξανθο μωρο με μαυρο στρινγκ και ωραιο σωματακι,καπως βαριεστημενο
19α πανω,η λαρισσα,ένα ξανθο λεπτο με ωραιο σωματακι που ειχα παρει πριν δυο-τρια χρονια και που ηταν πολυ φιλοτιμο μεσα στο δωματιο,μαλλον επεστρεψε γιατι εκει ηταν το στεκι της
Φυλης
134α η αννουλα
Ρεμουνδου 21,ντενιζα
Τροφωνιου
13,νομιζω τζενη,μια ξανθια με μαυρες ζαρτιερες σαφως καλυτερο από το προηγουμενο
ΚΟΛΩΝΟΥ
30β,ένα μελαγχροινο με μετριο προσωπο αλλα ωραιο μεγαλο στηθος που κτυπαγε στο ματι,μετριου υψους
ΙΑΣΩΝΟΣ
19α κατω,η νελλη ,ένα συμπαθητικο καστανοξανθο μωρο με μαυρο στρινγκ και ωραιο σωματακι,καπως βαριεστημενο
19α πανω,η λαρισσα,ένα ξανθο λεπτο με ωραιο σωματακι που ειχα παρει πριν δυο-τρια χρονια και που ηταν πολυ φιλοτιμο μεσα στο δωματιο,μαλλον επεστρεψε γιατι εκει ηταν το στεκι της
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Βραδινη ενημερωση σημερα από φυλης με cult στοιχεια και undergroungd ατμοσφαιρα
Φυλης
134α η αννουλα
Ρεμουνδου 21,ντενιζα
Τροφωνιου
ΚΟΛΩΝΟΥ
ΙΑΣΩΝΟΣ
Συναγωνιστή Xilnik αυτός είναι πράγματι ένας χρήσιμος οδηγός.
Σκέφτομαι και προτείνω ότι θα ήταν χρήσιμο να συμπληρωθούν πρόσθετα χαρακτηριστικά στοιχεία για κάθε κοπέλλα.
Για παράδειγμα, όπως στις αγγελίες, να σημειωθεί το μήκος μαλλιών (ορισμένοι έχουν αδυναμία σε αυτό...όπως εγώ) και η βάρδυα που δουλεύει η κοπέλλα
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Φυλής 99 και 104 έξοδος και άγκυρας .ποια μπουρδελα εχουν τρανς? παρακαλω πειτε μου για να τα αποφευγω και να μην περναω ουτε απο εξω
Mπραβο αρχηγε.Να συμπληρωσω οτι ειμαι γκαντεμης γιατι σημερα κατα τις 21.30-22.00 ηταν τα περισσοτερα κλειστα στη Φυλης και οτι Μαγνησιας 11 ειναι η ιδια κοπελα με αυτη της Ρεμουνδου 20,εντυπωσιακη εμφανισιακα αλλα τυπικη στο δωματιο που την εχω παρει.Η Ευα απο το 113 δεν ειναι ουτε εμφανισιακα καλη,χοντρουλα μιλφ κατι σαν την Βικυ στο πολυ χειροτερο και στο κρεβατι δεν κανει τα μισα απο αυτα που λεει η τσατσα,εργαζεται επισης και Διδυμου 16 μερικες φορες .
Αμα λες το ισογειο καλα εκανες και δεν μπηκες αμα λες το 11β στον οροφο που εχει την τσατσα που δουλευε παλια στη Φωκαιας κακως εκανες που δεν περασες.
Μηπως εκανες τον κοπο να πας και πανω στο 21.Απογευμα ειναι η Βικυ η πρωι? Εφυγε αυτη η προκλητικοτατη μαυρη που σε εβριζε αμα δεν περναγες.
Αμα λες το ισογειο καλα εκανες και δεν μπηκες αμα λες το 11β στον οροφο που εχει την τσατσα που δουλευε παλια στη Φωκαιας κακως εκανες που δεν περασες.
Ρεμουνδου 21,ντενιζα
Μηπως εκανες τον κοπο να πας και πανω στο 21.Απογευμα ειναι η Βικυ η πρωι? Εφυγε αυτη η προκλητικοτατη μαυρη που σε εβριζε αμα δεν περναγες.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
ευχαριστω πολυ. αν και πηγαινω μονο σε μπουρδελα θα παω και σε κανα στουντιο μηπως βρω κανα αυτοκολλητο η καμια μπλουζα
Συναγωνιστή Adonis καλησπέρα
Σπάνια εκφέρω γνώμη για την ποιότητα υπηρεσιών σε σπίτια και σε studios (εκτός συγκεκριμμένων εξαιρέσεων για σημαντικούς λόγους...έχω διευκρινίσει σε άλλα θρεντ)
Όμως θα σε συμβούλευα (αν μου το επέτρεπες) να αποφύγεις το studio Αχαρνών 85, όχι μόνο για να ζητήσεις αυτοκόλλητα αλλά και για κάθε άλλη "αίτησή" σου και απαίτησή σου (διάβασε σχετικές κριτικές και θα καταλάβεις περισσότερα).
Τελικά, αυτός ο χώρος (από το 1985, αν θυμάμαι καλά) που τότε είχε τρανς ...έχει κάτι το αποτρεπτικό (τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ).
Λες να είναι μόνο δική μου αυτή η εντύπωση ?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ποια μπουρδελα εχουν τρανς? παρακαλω πειτε μου για να τα αποφευγω και να μην περναω ουτε απο εξω
και το μαγαζι που ειναι στη σαρρη και Λουκα-Νικα στου ψυρρη
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου. θα το εχω υποψη μου.
Διευκρίνιση :
Για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν θεωρώ ότι τα σπίτια με εγχειρισμένες τρανς μου είναι αποτρεπτικά, αλλά ότι ο συγκεκριμμένος χώρος από πολύ παλιά μου ήταν απωθητικός και θα έλεγα "ψυχρός".
Χαρακτηριστικά θα έλεγα ότι μπαίνοντας μέσα, αφού έχεις ανεβεί την περίεργη σχεδόν κατακόρυφη σκάλα και καθίσεις στο ("ανακριτικό-άβολο") σαλόνι αισθάνεσαι ασφυκτικά όπως ένας μαθητής στριμωγμένος στη γωνία από την κακιά δασκάλα του.
Πιθανόν, όμως αυτό να είναι αρεστό σε ορισμένους συναγωνιστές...(σεβαστό)
εμένα δεν μου άρεσε
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
παντως τα σπιτια εγω ειτε με εγχειρισμενες τρανς ειτε με μη εγχειρισμενες τα αποφευγω .μια φορα μπηκα σε ενα που ειχε τρανς χωρις να το ξερω πηγα εκει και με το που βγηκε στο σαλονι εφυγα τρεχοντας
...σεβαστό...
μάλιστα, υποστηρίζεται ότι
"...άν δοκιμάσεις ένα φαγητό, για πρώτη φορά και είναι κακομαγειρεμένο, τότε δεν το ξαναδοκιμάζεις σε όλη σου την ζωή"
Σαφώς και άν κάτι δεν αρέσει σε ένα άνθρωπο, είναι άδικο για αυτόν να χαραμίζει και να ξοδεύει την ζωή του για να μπορέσει να το αποδεχθεί. Είναι προτιμότερο και ορθότερο να δίνει την ενέργεια του σε πράγματα που τον εκφράζουν και τον ικανοποιούν.
Φυλής 99 και 104 έξοδος και άγκυρας .
φ99 δεν εχει πια τρανς αλλα μονο τραβεστι
φ104 σταματησε να εχει πια τρανς-τραβεστι και το γυρισε σε κανονικες γυναικες
αγκυρας1 η θεα Ευα
Λουκα νικα θα πετυχεις μερικες καλες αν περασεις απ τη σκληρη πορτα τους.
Αγησιλαου πρεπει να εχεις αντερα για νηα μπεις εκει μεσα
πιπινου μονο τραβεστι
και παει λεγοντας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58