Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 378 άτομα (36 μέλη και 342 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χτες το βραδι στη φυλης
ΦΥΛΗΣ
Ρε κωλοπαιδι ειμαι σιγουρος οτι κουβαλας μπλοκακι μαζι σου γιατι στην ηλικια σου να εχεις τετοιο μνημονικο δεν γινετε. :headbang: :headbang: :tickedoff:
Μπραβο σου παντως οτι και αν κανεις το κανεις καλα. :2funny: ;) :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Χτες το βραδι στη φυλης
...
80,η βικτωρια με τους σιλικονατους πια βυζους,ρωσιδα μετριο αναστημα,κοκκινοξανθα μαλια,εχει περασει από ρεμουνδου 21 της ντενιζ,από παιωνιου,αχαρνων 106 και φωκαιας 17
...
54 πανω η χριστινα,μελαγχροινη λεπτη που εχει δουλεψει στη φωκαιας 17 και φυλης 92 ,σχετικα προσφατα την ειχε παρει ο hot scorpios,χαρακτηριστικο της όταν περπαταει ότι παει περα δωθε όπως οι βαρκες του αγουδημου

ΔΙΔΥΜΟΥ
8 πανω η ξανθια λιζα
...
ΣHMEΡΑ μεσημερι στη φυλης
ΦΥΛΗΣ
...
71 κατω η ριτα η’ αλλιως η μαργαριτα  του xilnik  γιατι περι αυτης προκειται,χαιρομαι που αρεσε
...
80 η κατια του φιλου μου του σκορπιου
...

TOTAL RESPECT ΑΡΧΟΝΤΙΚΕ ΑΡΧΟΝΤΑ XILNIK, εγώ προσωπικά συγκρατώ τα μωρά του Φ80 πρωί η Κάτια το υπέροχο
κοντοπουτανάκι που είναι να το γλύφεις ολόκληρο και το απόγευμα η σιλικονάτη Βικτώρια (και φίλη της Ξένιας)
με την οποία έχω δυνατή χημεία στο κρεββάτι (αν και σε άλλους αρέσει ενώ σε άλλους όχι).

Υ.Γ. Συμπληρώνω οτι και με την Λίζα διδύμου 8, αν είναι αυτή με την ΚΟΡΜΑΡΑ (σαν να είναι μίγμα αθλήτριας
και χορεύτριας) στα όρια του MILF, έχω πολύ δυνατή χημεία αλλά έχω να την πάρω καιρό (συνήθως κάτι τυχαίνει
και πέρνω κάποια άλλη το πρωί...χαχαχαχαχα)

Υ.Γ.2. Σήμερα απογευματινή βάρδια στο Φ80 πήγα μήπως 'πετύχω' τη Βικτώρια που έχω καιρό να 'την δώ',
      αλλά δυστυχώς ήταν η Γκλόρια (όπως είπε η κοντή τσα2 με τα γυαλάκια).

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
βολτιτσα και εγω σημερα και να παραθεσω την δικια μου ενημεροσουλα.

χωματιανου 11κατω νελλη στο ονομα κοντουλα για τσιγγανοβουλγαρα μου εμοιαζε
διδυμου 8 κατω η ξανθια μιλφ βικυ
φ40 η αντζυ με 69 στο προγραμμα και αγενεστατη τσατσα
φωκαιας και αχαρνων ισογειο μια λεπτοτατη ξανθια με κοντο μαλλι κατω του μετριου
φωκ υπογα η ναομι η μαυρη
φωκ 25κατω κοντουλα με ωραια πιασιματα και μελαχροινη
φ84 κατω η τινα
φ 71 κατω η μαργαριτα
φ 67 μελαχροινη με τατου πισω στην μεση
φ 69 κατω μελαχροινη αδυνατη συναγωνιστης που εβγαινε ειπε καλα λογια
φ 92 η μιλφ ευα
φ 109 η κατερινα
φ 134 η στεφανια ψηλη ξανθια μετρια κοπελα
φ 134 ισογειο η αλινα
φ 65 κατω η ξανθια ψιλονταρντανα αυτη τη φορα με κοτσιδακια
φ 59 πανω αν δεν κανω λαθος στο ονομα η μισελ.
φ 80 η κατια κοντη αδυνατη αδιαφορη την ειδα
φ 86π η μαρια το κοντοπουτανακι απο το 84 κατω(βλεπε κριτικη)

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η βερόνικα μήπως είναι η ελληνορουμάνα ??

ΦΩΚΑΙΑΣ
17 κατω η στελλα,το κοντοπουτανο με το φοβερο στηθος από φωκαιας 25 πανω
19 η ζανετ μια ευσωμη πια  ξανθια γερμανιδα,,καποτε κορμαρα  που δουλευε και διδυμου 18 και στο μεταξουργειο
25 πανω ,μια μετρια μελαγχροινη που η τσατσα ελεγε ότι κανει και παρτουζα
25 κατω η βερονικα,ωραια παρουσια ψιλη καστανομελαγχροινη αλλα κακη μεσα τουλαχιστον όταν την ειχα παρει εγω

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αυτή που πριν περίπου 2 χρόνια έπαιζε στο "71" κάποιες φορές;

Δεν ξέρω Imaginas δεδομένου οτι ήταν μέσα στο δωμάτιο κι εγώ πήγα καρφωτά μήπως
πετύχω την Σιλικονάτη Βικτώρια που έχω χημεία μαζί της, μόλις μου είπε η τσα2 οτι δεν είναι
αυτή που ήθελα την έκανα, μια και αυτό το Σ/Κ έχω καταθέσει ήδη 3 φορές,
την ΠΑΡ στο Σοφάκι στην Λιοσίων,
το ΣΑΒ στο Ρενατάκι μου και
την ΚΥΡ στην Μαργαρίτα του Xilnik. :-)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η βερόνικα μήπως είναι η ελληνορουμάνα ??
σ ευχαριστω φιλε για το μοτο σου και ολα τα παιδια για τα  καλα τους λογια το απογευμα,η βερονικα δεν ξερω αν ειναι ελληνορουμανα αλλα σιγουρα ειναι πολυ ψυχρη
αν ειχε καστανομαυρα κατσαρα μαλια ειναι η βερονικα που ηταν στο 25 πανω τ απογευματα και ειναι η απολυτη μουφα στο κρεβατι
ειχε υποστει αγριο σφυροκοπημα στα τεσσερα για τουλαχιστον δεκα λεπτα και δεν εβγαζε μιλια..
Υ.Γ baby το κινητο χρησιμοποιω απλα επειδη τις γνωριζω σχεδον ολες, πολυ λιγες,συνηθως 2-5 πρεπει να θυμαμαι μετα απο καθε επισκεψη

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
κατι που ειδα σημερα ποιος ηταν αυτος που κολλησε εξω απο τα σπιτακια τα αυτοκολλητα με τους γλομπεους.ερηξα πολυ γελιο μπραβο του παντως

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ποια ειναι η μεγαλυτερη σε ηλικια πορνη που εχετε δει προσφατα σε μπουρδελα?
που υπαρχουν χοντρες νεες σε ηλικια εχει κανενας υποψη του?οχι απλως ευσωμες αλλα πολυ χοντρες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
διδυμου 18α
διδυμου  16
φωκαιας και αχαρνων κατω ,τζουλια,μελαγχροινη,θα σου κανει
αγκυρας 12α και 12β
αλκιβιαδου 16α,β,γ
αλκαμενους 113

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
και τα υπολοιπα της διδυμου εχουν. στο φωκαιας και αχαρνων μηπως ειναι η προεδρος εν ονοματι δημητρα κανελλοπουλου?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το ξερω ,αλλα συνηθως ειναι πιο νορμαλ,θα σου ελεγα για το 104 που ειναι η ελλη,ειναι χοντρη και θεορατη αλλα νομιζω μεταλλαγμενη ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη ενημερωσουλα
Διδυμου20 Αντριαννα ξανθια μιλφ πολυ καλη
Φωκαιας25 μελαχρινο χαμογελαστο αλλα μετριο
Φυλης134κατω Στεφανια,ισογειο κλειστο,πανω Τζεσσυ ΜΑΚΡΙΑ!!
Φυλης71κατω Καρλα,με τα χορευτικα της στο σαλονι,πολυ καλη περιπτωση
Υ.Γ Ενα μεγαλο μπραβο στον Xilnik για τις ενημερωσεις του!RESPECT ΜΕΓΙΣΤΟ  :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γεια χαρά στρατηλάτες της πορνοεκστρατείας! :rockon: :rockon: :rockon:

Χθες το βράδυ η περιοχή του [glow=red,2,300]Μεταξουργείου[/glow] οργώθηκε από πορνοεκσκαφικά που ακούνε στο όνομα pitsilistis και gangsta!Λόγω του οτι είδαμε σχεδόν όλα τα μπουρδέλα και είχαμε να διεκπεραιώσουμε "κόκκινη" αποστολή, η μνήμη μου δε συγκράτεισε τα περισσότερα πορνίδια...

Ξεκινάμε με τα μαύρα διαμάντια που τα θυμάμαι καλύτερα..

Στο Κολωνού 11 πάνω ήταν η Μαρίζα.. ξανθιά γαζέλα με πολύ κραγιόν και αφράτο σώμα η οποία έπαιρνε 15€

Στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 ήταν μια τέλεια αφρικανή θεά που έπαιρνε 15€.Σώμα πολύ αδύνατο αλλά με πολύ καλές αναλογίες και ωραίο πρόσωπο.Η επίσκεψη πρέπει να γινε μετά τις 23.00 .. (προτείνεται και για όχι τόσο fan της αφρικανικής φυλής)

Κολωνού 47 στην αριστερή πόρτα ήταν μια εμφανίσημη και σχετικά ψηλή μαύρη με λίγο άγριο πρόσωπο.15€/πιτσίλισμα

Ιάσωνος 33 ήταν μια μαυρούλα με ξανθά μαλλιά και παραπάνω πιασίματα για τα γούστα μου.Μετά τις 23.00 αν ισχύει η παλιά βάρδια έχει το ακριβώς αντίθετο της απογευματινής.. την Ρίτα.. μια ανορεξική κοπέλα που έχω πιτσιλίσει στο παρελθόν.(15€)

Ιάσωνος 36 είχε κι εκεί ένα ελαφρώς παχουλό μαύρο πορνίδιο το οποίο όμως δε θα με χάλαγε καθόλου.Προσοχή όμως γιατί αγριεύει αν πάτε να της χουφτώσετε τον κώλο την ώρα που βγαίνει στο σαλόνι.Σύλβια την έχουνε ονομάσει οι νταβάδες που την εκμεταλλεύονται.

Φεύγοντας απ'τις πάντα αγαπημένες νιγηριανές ιέριες της ηδονής περνάμε στα υπόλοιπα..

Στην Καλλέργη 33 άλλαξαν ευτηχώς την τσατσά δυσφύμιση με μια ευγενική κυρία αλλά και η κοπέλα με όψη καθημερινού πορνιδιού ήταν αρκετά καλή.

Αχιλλέως 48 είχε πετίτ ρωσσιδούλα που έκανε ακάποτα με τελείωμα μέσα και 69 με 20€(δεν δίνει τάληρο).Πολύ εμφανίσημη..

Στο 51 της ίδιας οδου που είναι ακριβώς απέναντι, μια πολύ κοντή και αδύνατη κοπέλα αλλά με πολύ ωραίο πρόσωπο προσέφερε τις υπηρεσίες της.. η εθνικότητα πρέπει να ταν ρουμάνικη ..τουλάχιστον ταίριαζαν λίγο τα χαρακτηριστικά.Μάυρα μακριά μαλλιά και μάτια..

Εκεί κοντα στην Μαραθώνος στο 59 θα βρείτε ένα νεαρό πορνίδιο με κοντά μαλλιά που μοιάζει με καθημερινή κοπέλα.Αδύνατη με μικρομεσαίο στήθος.Είναι το μπουρδέλο με τον κέρβερο.

Στα δεξιά της Λεωνίδου 28 μου άρεσε αρκετά η "προικισμένη" κοπέλα με τα μαύρα ολόισια πιασμένα μαλλιά.Ενώ στα αριστερά μην κάνετε τον κόπο να ανέβαιτε τα σκαλιά καθώς θα τη χαρακτήριζα κάτω του μετρίου.Παλιά είχε ένα νεαρό μαυράκι εκεί πέρα πολύ καλό πραγματικά αλλά δεν ξέρω τι απέγινε.Ελπίζω τουλάχιστον να μάζεψε όσα ήθελε.

Δε ξεχνώ βέβαια το Κολωνού 30Α ένα πραγματικό στολίδι που αναρωτιέμαι μήπως φτιάχτηκε σε λάθος περιοχή.Τα ίδια καλά λόγια έχω να πω και για την Ειρήνη με το αλλαγμένο ξανθό λουκ .. μία απ'τις πρώτες εμπειρίες στη Φυλής.

Δίπλα.. 30Β όχι και τόσο εμφανίσιμη κοπέλα.Εντύπωση μου κανε η μπάρα σαν αυτή των στριπτιτζάδικων που είχε στο σαλόνι.Η πρωινή κοπέλα μας ενημέρωσαν κάνει στριπτίζ για να δελεάσει τους πελάτες να περάσουν!

Πάντα Κολωνού στο 32Α είχε κοπέλα που δε θα την έλεγα και θεά ..έδινε κώλο(ωχ είπα τη μαγική λέξη).. έδινε κώλο λοιπόν με 15€.Παραδοσιακά το 32Α ήταν.. κωλόσπιτο ..μεταφορικά και κυριολεκτικά..

Κολωνού 27Β .. μέτριο .. το λέω γιατί έχει αρκετά σκαλιά

Επίσης στην Κολοκυνθούς 38 ήταν μια κοπέλα που μέσα στα σκοτάδια όσο την είδα καλή φαινόταν περιελάμβανε στις υπηρεσίες της την έμπνευση δεκάδων ονομάτων απ'το site.. assfiller,analintruder .. για 15 πορνοευρώ.

Κεραμεικού 15Β νεαρό πορνίδιο με μαύρα μακριά μαλλιά.Πολύ ωραίος ο χώρος.

Τελειώνω με Ιάσωνος.. 20Α λοιπόν στη θέση της Μαρίνας που μεταγράφτηκε Φωκαίας μια όμορφη ξανθιά με ωραίο σώμα.Μ'άρεσε.

20Β με λίγα πιασιματάκια παραπάνω για τους λάτρεις..

...και τέλος το 25.. θα μπορούσε να γίνει κάλλιστα και εκπομπή του χαρδαβέλλα αφού είδαμε ολοζώντανη μπροστά μας τη σερβιτόρα του μυστικού δείπνου!
keep it underground :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Πρωινή και από μένα.

Φυλής 92 η milf of the year Ευάρα.
Φυλής 71Β Η Κάρλα όλο κούνημα.
Φυλής 69Β ένα μικρό μελαχρινό με ωράιο κορμάκι
Φυλής 84Β ένα όμορφο ξανθό που μόλις έπαιρνε πακιστανό
Φυλής 59΄κάτω μία μελαχρινή λεπτή ζοχαδιασμένη

Φωκαίας 17 Α αδιάφορο μελαχρινο
Φωκαίας 17 Β η Φλώρα - παρά την κριτική μου - ξαναπήγα σήμερα. Η Φλώρα κάνει για νεκρόφιλους αλλά έχει την συνήθεια να σε αφήνει να χαιδευεις & φιλάς με τις ώρες - μέχρι που βαριέσαι. Και σήμερα είχα όρεξη για κάτι τέτοιο, ειδικά για τις σούπερ 2,5αρες οβίδες της. Είναι χαμηλοκώλα όπως έχει παρατηρήσει συνάδελφος αλλά ξάπλα δεν φαίνεται.
Φωκαίας 19 μία μελαχρινή ελληνιδα (?)

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλιμερα σε ολουσ εχουμαι τιποτα σημερα :think: :think: :think: :huh: :huh:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Κυριακή πρωί-πρωί με τις κατουρόγκαυλες..
Κατάθεση στην Μαρίνα φυλης 17Α (για άλλη πήγαινα τσπ)
Τι να πω...εντυπωσιάστικα από την εμφάνιση (βέβαια με το που έβγαλε τα παπουτσια και ..κόντυνε κατά 10 πόντους έχασε αρκετα) και κάποια σχόλια συναδέλφων, άσε που νόμιζα-μπερδεύτικα ότι ήταν η Δόρα. Μέσα πίπα ψιλοαγγαρεία, γαμήσι από πάνω αυτή αλλά τπτ το σπουδαίο..Δεν το προτείνω..Δεν τράβαγα καλύτερα μια κυριακάτικη πρωινή μαλακία???

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
καλιμερα σε ολουσ εχουμαι τιποτα σημερα :think: :think: :think: :huh: :huh:

ρε παλικαρι συνεχεια ετοιμα τα θελεις εσυ?

αντε κανε και καμμια γυρα μονος σου και δωσε επιτελους και εσυ μια πληροφορια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom