Χτες το βραδι στη φυλης
ΦΥΛΗΣ
134 β η λορι,ξανθο κοντοπουτανο χαμογελαστο στο σαλονι με μετριο προσωπο
134 α η αννουλα
134 πανω η μελαγχροινη κατερινα
109 η ξανθια κατερινα,πολυς κοσμος στο σαλονι αλλα πολύ βρωμια,πολύ γυφτοι,δεν μπηκα ,και μαλλον δεν θα ξαναπαω λογω του σπιτιου
109 πανω η μαρινα ,μια καστανη ρωσιδα ,θελω να μπω αλλα δυστυχως μεχρι τωρα δεν υπαρχει καμια κριτικη και το μελαγχολικο της προσωπο με προβληματιζει
Μαγνησιας 11,κικη η καστανοξανθη γερμανιδα από ρεμουνδου 20
92 η ντιανα,,προσωπικα μου αρεσε πολύ και θα τιμηθει,μελαγχροινη με ωραιο προσωπο
71 κατω ένα ξανθο ντραρντανομωρο που εχω δει και στη φωκαιας 17 πανω και φυλης 65,χαρακτηριστικα της το μαυρο strapless της,η κωλαρα και οι βυζαρες της,μου ειχαν πει ότι τη λενε καρμελα
71 πανω η μπαρμπαρα
67 η ελλη
65 κατω η αλεξανδρα η’ σαντρα με τα ωραιο στηθος και την μουγγη συμμετοχη
65 πανω η ρωξανη ,το πιπινι με τα ωραια βυζακια και την μετρια συμμετοχη
84α η αννα η πολωνεζα
84β η ιλιανα
80,η βικτωρια με τους σιλικονατους πια βυζους,ρωσιδα μετριο αναστημα,κοκκινοξανθα μαλια,εχει περασει από ρεμουνδου 21 της ντενιζ,από παιωνιου,αχαρνων 106 και φωκαιας 17
59 κατω η βανεσσα
59 πανω ένα λεπτο μελαγχροινο μετριου αναστηματος,δεν μπορουσα να το ψυχολογησω για το πώς θα είναι στο δωματιο
66 η ωραια με τα μαυρα μακρια μαλλια,σχετικα ψιλη μελαγχροινη που δουλευε στο 69 το ισογειο με το μεγαλο tatoo στο μπρατσο
54 κατω η ξανθια ψιλη στελλα με το μεγαλο στηθος και τη συμμετοχη που συνηθως δεν ενθουσιαζει
54 πανω η χριστινα,μελαγχροινη λεπτη που εχει δουλεψει στη φωκαιας 17 και φυλης 92 ,σχετικα προσφατα την ειχε παρει ο hot scorpios,χαρακτηριστικο της όταν περπαταει ότι παει περα δωθε όπως οι βαρκες του αγουδημου
ΔΙΔΥΜΟΥ
8 πανω η ξανθια λιζα
8 κατω η πωλινα
ΦΩΚΑΙΑΣ
17 κατω η στελλα,το κοντοπουτανο με το φοβερο στηθος από φωκαιας 25 πανω
19 η ζανετ μια ευσωμη πια ξανθια γερμανιδα,,καποτε κορμαρα που δουλευε και διδυμου 18 και στο
μεταξουργειο
25 πανω ,μια μετρια μελαγχροινη που η τσατσα ελεγε ότι κανει και παρτουζα
25 κατω η βερονικα,ωραια παρουσια ψιλη καστανομελαγχροινη αλλα κακη μεσα τουλαχιστον όταν την ειχα παρει εγω
ΑΧΑΡΝΩΝ 106 η εμμανουελα,επεστρεψε,ξανθια,καλο κορμι γνωστη απ το περασμα της αρχικα από φωκαιας
ΣHMEΡΑ μεσημερι στη φυλης
ΦΥΛΗΣ
134 υπογειο ,στεφανια μελαγχροινο συμπαθητικο κοντοπουτανο
134α η αλινα,απ ότι διαβασα ,την εχω δει και φυλης 71 πανω,εμφανισιακα είναι πολύ μετρια,δεν ενθουσιαστηκα,πιθανολογω όμως ότι πρεπει να ναι καλη μεσα
134 πανω η τζεσσικα,ξανθο κοντοπουτανο
71 κατω η ριτα η’ αλλιως η μαργαριτα του xilnik γιατι περι αυτης προκειται,χαιρομαι που αρεσε
67 η μαρια από βουλγαρια,επιτελους,καταθεση,παντα περνω πολύ καλα μαζι της όπως και σημερα
65 πανω η ξανθια γυναικαρα αμαλια από φυλης 66
80 η κατια του φιλου μου του σκορπιου
ΦΩΚΑΙΑΣ
17 κατω,η μαρινα το μελαγχροινο κοντοπουτανο
17 πανω η φλωρα,μελαγχροινο με ωραιο βυζι που θες να το γλειψεις,ελαφρως χαμηλοκωλα όμως,
25 πανω αντζελα η αγελαδιτσα,το μωρο με τα καπουλια,τροφαντουλα
MAΓΝΗΣΙΑΣ 11 η τζουλια,γνωστη και από ρεμουνδου 20,πολύ φιλοτιμη στο δωματιο