Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (30 μέλη και 297 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
αυτη με το piercing στο 67 αν λες με λεπτο ωραιο σωμα και tatoo πανω απ το string λεγεται μαρια απο βουλγαρια και εξακολουθει να δουλευει εκει

Στο 67 έχει πολύ μακρυά σπαστά μαλλιά και έκανε "αργό-ηδονικό" sex (έδειχνε ότι το απολάμβανε) αρκετά έμπειρη. Την ξαναβρήκα την προηγούμενη εβδομάδα και ... :uzi:

Στο 65 είχε πολυ μακρυά μαλλιά, ίσια (είχα πάει τον Σεπτέμβριο ορισμένες φορές και την πετύχαινα πάντα πρωϊ) έδειχνε πρωτόβγαλτη

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Πέρασε κανένας συναγωνιστής σήμερα απο αλκαμενούς 117??

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παιζει κανενα καλο μιλφ σε μπουρδελο αττικης???ενοοω να ειμαι σε καλο επιπεδο εμφανισης και υπυρεσιων>........ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
1)Ευα Φυλης92
2)Ειρηνη μελαχρινο βυζομιλφ(στο Μεταξουργειο δουλευει αλλα δεν θυμαμαι το σπιτι)
3)Ολγα ξανθο θειοβυζομιλφ(Πιπινου65/Περγαμου1)

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Η  "milf of the year" Εύα, από Φυλής 92, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.
Ξέρει κανείς που είναι και ποιές ώρες ???

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Χθεσινοβραδυνη καταδρομικη κατα τις 11 με παρεα μετα απο ουζοκατανυξη..Λογω της ωρας δεν προλαβαμε να παμε σε πολλα παρολα αυτα..
Διδυμου 8Α+8Β:Τιποτα το ιδιαιτερο θα συνεχιζαμε και στα αλλα της Διδυμου αλλα κατι παλικαρια που ανεβηκαν μας ειπαν οτι δεν ειχαν κατι καλο οποτε συνεχισαμε Φυλης..
Φυλης 54(πανω):Μπαζο
Φυλης 59(κατω):Ο γνωστος τσατσος Χαρης μας παρουσιασε μια μελαχροινη ωραιο μωρο μεν με καυλοφατσα και ωραιο σωμα αλλα τουπε υφακι οποτε δεν περασαμε.
Φυλης 80:Ξανθια με μικρο στηθος και σωμα αθλητριας
Φυλης 65(πανω):Μελαχροινη ισπανιδα(κατα τα λεγομενα της τσατσας η οποια μαλιστα επεμενε)με ωραιο στηθος
Φυλης 84Α:Μαρια απο Λετονια(κριτικη στον καταλογο)
Φυλης 92:Μελαχροινη ψηλη με ωραιο σωμα..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μινι στουντιο-μπουρδελο ενημερωση....
Στουντιο
Συγγρου144 Αναμπελ Γερμανιδα πολυ ομορφο προσωπο μελαχρινη με μπλε ματια,κανονικο σωμα οχι μοντελε,ωραιο κομματι
Συγγρου248 Τζοαννα  :hammer: :uzi:,Ρενα  :boobies: ,Δημητρα  :boobies:
Τριγγετα3 Μονικα
Ιπποκρατους144 Βερονικα
Μπουρδελακια
Φυλης65πανω πολυ κατω του μετριου κοπελα
Φυλης65ισογειο,νεο τεμαχιο μαλλον,μελαχρινο εξτρα μινιον οχι ασχημο αλλα στεκα
Φυλής 67 Μαρια απο Βουλγαρια,με κοκκινα καυλωτικα εσωρουχα,αυτη τη στιγμη
ειναι στανταρ η πιο ωραια παρουσια στη Φυλης(μαζι με Βανεσσα  :grin: )
Φ69 ισογειο το μελαχρινο με το τατου και το ωραιο βυζακι,καποια στιγμη θα τιμηθει
Φ69πανω Συναγωνιστη που κατεβαινε και τον ρωτησα τι λεει η κοπελα μου απαντησε Τα καλαντα και τους υμνους της Κασσιανης οποτε λογω διαφορετικων μουσικων προτιμησεων δεν ανεβηκα  :tooth:
Φ71 Η Σλοβενα που γαμιεται στους καθρεφτες και τα παταρια συμφωνα με την Ευα  :2funny:
Φ84ισογειο απαρατηρητη
84πανω Λουιζα απο Εσθονια οπου και κατεθεσα,βγηκε σαλονι με κορδονι μονο και κατι επαθα  :cheesy:
86ισογειο μετριοΜαρακι
Υ.Γ Το Μαρακι στο Φυλής 67,η Λουιζα απο Φ84πανω,η Μαρια απο Φ86 οπως και το μελαχρινακι στο Φ69ισογειο παιζουν παντα πρωινη βαρδια!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Παίδες ξέρει κανείς που παίζει η Λαρίσσα από Ουκρανία στη φυλής??? Ευχαριστώ

KRATOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιάπολύς ντόρος για την Εύα από Φυλής 104(πάροδος) ,μέτρια από εμφάνιση .Απορώ με αυτούς που βαθμολογούν την εμφάνιση με 7 και άνω

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ρε παιδιάπολύς ντόρος για την Εύα από Φυλής 104(πάροδος) ,μέτρια από εμφάνιση .Απορώ με αυτούς που βαθμολογούν την εμφάνιση με 7 και άνω
Γουστα ειναι αυτα βεβαια αλλα και μενα μου φανηκε κατω του 5!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Προσωπικά γούστα είναι αυτά φίλε. Γι' αυτό στις κριτικές θα ήταν καλό να σημειώναμε και αν ήταν του γούστου μας υποκειμενικά η κοπέλα...σωστά?

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ευχαριστώ φίλε PIATSA! Ξέρει κανείς άλλος για Λαρίσσα από Ουκρανία???
Σχετικά με το θέμα μας πιστεύω πως όταν κάποιος μείνει ικανοποιήμενος από τη συμπεριφορά (κοπέλας και τσατσα) ή ακόμα και από το χώρο...επηρεάζεται κάπως και βαθμολογεί υψηλά και την εμφάνιση...τι να κάνουμε? ΄Ανθρωποι είμαστε...Δεν συμφωνείτε??

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Προσωπικά γούστα είναι αυτά φίλε. Γι' αυτό στις κριτικές θα ήταν καλό να σημειώναμε και αν ήταν του γούστου μας υποκειμενικά η κοπέλα...σωστά?
Ο καθενας βαθμολογει με δικα του κριτηρια αν καθεται ο καθενας να βαζει υποκειμενικα κριτηρια η αντικειμενικα πιασε το αβγο και κουρευτο μετα!!Παιζουν ατομα που θελουν θεοχοντρες η ανω των 60χρονων!Απο αυτες δεν περναω απεξω ουτε στα 100 μετρα για τον αλλον μπορει να ειναι 10αρι!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Tελευταια φορα αναφερθηκε οτι ειναι στο Φυλης69 τωρα σε ποια βαρδια θα σε γελασω
θα συμφωνήσω με τον πιάτσα αλλά ήταν βράδυ στο φυλής 69 κάτω τώρα άμα έχει φύγει δεν ξέρω αλλά εκεί την είχα πετύχει πάντως την τελευταία φορά .

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
H Λαρίσσα έπαιζε Φ69 στο κάτω απογευματινή βάρδια την περασμένη εβδομάδα.Τώρα όλα είναι υποκειμενικά και θέμα προσωπικής επαφής με τη κοπέλα.Παράδειγμα διάβασα κακή κριτική για τη Σοφία της Αγ.Πέτρου,αντιθέτως εγώ περνάω καλά(έχει αδυνατίσει από το καλοκαίρι αν και χρειάζεται λίγο γυμναστική),με το που με βλέπει φιλάκια,περιποίηση κλπ και είναι δεκτική σε ότι στάση της υποδείξω.Να σας πω και τι έπαθα την περασμένη εβδομάδα μαζί της.Από το πρωί είχα μεγάλες καύλες-σε σημείο να ορμήξω πρωινιάτικα στη γυναίκα μου-,στο γραφείο είχα όλη μέρα ένα καινουργιο πιπίνι που προσλήφθηκε με τη ρώγα κάγκελο και το βυζί τούμπανο.Δεν ήθελα και πολύ το απόγευμα το ρίχνω Λαρίσσα-Σοφία και βγαίνει Σοφία.Και ενώ είμαι έτοιμος να βγεί το υγρό πυρ άρχισε να ελατώνετε η στύση μου.Μπα λέω και αυξάνω ρυθμό και ένταση και να ,και να αλλά τα αποτελέσματα είναι αντίθετα από το αναμενόμενο.Έβλεπα και το βλέμμα της Σοφίας να υποννοεί " άντε τέλειωνε γιατί μας ψόφησες" και στο τέλος βγάζω έξω το Ρούλη και τι να δω ? Είχα ήδη εκσπερματώσει και δεν είχα πάρει χαμπάρι.Λέω της Σοφίας το και το και γέλασε και μου απάντησε ότι είχε αρχίσει να απορεί και αυτή με εμένα.Αυτά

Επισκέπτης
Υπάρχει καμιά στην πιάτσα με ψηλές μπότες και δερμάτινα ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν εχω δει καμια δυστυχως!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom