Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (14 μέλη και 195 επισκέπτες)

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Ξέρει κανεις ποσό έχει το μισάωρο στους οίκους στη φυλής;
Παίκτη μου είναι 50 άλλα αν πας για 2 χυσίματα μπορείς να το κάνεις και με 40 εύρο να ζητήσεις 2 φορές να έρθει στο δωμάτιο .... δηλαδή μόλις τελειώσεις την πρώτη φορά ... η κοπέλα φεύγει ... καμιά φορά πάει σε άλλο δωμάτιο .... η ξανά έρχεται μετά από λίγο ... καλή επιτυχία .... τοχω κάνει  2 φορές σε 38 λεπτά ..... την δεύτερη φορά δεν θα είναι τόσο πιεστικοί στο χρόνο ..... τσατσά και πουτάνα !

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Παίχτη μου αυτά τα πράγματα γίνονται με συμφωνία από την πουτάνα και όχι από τα μελή του μπουρδέλου ..... και εν πάση περιπτώσει μπορεί αν κάποιος να σου πει ναι η όχι ,,,, δεν έχει καμιά σχέση αυτό αν κάνεις στην πουτάνα κλικ ... και γουστάρει μπορεί να σου πει άλλα πράγματα από αυτά που θα έλεγε σε μένα που δεν γουστάρει !!!!!!!! Εγω θα της έλεγα να βρεθούμε έξω

Να σου πω την αλήθεια πιο πολλές πιθανότητες εχω να μην φαω άκυρο αν της πάω πρόσφατες καθαρές εξετάσεις, παρα αν της κάνω κλικ η οχι. Σιγα μην της λείψει τωρα αυτης ο πουτσος τοσο πολυ για να της κανω εγω κλικ. Απλα ρωτάω αν εχει κανενας εμπειρία απο το θεμα πριν μπω στη διαδικασία.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
αδερφέ είναι τρελαμένη με ένα οδοντίατρο , δεν ξέρω πως σου έχει μέχρι τώρα τύχη , επειδή είναι ψυχάκιας πολύ ,  όταν τσακώνεται και αυτό συμβαίνει τακτικά γίνεται αλλοπρόσαλλη την έχουν διώξει και από το μπουρδέλο .... έχε το νου σου

Δε σε κατάλαβα...τι εννοείς?

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
802
Πόντοι
361
Ξέρει κανείς αν έχει γυρίσει η Aurora? (Η πότε γυρνάει)

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Να σου πω την αλήθεια πιο πολλές πιθανότητες εχω να μην φαω άκυρο αν της πάω πρόσφατες καθαρές εξετάσεις, παρα αν της κάνω κλικ η οχι. Σιγα μην της λείψει τωρα αυτης ο πουτσος τοσο πολυ για να της κανω εγω κλικ. Απλα ρωτάω αν εχει κανενας εμπειρία απο το θεμα πριν μπω στη διαδικασία.
Αγοράζεις παραπάνω χρόνο σίγουρα μπορείς να την έχεις για μια ώρα το ερώτημα είναι αξίζει τον κόπο?

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Αγοράζεις παραπάνω χρόνο σίγουρα μπορείς να την έχεις για μια ώρα το ερώτημα είναι αξίζει τον κόπο?
Όσο για τα χαρτιά ξέχνατα γιατι εσύ έχεις αυτή έχει? και τέλος πάντων μην ρισκάρεις με τίποτα !!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αναλογα  με τηνν  κοπελα  εχω  το ειχα  δοκιμασει   καποιες    φορες την   μια ωρα σε μπουρδελο    

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Ποια μπουρδέλα εχουν μεινει με. 10 ευρω? Στο. Μεταξύ μονο όσα ειναι γυρω απο ιασωνος ειναι σε αυτη την τιμη?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 1ος όροφος: Κρίνα και Σάρα
- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ήρα και Βάλια

Το σημερινό μου γαμήσι με τη Βάλια είναι αφιερωμένο στην ξεσκισμένη κωλάρα του Saint που έχω βαρεθεί να γαμάω και στο χιλιογαμημένο μουνάκι του Stekas72 που βρωμάει ψαρίλα.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Απο την αλλη μεριά της Αχιλλέως πηγα προχτες μετα τα μεσανυχτα και όσα ηταν ανοιχτα ηθελαν 20 απο εκει εννοω φιλε μου πια ειναι 20 ολα?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μαραθωνος και ιωαννινων  3 και 5  και τα δυο κωνσταντινουπωλεως 166 α και β 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Τρίτη 15.08.2017 απόγευμα, ξεκίνησα να
πάω να χώσω τη σκληρή πούτσα μου στο μουνάκι
της κορίνας στο Κολωνού 23, αλλά ήταν κλειστό !  :tickedoff:

Γύρισα στη Φυλής, και πέρασα στο Φυλ. 54 ισόγειο
με την Νάνσυ, όμορφη ρωσόφωνη νέα κοπέλα

Μια κάποια ομοιότητα με την κάτω, έχει η Νάνσυ

latest

Πολύ καλή μέσα !

Γύρισα σπίτι, και έμαθα από συναγωνιστή ότι
γύρισε η Ντιάνα στο Διδύμου 8, ενώ ήταν να γυρίσει την Τετάρτη.
Θα την πάρω αύριο.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
πριν λιγες μερες επισκεψη στη νικη στο φ86 πολυ τιμιο κουλουρι δεχτικε πολυ δυνατο σφυροκοπημα στο κωλοτρυπιδι σε διαφορες στασεις πεζοντας (η ιδια) με το νινι της. το μονο που με ξενερωσε λιγο ηταν τα παρα πολυ δυνατα (και μαλλον ψευτικα) βογγητα της. μαλλον θα την ξαναπρωτιμισω

dark unlimited

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
πριν λιγο στο Κολωνου30β...

Αναγκαστηκα να καλεσω την αστυνομια μονο αυτο εχω να πω γιατι φοβομουν για την σωματικη μου ακεραιοτητα, δεν ξερω αν ηρθε στο τελος γιατι ηρθε ο νταβας του μαγαζιου και μετα απο κουβεντα μου εδωσε τα λεφτα πισω και εφυγα. Καταμαυρο στην παλιοτσατσα την γνωστη ξανθια για τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ υποσχεσεις της οτι η κοπελα ειναι καλυτερη απο ενα στανταρακι που ειχα εκει παλια και οτι αν δεν ειναι ετσι θα μου δωσει τα λεφτα μου πισω. Η Κρινα ειναι ενα κομοδινο και στα 6 λεπτα χτυπησε η πορτα και εφυγε. Ουτε το 1/10 της κοπελας που αναφερομαι. Μετα ουτε λεφτα μου διναν πισω και με απειλουσαν οτι θα ερθουν 2 αλβανοι να με πλακωσουν και μετα απο λιγο μου λεγαν οτι ειναι κατω και με περιμενουν. Καταμαυρο στους παλιοαλητες και παλιοψευτες. Αυτη η τσατσα μου εχει ξανακανει το ιδιο πραγμα πριν χρονια αλλα τοτε φοβηθηκα και δεν ειχα ορεξη να κανω φασαρια αλλα τωρα το εκανα, οχι για τα 10 ευρω αλλα για να μαθει οτι δεν μπορει να δινει ψευτικες υποσχεσεις και μετα να σε τραμπουκιζει να φυγεις οτι και καλα εκατσες 15 λεπτα στο δωματιο και οτι θα φερει να σε δειρουν και μαλακιες. Η κριτικη αυτη ειναι καθαρα για την βρωμοτσατσα, η κοπελα δεν εφταιξε σε τιποτα αλλο εκτος απο το οτι ηταν φολα και αυτο δεν με νοιαζει. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΛΓΑ.

kkokorikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλή μέρα σε όλους.Γνωρίζουμε πότε και αν θα ανοίξει το Τζωρτζινόσπιτο ;;;;Διδύμου 7β αν δεν κάνω λάθος.Δουλεύει κάπου αλλού ή την έχει κάνει για διακοπές ;;;;Ευχαριστώ

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
Η Τζάσμιν από φυλής 65 παίζει αυτη την εποχή η έχει φύγει διακοπές ;
Ξέρει κανεις;

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Η Τζάσμιν από φυλής 65 παίζει αυτη την εποχή η έχει φύγει διακοπές ;
Ξέρει κανεις;

Χθες που περασα το απογευμα στο 65 οροφος που δουλευει κανονικα ηταν μια μαυρουλα.
Και για την ιστορια στο 65 ισογειο ηταν η Χριστινα και στο 84 ισογειο η Σονια με γεματα δωματια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom