ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.184
- Πόντοι
- 7.786
ηταν η μπιουτη
Καλή μέρα σε όλους.Γνωρίζουμε πότε και αν θα ανοίξει το Τζωρτζινόσπιτο ;;;;Διδύμου 7β αν δεν κάνω λάθος.Δουλεύει κάπου αλλού ή την έχει κάνει για διακοπές ;;;;Ευχαριστώ
Μόνο εκεί, όποτε το θυμηθεί.
πριν λιγο στο Κολωνου30β...
Αναγκαστηκα να καλεσω την αστυνομια μονο αυτο εχω να πω γιατι φοβομουν για την σωματικη μου ακεραιοτητα, δεν ξερω αν ηρθε στο τελος γιατι ηρθε ο νταβας του μαγαζιου και μετα απο κουβεντα μου εδωσε τα λεφτα πισω και εφυγα. Καταμαυρο στην παλιοτσατσα την γνωστη ξανθια για τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ υποσχεσεις της οτι η κοπελα ειναι καλυτερη απο ενα στανταρακι που ειχα εκει παλια και οτι αν δεν ειναι ετσι θα μου δωσει τα λεφτα μου πισω. Η Κρινα ειναι ενα κομοδινο και στα 6 λεπτα χτυπησε η πορτα και εφυγε. Ουτε το 1/10 της κοπελας που αναφερομαι. Μετα ουτε λεφτα μου διναν πισω και με απειλουσαν οτι θα ερθουν 2 αλβανοι να με πλακωσουν και μετα απο λιγο μου λεγαν οτι ειναι κατω και με περιμενουν. Καταμαυρο στους παλιοαλητες και παλιοψευτες. Αυτη η τσατσα μου εχει ξανακανει το ιδιο πραγμα πριν χρονια αλλα τοτε φοβηθηκα και δεν ειχα ορεξη να κανω φασαρια αλλα τωρα το εκανα, οχι για τα 10 ευρω αλλα για να μαθει οτι δεν μπορει να δινει ψευτικες υποσχεσεις και μετα να σε τραμπουκιζει να φυγεις οτι και καλα εκατσες 15 λεπτα στο δωματιο και οτι θα φερει να σε δειρουν και μαλακιες. Η κριτικη αυτη ειναι καθαρα για την βρωμοτσατσα, η κοπελα δεν εφταιξε σε τιποτα αλλο εκτος απο το οτι ηταν φολα και αυτο δεν με νοιαζει. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΛΓΑ.
Μεγάλη προσοχή παιδιά στην Σιμόνα από Φωκαίας και υπόλοιπη αλυσίδα της προάλλες στο Φωκαίας 27 ισόγειο λόγω αναδουλιας η μαλακισμενη με καβάλησε και εβαλε το χερι της στον πούτσο μου, ολλα αυτά στο σαλόνι και με πλάκωσε στα φιλιά σε όλο το πρόσωπο λαιμό και αυτιά και δεν με άφηνε να φύγω, όταν ξεγλιστησα και έφυγα βγαίνοντας ανάβω τσιγάρο και διαπιστώνω ότι έχω κραγιόν στα χείλη και τρελαίνομαι, να μην τα πολυλογώ πάω σε ένα αμάξι και κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ότι είμαι γεμάτος κραγιόν σε όλο το πρόσωπο ευτυχώς που πάντα έχω υγρά μαντηλάκια μαζί μου, αντε τώρα να μην το είχα καταλάβει θα είχα γίνει περιλεγος , προσοχή λοιπόν γιατί δεν είναι μόνο πουτανα στο σώμα αλλά και στην ψυχή.
Συναγωνιστή,ορθά έπραξες και μπράβο σου,τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους!Η Κρίνα δυστυχώς έχει καραφολέψει μετά από την πολύμηνη απουσία της,και να σκεφτείς ότι πριν φύγει ήτανε ένα από τα πολύ καλά στανταράκια μου,λύσσαγε μέσα!Είναι κρίμα πάντως για τον οίκο αυτή η εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα σε σχέση με τον δεύτερο όροφο,τόσο από κοπέλες όσο και από τσατσάδες... Ποιά Όλγα εννοείς και πού κολλάει στην ιστορία;πριν λιγο στο Κολωνου30β...
Αναγκαστηκα να καλεσω την αστυνομια μονο αυτο εχω να πω γιατι φοβομουν για την σωματικη μου ακεραιοτητα, δεν ξερω αν ηρθε στο τελος γιατι ηρθε ο νταβας του μαγαζιου και μετα απο κουβεντα μου εδωσε τα λεφτα πισω και εφυγα. Καταμαυρο στην παλιοτσατσα την γνωστη ξανθια για τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ υποσχεσεις της οτι η κοπελα ειναι καλυτερη απο ενα στανταρακι που ειχα εκει παλια και οτι αν δεν ειναι ετσι θα μου δωσει τα λεφτα μου πισω. Η Κρινα ειναι ενα κομοδινο και στα 6 λεπτα χτυπησε η πορτα και εφυγε. Ουτε το 1/10 της κοπελας που αναφερομαι. Μετα ουτε λεφτα μου διναν πισω και με απειλουσαν οτι θα ερθουν 2 αλβανοι να με πλακωσουν και μετα απο λιγο μου λεγαν οτι ειναι κατω και με περιμενουν. Καταμαυρο στους παλιοαλητες και παλιοψευτες. Αυτη η τσατσα μου εχει ξανακανει το ιδιο πραγμα πριν χρονια αλλα τοτε φοβηθηκα και δεν ειχα ορεξη να κανω φασαρια αλλα τωρα το εκανα, οχι για τα 10 ευρω αλλα για να μαθει οτι δεν μπορει να δινει ψευτικες υποσχεσεις και μετα να σε τραμπουκιζει να φυγεις οτι και καλα εκατσες 15 λεπτα στο δωματιο και οτι θα φερει να σε δειρουν και μαλακιες. Η κριτικη αυτη ειναι καθαρα για την βρωμοτσατσα, η κοπελα δεν εφταιξε σε τιποτα αλλο εκτος απο το οτι ηταν φολα και αυτο δεν με νοιαζει. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΛΓΑ.
Μετά από την αναφορά του Digweed έκανα αρκετές απόπειρες να τη βρω στο Ιάσονος 19 πάνω,το έβρισκα πάντα κλειστό.Μάλλον one and out εμφάνιση έκανε...ερωτηση στους ευσεβεις ενημερωτες-η νικα(απο ιασωνος 36)που παιζει στο μεταξι..??επισης η τζασμιν απο φυλης υφισταται ακομα..?ευχαριστω προκαταβολικα κ την ευχη σας..!!
ερωτηση στους ευσεβεις ενημερωτες-η νικα(απο ιασωνος 36)που παιζει στο μεταξι..??επισης η τζασμιν απο φυλης υφισταται ακομα..?ευχαριστω προκαταβολικα κ την ευχη σας..!!
..προχθές εμφανίσθηκε στο Αλκαμένους 117,2η βάρδια..δεν ξέρω αν ήταν έκτακτη η εμφάνιση..η τσατσά την παρουσίασε σαν καινούργια..Η Νίκα δουλεύει στο Διδύμου 16...πρωινά τη πετυχαίνω συνήθως.
Τυπε η Τζασμιν μας άφησε οριστικά, χθες ρώτησα την τσα2 και μου είπε πως δεν θα ξαναγυρισει...Η Τζάσμιν από φυλής 65 παίζει αυτη την εποχή η έχει φύγει διακοπές ;
Ξέρει κανεις;
αν δεν κάνω λάθος, αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες ότι όλη τη βδομάδα θα είναι κλειστά εκείΚαλή μέρα σε όλους.Γνωρίζουμε πότε και αν θα ανοίξει το Τζωρτζινόσπιτο ;;;;Διδύμου 7β αν δεν κάνω λάθος.Δουλεύει κάπου αλλού ή την έχει κάνει για διακοπές ;;;;Ευχαριστώ
Τυπε η Τζασμιν μας άφησε οριστικά, χθες ρώτησα την τσα2 και μου είπε πως δεν θα ξαναγυρισει...
Ναι αλλά άμα δεν το είχα καταλάβει γρήγορα και ήμουν και παντρεμένος και ειχα πάει σπίτι έτσι? Θα χωριζα για μια πουτανα?Πως κάνεις έτσι για μερικά φιλία στο τέλος τέλος δεν σε φίλησε και κανένας μουσάτος ,,,,, για σκέψου αν γινόταν έτσι? τι θα έκανες ....... τώρα και αν δεν είχες μαντιλάκια , μπορούσες να έπαιρνες δεν είμαστε και στη Ζιμπάμπουε..........