ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Για τους ενδιαφερόμενους,επιστροφή της μελαχροινής Ρενάτας απόψε στο Φυλής 66α.
Respect!!!!
Αφού δεν πήδηξα, πήγα χασάπη κ πήρα 2,5 κιλά μπριζόλες. οσα θα εδινα στο μπουρδελο....
Ερευνω και κυνηγω ατακτες και ατιθασες ΚΩΛΑΡΕΣ πορνε μου!Χαχαχαχαχα
Τη Νανσυ που την είδε ο συναδελφος στα Φ54-56;Εχει μερες να εμφανιστει
Τη Νανσυ που την είδε ο συναδελφος στα Φ54-56;Εχει μερες να εμφανιστει
Η Σαμαρα αν ειναι καλη θα μαζεψει ολο το χαρτι!!!!Μάγκες η Σαμαρά στο Λιοσίων 73 καινούριο φρούτο; Ωραίο φαίνεται. Εν τω μεταξύ γελάω με το φωτοσοπ που έχει πέσει στη λαουρα. Ελιά ούτε για δείγμα!
Μύστη μου,είναι πονηρεμένες γιατί πολλοί ακαποτάκηδες κάνουνε την πουστιά να τρυπάνε με το νύχι τους την καπότα για να κρεμπεδιάσουν ύπουλα!Όπως και να'χει,δεν νομίζω να στενοχωρήθηκαν που κέρδισαν ένα αδούλευτο δεκάρικο...Επισκεψη χθες Κολωνου 53 Γ΄βαρδια στην Νικολ!!! Δεν φανταζομουν τιποτα καλυτερο αλλα ηθελα να τζογαρω! ΦΟΛΑ!!! Προκαταρτικα ηταν να μου γλυφει σε ενα μονο σημειο τα πλευρα για ενα λεπτο,περασμα ελαστικου σε πεσμενο μοριο καλουτσικη πιπα και μετα αφθονο ζελε!!! Στα τεσσερα δεν ηθελε ελα κανονικα λεει...Παω να φτιαξω την καποτα(την ειχε περασει σαν σακουλα) και αρχιζει τις φωνες!!! Την καποτα την πιανω μονο εγω λεει και βγαινει εξω να φερει αλλη...Σηκωνομαι απο το κρεββατι μπαινει και μου λεει ελα δεν εχουμε χρονο...@@ Της λεω οτι εισαι αχρηστη και αυτη η σκλυλα μου απαντα οτι θα δουλευει ολο το βραδυ...Και εγω της λεω δουλευω ολη μερα για το δεκαρικο σου!!! Την εδιωξα βγηκε εξω και συνεχισε να φωναζει.Θετικο η τσατσαρα με περιμενε με το δεκαρικο στο χερι,τους το πεταξα στη μαπα και αποχωρησα!!!
έλειπε ο κυρ Βασίλης εχθές από το πόστο του ήταν μία άχρηστη χοντρή τσατσά κ βαρουσε πορτεςη σονια απο φυλης 65 και 84 α επιστρεφει σε λιγες μερες για οποιον ενδιαφερεται
Παιδιά μία Χριστινα Ρουμάνα μικροπιπινα δουλεύει αυτόν τον καιρό στην Φυλής;
Επίσης ψάχνω μια Ντιάνα που δούλευε περισυ τέτοια εποχή ανάλογων διαστάσεων με την Χριστίνα!
Ευχαριστώ! :-)
Στο 84 ηταν μια μαυρη με τρελη κωλαρα και μια χαλια με φουλ απο τον Πυργο ειπε αλλα μαλλον την ειχαν παρει απο Σωκρατους....έλειπε ο κυρ Βασίλης εχθές από το πόστο του ήταν μία άχρηστη χοντρή τσατσά κ βαρουσε πορτες
Την Χριστίνα λογικά θα την βρεις Διδύμου 7 αριστερά
Αυτή η Χριστίνα που λες είναι Ρωσσιδα και όχι ΡουμαναΤην Χριστίνα λογικά θα την βρεις Διδύμου 7 αριστερά