Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (12 μέλη και 151 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μολις γυρισα απο τα περιξ...στοχευμενη επισκεψη στο Φ.71 οπου δουλευε μονο η Αντρεα...Στο δρομο σκεφτομουν τι να γραψω αλλα με καλυψες απολυτα.

Σε γενικες γραμμες,μεχρι το τελος της εβδομαδας θα την εχω ξεχασει.Αδιαφορη στο δωματιο,χωρις καμια προσπαθεια.Απο στησιματα πολυ κατω του μετριου προς τα κακα.Απο εμφανιση ακομα πιο αδιαφορη.Τα βυζια βεβαια ονειρο.Για τα γουστα μου παντα....Μονο το βυζαγμα αξιζε,απο εκει και περα μια τυπικη συναντηση.Οταν δε της ζητησα να γυρισει στα τεσσερα εκει γελασα,η κοπελα εμεινε ξαπλωμενη.....Για μια φορα οκ ειναι,απλα και μονο για να εχει αποψη κανεις.

;)  :rolleyes:

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Επισκεψη εχθες στην Μιρελλα Κολωνου 27 ισογειον. "Παγκοσμιο Ρεκορ απο το κοριτσι"!!!! Σε δεκα λεπτα ξεπεταξε τρια δωματια!!! Τελικα το πουτανακι γλυφει πολυ αισθησιακα γαμιεται πολυ καλα και δεχεται και διορθωσεις!!!(Και βριζει κιολας...) Αγαπη μου σε λατρευω,μονο λιγο το ξυραφακι να δουλεψεις καλυτερα στο μουνακι!!! :rose: :rose: :rose:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
και λιγο βατζιναλ ντους' θα συμπληρωνε την κατασταση...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Καλημέρα σε όλους, μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής ένα διδυμάκι ξανθό και μελαχρινό πιτσιρίκες  κάπου στην Άγκυρας εδώ και ένα. Χρόνο περίπου αν είναι κάπου τριγύρω; ευχαριστώ!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Μεγ.Αλεξ.28Α αρ. β' βαρδια- ντινα σπανιολα μιλφ / και νεαρα ευσωμη ξανθια μολδαβη- σε ακαπελα.
Εγινε μια αναγνωριστικη με την α', πολυ καλη στο φλαουτο, ομως με μετριες εντυπωσεις στο πιανο. :sunglasses:
Kατα τα αλλα, αγνωστου πραγματικης προελευσης εθνικοτητος η' φυλου. Mε επιφυλαξη, gr./post-op
Νομίζω γεννήθηκε αγόρι...

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
το γνωριζεις με βεβαιοτητα.. η' το υποθετεις..  :think:
Το υποθέτω,αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος.Δεν έχω μπει μαζί της για να είμαι ξεκάθαρος,αλλά έχει μεγάλες και πλατιές πατούσες για γυναίκα,φανερά ψεύτικα βυζιά,βαριά φωνή και πρόσωπο που αν το προσέξεις αντροφέρνει.Την έχω δει πάρα πολλές φορές για να σχηματίσω άποψη.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Το υποθέτω,αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος.Δεν έχω μπει μαζί της για να είμαι ξεκάθαρος,αλλά έχει μεγάλες και πλατιές πατούσες για γυναίκα,φανερά ψεύτικα βυζιά,βαριά φωνή και πρόσωπο που αν το προσέξεις αντροφέρνει.Την έχω δει πάρα πολλές φορές για να σχηματίσω άποψη.
θενκς τυπε, αφου τα παρατηρησες ολα αυτα στα 5'' κ στα 5μ αποσταση που σαλοναρει φευγαλεα' ευγε

• Like
Αντιδράσεις: Luhago

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
θενκς τυπε, αφου τα παρατηρησες ολα αυτα στα 5'' κ στα 5μ αποσταση που σαλοναρει φευγαλεα' ευγε
Όχι με την πρώτη,μετά από πολλές φορές επειδή μου είχε μπει η υποψία  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλημέρα σε όλους, μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής ένα διδυμάκι ξανθό και μελαχρινό πιτσιρίκες  κάπου στην Άγκυρας εδώ και ένα. Χρόνο περίπου αν είναι κάπου τριγύρω; ευχαριστώ!

Έχουν φύγει εδώ και αρκετό καιρό.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Μεσημεριάτικη χθεσινή κατάθεση στην Τζέσικα από Ιάσωνος 31,στο δεξί μαγαζί.Τίποτα το ιδιαίτερο που να χρήζει κριτκής,απλά να αναφέρω ότι έδιωξε Πακιστανό και μια παρεά αραβοπιτσιρικάδων επειδή δεν γουστάρει ξένους.Θετικότατο αυτό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Μεσημεριάτικη χθεσινή κατάθεση στην Τζέσικα από Ιάσωνος 31,στο δεξί μαγαζί.Τίποτα το ιδιαίτερο που να χρήζει κριτκής,απλά να αναφέρω ότι έδιωξε Πακιστανό και μια παρεά αραβοπιτσιρικάδων επειδή δεν γουστάρει ξένους.Θετικότατο αυτό.
Όταν πρωτοεμφανίστηκε έπαιρνε,ήμουνα όμως μάρτυρας μιας σχεδόν κλωτσηδόν αποβολής ενός Πάκη από το τσαρδί,με τη Τζέσικα να φωνάζει ότι επιχείρησε να τη φιλήσει!Πρόσφατα πήγα για άλλη κοπέλα και η τσατσά έδιωξε τους μαυριδερούς,αυτή και η Ελένη δεν τους δέχονται.
Κι εμένα οι εντυπώσεις μου είναι μέτριες προς αδιάφορες.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Όταν πρωτοεμφανίστηκε έπαιρνε,ήμουνα όμως μάρτυρας μιας σχεδόν κλωτσηδόν αποβολής ενός Πάκη από το τσαρδί,με τη Τζέσικα να φωνάζει ότι επιχείρησε να τη φιλήσει!Πρόσφατα πήγα για άλλη κοπέλα και η τσατσά έδιωξε τους μαυριδερούς,αυτή και η Ελένη δεν τους δέχονται.
Κι εμένα οι εντυπώσεις μου είναι μέτριες προς αδιάφορες.
:hi: :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom