Κάτι γάτες μου έρχονται σπίτι και έχουν οίστρο και με ξυπνάνε τα βράδια . .
Ναι,πάρτονε,είναι ειδικός στις γάτες ο πορνομέτας!
Κάτι γάτες μου έρχονται σπίτι και έχουν οίστρο και με ξυπνάνε τα βράδια . .
Ισχυει πριν απο ενα χρονο που την ειχα πετυχει στ μεγαλου αλεξανδρου 22 ειχα μπει μεσα στο δωματιο..και οταν καταλαβα πως το μουνι της ειναι πλαστικο της ειπα να σταματησουμε ξενερωμενος.το γνωριζεις με βεβαιοτητα.. η' το υποθετεις..
Aν σε καποιον αρχισει να του παιζει φλαουτο' πριν προλαβει να δει το πλαστικ,Ισχυει πριν απο ενα χρονο που την ειχα πετυχει στ μεγαλου αλεξανδρου 22 ειχα μπει μεσα στο δωματιο..και οταν καταλαβα πως το μουνι της ειναι πλαστικο της ειπα να σταματησουμε ξενερωμενος.
Καταρχην τα σεβη μου professorx ειναι σιγουρο πως ειναι..πριν απο 8 μηνες νομιζω την συναντησα στο κολωνου 47 στο κατω.(επαιζε και στο πανω)Υπηρξε μια λογομαχια γιατι της την ειπα.. και μου απαντησε πως ολοι οι αντρες θελουνε να χυνουν και πως ειναι απιστευυτη μεσα δεν παιζει ρολο αν ειναι τρανς.Εγω της ειπα πως και τα πουστρακια στο Πεδιο του Αρεως τα ιδια κανουν και πως ειναι υποχρεωση του μαγαζιου να ανακοινωνει αν ειναι γυναικα η οχι ωστε να εχει ο πελατης την επιλογη.Μεσα στον εκνευρισμο της το παραδεχτηκε πως ειναι τρανς.Την ξανα διαολοστιλα και εφυγα.Δεν με πειραξε οτι ειναι τρανς με πειραξε το γεγονος που κοροιδευει τιποτε αλλο.Tην Ντίνα την Σπανιόλα την είχα δει πρώτη φορά στην απογευματινή βάρδια την Παρασκευή.Συγκράτησα ότι έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές στο πρόσωπο και είναι σαν κούκλα,τα στήθη της που είναι πλαστικά και το ότι είναι νταρντάνα. Μάλιστα σκεφτόμουν να την δοκιμάσω λόγω προγράμματος αλλά ήθελα να δοκιμάσω την Ρομίνα στο Ιάσωνος 43. Ίσως και μέσα στην ατυχία μου να στάθηκα τυχερός.Την φωνή της Ντίνας δεν την άκουσα για να σχηματίσω άποψη. Πριν περάσω στο δωμάτιο μαζί της είχα σκοπό να της μιλήσω πάντως. Αν πραγματικά είναι post-op αυτό θα πρέπει να το ανακοινώνει το μαγαζί γιατί υπάρχουν πελάτες που θέλουν να πηγαίνουν αποκλειστικά με γυναίκες, ένας απο αυτούς είμαι και εγώ.Χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα και να είμαι ρατσιστής με τους διεμφυλικούς,νομίζω ότι σαν πελάτης έχω δικαίωμα να ξέρω τι επιλέγω.Όπως και να έχει ευχαριστώ τους συναγωνιστές για την πληροφορία.
Αν υπάρχει και κάποιος άλλος εκτός απο τον asslacta που γνωρίζει για την συγκεριμένη αν είναι γυναίκα η τρανς ας το επιβεβαιώσει. Πάντως μου κάνει εντύπωση για το ΜΑ 28 να έχει φέρει τρανς.Αυτό θυμάμαι πάντα γυναίκες είχε.
Εγω ετσι ακριβως το καταλαβα φιλε μου οπως τα λες..με το που το επιασα λεω...ΩΠΑ....ΤΙ ΦΑΣΗ?Eγω παντως μπορεσα και προλαβα.δεν το παιζω αντρακλας κτλ..εχω παει με τρανς εγχειρησμενες,,οπως η Μαριαννα απο αγκυρας..αλλα η Μαριαννα 1)σε ενημερωνει kaiAν σε καποιον αρχισει να του παιζει φλαουτο' πριν προλαβει να δει το πλαστικ,
δεν νομιζω μετα οτι προλαβαινει να το σταματησει..
φίλε την χαιδεύεις την κωλοτρυπίδα!Τον τελευταίο καιρό μπου αρέσει κ συχνάζω στα σπίτια της Φ.54-56 και τα δύο επτάρια της Διδύμου. Δεν κέρω πως μου έχει κατσει, τα βρίσκω πιο ωραία μέσα απο τα υπολοιπα της Φυλης. Της Διδύμου ειναι καινουργια κ ομορφα, ενώ απο τα αλλα του Φ.54 ισόγειο μου αρεσουν πιο καλά , τα αλλα δύο ειναι λίγο ψυχρά.
Ειδικά στο Φ.54, το πιο ωραίο δωμάτιο σε μπουρδελο που μου αρεσε ειναι το Νο3, μεσα απο το κουζινάκι.
Από τις δύο προηγούμενες εβδομάδες, οι εντυπώσεις απο τις κοπέλες της αλυσίδας είναι οι εξής:
Τατιάνα: εξαιρετική, πέρασα πολύ ωραία, υπήρξε connection, παρότι δεν μιλάει καλά Ελληνικά.Επιτρεπει αφήνει χάϊδεμα κωλοτρυπίδας.
Μαγια: ψηλή, νταρντανα, με βυζιά πύραυλους, ομορφο προσωπο, ποδάρα, κωλάρα. Πολύ ζεστή κ ενθουσιώδης μέσα. Καλό τσιμπούκι.
Λιγο δυσκολη στις αλλαγές θέσης, αλλά υπακούει. Δεν αφήνει χάϊδεμα κωλοτρυπίδας.
Νανσυ: Δεν πέρασα αλλα εχει παρα πολύ ωραίο σωμα κ προσωπο κ ειχε τρια δωμάτια σερί, οποτε πρεπει να λέει πολύ.
Γιάννα:Δεν πέρασα αλλα εχει παρα πολύ ωραίο σωμα κ προσωπο
Ναταλι: ξανθια,καλη γεματούλα, το πιο σκληρό τσιμπουκι της Φυλής. Δυστυχώς, είχαμε 50% επιτυχία μόνο.
Ελενα: Παρότι ομορφο σωμα, βυζαρες κ κωλα΄ρα, κ θετική μέσα, δεν είχαμε connection.
Χριστίνα: Παροτι εντυπωσιακά αρμονικό ψηλό σώμα κ ομορφο προσωπο, μέσα ήταν λίγο δύσκολη. Δεν αφήνει χάϊδεμα κωλοτρυπίδας, αντίθετα τσαντίζεται.Δεν είχαμε connection.
Αλεξάνδρα: Πολύ γλυκιά, πολύ μινιόν, πολύ θετική μέσα, αλλά πολύ μικρή κ κάπως άγαρμπη ή αμήχανη. Πολύ λίγα ελληνικά.
Τζώρτζια: η θεά μου, περνάω υπέροχα κάθε φορά μαζί της. Στην ίδια θέση στο βάθρο μαζί με την Χριστίνα Καζακστάν που ήταν ο μεγάλος μου έρωτας.
Αυτά.
Nα ευχηθω κι εδω επισημα για τον τιτλο σου αρχοντα digweed..οπως και βεβαια θα σου ευχηθω και απο κοντα βεβαια.. .. μια διευκρινηση αυτη η beauty ειναι απογευμα η βραδυ?
Ερευνω και κυνηγω ατακτες και ατιθασες ΚΩΛΑΡΕΣ πορνε μου!Χαχαχαχαχαπου εισαι ρε asslacta??? συνηθως σε πετυχαινα στο thread του πικερ