perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
Πριν λίγο στην-για ακόμη μια ημέρα-έρημη κεντρική αγορά...
Respect!!
Πριν λίγο στην-για ακόμη μια ημέρα-έρημη κεντρική αγορά...
η τσα τσα που ισα ισα αντεξε να ερθει απο την κουζινα χωρις να παθει εμφραγμα μιας και ειναι 137 χρονων, ειπε οτι ειναι κανουρια (η κοπελα οχι η τσατσα )
Ετσι τη πατησα και γω μαζι της πριν λιγες μερες.Εδειχνε φιλικη στο σαλονι αλλα μεσα αρχισε τα παλαβα της,δεν ηθελε σεξ παρα μονο να τη χυσω στο στομα.Μυριζε αλκοολ και ειχε πολυ τρελλη συμπεριφορα..στο τελος μου ειπε οτι δεν εχει αλλο χρονο.Τα χρηματα ομως τα πηρα πισω γιατι απειλησα και τη καρναβαλο υπηρεσια και την ιδια οτι θα παρω την ιδιοκτητρια του οικου τηλεφωνο.Μια τετοια φολα που ηθελε να κανει τα δικα της ειχα φαει πριν πολλα χρονια με την ελενη τη καρδιτσιωτισα η τρελλοκαμπερο για τους παλιοτερους.Ισως και να ειναι η ιδια αλλα δυστηχως δε μπορω να τη θυμηθω πολυ καλα.Αν παει καποιος που τη ξερει ας γραψει αλλα μη περασει και φαει και αυτος τη ξενερα.μακρια απο την καργιολα την Σασα στο ρεμουνδου 21.με το που μπηκε ζηταγε εξτρα λεφτα για να κανει το προγραμμα που ειχε ανακοινωσει εξω.κατι ψευτοφιλακια, μια πιπα 3 δευτερολεπτων και μετα χαζευε το ταβανι.ξαφνικα μου λεει οτι δεν εχει αλλο χρονο και αν θελω να κατσει, να της δωσω 20 ευρω.την διαολοστειλα και εφυγα.παρολο που ζητησα τα λεφτα μου πισω, δεν μου τα εδινα.ΜΑΥΡΟ στην καθε καριολα που νομιζει πως βγαινουν τα χρηματα ετσι ευκολο.
υ.γ: δεν ζητησα τιποτα περιεργο εξτραδακι, εκτος απο οτι ανακοινωνεται στο σαλονι.
εδω ομως ηταν ενταξει στις υπηρεσιες της...δεν μας εκανε μαλακιες...κ αν εχουν περασει πολλα παλτα απο τοτε ....αυτη ηταν ομως οκ παντα...κ την ειχα παρει απειρες φορες ,μεχρι που την βαρεθηκα κλασσικα.Μια τετοια φολα που ηθελε να κανει τα δικα της ειχα φαει πριν πολλα χρονια με την ελενη τη καρδιτσιωτισα η τρελλοκαμπερο για τους παλιοτερους
Ναι,τώρα που το είπες,βρήκα κριτικές αυτηνής.Πολύ promotion είχε τότε.Ίσως ήταν καλύτερη με μερικούς.Ειχα περασει μια φορα μια μαζι της το 2009,,νομιζω στο 134 πανω ηταν οταν τη πηρα..νομιζω δουλευε και αδανων και χωματιανου.Μια φορα ηταν αρκετη για να μη ξαναπαω
Πεταμένα λεφτά.Αυτή η Πωλίνα επί της οδού Καλύμνου 48,λένε οτι είναι καλή.Αλλά έχει μια φάτσα σαν τον λοχία στη ταινία "Ευδοκία" του Δαμιανού.Φιλε διαγορα δε κατεβαινω συχνα και στις 3 βολτες που εκανα απελπιστηκα.
Μήπως είναι "πρόσφυγες" που πολλαπλασιάστηκαν τον τελευταίο καιρό; Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες ηλίθιοι που δεν ευχαριστιούνται με την καπότα.Πολλες κοπελες σταματανε η δε θελουν να δουλεψουν γιατι για καποιο ανεξηγητο λογο εχουν πολαπλασιαστει επικινδυνα οι πελατες που ζητανε σεξ ανεφ προφυλαξης.
Αφού το λες,θα πάω να τη δω.Μια τιμια επιλογη ειναι η ελενα η ρωσοπολωνη στο φωκαιας 9 υπογειο.
Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα σε αυτή.Όλοι οι βλαμμένοι θα τρέξουν σ΄αυτήν τώρα.Απο πληροφοριες μαθαινω οτι καποιες εχουν ερθει με σκοπο να κανουν ακαποτο σεξ και να μαζεψουν οσο πιο πολλα χρηματα μπορουν σε μικρο χρονικο διαστημα..η σκαρλετ ειναι μια απο αυτες οποτε προσοχη.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο; Τι βάρδια;Ετσι τη πατησα και γω μαζι της πριν λιγες μερες.Εδειχνε φιλικη στο σαλονι αλλα μεσα αρχισε τα παλαβα της,δεν ηθελε σεξ παρα μονο να τη χυσω στο στομα.Μυριζε αλκοολ και ειχε πολυ τρελλη συμπεριφορα..στο τελος μου ειπε οτι δεν εχει αλλο χρονο.Τα χρηματα ομως τα πηρα πισω γιατι απειλησα και τη καρναβαλο υπηρεσια και την ιδια οτι θα παρω την ιδιοκτητρια του οικου τηλεφωνο.Μια τετοια φολα που ηθελε να κανει τα δικα της ειχα φαει πριν πολλα χρονια με την ελενη τη καρδιτσιωτισα η τρελλοκαμπερο για τους παλιοτερους.Ισως και να ειναι η ιδια αλλα δυστηχως δε μπορω να τη θυμηθω πολυ καλα.Αν παει καποιος που τη ξερει ας γραψει αλλα μη περασει και φαει και αυτος τη ξενερα.
Ναι,τώρα που το είπες,βρήκα κριτικές αυτηνής.Πολύ promotion είχε τότε.Ίσως ήταν καλύτερη με μερικούς.Πεταμένα λεφτά.Αυτή η Πωλίνα επί της οδού Καλύμνου 48,λένε οτι είναι καλή.Αλλά έχει μια φάτσα σαν τον λοχία στη ταινία "Ευδοκία" του Δαμιανού.
ευχάριστώ πολύ, να ρώτησω και κάτι ακόμη , καμια κοπέλα κάτω των 25 που να κάνει πρωκτικό γνωρίζεις? επίστης τι ώρες δουλεύει εκεί η καμελια?κοιτα να δεις φιλε νομιζω οτι η μονη που μπορει να πλησιασει το σκηνικο που περιγραφεις ειναι η καμελια απο φειδιπ. 11 και φωκαιας27 .
απλα μια φορα που την δοκιμασα δεν μπορω να πω οτι εκανε και 100%deepthroat ,εβαζε τα 3/4 σχεδον.υποψιν οτι δεν ειμαι αφρικανος..
τωρα για deepthroat αλλα πιο ρομαντικες καταστασεις ειναι αρκετες..
τελος το μαρακι απο ιασωνος 46 (νομιζω) θα σου τον ρουφηξει μεχρι να ακουμπαει η μυτη αφαλο ,αλλα ειναι σαν οικοδομος απο εμφανιση...
αξιότιμοι συναγωνιστές. έχω θέμα,είμαι πολύ καυλωμένος με τις μικρές, σε φάση θα ήθελα ένα μπουρδέλο/στούντιο που να είχε μόνο 18 χρόνες. αναζητώ λοιπόν στην φυλής.. που και που βρίσκω καμιά 20 χρόνη καμιά 22 χρονη κλπ... θα ήθελα να ρωτήσω ύπαρχει κανα μάγαζι που να εξειδικεύετε στις μικρές?(κάτω των 25 και όσο πιο κόντα στο 18 καλύτερα) επίσης ξέρετε ποιες καλές μικρές γαμιούνται αυτήν την στιγμη ? ετσι πίπινε κοριτσάκια?? ευχαριστώ
Νομίζω ότι τις πάει(με κόκκινο κοντό μαλλί) και την κάνει πιό καύλα!!!Νωρίς το απόγευμα στην τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...
στην Κολωνού...
45 αριστερά:
Στο δεξί εσωτερικό μαγαζί,η Βίκυ μιλφ με κόκκινο κοντό μαλλί,ψιλοσυμπαθητική φάτσα και κορμί γεμάτο-με ζουμερό στήθος.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.