Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (18 μέλη και 181 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Εκλεκτικέ ,
Στην ενημέρωσή σου για το Σάββατο τρίτη βάρδια ( μεταμεσονύκτια)

ανέφερες ότι στο Φυλής 84 ήταν η Αντζελίνα.
Εννοείς την Αντζελίνα τη ρουμάνα την μοντελοειδή πιπίνα ;
Αυτή χρόνια δουλεύει πρωϊνή και σπάνια απογευματινή βάρδια.
Δούλεψε τρίτη μεταμεσονύκτια ;

:hi:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Εκλεκτικέ ,
Στην ενημέρωσή σου για το Σάββατο τρίτη βάρδια ( μεταμεσονύκτια)

ανέφερες ότι στο Φυλής 84 ήταν η Αντζελίνα.
Εννοείς την Αντζελίνα τη ρουμάνα την μοντελοειδή πιπίνα ;
Αυτή χρόνια δουλεύει πρωϊνή και σπάνια απογευματινή βάρδια.
Δούλεψε τρίτη μεταμεσονύκτια ;

Όχι, η ξανθιά ωραία μοντέλα εξακολουθεί να δουλευει βασικα στη πρωτη (πρωινη) βαρδια, και κατά περισταση στη δευτερη (απογευματινη).
Η ετερη Αντζελίνα που ειδα χθες, είναι ένα φρεσκο κοντουλικο πιπινι, με μαυρα σπαστα μαλλια, αρκετα συμπαθητικο προσωπο, και με ωραιο σωματακι.  ;)

• Like

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Όχι, η ξανθιά ωραία μοντέλα εξακολουθεί να δουλευει βασικα στη πρωτη (πρωινη) βαρδια, και κατά περισταση στη δευτερη (απογευματινη).
Η ετερη Αντζελίνα που ειδα χθες, είναι ένα φρεσκο κοντουλικο πιπινι, με μαυρα σπαστα μαλλια, αρκετα συμπαθητικο προσωπο, και με ωραιο σωματακι.  ;)

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Καλησπέρα. Από την στιγμή που η ενοικίαση συνουσίας είναι της τάξης των 20 ευρώ
η φωτογραφία ανήκει στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα.
Η φωτογραφία ανήκει στους επαγγελματίες.Η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα άνηκε,ανήκει και πρέπει να ανήκει στους απλούς γνήσιους μπουρδελιάρηδες.Εδώ δεν είναι για να διαφημίζουν επαγγελματίες τη πραμάτεια τους.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
.................. :hi:

................. Ίλαροτραγικαί σκηνές συνέβησαν τήν έσπέραν τής παρελθούσης παρασκευής μέ νεαράν έταίραν & μεσόκοπου γνωστού κυρίου έντάυθα έρεβώδους οίκου τής όδού Ιάσωνος.....

......... έγνώσθη ότι κατά τού κυρίου θά έπιβληθούν << καμπυλωτές κυρώσεις >> 

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
.................. :hi:

................. Ίλαροτραγικαί σκηνές συνέβησαν τήν έσπέραν τής παρελθούσης παρασκευής μέ νεαράν έταίραν & μεσόκοπου γνωστού κυρίου έντάυθα έρεβώδους οίκου τής όδού Ιάσωνος.....

......... έγνώσθη ότι κατά τού κυρίου θά έπιβληθούν << καμπυλωτές κυρώσεις >> 
εσενα αγαπητο και εκλεκτο μελος του μπου σε περιμενα στο παρτυ....θα ηταν πραγματικα τιμη μου να σε ειχα διπλα μου!

στο επομενο... :hi:

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Μήνυμα προς Picker            οι πακιστανοί έχουν εισβάλλει στη χώρα μου  , στο σπίτι μου και με ενοχλούν εγώ δεν πήγα στη χώρα τους να τους ενοχλήσω..... είμαι Έλλην πολίτης και βάση του συντάγματος της Ελλάδος έχω το δικαίωμα να εκφράζομαι ελεύθερα χωρίς να θίγω άλλο Έλληνα , δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω πως εκφράζεσαι απέναντι μου έτσι...έκτος και αν είσαι πακιστανός οπότε αλλάζει το πράγμα . Από την άλλη αν έχεις ψυχολογικά προβλήματα μπορείς να πας σε έναν ψυχίατρο να στα λύσει εγώ δυστυχώς δεν είμαι οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.....

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
συναγωνισταί, να ρώτησω, καμιά νεάρη μέχρι 30-35 ξέρετε που να δέχετε σώστο σφύροκοπημα της πούτσας στο στόμα της? βαθύ λαρυγγί? σε τέτοια φάση deeptroat και facefuck ;h κάμια που να δέχετε πουτσοσκάμπηλα? επίσης κάποια που να καταπίνει χύσια? η έστω να τα πέρνει πρώσωπο?
ευχαριστώ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Έχω ξαναπεί ότι το site είναι γεμάτο με κομπλεξικούς ακροδεξιούς που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το φιλελεύθερο πνεύμα του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη. Οι μεγαλύτεροι γαμιάδες των μπουρδέλων δεν γράφουν εδώ.
:grin:

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
συναγωνισταί, να ρώτησω, καμιά νεάρη μέχρι 30-35 ξέρετε που να δέχετε σώστο σφύροκοπημα της πούτσας στο στόμα της? βαθύ λαρυγγί? σε τέτοια φάση deeptroat και facefuck ;h κάμια που να δέχετε πουτσοσκάμπηλα? επίσης κάποια που να καταπίνει χύσια? η έστω να τα πέρνει πρώσωπο?
ευχαριστώ
κοιτα να δεις φιλε νομιζω οτι η μονη που μπορει να πλησιασει το σκηνικο που περιγραφεις ειναι η καμελια απο φειδιπ. 11 και φωκαιας27 .
απλα μια φορα που την δοκιμασα δεν μπορω να πω οτι εκανε και 100%deepthroat ,εβαζε τα 3/4 σχεδον.υποψιν οτι δεν ειμαι αφρικανος..
τωρα για deepthroat αλλα πιο ρομαντικες καταστασεις ειναι αρκετες..
τελος το μαρακι απο ιασωνος 46 (νομιζω) θα σου τον ρουφηξει μεχρι να ακουμπαει η μυτη αφαλο ,αλλα ειναι σαν οικοδομος απο εμφανιση...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα προφέσορ εξ. Δυο φορές που έχω μπει με Ήρα και δύο με Μιλένα
δεν άκουσα ελεύθερο στοματικό για την Ήρα και τελειωτικό για την Μιλένα.
Μήπως μπέρδεψες την Ήρα με τη Ιωάννα που ήταν παλιά εκεί κι ήταν ζουμερή ξανθιά;
μήπως μπέρδεψες την Μιλένα με την Νάντια μιας κι έγραψες καστανόμαυρα μαλλιά;
γιατί μόνο η Νάντια μέχρι προσφάτως έκανε ελ.στοματικό τελειωτικό από ότι θυμάμαι
κι ήταν με καστανόμαυρα μαλλιά.
Έχει φύγει αυτή από εκεί για Αλκιβιάδου όπου όλες κάνουν υπερφούλ πρόγραμμα.
Επίσης η Μιλένα δεν είναι Ρωσόφωνη και είναι ξανθοκάστανη.
Άρα μάλλον μπερδεύτηκες. Εκτός αν άλλαξαν τα προγράμματα οπότε να το ξέρουμε.
Καλησπέρα. Ομολογώ πως μπήκες αρκετά επιθετικά στα 2 πρώτα post σου. Τις κοπέλες δεν τις μπέρδεψα.Αυτες που ανέφερα εργαζόντουσαν στο Αγκύρας 12 στην πρωινή βάρδια. Άλλωστε για την Νάντια το ξεκαθαρίζω στην ενημέρωση μου ότι την πέτυχα στο Αλκιβιάδου 16Α.Και την προηγούμενη εβδομάδα πάλι εκεί την είχα πετύχει. Η Μιλένα προσφέρει πιο πλούσιο πρόγραμμα απο την Ήρα.Το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ανακοινώθηκε κανονικά στο σαλόνι.Εγώ αυτό που άκουσα είπα. Η Ήρα απότι γνωρίζω αμφιταλαντεύεται ανάλογα με τον πελάτη μεταξύ ελεύθερου στοματικού και κανονικού.Για αυτό πολλές φορές λέει σπέσιαλ τσιμπούκι και ότι πιάσει. Δεν έχω δοκιμάσει καμία απο αυτές τις κοπέλες και δεν γνωρίζω μέσα τι κάνουν. Όπως και να έχει όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί σαν πελάτης πάντα θα πρέπει να ακούς το πρόγραμμα πριν μπεις και να το επιβεβαιώνεις με την κοπέλα καλύτερα ή την υπηρεσία αν είναι όντως έτσι. Επίσης αν δεν ακούσεις κάποιο πρόγραμμα να ανακοινώνεται στο σαλόνι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται και μέσα, θα πρέπει να το διαπραγματευτείς. Για την γλώσσα και το χρώμα μαλλιών δεν σχολιάζω.Εσύ που την πήρες θα ξέρεις καλύτερα. Αν η κοπέλα πάντως είναι Μολδαβή να ξέρεις ότι παίζει να μιλάει και Ρώσικα και Ρουμάνικα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καμια με αγορε μαλλι ξερουμε?
 1) Άντζελα απο Κολωνού 48, 2)Ειρήνη απο Κολωνου 47 όροφος
3)Ελένη απο Ιωαννίνων 5 4)Νάνσυ απο Αλκαμένους 117 δούλευε και σαν Άννα σε άλλα μαγαζιά.

Όλες τους είναι ώριμες.Οι 3 πρώτες είναι στην πρωινή βάρδια.Η Ειρήνη δεν ξέρω αν συνεχίζει και απόγευμα. Την Νάνσυ την είχα δει στην απογευματινή βάρδια πριν 3 εβδομάδες περίπου.Δεν ξέρω αν συνεχίζει.

Επίσης σημείωσε και την Πωλίνα απο Καλύμνου 48 ισόγειο και αυτή είναι ώριμη και εργάζεται πρωινή βάρδια.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
..κύριοι,από τη στιγμή που δε συνεισφέρω όπως μέλη σαν τον professor x,τoν Digweed,το Φανούρη,τον εκλεκτικό,τον επιρρεπή,το Σμύρνη κι άλλους που ξεχνάω,θεωρώ πως δεν έχω δικαίωμα να κάνω χρήση μιας τόσο μεγάλης παράθεσης,προς υπεράσπιση γραφούμενων μου..Συγγνώμη..
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Καλά έκανες και απάντησες.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
 1) Άντζελα απο Κολωνού 48, 2)Ειρήνη απο Κολωνου 47 όροφος
3)Ελένη απο Ιωαννίνων 5 4)Νάνσυ απο Αλκαμένους 117 δούλευε και σαν Άννα σε άλλα μαγαζιά.

Όλες τους είναι ώριμες.Οι 3 πρώτες είναι στην πρωινή βάρδια.Η Ειρήνη δεν ξέρω αν συνεχίζει και απόγευμα. Την Νάνσυ την είχα δει στην απογευματινή βάρδια πριν 3 εβδομάδες περίπου.Δεν ξέρω αν συνεχίζει.

Επίσης σημείωσε και την Πωλίνα απο Καλύμνου 48 ισόγειο και αυτή είναι ώριμη και εργάζεται πρωινή βάρδια.

πωλινα εχει τιμηθει πολακις γιγαντα
ευχαριστω για τα ινφο :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Τι τυχερές και προνομιούχες είναι οι γυναίκες όσον αφορά το σεξ!Πήρα τη Ντάνα τη νταρντάνα στο "ελάτε και πάνω,πολύ καλό σεξ",αν και ήταν στο τέλος της βάρδιας τα έδωσε όλα να το ευχαριστηθούμε κι οι δύο!Να'ναι καλά το κορίτσι!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
υπαρχουν φιλε επιρρεπη κοπελες  που οταν θελουν γινονται φωτια στο κρεβατι 

• Like
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom