πρωινή βάρδια Λιοσίων 76Β κοντούλα με στρουμπουλό κολαράκι και 3ριαρια βυζιά , ανακοινώνετε ελεύτερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και κώλο με 15 εύρο Ρωσιδούλα , άλλα όπως μου είπε ήταν Αλβανίδα από ένα χωριό κοντά στη Γιουγκοσλαβία..... μέσα στο δωμάτιο μου ελεχει προσεκτικά το καυλί μου ενώ με χαδεύει στα ποδιά και στην κοιλιά .... πρέπει να προσέχουμε .... μου λέι.....οκ δεκτό ..... ύστερα αρχίζει το τσιμουκι μέτριο χωρίς βαθύ και κάποια στιγμή σταματάει μου φοράει προφυλακτικό και την βάζω από κάτω για λίγο ... ύστερα μαξιλάρι και ψηλά τα ποδιά για κώλο βάζει το λαδάκι της και αρχίζω να τις το βάζω, πραγματικά πολύ σφιχτό .... τότε αρχίζει να φωνάζει και να τραβιέται προς τα πάνω εγώ συνεχίζω και έχω φτάσει να τις το βάζω μέχρι τη μέση ...και εκείνη έχει φτάσει μέχρι τον τοίχο και δεν έχει άλλα περιθώρια να πάει πιο πάνω ενώ πλέον κάθετε στο μισό μαξιλάρι ..... τώρα λέω ήρθε η ώρα σου και τις το βάζω όλο μέσα και αρχίζω να τη γαμάω ... ενώ μου έχει γίνει πέτρα .... όλο αυτό το σκηνικό μου μου θύμιζε σαν να γαμούσα παρθένα ... η.. το πονάω άλλα μαρέσει... ξαφνικά σηκώνετε και μου λέι όχι άλλο , να βάλουμε καπότα και να το κάνουμε από μπροστά ... στα τέσσερα τις λέω , δυστυχώς αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να τις το βάλω όλο μέσα της , έτσι τις είπα να ανέβει από πάνω μου δεν ξέρω τη ανωμαλία είχε γιατί σε κάποια φάση πάτησε με το ένα πόδι στο στρώμα και σηκώθηκε λίγο για να τον βλέπει που μπαινόβγαινε μέσα της ... τέλος τελειωτικό στο στόμα χωρίς προφυλακτικό σφιχτά με τα δυο μου χέρια στα βυζιά και ταυτόχρονα μου τον έπαιρνε στο στόμα μέχρι που έχυσα ... τα έγλυψε για λίγο και πήγε να φύγει ... άλλα εγώ την κράτησα ακόμα και συνέχιζα να τρίβω τα βυζιά της με ότι είχε απομείνει από το καυλί μου . Το ότι τα πείρε στο στόμα βοήθησε και ένα δεκαράκι που είχα αφήσει στο κομοδίνο ευχαριστώ ... καλή μέρα .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Εχθες απογευμα μαζι με την Μαρια,ραστα,φολα στο Κολωνου 27 δουλευε και ενα αλλα πονηρο μελαχροινο θηριο με πιρσινκ στο ανω χειλος νομιζω.Ονομα δεν ακουσα και επειδη βρωμαγε και αυτη φολα εκανα μεταβολη.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει;;;
Καλησπέρα φίλε,Το ότι τα πείρε στο στόμα βοήθησε και ένα δεκαράκι που είχα αφήσει στο κομοδίνο ευχαριστώ ... καλή μέρα .
30 ευρώ σύνολο είναι πολλά,να μάθουν να τα κάνουν όλα στα 20.
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Παιδιά θέλω τα φώτα σας, μπορείτε να προτείνετε κανένα καλό μιλφάκι για τρίτη βάρδια ;;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλιππιδου 11 α λιζα η φωκαιας 24 αγαπη η φωκαιας 27 ισογειο τζουλια
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Να σαι καλά αδερφέ!
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Μολις γυρισα απο Κεραμεικου 15 οροφος...Ονομα της πορνοσταρ Αννα !!!Λοιπον,γυφτορουμανακι αμπαλη και σε ερωτηση μου για ακα τσιμπουκι ζητησε 50 ευρω εχτρα !!!Της λεω καλα εισαι τρελη!!!Εγω μου λεει τοσα θελω.Τελος παντων μετρια πολυ δεν ξερω εγω τι επαθα και ηθελα να δοκιμασω αυτο το ξινο τελικα φρουτο...
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Φιλε ενημερωση ηταν οχι απαντηση σε εσενα.Παιδιά θέλω τα φώτα σας, μπορείτε να προτείνετε κανένα καλό μιλφάκι για τρίτη βάρδια ;;
mounodoulos34
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
φιλιππιδου 11 α λιζαη τζουλια απο φ69?
Πόσο πήγε το κοστούμι;Μολις γυρισα απο Κεραμεικου 15 οροφος...Ονομα της πορνοσταρ Αννα !!!Λοιπον,γυφτορουμανακι αμπαλη και σε ερωτηση μου για ακα τσιμπουκι ζητησε 50 ευρω εχτρα !!!Της λεω καλα εισαι τρελη!!!Εγω μου λεει τοσα θελω.Τελος παντων μετρια πολυ δεν ξερω εγω τι επαθα και ηθελα να δοκιμασω αυτο το ξινο τελικα φρουτο...
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Τα δεκα πηρε μονο Διαγορα και μια ξυλια στον κωλο στο τελος η αχρηστη!!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
αξιότιμοι συναγωνιστές. έχω θέμα,είμαι πολύ καυλωμένος με τις μικρές, σε φάση θα ήθελα ένα μπουρδέλο/στούντιο που να είχε μόνο 18 χρόνες. αναζητώ λοιπόν στην φυλής.. που και που βρίσκω καμιά 20 χρόνη καμιά 22 χρονη κλπ... θα ήθελα να ρωτήσω ύπαρχει κανα μάγαζι που να εξειδικεύετε στις μικρές?(κάτω των 25 και όσο πιο κόντα στο 18 καλύτερα) επίσης ξέρετε ποιες καλές μικρές γαμιούνται αυτήν την στιγμη ? ετσι πίπινε κοριτσάκια?? ευχαριστώ
επίσης η καινούργια η Ναταλί στο Αχιλλέως και Μαραθώνος. Την είδα χτες απόγευμα. Αυτή είναι 18 σίγουρα. Αδύνατο πιπίνι, μαύρο μαλλί με αφέλεια. ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος ανακοινώθηκε.
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Τελειωτικο κανει το τζιλφονι;;;Μεγ.Αλεξάνδρου 15:
Στέλλα,μελαχροινή μιλφογκιλφ με νοικοκυρίστικο πρόσωπο και σώμα ζουμερό με γεμάτο στήθος Δεν ειναι μιλφ ειναι γκιλφ κ μαλιστα πολυ γκιλφ εαν μου ειπε αληθεια ειναι 61 χρονων παντως κρατιεται πολυ καλα
liakouridis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Μάγκες μου μια Ολγα νομίζω την λένε Κοντούλα φοράει γυαλιά και από μεταξουργιο έχω την εντύπωση δίδυμου ξέρετε ποτέ δουλεύει..;;
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 736
........νομίζω και εγώ!
30 ευρώ σύνολο είναι πολλά.........
Μικρή περιήγηση στο Μεταξουργείο υπό βροχή.
Ιάσονος 2 πάνω η gilf Κατερίνα,ευγενική παρουσία με καλό σχετικά σώμα και ακά στο πρόγραμμά της. Στο ισόγειο η Αλεξάνδρα,πρώην υπηρεσία με ακά και αυταρχικό.
Στο Ιάσονος 10 πάνω η νεαρή μελαχρινή με πιασιματάκια Αλεξάνδρα,πρέπει πρώτα να μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς,όπως και η έτερη μελαχρινή του ισογείου Νικόλ!Κρίμα,γιατί από τον χώρο έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τη Χριστίνα-"σκυλί του πολέμου"...
Στο Ιάσονος 46 αριστερά η μελαχρινή σχετικά ευτραφής Μαρία,και θέλει και μπορεί,θα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με καλή διάθεση και το χαμόγελο στα χείλη!
Ιάσονος 2 πάνω η gilf Κατερίνα,ευγενική παρουσία με καλό σχετικά σώμα και ακά στο πρόγραμμά της. Στο ισόγειο η Αλεξάνδρα,πρώην υπηρεσία με ακά και αυταρχικό.
Στο Ιάσονος 10 πάνω η νεαρή μελαχρινή με πιασιματάκια Αλεξάνδρα,πρέπει πρώτα να μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς,όπως και η έτερη μελαχρινή του ισογείου Νικόλ!Κρίμα,γιατί από τον χώρο έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τη Χριστίνα-"σκυλί του πολέμου"...
Στο Ιάσονος 46 αριστερά η μελαχρινή σχετικά ευτραφής Μαρία,και θέλει και μπορεί,θα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με καλή διάθεση και το χαμόγελο στα χείλη!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.117
- Πόντοι
- 46.232
Πριν από λίγο μετά από βόλτα στο
Αχιλλέως 48β Ναταλί μελαχρινή ουκρανη λεπτή με 1.5αρι βυζι ωραία ρογα και ολίγον τι μυτογκα...με άμα τελειωτικό στο σώμα, δεν μιλάει ούτε ελληνικά(μόνο κάνα ευχαριστώ)ούτε αγγλικά,πολύ καλή πίπα, φιλιά με γλώσσα δεν δίνει κάθεται για ώρα να την γλυψεις καλή συμμετοχή, θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
Τα Μαραθώνος 59 & 59α κλειστά.
Αχιλλέως 48β Ναταλί μελαχρινή ουκρανη λεπτή με 1.5αρι βυζι ωραία ρογα και ολίγον τι μυτογκα...με άμα τελειωτικό στο σώμα, δεν μιλάει ούτε ελληνικά(μόνο κάνα ευχαριστώ)ούτε αγγλικά,πολύ καλή πίπα, φιλιά με γλώσσα δεν δίνει κάθεται για ώρα να την γλυψεις καλή συμμετοχή, θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
Τα Μαραθώνος 59 & 59α κλειστά.
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Ωραιος κατατοπιστικοτατη ενημερωση...