Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (17 μέλη και 154 επισκέπτες)

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
πρωινή βάρδια Λιοσίων 76Β    κοντούλα με στρουμπουλό κολαράκι και 3ριαρια βυζιά , ανακοινώνετε ελεύτερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και κώλο με 15 εύρο Ρωσιδούλα , άλλα όπως μου είπε ήταν Αλβανίδα από ένα χωριό κοντά στη Γιουγκοσλαβία..... μέσα στο δωμάτιο μου ελεχει προσεκτικά το καυλί μου ενώ με χαδεύει στα ποδιά και στην κοιλιά .... πρέπει να προσέχουμε .... μου λέι.....οκ δεκτό ..... ύστερα αρχίζει το τσιμουκι μέτριο χωρίς βαθύ και κάποια στιγμή σταματάει μου φοράει προφυλακτικό και την βάζω από κάτω για λίγο ... ύστερα μαξιλάρι και ψηλά τα ποδιά για κώλο βάζει το λαδάκι της και αρχίζω να τις το βάζω, πραγματικά πολύ σφιχτό .... τότε αρχίζει να φωνάζει και να τραβιέται προς τα πάνω εγώ συνεχίζω και έχω φτάσει να τις το βάζω μέχρι τη μέση ...και εκείνη έχει φτάσει μέχρι τον τοίχο και δεν έχει άλλα περιθώρια να πάει πιο πάνω ενώ πλέον κάθετε στο μισό μαξιλάρι ..... τώρα λέω ήρθε η ώρα σου και τις το βάζω όλο μέσα και αρχίζω να τη γαμάω ... ενώ μου έχει γίνει πέτρα .... όλο αυτό το σκηνικό μου μου θύμιζε σαν να γαμούσα παρθένα ... η.. το πονάω άλλα μαρέσει... ξαφνικά σηκώνετε και μου λέι όχι άλλο , να βάλουμε καπότα και να το κάνουμε από μπροστά ... στα τέσσερα τις λέω , δυστυχώς αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να τις το βάλω όλο μέσα της , έτσι τις είπα να ανέβει από πάνω μου δεν ξέρω τη ανωμαλία είχε γιατί σε κάποια φάση πάτησε με το ένα πόδι στο στρώμα και σηκώθηκε λίγο για να τον βλέπει που μπαινόβγαινε μέσα της ... τέλος τελειωτικό στο στόμα χωρίς προφυλακτικό σφιχτά με τα δυο μου χέρια στα βυζιά και ταυτόχρονα μου τον έπαιρνε στο στόμα μέχρι που έχυσα ... τα έγλυψε για λίγο και πήγε να φύγει ... άλλα εγώ την κράτησα ακόμα και συνέχιζα να τρίβω τα βυζιά της με ότι είχε απομείνει από το καυλί μου . Το ότι τα πείρε στο στόμα βοήθησε και ένα δεκαράκι που είχα αφήσει στο κομοδίνο ευχαριστώ ... καλή μέρα .

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Εχθες απογευμα μαζι με την Μαρια,ραστα,φολα στο Κολωνου 27 δουλευε και ενα αλλα πονηρο μελαχροινο θηριο με πιρσινκ στο ανω χειλος νομιζω.Ονομα δεν ακουσα και επειδη βρωμαγε και αυτη φολα εκανα μεταβολη.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει;;;

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Το ότι τα πείρε στο στόμα βοήθησε και ένα δεκαράκι που είχα αφήσει στο κομοδίνο ευχαριστώ ... καλή μέρα .
Καλησπέρα φίλε, :hi:
30 ευρώ σύνολο είναι πολλά,να μάθουν να τα κάνουν όλα στα 20.

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Μεγ.Αλεξάνδρου 15:
Στέλλα,μελαχροινή μιλφογκιλφ με νοικοκυρίστικο πρόσωπο και σώμα ζουμερό με γεμάτο στήθος Δεν ειναι μιλφ ειναι γκιλφ κ μαλιστα πολυ γκιλφ εαν μου ειπε αληθεια ειναι 61 χρονων :kneel:παντως κρατιεται πολυ καλα

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Παιδιά θέλω τα φώτα σας, μπορείτε να προτείνετε κανένα καλό μιλφάκι για τρίτη βάρδια ;;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλιππιδου 11 α λιζα η  φωκαιας 24  αγαπη η φωκαιας 27 ισογειο τζουλια

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Μολις γυρισα απο Κεραμεικου 15 οροφος...Ονομα της πορνοσταρ Αννα  :jerking: :jerking: :jerking:!!!Λοιπον,γυφτορουμανακι αμπαλη και σε ερωτηση μου για ακα τσιμπουκι ζητησε 50 ευρω εχτρα :rockon: :rockon: :rockon:!!!Της λεω καλα εισαι τρελη!!!Εγω μου λεει τοσα θελω.Τελος παντων μετρια πολυ δεν ξερω εγω τι επαθα και ηθελα να δοκιμασω αυτο το ξινο τελικα φρουτο...

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
311
Πόντοι
21

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Μολις γυρισα απο Κεραμεικου 15 οροφος...Ονομα της πορνοσταρ Αννα  :jerking: :jerking: :jerking:!!!Λοιπον,γυφτορουμανακι αμπαλη και σε ερωτηση μου για ακα τσιμπουκι ζητησε 50 ευρω εχτρα :rockon: :rockon: :rockon:!!!Της λεω καλα εισαι τρελη!!!Εγω μου λεει τοσα θελω.Τελος παντων μετρια πολυ δεν ξερω εγω τι επαθα και ηθελα να δοκιμασω αυτο το ξινο τελικα φρουτο...
Πόσο πήγε το κοστούμι;

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Τα δεκα πηρε μονο Διαγορα και μια ξυλια στον κωλο στο τελος η αχρηστη!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
αξιότιμοι συναγωνιστές. έχω θέμα,είμαι πολύ καυλωμένος με τις μικρές, σε φάση θα ήθελα ένα μπουρδέλο/στούντιο που να είχε μόνο 18 χρόνες. αναζητώ λοιπόν στην φυλής..  που και που βρίσκω καμιά 20 χρόνη καμιά 22 χρονη κλπ... θα ήθελα να ρωτήσω ύπαρχει κανα μάγαζι που να εξειδικεύετε στις μικρές?(κάτω των 25 και όσο πιο κόντα στο 18 καλύτερα) επίσης ξέρετε ποιες καλές μικρές γαμιούνται αυτήν την στιγμη ? ετσι πίπινε κοριτσάκια?? ευχαριστώ

επίσης η καινούργια η Ναταλί στο Αχιλλέως και Μαραθώνος. Την είδα χτες απόγευμα. Αυτή είναι 18 σίγουρα. Αδύνατο πιπίνι, μαύρο μαλλί με αφέλεια. ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος ανακοινώθηκε.

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Μεγ.Αλεξάνδρου 15:
Στέλλα,μελαχροινή μιλφογκιλφ με νοικοκυρίστικο πρόσωπο και σώμα ζουμερό με γεμάτο στήθος Δεν ειναι μιλφ ειναι γκιλφ κ μαλιστα πολυ γκιλφ εαν μου ειπε αληθεια ειναι 61 χρονων :kneel:παντως κρατιεται πολυ καλα
Τελειωτικο κανει το τζιλφονι;;;

liakouridis777

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
1
Μάγκες μου μια Ολγα νομίζω την λένε Κοντούλα φοράει γυαλιά και από μεταξουργιο έχω την εντύπωση δίδυμου ξέρετε ποτέ δουλεύει..;;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Μικρή περιήγηση στο Μεταξουργείο υπό βροχή.
Ιάσονος 2 πάνω η gilf Κατερίνα,ευγενική παρουσία με καλό σχετικά σώμα και ακά στο πρόγραμμά της. Στο ισόγειο η Αλεξάνδρα,πρώην υπηρεσία με ακά και αυταρχικό.
Στο Ιάσονος 10 πάνω η νεαρή μελαχρινή με πιασιματάκια Αλεξάνδρα,πρέπει πρώτα να μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς,όπως και η έτερη μελαχρινή του ισογείου Νικόλ!Κρίμα,γιατί από τον χώρο έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τη Χριστίνα-"σκυλί του πολέμου"...
Στο Ιάσονος 46 αριστερά η μελαχρινή σχετικά ευτραφής Μαρία,και θέλει και μπορεί,θα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με καλή διάθεση και το χαμόγελο στα χείλη!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.117
Πόντοι
46.232
Πριν από λίγο μετά από βόλτα στο
Αχιλλέως 48β Ναταλί μελαχρινή ουκρανη λεπτή με 1.5αρι βυζι ωραία ρογα και ολίγον τι μυτογκα...με άμα τελειωτικό στο σώμα, δεν μιλάει ούτε ελληνικά(μόνο κάνα ευχαριστώ)ούτε αγγλικά,πολύ καλή πίπα, φιλιά με γλώσσα δεν δίνει κάθεται για ώρα να την γλυψεις καλή συμμετοχή, θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
Τα Μαραθώνος 59 & 59α κλειστά.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Ωραιος κατατοπιστικοτατη ενημερωση...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom