Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 467 άτομα (38 μέλη και 429 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πριν από λίγο μετά από βόλτα στο
Αχιλλέως 48β Ναταλί μελαχρινή ουκρανη λεπτή με 1.5αρι βυζι ωραία ρογα και ολίγον τι μυτογκα...με άμα τελειωτικό στο σώμα, δεν μιλάει ούτε ελληνικά(μόνο κάνα ευχαριστώ)ούτε αγγλικά,πολύ καλή πίπα, φιλιά με γλώσσα δεν δίνει κάθεται για ώρα να την γλυψεις καλή συμμετοχή, θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
Τα Μαραθώνος 59 & 59α κλειστά.

ωραίος!

• Like
Αντιδράσεις: numpas

pnvt

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
17
Πόντοι
0
μήπως κάποιος γνωρίζει πότε δουλεύει η Μαρία απο αγκύρας….. κάθε φορά που πάω είναι ανάποδη βάρδια

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
καλησπερα μυστες μου
ψαχνω μοντελοειδη εχετε να προτυνετε τιποτα;;;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μικρή περιήγηση στο Μεταξουργείο υπό βροχή.
Ιάσονος 2 πάνω η gilf Κατερίνα,ευγενική παρουσία με καλό σχετικά σώμα και ακά στο πρόγραμμά της. Στο ισόγειο η Αλεξάνδρα,πρώην υπηρεσία με ακά και αυταρχικό.
Στο Ιάσονος 10 πάνω η νεαρή μελαχρινή με πιασιματάκια Αλεξάνδρα,πρέπει πρώτα να μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς,όπως και η έτερη μελαχρινή του ισογείου Νικόλ!Κρίμα,γιατί από τον χώρο έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τη Χριστίνα-"σκυλί του πολέμου"...
Στο Ιάσονος 46 αριστερά η μελαχρινή σχετικά ευτραφής Μαρία,και θέλει και μπορεί,θα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με καλή διάθεση και το χαμόγελο στα χείλη!
ρε τυποι που στον πουτσο ειναι αυτη η Χριστινα επιτελους :think: :S :S :S

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Μικρή περιήγηση στο Μεταξουργείο υπό βροχή.
Ιάσονος 2 πάνω η gilf Κατερίνα,ευγενική παρουσία με καλό σχετικά σώμα και ακά στο πρόγραμμά της. Στο ισόγειο η Αλεξάνδρα,πρώην υπηρεσία με ακά και αυταρχικό.
Στο Ιάσονος 10 πάνω η νεαρή μελαχρινή με πιασιματάκια Αλεξάνδρα,πρέπει πρώτα να μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς,όπως και η έτερη μελαχρινή του ισογείου Νικόλ!Κρίμα,γιατί από τον χώρο έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τη Χριστίνα-"σκυλί του πολέμου"...
Στο Ιάσονος 46 αριστερά η μελαχρινή σχετικά ευτραφής Μαρία,και θέλει και μπορεί,θα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με καλή διάθεση και το χαμόγελο στα χείλη!
Καλά κάνεις και το αναφέρεις συναγωνιστή "Στο Ιάσονος 10 πάνω η νεαρή μελαχρινή με πιασιματάκια Αλεξάνδρα,πρέπει πρώτα να μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς,όπως και η έτερη μελαχρινή του ισογείου Νικόλ!" ώστε να μην χαλάμε και τα φράγκα μας αλλά και την διάθεσή μας  :headbang:.

Και εγώ την ίδια άποψη έχω "Ιάσονος 2 πάνω η gilf Κατερίνα,ευγενική παρουσία με καλό σχετικά σώμα και ακά στο πρόγραμμά της. :dancing: Στο ισόγειο η Αλεξάνδρα,πρώην υπηρεσία με ακά και αυταρχικό.  :dancing:"και να συμπληρώσω πως και η Κατερίνα κάνει αυταρχικό.

Και γιά το τέλος "Στο Ιάσονος 46 αριστερά η μελαχρινή σχετικά ευτραφής Μαρία,και θέλει και μπορεί,θα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με καλή διάθεση και το χαμόγελο στα χείλη! :hi:" νομίζω πως είναι μεγάλο vfm η Μαρία (για όσους αρέσκονται στα ζουμερά κορμιά  :erection:)

Respect συναγωνιστή για τον σχολιασμό/αναφορά/κριτική!!  :hi:  :hi:  :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
Μετά την βόλτα στο "ακριτικό" Μεταξουργείο συνεχισα στην κυρίως "αγορα"
Ιάσωνος 46 Μαρία μελαχρινή νταρτνανοποαχουλη μιλφ με κατσαρο μαλλί 3αρια συν πεσμένα χαλαρά βυζια,με ακα τελειωτικό στο σώμα, σούπερ συμμετοχή πραγματικά το ζει ,προσοχή όποιος την πάρει φοράει πολύ άρωμα που μένει στο σώμα σου,τιμήθηκε θσ ακολουθήσει κριτική κσι φωτος του δωματίου.
Μαζί της δούλευε και η ξανθιά Ρενατα ακόμα πιο χοντρή πιο κοντή αλλά με μεγαλύτερο βυζι,κάνουν και παρτουζα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Χθες,μεσημερι περνωντας απο το Κολοκ/νθους63 δξ,για μια επαναληπτικη με την Ελενη.Υπηρχε κ' 2ρη κοπελα κοντουλα,πολυ χαμηλων τονων,θα ελεγα.Τις παρουσιασε μια μανταμ,η οποια ηταν μεσα στα μελια κ τις φιλοφρονησεις' δεν ηταν η πρωτη φορα βεβαια.
Προκειται για πρωην του χωρου,εαν ενθυμουμαι καλως.Εν συνεχεια καθως περιμενα στο δωματιο την κοπελα'αφου ηταν αποσχολημενη σε αλλο,μου ηρθε μια ιδεα.Οχι κ τοσο λογικη.Μισο ανοιξα την πορτα του δωματιου που ειναι σε ευθεια με το ησυχαστηριο,
κ με σηκωμενο καταρτι,διχως ρουχα καλεσα την μανταμ.Αφου ηρθε,εκλεισα την πορτα πισω μας' κ της προτεινα να παρει την θεση
της κοπελας με ομορφο τροπο.Αλλα εκεινη αρνηθηκε ευγενικα,χαμογελωντας κ αποχωρησε. :)

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
καλησπερα ..ξερεις κανεις τι παιζει ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΑ ??

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
καλησπερα ..ξερεις κανεις τι παιζει ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΑ ??
Νομίζω transsάκια από ότι ξέρω συναγωνιστή.Για τσέκαρε στην κατηγορία μπουρδέλα μήπως υπάρχει φρέσκια κριτική!!!

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Χθες,μεσημερι περνωντας απο το Κολοκ/νθους63 δξ,για μια επαναληπτικη με την Ελενη.Υπηρχε κ' 2ρη κοπελα κοντουλα,πολυ χαμηλων τονων,θα ελεγα.Τις παρουσιασε μια μανταμ,η οποια ηταν μεσα στα μελια κ τις φιλοφρονησεις' δεν ηταν η πρωτη φορα βεβαια.
Προκειται για πρωην του χωρου,εαν ενθυμουμαι καλως.Εν συνεχεια καθως περιμενα στο δωματιο την κοπελα'αφου ηταν αποσχολημενη σε αλλο,μου ηρθε μια ιδεα.Οχι κ τοσο λογικη.Μισο ανοιξα την πορτα του δωματιου που ειναι σε ευθεια με το ησυχαστηριο,
κ με σηκωμενο καταρτι,διχως ρουχα καλεσα την μανταμ.Αφου ηρθε,εκλεισα την πορτα πισω μας' κ της προτεινα να παρει την θεση
της κοπελας με ομορφο τροπο.Αλλα εκεινη αρνηθηκε ευγενικα,χαμογελωντας κ αποχωρησε. :)
Αξιος πορνος φιλε!!!! :kneel: :kneel: :kneel:Κατι τετοιο ειχα κανει και με την ξανθια πιτσιρικα στο Ιουλιανου 71,ειχαμε αγκαλιτσες και κατι φιλακια στο μαγουλο και δυστυχως αποχωρηση της....

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
το εκανα ηδη...αλλα τζιφος ευχαριστω παντως

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Αξιος πορνος φιλε!!!! :kneel: :kneel: :kneel:Κατι τετοιο ειχα κανει και με την ξανθια πιτσιρικα στο Ιουλιανου 71,ειχαμε αγκαλιτσες και κατι φιλακια στο μαγουλο και δυστυχως αποχωρηση της....
Eυγε μυστη!!! Συνεxισε ετσι..Καποια στιγμη.. κι αν σου κατσει..!?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
Πριν από λίγο μετά από βόλτα στο
Αχιλλέως 48β Ναταλί μελαχρινή ουκρανη λεπτή με 1.5αρι βυζι ωραία ρογα και ολίγον τι μυτογκα...με άμα τελειωτικό στο σώμα, δεν μιλάει ούτε ελληνικά(μόνο κάνα ευχαριστώ)ούτε αγγλικά,πολύ καλή πίπα, φιλιά με γλώσσα δεν δίνει κάθεται για ώρα να την γλυψεις καλή συμμετοχή, θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
Τα Μαραθώνος 59 & 59α κλειστά.
_48β.jpg
_48β_(7).jpg
_48β_(5).jpg

_48β_(2).jpg
_48β_(6).jpg

_48β_(3).jpg
_48β_(4).jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
Μετά την βόλτα στο "ακριτικό" Μεταξουργείο συνεχισα στην κυρίως "αγορα"
Ιάσωνος 46 Μαρία μελαχρινή νταρτνανοποαχουλη μιλφ με κατσαρο μαλλί 3αρια συν πεσμένα χαλαρά βυζια,με ακα τελειωτικό στο σώμα, σούπερ συμμετοχή πραγματικά το ζει ,προσοχή όποιος την πάρει φοράει πολύ άρωμα που μένει στο σώμα σου,τιμήθηκε θσ ακολουθήσει κριτική κσι φωτος του δωματίου.
Μαζί της δούλευε και η ξανθιά Ρενατα ακόμα πιο χοντρή πιο κοντή αλλά με μεγαλύτερο βυζι,κάνουν και παρτουζα.
_46_(3).jpg

_46_(7).jpg

_46_(2).jpg
_46_(9).jpg

_46_(5).jpg
_46_(6).jpg

_46_(4).jpg
_46.jpg

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Χτες εκανα βολτιτσα Ψυρρη και Μεταξουργειο. Πηρα με την σειρα ολα τα σπιτια για να βρω κατι να μου αρεσει. Αναμεσα σε αυτα μπηκα καταλάθος και σε ενα τραβελοσπιτο. Βασικά την εξωπορτα καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα, ειδα το παρουσιαστικο αυτηνης που ηταν μεσα και εκανα μεταβολη και εφυγα. Σκασμενος στα γελια απο την γκαφα μου σκεφτηκα "Αν το ηξερα ουτε απο εξω δε θα περναγα".

Απο εκει και μετα σκεφτηκα οτι στα σπιτια που παμε βολτες, ισως να μην ειναι ολες natural γυναικες και ας ειμαι προσεκτικος. Σιγουρα καποιες κανουνε μπαμ οτι ειναι τρανς ενω αλλες θελει πιο εμπειρο ματι για να καταλαβεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Χτες εκανα βολτιτσα Ψυρρη και Μεταξουργειο. Πηρα με την σειρα ολα τα σπιτια για να βρω κατι να μου αρεσει. Αναμεσα σε αυτα μπηκα καταλάθος και σε ενα τραβελοσπιτο. Βασικά την εξωπορτα καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα, ειδα το παρουσιαστικο αυτηνης που ηταν μεσα και εκανα μεταβολη και εφυγα. Σκασμενος στα γελια απο την γκαφα μου σκεφτηκα "Αν το ηξερα ουτε απο εξω δε θα περναγα".

Απο εκει και μετα σκεφτηκα οτι στα σπιτια που παμε βολτες, ισως να μην ειναι ολες natural γυναικες και ας ειμαι προσεκτικος. Σιγουρα καποιες κανουνε μπαμ οτι ειναι τρανς ενω αλλες θελει πιο εμπειρο ματι για να καταλαβεις.
ποιο ρε τυπε;πες να περναμε απο το απεναντι πεζοδρομιο :S :S :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom